Results 1 to 15 of 77
Thread: Αμφιφυλοφιλία στη σχεση
-
20-01-2015, 21:59 #1
Αμφιφυλοφιλία στη σχεση
ζω με τον συντροφο μου εδω και 5 χρονια.προσφατα ειδα κατι φωτο και βιντεο που με σοκαραν απιστευτα!φορουσε γυναικεια εσωρουχα κι εβαζε διαφορα στον πρωκτο του!και ενα αλλο βιντεο ηταν με δυο αντρες!!!το σοκ ηταν μεγαλο αν και στο παρελθον ειχα δει κατι παρομοιες φωτο αλλα μου ειπε οτι ηταν φαση με την πρωην γυναικα του που τα κανανε!!περασανε 3 χρονια και τωρα ειδα τα βιντεο!!!ειμαι αρκετα συντηρητικη ειναι μια πολυ δυσκολη φαση για μενα γτ τον αγαπω αλλα ειναι μεγαλο σοκ για ολα τα πιστευω μου οτι αφορα τους αντρες και ειμαι σε φαση δυσκολη!!υπαρχει περιπτωση αυτη η σχεση να διατηρηθει??εχω τοσα πολλα να σκεφτω.....κανουμε πολυ καλο sex και με εχει μπερδεψει και αυτο πολυ!!μου ειπε οτι μεσα του νιωθει γυναικα απο 10 ετων στην εφηβεια ειχε πολλες σχεσεις μου λεει ο τι ειναι crossdresser.αυτην την ορολογια δεν την γνωριζα για μενα ολα αυτα στο μυαλο μου ειναι gay trans travesti.ειναι στιγμες που το μυαλο μου σταματα να σκεφτεται και θελω να μην τα σκεφτομαι οτι ολα ειναι ψεματα αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα..οπως μου λεει κι εκεινος αγαπησα αυτο που ηθελα οχι αυτο που ειναι.ειμαι σε φαση καπου στην μεση.
- 20-01-2015, 22:18 #2
το συζητήσατε μαζι αφου ειδες (πως?κρυφα απο αυτον?) αυτα τα παλια βιντεο-φωτος?
Αν αυτός σε θελει κ περνατε τελεια στη σχέση δε βρισκω που ειναι το προβλημα.
Προβλημα θα υπαρχει
α) αν εσυ μετα απο ολα αυτα δε τον θες. (κ προφανως θα πρεπει να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου)
β) αν αυτος εχει κανει τη ζωή του κ τα θελω του συμφωνα με τη κοινωνία κ τελικά καθεται μαζί σου συμβιβαστικά!
Και οσο αφορα το β απο οσα ειπες προφανως δε γνωριζει ο κυκλος του οτι ειναι transgender. Αρα κ αυτος θα πρεπει να δουλεψει δικα του κομματια-αλλο θεμα αυτο-
Και αν εισαι κ πολυ συντηριτικη οπως λες αντε να αμφισβητησεις γενικα τα προτυπα κ τους "ρολους" (αρσενικο-θυληκο-straight-gay κλπ) τα οποια στα εχει βιδωσει η κοινωνια στον εγκεφαλο.
Απο εσενα εξαρταται.
20-01-2015, 22:21 #3
Μετεφερα το θεμα στη σωστη κατηγορια.
21-01-2015, 00:06 #4
δεν ειναι οτι με σοκαρει τοσο αυτο που γραφεις οσο το οτι πιστευω το οτι οτιδηποτε δεν ειναι ρομαντικο σε μια σχεση ειναι αντιαισθητικο.. εχει μεγαλη σημασια να ξερεις πως να διχνεις σε καπιον πραγματα χωρις να φαινονται προστυχα
επισης κατι δε μου κολαει σε αυτα που γραφεις πως γινεται να εισαι αρκετα συντηριτικη κ να τα εφτιαξες μ αυτον υποψιαζομαι οτι καταπιεζεις τον εαυτο σου χωρις να θες στα αληθεια να εισαι συντηριτικη δε μπορω να βρω αλλη εξηγιση...
