Results 31 to 45 of 77
Thread: Αμφιφυλοφιλία στη σχεση
-
22-01-2015, 08:42 #31
Kαλημερα και παλι.Ειμαι και παλι ο φιλος της ασπρο μαυρο(ο μαυρο ασπρο και ο ...αγγλιστη black&white)Απο χθες περιμενω mail επιβεβαιωσης ,ετσι ωστε να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και να μπορεσω να πω κιεγω τη γνωμη μου,μεσα απο το δικο μου ατομικο προφιλ,πραγμα που δεν εχει γινει ακομα.Εστειλα mail στους διαχειριστες του site αλλα τιποτα.Οποτε αυτο πιστευω να λυνει την παρεξηγηση που εχει δημιουργηθει και να διαφωτιστικαν οσοι μιλησαν για ερμαφροδυτα προφιλ χρηστων και διαφορα τετοια.Το θεμα που εχουμε με τη συντροφο μου για εμας ειναι αρκετα σοβαρο και η γνωμη και καποιου αλλου ισως μας βοηθουσε.Οχι οι υποδειξεις,δεν μας ενδιαφερει τι θα εκανε ο καθενας απο εσας στη ζωη του.Αγαπητε(ή αγαπητη)Σονγκχουα η λυση που προτεινεις νομιζω οτι ειναι η ιδανικη αλλα οταν μπλεκονται και τα συναισθηματα στη μεση την κανουν οχι και τοσο εφικτη.Με την ασπρο μαυρο εχουμε περασει αυτα τα 6 σχεδον χρονια αρκετα,τα οποια μας εχουν κανει να δεθουμε πολυ.Απαντωντας στον/ην minimonio,θα σου πω απλα οτι πριν δει αυτο το ανατριχιαστικο ομολογουμενως υλικο η φιλη μου,δηλωνε η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο και αν σε αυτο προσθεσουμε το σεξουαλικο(το οποιο ειναι πραγματικα απεριγραπτο)τοτε πιστευω οτι θα μπορουσες να παρεις μια απαντηση στην απορια σου.Οσο για το αν ειναι τροπος ζωης μου ή οχι θα διαφωνησω.Ειχα αναλογες εμπειριες στο παρελθον,εμπειριες οι οποιες εμοιαζαν σαν μια "διεξοδος" απο την ρουτινα και τις φασαριες που ειχαμε κατα καιρους για διαφορα θεματα."Δεν ειναι αυτα για μενα"προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου και εκανα διαφορα σαν αυτα που ειδε.Προερχομαι απο ενα αποτυχημενο γαμο και αυτο με κανει πιο επιφυλακτικο για το που παω και τι κανω.Μπορουσα να ειχα αντιδρασει με διαφορετικους τροπους καθε φορα που ενοιωθα εγκλωβισμενος σε μια κατασταση που εκεινη τη στιγμη με εκανε να νοιωθω πνιγμενος.Να εβγαινα...να γνωριζα γυναικες....να εβγαζα γουστα.....οτι θα εκανε ενα "γνησιο"αρσενικο.Εμενα λογω και του παρελθοντος μου μου εβγαινε "αλλιως".Δεν ειναι κατι για το οποιο ενοιωθα υπερηφανος,ουτε κατι το οποιο με εκανε να νοιωθω ωραια και με καθαρη τη συνειδηση μου.Εμοιαζε ως η πιο ανωδυνη εκεινη τη στιγμη λυση και για τους δυο μας.Και αν συνεχιζε αυτη η πηγαια εκρηξη της γυναικειας μου πλευρας τα πραγματα θα εμοιαζαν πιο ξεκαθαρα και ευκολοτερα θα παιρνονταν καποιες αποφασεις οι οποιες εμοιαζαν ηδη ειλημμενες στο μυαλο μου.Αλλα στη συνεχεια τα πραγματα ηρεμουσαν,με την ασπρο μαυρο αρχιζαν να ξαναβγαινουν τα πραγματικα μας συναισθηματα στην επιφανεια,ξεχνιοντουσαν οσα ειχαν προηγηθει και αλλος ενας κυκλος(φαυλος)ξεκινουσε.Ει� �αι αρκετα μπερδεμενη η ολη κατασταση και ισως μας βοηθουσαν τα συμπερασματα που εβγαλε η αγαπητη marian_m βλεποντας τα προφιλ που επισκευτηκαν τα νεοτατα μας(ασπρο μαυρο και μαυρο ασπρο)προφιλ.Εγω παντως πιστευω οτι αν δυο ανθρωποι αγαπιουνται πραγματικα θα μπορουσαν,ισως και με τη βοηθεια καποιου ειδικου,να καταφερουν να βρουν λυση ακομα και σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα.Σοβαρο για εμας γιατι η φιλη marian_m εχει αντιθετη αποψη.Τα φιλια μου και την καλημερα μου και ελπιζω να ερθει επιτελους αυτο το mail επιβεβαιωσης δημιουργιας λογαριασμου ωστε να μη χρειαστει να ξαναχρησιμοποιησω το προφιλ της φιλης μου για να απαντησω
Last edited by ασπρο μαυρο; 22-01-2015 at 16:11.
