Results 91 to 100 of 100
Thread: Η λυκαινα που εγινε αρνακι.
-
22-01-2015, 11:11 #91
- 23-01-2015, 02:33 #92
Γεια σου DeLaVega… αν και το θέμα έχει μετρήσει αρκετές σελίδες και απόψεις, θα ήθελα καταρχάς να σε ενθαρρύνω να εστιάζεις στο εδώ και τώρα της σχέσης σου. Με την κοπέλα περνάτε όμορφα? Έχετε καλή χημεία κι επικοινωνία? Αν τη γνώριζες τυχαία, χωρίς να ξέρεις τίποτα για τις όποιες παρελθοντικές ερωτικές εμπειρίες της, θα έλεγες ότι ταιριάζετε?
Αν ναι, μη φθείρεις τη σχέση με ‘ανακρίσεις’ για το τι ακριβώς, το γιατί, το πώς, γιατί ναι, γιατί όχι και τα συναφή. Μπορεί κι η ίδια να μην τα έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της όλα αυτά. Αν ηρεμήσει, περάσει ένα διάστημα ωραία χωρίς να ασχολείται με το ‘παρελθόν’ και νιώσει ασφάλεια, τότε ίσως δοθούν οι απαντήσεις πιο συνειδητά και πιο αβίαστα.
Για εσένα γιατί είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζεις αυτές τις απαντήσεις? Μήπως είναι κάποια δική σου ανασφάλεια? Την ποιότητα της σχέσης σας την επηρεάζουν πράγματι τα ‘ψυχολογικά’ της, ή μήπως οι ερωτήσεις σου?
Αν εσύ της παρουσιάζεσαι σαν ο ‘υγιής’ που της κουνάει το δάχτυλο και της λέει ‘έχεις θέματα, δεν θέλεις να τα λύσεις, αποφάσισε επιτέλους να τα λύσεις, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο’, είναι φυσικό να αγχώνεται, να πιέζεται και να νιώθει σύγχυση και μειονεξία (‘δεν σου αξίζω’). Οπότε τελικά παρά την καλή σου πρόθεση, της χαμηλώνεις την αυτοεκτίμηση.
Νομίζω πως θα ήταν καλό να αφήσεις κατά μέρος τις συγκρίσεις, να μην φέρνεις το παρελθόν στο παρόν και να μη ρωτάς, αλλά να ενθαρρύνεις και να δηλώνεις πώς εσύ νιώθεις. Αυτό διευκολύνει τους άλλους να ηρεμήσουν και να ανοιχτούν. Για παράδειγμα: μη λες ‘γιατί ντρέπεσαι εμένα και όχι τους ξένους’, αλλά πες ‘δεν θα ήθελα να με ντρέπεσαι, μου αρέσει να είσαι…. το χ, ή να κάνεις… το ψ’.
23-01-2015, 13:44 #93
- In this old house where every door is open
μας δουλευεις ρε ντελαβεγκα? Απο τη μια νοιαζεται πολυ τι θαπει ο κοσμος και φοβαται μη χαρακτηριστει, και απο την αλλη διατυμπανιζε οτι εκανε παρτουζες?? Δεν κολλανε ρε ανρθωπε αυτα που λες, η μας δουλευεις, η σε δουλευει. Τριτη εναλλακτικη δεν υπαρχει.
23-01-2015, 17:04 #94
Ρε φιλε Δαραβιγκα , μηπως την κοπελα σου την λενε Νικολετα ?
https://www.youtube.com/watch?v=7OMVDBSob_4
23-01-2015, 19:47 #95
24-01-2015, 20:39 #96
Thanks Remedy.
Χα χα, υπαρχω και κυκλοφορω αναμεσα σας .
27-01-2015, 11:00 #97
χαχαχαχ θα μπορουσε! XD (πλακα κανω)
ναι αν τη γνωριζα τυχαια θα ελεγα οτι ταιριαζουμε.
πολυ απλα γιατι θα τα πει ετσι ωστε να γινει αρεστη. ετσι λειτουργει.
μετα, σιγα σιγα αρχιζει να τα λεει οπως ειναι, και εμφανιζονται αντιφασεις.