21-01-2015, 00:44 #5
Παντως αν του αρεσει η πισω πορτα την εβαψες.
21-01-2015, 01:08 #6
Μαλλον ειναι ωρα να διευρυνεις τους σεξουαλικους σου οριζοντες,να δοκιμάσεις καινούργια πραγματα και ποτε δεν ξερεις...!!! Αλλα περα απο την πλακα εσυ εκτός απο τις γυναίκες θα πρέπει να φοβάσαι και τους αντρες...να σου λεει δηλαδή "βλέπω μπαλα με τους φιλους μου" και να λες "να μου λέει αληθεια η να παιζει αυτός "μπαλα" με τους φιλους του!!!κοπελια δυσκολη κατάσταση σε καταλαβαινω!!!
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
21-01-2015, 01:49 #7
Όταν λες ότι ήταν με δύο άντρες, εννοείς ήταν σε επαφή, σωστά; Ως πρώτη άποψη θα σου πω να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Άλλωστε γνώριζες από τις φωτογραφίες ότι υπήρχε κάποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα. Ήξερες από πριν ότι ο σύντροφος σου είναι αμφιφυλόφιλος ή το έμαθες με τα βίντεο;
Αν εξαιρέσεις το σεξουαλικό κομμάτι, η σχέση σας πώς είναι στο σύνολο; Αν πρόκειται για μια κατάσταση του παρελθόντος, τι σημαίνει για εσένα ο σύντροφος σου να είναι bi ή cross dresser; Στην πράξη, όχι στη θεωρία. Ποια κομμάτια της ζωής σου θα άλλαζαν; Θα μπορούσες να το δεις ως εμπειρία δική του, η οποία δεν υφίσταται πια; Και κάτι ακόμα. Με την πρώην γυναίκα του γιατί χώρισαν; Όπως ειπώθηκε πριν, δες τον λόγο που είναι μαζί σου. Σε θέλει ή από κοινωνική σύμβαση; Ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο.
21-01-2015, 08:00 #8
"ειμαι αρκετα συντηρητικη ειναι μια πολυ δυσκολη φαση για μενα γτ τον αγαπω αλλα ειναι μεγαλο σοκ για ολα τα πιστευω μου οτι αφορα τους αντρες και ειμαι σε φαση δυσκολη!!υπαρχει περιπτωση αυτη η σχεση να διατηρηθει??"
Αυτο δεν μπορει να στο απαντησει κανεις, δεν υπαρχουν νομοι σε αυτα. Αν εσυ με τον καιρο δεις οτι δεν μπορεις να δεχθεις αυτο και να κανεις υποχωρηση τοτε το αφηνεις. Αν ομως δεις οτι η αγαπη σου μπορει να δεχθει αυτο που ειδες τοτε καλως. Ο χρονος θα το δειξει και η επικοινωνια μεταξυ σας.
Επισης το οτι ο συντροφος σου ειναι ετσι,δε σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις τα μυαλα σου και τους οριζοντες σου και να πειραματιστεις αν δεν το νιωθεις εσυ η ιδια, κανεις δεν θα σου επιβαλλει με ποιον τροπο θες εσυ να σχετιζεσαι, αν δεν σου βγαινει να αλλαξεις δεν θα το κανεις για κανεναν.
Εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν στο ειπε εξαρχης (νταξει θα μου πεις λεγεται ευκολα αυτο;οχι αλλα ειναι μαζι τοσα χρονια θα μπορουσε να της το πει στο 1ο χρονο εστω και οχι να το μαθει η γυναικα μετα απο τοσο καιρο και να της ερθει κεραμιδι στο κεφαλι)
Το θεμα ειναι αν τα συνεχιζει αυτα η αν ακομα τα σκεφτεται και αν εσυ μπορεις να συνεχισεις μαζι του μετα απο οτι ειδες. Το οτι θα τελειωσετε παντως δεν αναιρει οτι δεν τον αγαπας σαν ανθρωπο, απλα δεν χρειαζεται να πιεζεσαι να ανεχεσαι πραματα που δεν σου κολλανε καλα γιατι μετα δεν θα σου βγει σε καλο, ειναι ανθρωπινο να εχεις κι εσυ τα ορια σου σχετικα με εναν συντροφο και το πως θες να ειναι.Last edited by IceFire; 21-01-2015 at 08:59.