- 22-01-2015, 09:44 #32
Προφανώς δεν θα της απεκάλυπτε τον άλλο του σεξουαλικό προσανατολισμό. Της μίλησε γι' αυτον όταν έπεσαν στην αντίληψη της τεκμήρια τα οποία αυτός δεν θα ήθελε ποτέ να πέσουν στα χέρια της (μαλλον ενώ τα ειχε σαν φυλαχτά δεν κοτόρθωσε να τα κρύψει με ασφάλεια μακριά της). Την γούσταρε την κοπέλα, προφανώς για σοβαρό σκοπό. Έτσι πέτυχε να την κανει να τον αγαπήσει, προσποιούμενος ότι σεξουαλικά είναι στρέιτ και παρουσιάζοντας το θεμα του στα μαλακά όταν περιήλθε στην αντιληψη της. Δύσκολα ξεκόβει κανεις από τετοιο πάθος. Το ζήτημα ειναι αν η κοπέλα τον αποδέχεται ως τετοιον.
γιάννης
22-01-2015, 10:22 #33
22-01-2015, 10:29 #34
οταν καποιος απανταει, λεει πως βλεπει το θεμα συνολικα. πιθανα να κανει και υποδειξεις, εσυ μπορεις να τις αφαιρεσεις , να τις αγνοησεις. δεν απαντουν επαγγελματιες και οπως καταλαβαινεις το θεμα σου δεν ειναι ουτε απλο, ουτε συνηθισμενο.
εσυ τις υποδειξεις μετεφρασε τες στην αποψη του απεναντι...
οσο για την ουσια του θεματος σου, μιλας για μια σχεση και μια δικη της "ευτυχια" στημενη πανω σε ενα τεραστιο ψεμα, .
αυτο δεν δειχνει να σε απασχολει , ομως.
το θεωρεις αμελητεο το οτι η γυναικα σου δεν ηξερε ποιος εισαι, τι σου αρεσει , πως νοιωθεις?
δεν θεωρεις απατη το οτι αφησες την κοπελα να δεθει μαζι σου χωρις να της εξηγησεις στην αρχη της σχεσης σας τι σου συμβαινει??
εσυ, ωραια "δεθηκες" με τον ανθρωπο που γνωρισες.
αυτη ομως "δεθηκε" με καποιον αλλο απο αυτον που γνωρισε...
22-01-2015, 16:14 #35
δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν.αν καποτε μου ερθει το mail που περιμενω,αναλογα σε ποιο mail μου θα ερθει θα κρατησω και το ψευδωνυμο.Μην αγχωνεσαι τοσο Remedy....
22-01-2015, 16:19 #36
22-01-2015, 16:42 #37
Δε μπορω να διαφωνησω σε οσα λες.Εγιναν απο μερους μου λαθος επιλογες.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Οταν μπλεκει το συναισθημα στη μεση το οποιο ειναι αντιθετο με ενα κομματι του εαυτου σου τα πραγματα δυσκολευουν και δε διαχειριζονται τοσο ευκολα.Δε μπορω να ζητησω σε καποιον να μπει στη θεση μου,γιατι θα αγγιζα ενδεχομενως τα ορια της....προκλησης για καποιους πιο συντηρητικους και γιατι απλα για να με καταλαβει κανεις θα πρεπει να εχει βρεθει η να βρισκεται στην ιδια κατασταση.