-
κοιτα, επειδη εγω παντα προσπαθουσα να μην "αγαπαω" ας το πουμε πολυ χοντρα, ανεπιτυχως βεβαια...
και επειδη αποφασισα να επενδυσω συναισθηματικα σε αυτη την κοπελα, μετα απο καποια χρονια και μια πολυ χοντρη παπαρα...
θελω να πεισω τον εαυτο μου οτι αξιζει σιγουρα. αυτη ειναι η μονη ανασφαλεια δικη μου.
-
σιγουρα ειναι τα ψυχολογικα παρα πολυ περισσοτερο απο τις ερωτησεις, οι οποιες δεν ειναι και κατι τραγικο,
2-3 φορες το εχουμε συζητησει μονο το παρελθον της και αλλες τοσες το δικο μου.
οπου δυστυχως η ευτυχως ηξερε και αυτη το δικο μου, το οποιο παροτι ειναι
λιγο extreme δεν εχει κατι το μεμπτο, του τυπου κερατο, και κυριως αντιφασεις.
ασε που ποτε δεν το εχω παιξει δικαστης, γιατι πολυ απλα δεν μου πεφτει λογος.
απλα πολυ ηρεμα την βαζω στο τρυπακι να σκεφτει μονη της γιατι εκανε το καθε τι, και εκει ειναι που αφηνιαζει ή κλαιει.
και γενικα παντα οταν μου λεει κατι θα το παρω με ευθυμη διαθεση ακριβως για να μην κομπλαρει.
-
οσο για τα θεματα, η ιδια το λεει οτι τα εχει. δεν ειμαι τοσο καφρος να της το κοπαναω.
απλα απο τη στιγμη που το ξερει και η ιδια, εγω την προτρεπω να κανει κατι για αυτα. με πολυ ομορφο τροπο.
δηλαδη αφου γινει χαμος με τον παραλογισμο της, στο τελος θα πει σορυ αλλα ξερεις εχω θεματα.
και γω θα της πω, ναι οκ αλλα δεν γινεται να γινομαστε καθε τοσο σκατα. αμα εχεις θεματα να τα λυσουμε.
γιατι οτι και να πεις θα βρει τροπο να το παρει προσωπικα και να θιχτει.
μπορει εγω να αναφερθω με τον κολλητο μου σε ενα θεμα που δεν το γνωριζει (πχ ιστορια) και να κραταει μουτρα γιατι ενιωθε "χαζη".
μπορει να μιλανε στο διπλανο τραπεζι για το παρισι, και να σπαστει γιατι "και γω εχω γυρισει ολη την ευρωπη, τι νομιζουν;".
ναι ρε κοπελα μου, δεν τα λενε για να τα ακουσεις εσυ και να σου την πουνε, χαλαρωσε.
ο μονος τροπος να την φερεις στα ισα της αφου σπαστει ειναι σεξ, γιατι απο διαλογο δεν κατεχει.
παρεπιπτοντως ευχαριστω για το ενδιαφερον μαριανα, με βοηθησες και συ και κανα δυο αλλοι.
27-01-2015, 12:32 #98
τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει:rolleyes:... να δεις που καπου εδω εχουν φωλια... :)
θα εχουν καποια συνδεση οι παρτουζες με την μυθομανια...
για ολα τα υπολοιπα, εγω επιμενω οτι δεν δικαιουσαι ρολο ψυχοθεραπευτη.
αν θελει θα απευθυνθει μονη της σε οποιον θελει. οχι σε σενα παντως.
απο μερους σου, ειναι απλα η επιθυμια σου να την χειριστεις.
επικεντρωσου στην μεταξυ σας σχεση, αν εχει περιθωρια επιβιωσης.
οχι σε προσπαθειες να την "θεραπευσεις" η να την ανακρινεις...
28-01-2015, 00:08 #99
Χμ ναι σε πιστεύω ότι δεν το παίζεις δικαστής. Μερικές φορές όμως ο άλλος είναι τόσο αγχωμένος ή νευρικός με κάποια ζητήματα, που και η παραμικρή ευγενέστατη νύξη μπορεί να προξενήσει ένα δυσανάλογο και παράλογο ‘μπαμ’. Γι’ αυτό λέω μήπως θα ήταν καλύτερο για ένα μεγάλο διάστημα να μην αναφέρεις τίποτα απολύτως για θέματα που όπως έχεις διαπιστώσει είναι το ‘κόκκινο πανί’.