21-01-2015, 08:13 #9
ρε παιδια την κοροιδευετε την γυναικα ?δηλαδη πρεπει να σε συντηριτικος για να ανεχεσαι εναν αντρα που πηγαινει με αλλους αντρες και βαζει διαφορα στον κ.... του? εγω τα ειχα με καποιον ο οποιος εμαθα οτι ενω τα ειχαμε ειχε σχεση με εναν αντρα ..το ειχα πει σε μια φιλη κ μου λεει χανεις λαδια που καθεσαι μαζι του ενω το ξες αυτο ..ε(δεν διαγονισα οντος χανω...)γω σου λεω με απολυτη συγουρια οτι ο φιλος σ θα συνεχισει να πηγαινει με αντρες αυτο δεν κοβεται πιστεψε με ...το θεμμα ειναι αν το δεχεσαι αυτο το πραγμα
21-01-2015, 14:36 #10
21-01-2015, 14:38 #11
21-01-2015, 14:51 #12
διαφωνω με τα "δουλεματα" σε οτι αφορα τον ερωτικο/σεξουαλικο τομεα.
αν κατι σε ξενερωνει, δεν υπαρχει κανεις λογος να το "δουλεψεις", ουτε ειναι πιο ανοιχτομυαλη η πιο ισορροπημενη , αυτη που ερωτευεται εναν ομοφυλοφυλο η αμφιφυλοφιλο απο αυτην που ερωτευμεται εναν στρειτ ... μπορει να εχει πολυ σοβαρα προβληματα (η πρωτη)κι ωστοσο να τον ερωτευτει η να κανει σεξ μαζι του.
η ανοιχτομυαλια κρινεται απο το πως αντιμετωπιζεις τα κοινωνικα θεματα και τις επιλογες των αλλων που δεν σε αφορουν.
το τι του αρεσει καποιου να κανει στο κρεβατι του ειναι θεμα κολοκυθοπιτας και οχι εκσυγχρονισμου και ειναι απαραιτητο να συμφωνει και ο παρτενερ του.
ποτε δεν διανοηθηκα να δεχτω κατι που με ξενερωνε η να πω ψεματα στον συντροφο μου οτι θα μου αρεσε.
αυτοι που με ερωτευονται, θελουν εμενα οπως ειμαι, δεν χρειαστηκε ποτε να υποκριθω οτι συμβιβαζομαι με κατι που με χαλαει και δεν εχω παραπονο απο την ανταποκριση προς το παρον, αντιθετως.
εχουν απορριψει πολυ "βολικοτερες" γυναικες που παρακαλουσαν να τα κανουν "ολα", για να ειναι διπλα μου.:rolleyes:
21-01-2015, 14:58 #13
- still searching for the right place.....
Μήπως κάποια πράγματα έχουν παραργίνει κλισέ, κ δεν εξηγούνται όλα βάσει ρατσισμού, οπισθοδρομικότητας κ στενομυαλιάς......? Ειδικά ο ρατσισμός στοιχειοθετείται όταν λαμβάνει χώρα άνιση κ αδικαιολόγητη μεταχείριση ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, κ προκαλείται είτε εξαιτίας προκατάληψης, είτε εξαιτίας σκοπιμότητας. ΆΛΛΟ όμως το θέμα το τί επιλέγει κανείς κ τί του ταιριάζει. Δεν μπορεί να γίνει λόγος για ρατσισμό, κοινωνικές ταμπέλες κ οπισθοδρόμηση επ'αυτού.
