Αμφιφυλοφιλία στη σχεση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Senior Member
    Α, εσύ τώρα είσαι ο άσπρο μαύρο ή ο μαύρο άσπρο;
    Γιατί μπερδευτήκαμε; :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by ασπρο μαυρο View Post
    ......Θα παρακαλουσα ολα τα αγαπητα μελη αυτου του φορουμ να κρατανε το τι θα εκαναν για τον εαυτο τους.Ο καθενας αναλογα με την προσωπικοτητα του και τα βιωματα που εχει αντιδραει διαφορετικα.Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι αυτην την κατα τα αλλα ενδιαφερουσα συζητηση
    αν θαθελες αυτα που θα εκανε ο καθενας να τα κρατησει για τον εαυτο του, ποιος ο λογος να το συζητας δημοσιως?
    συζητα το με την φιλη σου.
    εδω ο καθενας ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα σου πει πως το σκεφτεται ο ιδιος.

Senior Member
    Εγώ πάντως θέλω να μάθω ποιος είναι ο μαύρο άσπρο που κάθεται μουγγός και παρακολουθεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ πάντως θέλω να μάθω ποιος είναι ο μαύρο άσπρο που κάθεται μουγγός και παρακολουθεί.
    απλη συνομωσια... εχμ συνωνυμια :)

Η θεματοθετρια βρισκεται στη δουλεια της και επειδη μαζι χθες ξεκινησαμε τη συζητηση(σας μιλαει ο....τυπος,ο...ετσι,ο.....τοιουτ ος,οτι ταμπελα θελει ο καθενας μπορει να κολλησει,no hard feelings)και ειπαμε να παρουμε και γνωμες απο τριτους.Τις αποψεις χρηστων τυπου....Θεοφανια(θεος φυλαξει...),τις ειχα διαβασει και παλιοτερα μονος μου οταν εψαχνα τροπο να το συζητησω ολο αυτο με τη συντροφο μου.Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι καπου σ'αυτον τον πλανητη υπαρχει ο οδηγος της σωστης και πρεπουσας σεξουαλικης πραξης,αλλα δυστυχως για την ωρα μου διαφευγει...Επικρατει γενικοτερα η αντιληψη οτι στο κρεββατι του το ζευγαρι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει αρκει να ειναι και οι δυο συμφωνοι με αυτο.Η φιλη μου προερχεται απο ενα συντηρητικο περιβαλλον της επαρχιας οποτε αντιλαμβανεστε το σοκ που επαθε με αυτα που ειδε.Στν αγαπητη ντολορ θελω να πω το οτι ειδε το βιντεο που ειδε εμενα με καποιον αντρα δε σημαινει απαραιτητα οτι αυτο θα συνεχισει να γινεται no matter what για τον απλουστατο λογο οτι μπορει η φιλη μου να εχει αν θελησει αυτον τον ρολο.Αν συνεβαινε κατι τετοιο δε θα υπηρχε κανενας λογος για αναζητηση ανδρικου μοριου.Ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να περναει ομορφες στιγμες στο κρεββατι του,χωρις ταμπου και προκαταληψεις και αυτο με κανει να νοιωθω ως εναν βαθμο τυχερος.Δε μπορουν ολοι οι ανθρωποιο να το κανουν αυτο και να μπορεσουν ετσι να δωσουν μια ποικιλια στην ερωτικη τους ζωη.Καποιους δεν τους χαλαει να τρωνε καθε μερα παστιτσιο,εμενα με χαλαει και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!Θα ηθελα οσο τιποτα στον κοσμο να μπορουσα να μοιραστω αυτο μου το κομματι με τη συντροφο μου και προς αυτην την κατευθυνση δουλευουμε και οι δυο.Θα παρακαλουσα ολα τα αγαπητα μελη αυτου του φορουμ να κρατανε το τι θα εκαναν για τον εαυτο τους.Ο καθενας αναλογα με την προσωπικοτητα του και τα βιωματα που εχει αντιδραει διαφορετικα.Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι αυτην την κατα τα αλλα ενδιαφερουσα συζητηση
    ...οι απόψεις μου δεν έχουν να κάνουν με ότι κάνει ο κάθε ένας στο κρεβάτι του, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Η άποψη μου έχει να κάνει με τι δεν θέλω ΕΓΩ να κάνω στο κρεβάτι μου.

Φαντάζομαι ότι μπήκες στο φόρουμ μαζί με την κοπέλα για να διαβεβαιώσουμε ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο να δεχτεί μια τέτοιου είδους κατάσταση και αν δεν τη δέχεται είναι αποτέλεσμα συντηρητισμού, πως μεγάλωσε κλπ.
    Αν όμως η κοπέλα σου ανήκει στην δική μου κατηγορία που ουδέποτε θα δεχόταν κάτι τέτοιο από τον σύντροφο της (μπορώ να σου αναλύσω τους λόγους, αν θες) τι γίνεται τότε?