Προσωπικά είμαι υπέρ των συνειδητών επιλογών στη σεξουαλική ζωή, όποιες κι αν είναι αυτές (σε διάφορες φάσεις της ζωής μας). Δηλαδή, θες να έχεις 10 ταυτόχρονα? Θες να έχεις μόνο έναν για 10 χρόνια? Κανένα πρόβλημα, αρκεί να έχεις πρόθυμο/ους παρτενέρ, να υπάρχει κατά το δυνατό ειλικρίνεια, και να μην είναι οι επιλογές βασισμένες σε τραγικές ανασφάλειες και ενισχυμένες από ουσίες.
Η κοπέλα σου λες ότι δεν έκανε τέτοιου είδους επιλογές μέχρι τώρα. Οκ, ας δούμε το από εδώ και πέρα. Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και αμετάβλητο. Συμφωνώ ότι είναι γενικά καλό να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να ξεπερνάμε τα διάφορα ‘θέματα’, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι το συζητήσαμε μία, δύο ή και εκατόν δύο φορές, άντε και το λύσαμε κιόλας… Ούτε ότι πρέπει να επιμείνουμε στη συζήτηση επειδή δεν λύθηκε, ξανά και ξανά μέχρι να λυθεί. Άσε την κατάσταση να ‘ξεκουραστεί’ και βλέπεις.
Στο μεταξύ, αυτό που λες ότι προσπαθούσες να μην ‘αγαπάς’ και τώρα αποφάσισες να επενδύσεις συναισθηματικά… είσαι σίγουρος ότι όντως αυτό κάνεις? Θέλω να πω, μήπως οι πολλές συζητήσεις κι αναλύσεις είναι όχι μόνο μια φοβία ή ένας τρόπος να τεστάρεις (για να δεις αν ‘αξίζει’), αλλά ταυτόχρονα άλλη μια ‘προσπάθεια’ να μην αγαπήσεις? Ρίχνεις δηλαδή το βάρος στη λογική ανάλυση και αποστασιοποιείσαι, αντί να αφεθείς να το ζήσεις – οι επενδύσεις χρειάζονται και ρίσκο :)
29-01-2015, 18:54 #100
Δεν ξερω αν πουλαει παραμυθι εφοσον ο φιλος θεωρει οτι ειναι επιβεβαιωμενα, ωστοσο εινια πολυ πιθανον καποιοι (κατι ακουσα για κοσμο του θεαματος, βρωμαει!) να εκμεταλλευτηκαν αυτη την καυλα και αναγκη για πειραματισμο της και να τη χρησιμοποιησαν (με ουσιες η χωρις) και αυτη συνειδητοποιωντας το να ενιωσε απεχθεια για ο,τι εγινε συνδεοντας αυτες τις συμπεριφορες με το βιασμο. επισης οταν τα κανεις αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να μιλας γι αυτα, και γιατι δεν χρειαζεται και γιατι η κοινωνια ειναι συντηρητικη και θα σε γ***ει. Εφοσον αυτη η οι αλλοι πρωταγωνιστες μιλησαν γι αυτο παιζει να μην αντεξε την κοινωνικη κριτικη και να πειστηκε οτι εκανε κατι "κακο". Τελος, θεωρω οτι η σεξουαλικη ελξη και ο ερωτας λειτουργουν αρκετα μεσω αρχετυπων (τουλαχιστον σε μενα). Ισως το αρχετυπο που εισαι εσυ γι αυτην να μη συναδει με bdsm (χωρις να αποκλειεται αυτο για το μελλον γιατι οι σεξουαλικες φαντασιωσεις ρεουν και αλλαζουν συνεχεια). Επισης μπορει υποσυνειδητα να φοβαται οτι αν την πηδας σαν ******* θα αρχισεις να τη βλεπεις ετσι και στην πραγματικη ζωη. Αυτο δεν ειναι λογικο αλλα μπορει στο μυαλο της να εχει διαχωρισει το βρωμικο σεξ απο τον ερωτα και να νομιζει οτι το ενα αποκλειει το αλλο