Results 16 to 30 of 45
-
21-01-2015, 15:24 #16
- 21-01-2015, 15:25 #17
Τωρα τελευταία η συγκεκριμένη κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο "δελφίνι"
Μην μπερδευτείτε.
Προσπαθεί να προωθήσει καμπάνια υπέρ της προστασίας των δελφινιών.......
Αλήθεια Ολγα τί έκανες με την εκστρατεία;
21-01-2015, 15:54 #18
ντιανα, το δελφινι δεν ειναι "ψευδωνυμο" (το λες με την εννοια του διπροφιλου προφανως).
ειναι το κανονικο προφιλ της ολγας. ζητησε αλλαγη και μαλιστα δημοσιως.
προσεχε λιγο.
21-01-2015, 17:29 #19
δεν υπαρχουν αχρηστοι! υπαρχουν ομως ατομα με κομπλεξ κατωτεροτητας και επισης υπαρχουν και οι τεμπελιδες
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
21-01-2015, 17:41 #20
Ποιος ξερει, ισως οταν δεν εισαι χρησημος για τους αλλους, οταν δεν κανεις πραξη τα λογια που υποσχεθηκες καπου.. Για πολλους και διαφορους λογους. Οταν βοηθας ομως καποιον σε κατι ειτε οικονομικα ειτε υλικα και το κανεις χωρις ανταλαγμα, τοτε δεν λενε οτι εισαι γεναιοδωρος καλος κτλ μολις ομως κανεις ενα λαθος στο χτυπανε με την πρωτη ευκαιρια αυτο αυτο που το πας..
....But tell me where can i go to get away from all this pain...
22-01-2015, 01:11 #21
Αυτό το σαν εσένα δε καταλαβαίνω.Τι ακριβώς σου λείπει;
Μυσπ δεν άνοιξα το θέμα αυτό για να μου πείτε αν εγώ είμαι άχρηστος αλλά για να δω πως σκέφτονται οι άλλοι που γράφουν εδώ στο φόρουμ την κουβέντα αυτή.Και όχι δε νιώθω άχρηστος ούτε ανίκανος τελείως.Γιατί εδώ μέσα βλέπω νέα παιδιά που λένε ότι ειναι τελείως άχρηστοι για τα πάντα.Εμένα κάποια πράγματα με δυσκολεύουν περισσότερο και προφανώς έχω απογοητευτεί αλλά συνεχίζω να ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι.Μαγικά όχι δε θα αλλάξει κάτι και το ξέρω αυτό.Αλλά έχω στο μυαλό μου κάποιες ιδέες που προς το παρόν αδυνατώ να υλοποιήσω λόγω εξωγενών παραγόντων αλλά ελπίζω ότι θα τα καταφέρω στο μέλλον.Στο παρόν μικρό αλλά σημαντικό βήμα για μένα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες,μπορώ να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να μη νιώθω άσχημα. Αυτός που εκμεταλεύεται τους άλλους κατά την γνώμη μου δε λέγεται άχρηστος,κουτοπόνηρος στη καλύτερη λέγεται.
Aρα είναι επιλογή σου να μην κάνεις τίποτε; Τι είναι αυτό που σε κάνει να μην θέλεις να κάνεις τίποτε; Η δική μου εμπειρία λέει ότι αν περιμένεις να είσαι τέλεια ψυχολογικά για να κάνεις το οτιδήποτε,δε θα το κάνεις ποτέ.Πάντα κάτι θα υπάρχει να σε γεμίζει φόβο,ανησυχία,αμφιβολία και να σε κρατάει πίσω.Εκεί είναι που πρέπει να πας κόντρα στον κακό σου ευατό.
Συμφωνώ.Οι τεμπέληδες είναι τεμπέληδες επειδή μπορούν και είναι.Οσοι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας,συνήθως υπάρχει κάποια αιτία που τους οδήγησε εκεί.
Το θέμα το άνοιξα μιας γενικότερης εικόνας που είδα.Και επίσης είναι άλλο να ρωτάς και άλλο να προδικάζεις και να περιμένεις οι άλλοι να σου πουν ότι "ναι είσαι χαζός" για να έχεις μια ωραιότατη δικαιολογία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.Και μια επιβεβαίωση του τύπου "είμαι χαζός άρα δεν μπορώ να αναλάβω καμμία ευθύνη για τον ευατό μου."
22-01-2015, 02:27 #22
Καλησπερα σου κοζρ,Εννοειται κ δεν εισαι αχρηστος κ χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου,Συγνωμη που δεν κατανοησα καλα το θεμα της δημοσιευσης σου,θεωρω οτι οποιος πασχει απο ψυχολογικα προβληματα κατα καιρους νιωθει αχρηστος ενω δεν ειναι στην πραγματικοτητα γιαυτο κ το συνανταμε στο φορουμ αυτον τον χαρακτηρισμο,Οσο για αυτους που εκμεταλλευονται τους αλλους με κακοπροαιρετο τροπο πιστευω οτι ειναι αχρηστοι επειδη αντι να προκαλουν καλο στους αλλους προκαλουν κακο,Κ ο χρησιμος ανθρωπος ειναι αυτος που βοηθηαει κ τους αλλους κ τον εαυτο του με οποιονδηποτε τροπο
22-01-2015, 14:16 #23
Μυσπ μετά απο αρκετό εσωτερικό ψάξιμο έχω καταλάβει ότι μετά απο κάποια χρόνια που δεν με έχει κάνει κανείς να νιώσω άσχημα με μένα ακόμη και όταν άθελά μου δημιούργησα κάποιο πρόβλημα,αυτό που με κρατάει πίσω είναι οι κακές αναμνήσεις απο πράγματα και καταστάσεις που άλλοι άνθρωποι έχουν καλές.Αυτό προσπαθώ να παλέψω.
22-01-2015, 15:39 #24
22-01-2015, 15:40 #25
22-01-2015, 18:56 #26
Κι εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι άχρηστος, όλοι έχουν κάποιες ικανότητες άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο και σε διαφορετικά πράγματα...
Άχρηστο ίσως θα έλεγα μόνο κάποιον που ενώ έχει όλες τις ικανότητες να εργαστεί και την δυνατότητα να βρει δουλειά (δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που όλοι ξέρουμε πως είναι δύσκολο) προτιμά να κάθεται και να τρώει τα λεφτά του μπαμπά...
Πάντως κι εγώ νιώθω έτσι μερικές φορές γιατί στο παρελθόν δεν ήμουν αρκετά δυνατή για ν' αντιμετωπίσω μια κατάσταση αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό χαρακτηρίζει ως "άχρηστη" όλη μου την προσωπικότητα ακόμα κι αν όταν κάποιες φορές με παίρνει από κάτω μπορεί να το πιστεύω...ευτυχώς συνέρχομαι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-01-2015, 02:13 #27
Κατανοητο φιλε μου ομως ηδη στην δουλεια σου εισαι αρκετα πετυχημενος κ για το προσωπικο θεμα γνωριζω ανθρωπους που εκαναν οικογενεια στα 40 η στα 50 τους,Αλλωστε ειναι κ παραγοντας τυχης ολα αυτα,Εφοσον στο περιβαλλον σου σου φερονται καλα τοτε εισαι ο ιδιος ο εχθρος του εαυτου σου,τωρα με την κριση ενα καρο ανθρωποι δεν μπορουν να αναδειξουν τις ικανοτητες τους αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ικανοι
23-01-2015, 02:21 #28
Κύκνε αυτό που λες είναι χαραμοφάης ή τεμπέλης όχι άχρηστος... πάντως ούτε κι εγώ πιστεύω πως υπάρχουν έτσι άχρηστοι άνθρωποι, ίσως υπάρχουν περίοδο στην ζωή κάποιου που είναι ας πούμε άχρηστος... αλλά και πάλι πιστεύω πως είναι λάθος η λέξη...
Μάλλον θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω που είπε πως είναι μια ταμπέλα που κολλάμε στον εαυτό μας για να κρυφτούμε από πίσω... βέβαια υπάρχει και οι πιθανότητα να μας την κολλήσουν αλλοι σε μικρή ηλικία και να το πιστέψουμε και να λειτουργούμε έτσι... Θα συμφωνήσω βέβαια και με αυτόν που είπε παραπανω, πως άχρηστος είναι αυτός που νιώθει άχρηστος, και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει άχρηστο αν εσύ δεν το νιώθεις...
05-02-2015, 08:57 #29
Aχρηστος ειναι αυτος που τα μυαλα του δεν επαρκουν για να γεμισουν το στομαχι του....
05-02-2015, 09:36 #30