Αν δεν θες να διαβάσετε διαφορετικές απόψεις, τότε δεν έπρεπε να εκθέσεις το θέμα σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Senior Member
    και μια επισημανση περι ορων χρησης μελος η μελη, η οτι εισαι τελοσπαντων...
    τα προφιλ ειναι ατομικα για διαφορους λογους, δεν επιτρεπεται να μπαινοβγαινετε καμπόσοι.

Aspro mauro μου κάνει εντύπωση που το σκέφτεσαι....

Καταλαβαίνω μεν ότι δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια σχέση χρόνων που μάλιστα συγκατοικείτε αλλά πραγματικά μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου... Είναι προφανές ότι σε ενοχλεί και μόνο η σκέψη όλων όσων είδες και σου είπε... Επίσης, δεν ήταν ειλικρινής μαζί σου. Λυπάμαι που το λέω, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήξερες με ποιον ζούσες τόσο καιρό... Μεγάλο φάουλ. Αν ήθελε να τον αγαπήσεις γι΄αυτό που είναι έπρεπε να ξέρεις όλη την αλήθεια σχεδόν από την αρχή.

Ειλικρινά, μην το σκέφτεσαι... οι ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να είναι τόσο μπερδεμένες, τα πράγματα είναι απλά. Αν μείνεις μαζί του θα αναρωτιέσαι πάντα τι κάνει στη ζωή του και στο τέλος θα ξενερώσεις και με αυτόν και με εσένα την ίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    Aspro mauro μου κάνει εντύπωση που το σκέφτεσαι....

Καταλαβαίνω μεν ότι δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια σχέση χρόνων που μάλιστα συγκατοικείτε αλλά πραγματικά μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου... Είναι προφανές ότι σε ενοχλεί και μόνο η σκέψη όλων όσων είδες και σου είπε... Επίσης, δεν ήταν ειλικρινής μαζί σου. Λυπάμαι που το λέω, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήξερες με ποιον ζούσες τόσο καιρό... Μεγάλο φάουλ. Αν ήθελε να τον αγαπήσεις γι΄αυτό που είναι έπρεπε να ξέρεις όλη την αλήθεια σχεδόν από την αρχή.

Ειλικρινά, μην το σκέφτεσαι... οι ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να είναι τόσο μπερδεμένες, τα πράγματα είναι απλά. Αν μείνεις μαζί του θα αναρωτιέσαι πάντα τι κάνει στη ζωή του και στο τέλος θα ξενερώσεις και με αυτόν και με εσένα την ίδια.
    ετσι ακριβως

Α, εσύ τώρα είσαι ο άσπρο μαύρο ή ο μαύρο άσπρο;
    Γιατί μπερδευτήκαμε; :rolleyes:
    καλόοοοοο :)

Junior Member
    ζω με τον συντροφο μου εδω και 5 χρονια.προσφατα ειδα κατι φωτο και βιντεο που με σοκαραν απιστευτα!φορουσε γυναικεια εσωρουχα κι εβαζε διαφορα στον πρωκτο του!και ενα αλλο βιντεο ηταν με δυο αντρες!!!το σοκ ηταν μεγαλο αν και στο παρελθον ειχα δει κατι παρομοιες φωτο αλλα μου ειπε οτι ηταν φαση με την πρωην γυναικα του που τα κανανε!!περασανε 3 χρονια και τωρα ειδα τα βιντεο!!!ειμαι αρκετα συντηρητικη ειναι μια πολυ δυσκολη φαση για μενα γτ τον αγαπω αλλα ειναι μεγαλο σοκ για ολα τα πιστευω μου οτι αφορα τους αντρες και ειμαι σε φαση δυσκολη!!υπαρχει περιπτωση αυτη η σχεση να διατηρηθει??εχω τοσα πολλα να σκεφτω.....κανουμε πολυ καλο sex και με εχει μπερδεψει και αυτο πολυ!!μου ειπε οτι μεσα του νιωθει γυναικα απο 10 ετων στην εφηβεια ειχε πολλες σχεσεις μου λεει ο τι ειναι crossdresser.αυτην την ορολογια δεν την γνωριζα για μενα ολα αυτα στο μυαλο μου ειναι gay trans travesti.ειναι στιγμες που το μυαλο μου σταματα να σκεφτεται και θελω να μην τα σκεφτομαι οτι ολα ειναι ψεματα αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα..οπως μου λεει κι εκεινος αγαπησα αυτο που ηθελα οχι αυτο που ειναι.ειμαι σε φαση καπου στην μεση.
    καλησπερα.διαβασα ολες της απαντησεις και καταλαβενω πραγματικα ολουσ σας.εχω κι εγω πολλες αποριες σχετικα με τον συντροφο μου.σκεφτομαι οτι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα αν μου το ελεγε ο ιδοιος απο την αρχη!!!νιωθω οτι με εξαπατησε κρυβωντας κατι τετοιο!!!η αληθεια ειναι οτι εκανα εγγραφη εδω περιμενοντας να μου απαντησουν ανθρωποι που εχοθν βιωσει μια τετοια κατασταση(γυναικα)και( αντρας) που ειναι στη φαση του συντροφου μου..οι απαντησεις που μου δωσατε αρνητικες οι θετικες ειναι σεβαστες για μενα!!!εγω αυτο που φοβαμε γτ ειναι κατι εξω απο τα νερα μου!τον αγαπω παρα πολυ.θα μπορουσα να φυγω σιγουρα.γτ δεν εφυγα?γτ το ψαχνω?καναμε sex φορωντας εσωρουχο και δεν μου αρεσε.αν το προχωρισω φοβαμε πως θα νιωσω!μεσα μου δεν εχω αποδεκτη μαλλον τιποτα για την πραγματικοτητα.η εικονα με δυο αντρες ειναι που με σοκαρη παρα πολυ.μου ειπε οτι αυτο εγινε σε φαση με ουσιες.πως να εμπιστευτω οτι δεν θα ξαναγινει?και αν καποιος νιωθει μεσα του γυναικα(ειναι δυνατον να μην εχει επαφη με αντρα)¨?ειναι τοσα πολλα γιαυτο θα ηθελα απαντησεις απο ατομα ποθ τα εχουν βιωσει και τα βιωνουν!ξερω η αποφαση ειναι δικη μου και ο χρονος θα το δειξει...συνεχιζουμε να μενουμε μαζι κανουμε ερωτα καθε μερα οπως και πρωτα..αρνουμε να δω την πραγματικοτητα?περιμενω να φυγει γτ θα φυγει με την δουλεια του για μεγαλο χρονικο διαστημα?πραγματικα μεσα στο κεφαλι μου εχουν μαζευτη τοσα μα τοσα πολλα που πραγματικα δεν εχω ιδεα τι πραγματικα θελω!ειναι στιγμες που λεω ας εχει την δικη του προσωπικη στιγμη.απο την αλλη θα πρεπει να συμετασχω γτ το θελει!εγω παλι φοβαμε μην ξενερωσω και αυτη τη στιγμη δεν το θελω...ειμαι σιγουρη ακρη δυσκολα να βγαλετε γτ δεν μπορω ουτε κι εγω.