Αν πχ εγώ θεωρούσα ως χαρακτηριστικό μείζονος σημασίας, βάσει του οποίου επιλέγω σύντροφο, αυτός να έχει μια μεγάλη οικονομική άνεση κ αυτός αποδεικτεί άφραγκος, έχω κάθε δικαίωμα να φύγω, εφ'όσον αυτός δεν πληρεί τα κριτήριά μου. Αν πχ ζούσα κ ανέπνεα για τη στιγμή που θα γινόμουν μάνα κ αυτό θεωρούσα ως πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, κ ο σύντροφός μου αποδεικτεί άσφαιρος, μπορώ πάλι να φύγω. Αν έκρινα ως απαραίτητη προϋπόθεση κάποιος να είναι νομοταγής κ να έχει μια έντιμη εργασία, κ μια μέρα μάθαινα πως είναι χωμένος στα λαθρεμπόρια μέχρι το λαιμό, είχα κάθε λόγο να φύγω, γιατί δεν ρισκάρω να είμαι με 2 παιδιά στην αγκαλιά κ μια μέρα η Ασφάλεια να μου χτυπήσει την πόρτα κ να μου πει "κυρία μου πού είναι ο σύζυγός σας.....?". Αν πιστεύω ότι Νο 1 προσόν κάποιου είναι να είναι 100% άντρας-αρσενικό κ ανακαλύψω πως του προσφέρει ίση (αν όχι περισσότερη) ευχαρίστηση το να εισέρχονται στο σώμα του αντικείμενα, παρά να εισέρχεται ο ίδιος στο γυναικείο σώμα, τότε ναι, έχω κ πάλι δικαίωμα να φύγω. Κ πάει λέγοντας. Ενδεχομένως κάποια από τα παραδείγματα αυτά να μην υπονοούν κ τους καλύτερους χαρακτηρισμούς για εμένα (αν ίσχυαν οι υποθέσεις) όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί ρατσιστικής κ στενόμυαλης συμπεριφοράς.
Τώρα επί του πρακτέου είναι σίγουρα πολύ μεγάλο το σοκ για εσένα, αφού εδώ παίζεται μια σχέση 5 χρόνων μαζί με συμβίωση, κ στην ουσία είναι ο άνθρωπό σου κ εσύ είσαι ο άνθρωπός του. Βέβαια, τίθενται κ 2 επιπλέον ζητήματα: 1ον, πώς σου εξασφαλίζεται πως αυτό που έχετε είναι (κατά τα άλλα) ειλικρινές κ εσύ δεν λειτουργείς (έστω κ εν μέρει) ως βιτρίνα του? 2ον, απ'ότι κατάλαβα ο τύπος δεν είχε πει την αλήθεια εν μέρει κ εν μέρει σε είχε αφήσει κ στην πλάνη σου (το να αφήνεις κάποιον σε πλάνη πολλές φορές ισοδυναμεί με μια χαρά ψέμματα). Κ συνήθως, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, μιας κ είσαι ήδη φορτισμένη, αν κάποια πράγματα αποκαλύπτονται τυχαία κ κατά λάθος, δεν πρόκειται παρά για την κορυφή του παγόβουνου........ Το ότι δηλ. είπε ψέμματα, δε νομίζω πως πρέπει να προσπεραστεί τόσο εύκολα.......
Κ ακριβώς επειδή είσαι σε κατάσταση σοκ κ ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ σημαντικός για εσένα, θα σε συμβούλευα να δώσεις πρώτα λίγο χρόνο στον εαυτό σου κ ύστερα να πάρεις αποφάσεις. Αν καταλαγιάσουν τα πνεύματα κ συνειδητοποιήσεις πως τελικά για εσένα παραμένει ο ίδιος άνθρωπος κ δεν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα ένα τόσο σημαντικό (για εσένα πάντα) στοιχείο της εν ευρεία εννοία προσωπικότητάς του, ώστε να τον απορρίψεις γιαυτό ή να απομακρυνθείς συναισθηματικά, τότε έχει καλώς. Αν όμως τελικά αντιληφθείς ότι ποτέ πια δεν θα μπορείς να τον ξαναδείς όπως πριν, από το να ανακυκλώνονται μέσα σου διαρκώς αρνητικά συναισθήματα κ αμφιβολίες, τότε είναι καλύτερα να δώσεις ένα τέλος, γιατί θα καταλήξετε κ οι 2 σε μια παρακμιακή ταλαιπωρία χωρίς νόημα. Ό,τι όμως κ να αποφασίσεις μη βιαστείς. Θέλει λίγο το χρόνο του να καταλάβεις αν κάτι μπορείς να το ξεπεράσεις ή όχι.
21-01-2015, 15:27 #14
..μαριπόζα, απορώ με το κουράγιο σου (μεγάλο κείμενο)
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αν και η θεματοθέτρια μας εγκατέλειψε για να μπορέσουμε να το συζητήσουμε.. :Ρ
21-01-2015, 16:10 #15
Η θεματοθετρια βρισκεται στη δουλεια της και επειδη μαζι χθες ξεκινησαμε τη συζητηση(σας μιλαει ο....τυπος,ο...ετσι,ο.....τοιουτ ος,οτι ταμπελα θελει ο καθενας μπορει να κολλησει,no hard feelings)και ειπαμε να παρουμε και γνωμες απο τριτους.Τις αποψεις χρηστων τυπου....Θεοφανια(θεος φυλαξει...),τις ειχα διαβασει και παλιοτερα μονος μου οταν εψαχνα τροπο να το συζητησω ολο αυτο με τη συντροφο μου.Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι καπου σ'αυτον τον πλανητη υπαρχει ο οδηγος της σωστης και πρεπουσας σεξουαλικης πραξης,αλλα δυστυχως για την ωρα μου διαφευγει...Επικρατει γενικοτερα η αντιληψη οτι στο κρεββατι του το ζευγαρι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει αρκει να ειναι και οι δυο συμφωνοι με αυτο.Η φιλη μου προερχεται απο ενα συντηρητικο περιβαλλον της επαρχιας οποτε αντιλαμβανεστε το σοκ που επαθε με αυτα που ειδε.Στν αγαπητη ντολορ θελω να πω το οτι ειδε το βιντεο που ειδε εμενα με καποιον αντρα δε σημαινει απαραιτητα οτι αυτο θα συνεχισει να γινεται no matter what για τον απλουστατο λογο οτι μπορει η φιλη μου να εχει αν θελησει αυτον τον ρολο.Αν συνεβαινε κατι τετοιο δε θα υπηρχε κανενας λογος για αναζητηση ανδρικου μοριου.Ειμαι ανθρωπος που του αρεσει να περναει ομορφες στιγμες στο κρεββατι του,χωρις ταμπου και προκαταληψεις και αυτο με κανει να νοιωθω ως εναν βαθμο τυχερος.Δε μπορουν ολοι οι ανθρωποιο να το κανουν αυτο και να μπορεσουν ετσι να δωσουν μια ποικιλια στην ερωτικη τους ζωη.Καποιους δεν τους χαλαει να τρωνε καθε μερα παστιτσιο,εμενα με χαλαει και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!Θα ηθελα οσο τιποτα στον κοσμο να μπορουσα να μοιραστω αυτο μου το κομματι με τη συντροφο μου και προς αυτην την κατευθυνση δουλευουμε και οι δυο.Θα παρακαλουσα ολα τα αγαπητα μελη αυτου του φορουμ να κρατανε το τι θα εκαναν για τον εαυτο τους.Ο καθενας αναλογα με την προσωπικοτητα του και τα βιωματα που εχει αντιδραει διαφορετικα.Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι αυτην την κατα τα αλλα ενδιαφερουσα συζητηση