22-01-2015, 16:51 #38
το θεμα δεν ειναι να μπει καποιος στην θεση σου, πραγμα σχεδον αδυνατον ετσι κι αλλιως, αλλα να σκεφτει η φιλη σου με ηρεμια αν μπορει να λειτουργησει σε σχεση ζευγαριου πλεον μαζι σου, μετα απο οσα της αποκαλυψες.
οποτε, οσο και να το συζηταμε, δικο της ειναι το θεμα.
κι επιμενω οτι δεν ειναι θεμα συντηρητισμου, οι ερωτικες ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ καποιας. μπορει να ειναι μια χαρα ανοιχτομυαλη και δημοκρατικη αλλα να ξενερωνει με καποια πραγματα και να λειτουργει με καποια αλλα.
ουτε εσυ εχεις τις συγκεκριμενες συμπεριφορες επειδη εισαι ανοιχτομυαλος.
απλα σου λαχε...
πρεπει να βρεις λοιπον και ανθρωπους που να τους αρεσεις.
με ειλικρινεια εξ αρχης, οχι κατοπιν τυχαιων αποκαλυψεων...
τωρα, αν μπηκες ψαχνοντας ανθρωπους με τα δικα σου γουστα, νομιζω εκανες λαθος επιλογη ιστοτοπου...
22-01-2015, 17:19 #39
Ε οσο να'ναι οι συντηρητικοτερες/οι θα ξενερωνανε λιγο περισσοτερο αν τους ελεγα να ερθουν στη θεση μου...Σ'αυτον τον ιστοτοπο μπηκαμε για να ακουσουμε και αλλες αποψεις για το θεμα μας.Με πρωτοβουλια της φιλης μου.Ειχαμε διαβασει εδω και για μια αλλη κοπελα που βρεθηκε στην ιδια θεση "Αμφιφιλοφυλια στο γαμο" ηταν το topic και ηθελε να μιλησει με κοπελες που εχουν βρεθει στην ιδια θεση.Αλλα μαλλον ειναι ελαχιστες...Δε ψαχνω συμμαχους εδω περα.Ισως...ανθρωπους που δεν ειναι κολλημενοι στα στεροτυπα της κοινωνιας για ανταλλαγη αποψεων...
22-01-2015, 17:22 #40
οτι κι αν ψαχνεις εσυ, νομιζω οτι το προβλημα αυτη τη στιγμη το εχει η κοπελα σου....
εσυ ειχες ολη την πληροφορηση και κινηθηκες οπως νομιζες/μπορουσες/ηθελες.
22-01-2015, 17:23 #41
...μα δεν σε κατηγόρησε κανείς για ότι κάνεις στο κρεβάτι σου ...
...είναι δικαίωμα σου και μάλιστα προσωπικά χαίρομαι με τους ανθρώπους που δεν καταπιέζονται σεξουαλικά, είναι πιο υγιής από αυτούς που καταπιέζονται και παίρνουν στο λαιμό τους και αθώα θύματα.
Το να λες συντηρητικούς όμως, ανθρώπους που δεν έχουν τα ίδια γούστα, ή γυναίκες που δεν ανέχονται (ή δεν αντέχουν) ο άντρας τους να κάνει σεξ και με άντρες, είναι φάουλ
22-01-2015, 19:50 #42
- still searching for the right place.....
Έτσι..........
Χώρια που δεν κατάλαβα από πότε τα φιλελεύθερα κ ανοιχτά μυαλά θέλουν να επιβάλουν τα γούστα τους κ από πότε οι "προοδευτικοί" κρεμάνε τις αντίστοιχες ταμπέλες κ απορρίπτουν κόσμο με την ίδια λογική που οι ίδιοι απεχθάνονται..... κ από πότε το τί ταιριάζει κ τί πάει σε κάποιον είναι ζήτημα οπισθοδρομικότητας, ανοικτών ή μη οριζόντων, ρατσισμού κ στενομυαλιάς.......?
Πχ εγώ ξέρω για τον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσουν κ δεν μου ταιριάζουν οι ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις. Δεν θα κακοχαρακτηρίσω όμως, ούτε θα φορέσω ταμπέλα σε κάποιον/α που του/της αρέσει αυτό. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν είναι του γούστου μου τα έντονα κ χτυπητά χρώματα, κ επίσης ξέρω πως δεν μου πάνε κ καθόλου γιατί είμαι μελαχροινή. Δεν με ενοχλεί καθόλου όμως να βλέπω κίτρινα κ πορτοκαλιά στους άλλους (μη σου πω πως μου φτιάχνει κ τη διάθεση), κ ας μην τα φόραγα εγώ ποτέ.
Κ σε ρωτάω τώρα ποιός είναι ο απελευθερωμένος κ ποιός κ κομπλεξικός του παραδείγματος: Εγώ, που ναι μεν δεν μου ταιριάζουν οι ομαδικές συνευρέσεις, όμως δεν θα απέδιδα ποτέ αρνητικό χαρακτηρισμό σε κάποιον/αν που τις προτιμά, ή κάποιος που είναι του στυλ των ομαδικών συνευρέσεων, όμως ονομάζει συντηρητικό κ ξενέρωτο όποιον το σπορ αυτό δεν το περιλαμβάνει στα γούστα του....?
22-01-2015, 22:06 #43
Δεν ειπα οτι με κατηγορησε καποιος Θεοφανια και λεγοντας συντηριτικοτερες/οι δεν το λεω αρνητικα,εννοω με τον παραδοσιακο τροπο σκεψης στο σεξουαλικο.Πως θα αντιδρουσε προτεινοντας του να ερθει στη θεση μου.Ειπα οτι σε εναν τετοιο ανθρωπο θα ακουγοταν ως και προκλητικο.Εδω θα ηθελα πραγματικα να μου πεις Θεοφανια μου.Μια γυναικα,οχι συντηρητικη,οχι στενομυαλη,μια γυναικα του δικου σου βελληνεκους,χωρις καμια ταμπελα και πιστη στο παραδοσιακο τροπο σχεσης,την ενοχλει περισσοτερο αν ο αντρας της κανει σεξ εκτος απο γυναικες και με αντρες?Θελω να πω οτι ισως να ειναι λιγοτερο επωδυνο για μια γυναικα να μαθει οτι ο αντρας της κανει διαφορα με αλλες γυναικες(γιατι θεωρω οτι εκει ισως να νοιωσει και την απορριψη)απ'οτι να μαθει οτι η πετρα του σκανδαλου μπορει να ειναι και αντρας,οπου εκει δεν ειναι πλεον στο χερι της για να κανει κατι.Τελικα το φυλο παιζει τοσο μεγαλο ρολο?
Last edited by ασπρο μαυρο; 22-01-2015 at 22:28.
22-01-2015, 22:19 #44
Δεν ηθελα να κακοχαρακτηρισω καποιον λεγοντας τον συντηρητικο,το οποιο δεν ειναι,τουλαχιστον για μενα συνωνυμο του ξενερωτου.Ουτε να θεωρησω τον εαυτο μου προοδευτικο.Ηθελα απλα να δωσω εμφαση στο αλλο ακρο απο μενα.Δεν θελω να κολλαω ταμπελες οπως δε θελω και να μου κολλανε.Οσο για την ερωτηση που μου εκανες,αν αυτες τις δυο λεξεις (απελευθερωμενος και κομπλεξικος),θα επρεπε να χρησιμοποιησω, σιγουρα εσυ θα ησουν η απελέυθερωμενη και ο αλλος ο κομπεξικος,εδω θα συμφωνησω μαζι σου,αν και οπως σου ειπα δεν μου αρεσει να κολλαω ταμπελες
22-01-2015, 22:33 #45
Βρε ασπρόμαυροι, αν θέλετε ο ένας τον άλλον θα βρεθεί άκρη. Σε πρώτη φάση πρέπει να ξεπεραστεί το σοκ. Αν κατά τα άλλα η σχέση σας ήταν οκ, θα περάσει την καμπή αυτή και θα επανέλθει. Εσείς κρίνετε αν γίνεται. Το Α και το Ω είναι η θέληση, και εσείς θέλετε.