Senior Member
    ΩΩ! ασχημο αυτο που σου συνεβη! κοιτα εγω πιστευω οτι το κερατωμα σκοτωνει την σχεση.. ειτε προκειται για σεξ με αντρα ειτε με γυναικα δεν παει να ειναι κερατωμα=ελλειψη σεβασμου προς τα εσενα.. τωρα αν δεν εχει παει με αλλον/η ενοσω ειστε μαζι οκ.. αλλα και παλι εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο κατι τετοιο να χωνευτει...

αλλα συγνωμη ποιος βγαζει τετοιου ειδους φωτογραφιες? φορουσε γυναικεια εσωρουχα κι εβαζε διαφορα στον πρωκτο του!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και μια επισημανση περι ορων χρησης μελος η μελη, η οτι εισαι τελοσπαντων...
    τα προφιλ ειναι ατομικα για διαφορους λογους, δεν επιτρεπεται να μπαινοβγαινετε καμπόσοι.
    Πρόκειται για νέα μόδα, προφίλ 2 σε 1.
    Και άντρας και γυναίκα, ερμαφρόδιτο.

Banned
    Eγω θα κανω μια ερωτηση στον μαυρο-ασπρο δλδ τον συντροφο της θεματοθετριας .. Καπου ανεφερε η κοπελα σου οτι νιωθεις γυναικα απο τα δεκα σου χρονια , θεωρεις οτι μπορεις να κανεις μια γυναικα ευτυχισμενη , να νιωσει ολοκληρωμενη , οχι στο σεξουαλικο κομματι , εκει μπορει να εισαι Θεος , σε ολα τα υπολοιπα κομματια ομως που συνθετουν μια υγιη σχεση?
    Δεν μας ειπε οτι ο συντροφος μου εε δοκιμασε και αυτο στην ζωη του και τελος , μας ειπε οτι αυτος ειναι ο τροπος ζωης σου. Μηπως καταπιεζεις κιολας τον εαυτο σου?

Senior Member
    Πρόκειται για νέα μόδα, προφίλ 2 σε 1.
    Και άντρας και γυναίκα, ερμαφρόδιτο.
    καπου την εχω ξαναδει την μοδα, εδω μεσα, προσφατα παλι:rolleyes:

Senior Member
    Ε καλά, παιχνίδια των γνωστών πολυπρόφιλων.
    Βγάζει μάλιστα κανείς πολλά συμπεράσματα περί τίνος πρόκειται, αν δει ποιοι επισκέφτηκαν τα νεότατα προφίλ άσπρο μαύρο και μαύρο άσπρο.
    Μόλις αποκτήσαμε και νέο στην παρέα, εις την αγγλικήν black&white.
    Από κει κι έπειτα, μπορεί κάποιος να συνεχίσει να απαντάει στα σοβαρά στο σοβαρότατο αυτό θέμα!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast