Τεραστιο προβλημα μετα απο χωρισμο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Junior Member

Τεραστιο προβλημα μετα απο χωρισμο

Καλησπερα σε ολους , ειμαι καινουργιος στη σελιδα .. συνηθως δεν κανω εγραφη σε σελιδες για να λες τα προβληματα μου αλλα αυτη τη φορα ενιωσα τεραστια αναγκη και θα θελα να ακουσω και 10 γνωμες απο καποιους πιο "ειδικους". Ειμαι 22 χρονων η πρωην πλεον κοπελα μου 19 τα ειχαμε 2.5 χρονια και με χωρισε πριν 1 μηνα και κατι μερες , ξεκινησαμε πολυ καλα την σχεση οπως ολες νομιζω στη πορεια υπηρξαν θεματακια τα οποια τα λυναμε γιατι υπηρχε αγαπη , λιγο πριν χωρισουμε αυτη ειχε τρελαθει στο αγχος λογο του οτι δεν περασε παννελληνιες και θα ξαναεδινε ... τρελαθηκε , δεν ηθελε ουτε βγει απο το σπιτι της και μεσα σε ολα αυτα τα τρελα τσουπ θελω να χωρισουμε γιατι δεν παει αλλο δεν εχω ορεξη για τπτ ειμαι πιεσμενη και δεν με νιωθεις , εχω καταθλιψη(????) , λοιπον που λετε τελειωνει το πραμα με εμενα να ειμαι χωμα για λιγες μερες καθως ηταν και γιορτες χριστουγεννων , μιλαω με εναν φιλο βγενουμε να τα πουμε ξεδινω βγενω ξανα παλι ξεχνιεμαι γγενω ακομα 3 φορες ολα κομπλε , στην τελευταια βολτα ομως την ειδα μπροστα μου και την επιασα και της μιλησα για να τα βρουμε κλπκλπ αυτη ανενδοτη μετα μιλαγαμε για 3 μερες μεσω ςμς παλι ουτε κουβεντα να ακουσει για επανασυνδεση γιατι λεει δεν θα λειτουργησει μιας και εχουμε προσπαθησει πολλες φορες , της ειπα οτι εχω κανει λαθη οτι εχουμε κανει λαλακιες και οι 2 και εχω αλλαξει και οτι θελω να προσπαθησουμε απο την αρχη και οτι παντα την αγαπουσα και θα την αγαπω ανενδοτη αυτη οτι δεν υπαρχει ελπιδα και ουτε θα υπαρξει , βεβεα για να πω την αληθεια μιας και την ξερω καλα μετα απο τοσο καιρο , την ρωτησα : με σκεφτοσουν καθολου , σκεφτοσουν τι κανω ? μου λεει : ναι ρε τρελο ενοοειτε οτι ανησυχουσα και ειδα και τα μυνηματα που μου εστελνες αλλα επελεξα νατα αγνοησω γιατι σου εχει κανει μεγαλο κακο ολο αυτο , επισης αναπολουσαμε τα παλια και αυτη ελεγε τα καλυτερα για μενα οτι ημουν στοργικος τρυφερος πιστος προστατεθτικος και ειλικρινης αλλα και τα κακα μου οπως πχ ζηλιαρης , πιεστικος και νευρικος , αλλα πραγματικα οτι λαθος εκανα το εκανα μονο απο αγαπη και δεν ειχα σκοπο νατην βλαψω και να την πληγωσω , πλησιαζω στο τελος εε μετα απο ολα αυτα παλι της ειπα να προσπαθησουμε ...ΟΧΙ αυτη. ε απο εκεινη τη μερα κλαιω σχεδον ολη μερα νιωθω πως θα πεθανω και δεν εχω καμια αισιοδοξια για τιποτα γενικα νιωθω σκουπιδι και δεν λεει να μου περασει με τιποτα ρε παιδια τη σκεφτομε συνεχεια....ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ, ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα απλα....ποναω.

Banned
    καλα ενταξει δεν ηταν απαραιτητο επιδη δε μπορεις να τη ξεχασεις να μας βγαλεις τα ματια με αυτα τα μαυρα γραματα αλλα μια κ ειμαι σχετικος με τις γραφικες τεχνες ευκαιρια να αρχισεις την εκπεδευση οσο πιο μεγαλα ειναι τα γραματα τοσο πιο ανοιχτα χρωματα τους πηγαινουν δηλαδη αυτο θα πηγαινε καπως ετσι

δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι εχει συμβει μηπως ειχε πολυ αγχος κ ηθελε να μινει μονη της για λιγο καιρο? μηπως εισαι συναισθηματικα φορτισμενος κ δε βλεπεις πολυ καθαρα τα πραγματα?

Junior Member
    Συγνωμη για τα εντονα γραμματα δεν ηξερα οτι θα φενονται ασχημα ... και ευχαριστω για την απαντηση , το θεμα ειναι φιλε μου οτι λεει πως δεν υπαρχει ελπιδα λες και δεν σημαινα τιποτα 2.5 χρονια και ΙΣΩΣ να με ενοχλει περισσοτερο απο τον χωρισμο οσο για αυτο που λες ναι ισως ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος και ισως να μη βλεπω μπροστα μου , γιαυτο ζηταω και γνωμη απο διαφορους ανθρωπους που ισως εχουν περασει τα ιδια η παρομοια μιας και στην αληθινη ζωη δεν εχω φιλους-ες που να ειχαν μια σοβαρη σχεση και να μεινανε στα κρυα του λουτρου.

Banned
    μηπως τη θελεις παρα πολυ κ αυτο την εκανε πολυ αρνητικη κ τα περιμενει ολα απο σενα?

Junior Member
    Τι εχει μεινει να περιμενει απο μενα ? πραγματικα τα εχω δοκιμασει ολα για να την ξανακανω δικια μου , μου το χει πει οτι δεν υπαρχει ελπιδα ουτε τωρα ουτε στο μελλον και οτι το εννοει ΑΛΛΑ εχει οικογενειακα προβληματα , και με τα διαβασματα αγχος κλπ δηλαδη εκει που δειχνει οτι απλα δενμε θελει ξαφνικα ερχονται και αλλα προβληματα στην επιφανεια και πιστευω πως η δεσμευση σε μια σχεση ηταν για αυτη ενα εξτρα βαρος μαζι με ολα αυτα που ειπα , το θεμα φυσικα ειμαι εγω και το πως θα καταφερω να ξεπερασω την αποριψη απο ενα ατομο που λατρευω , θα μου πει καποιος "βρες αλλη" πανευκολο φιλε μου γιατι μου εχουν εκφρασει ενδιαφερον μερικες αλλα σε ρωταω , πως γινετε να κανεις κατι αλλο με καποια οταν αγαπας την αλλη αληθινα και ας μη σαγαπαει αυτη (οπως λεει) ?

Junior Member
    Γεια σου Jimmys.
    Καταρχην ειναι προς τιμην σου που αγαπας και προσπαθησες να σωσεις αυτη τη σχεση. Εμενα ομως η εμπειρια μου διδαξε οτι οταν καποιος σου λεει τερμα και δεν προσπαθει αλλο,τοτε δεν αξιζει να προσπαθησεις ουτε εσυ.Δηλαδη αν οντως της λες οτι θες το καλυτερι για εσας και οτι θα δουλεψεις οτι την πειραζουν κι αυτη λεει αστο τοτε παρτο ως μαθημα ζωης για τις επομενες σχεσεις και αστο κι εσυ.
    Ισως να μην εχει τοσο εντονα αισθηματα οσο εσυ (οχι οτι δεν εχει καθολου αλλα μαλλον δεν ειναι στην ιδια φαση με εσενα),ισως να νιωθει πολλα αλλα να βλεπει οτι ταλαιπωρειστε και να θελει να το κοψει.

Επισης χωρις να θελω να σου βαλω σονι και ντε το κακο στο μυαλο, εισαι σιγουρος οτι δεν παιζει τιποτα αλλο στη ζωη της;Αν μαθαινες κατι τετοιο ισως να σου ηταν και πιο κατανοητος ο χωρισμος και να σου ηταν πιο ευκολο να την ξεχασεις παρολο που θα σε πονουσε στην αρχη αλλα τουλαχιστον δεν θα τα εριχνες σε εσενα.Εμπειρικα μιλωντας παντα, οταν καποιος δεν θελει τοσο η κατι αλλο παιζει η απλα του φυγε το ερωτικο.
    Εχουν δει τα ματια μου για ιδιους λογους να τα ξαναβρισκουν ζευγαρια,με τη δυναμη της αγαπης και της αληθινης προσπαθειας και απο τις 2 μεριες,οποτε μη τα ριχνεις σε εσενα ολα οτι φταις τοσο πολυ κτλ ειναι κριμα να στεναχωριεσαι τοσο.

Απλα αν δεις οτι περναει ο καιρος και δεν γινονται κινησεις απο μερους της,ασε την να παει στο καλο οπως κι εσυ. Τωρα εχεις εντονα αισθηματα και το καταλαβουμε και ειναι λογικο γιατι σου ηρθε και ξαφνικο αλλα μηπως την εχεις εξιδανικευσει;Μηπως καλο θα ηταν να συνεχιζεις να βγαινεις, να κανεις πραματα για εσενα, ετσι λιγο να περασει ο καιρος να απαλυνθουν τα εντονα αισθηματα που εχεις τωρα και να ηρεμησεις και να δεις τα πραματα πιο καθαρα;Ότι δηλαδη ισως να μην ηταν η τελεια σχεση και η τελεια γυναικα που εχασες και στεναχωριεσαι και οτι στο μελλον σε περιμενει κατι καλυτερο; ΄
    Εννοειται ηταν κατι ωραιο γι αυτο κρατησε και 2,5 χρονια και εννοειται ησουν πολλα και οχι τιποτα αλλα μηπως πρεπει να δεχθεις σιγα σιγα οτι αυτο εκανε το κυκλο του;

Banned
    μαλον αυτο εφταιγε οτι προσπαθησες πολυ οταν προσπαθεις πολυ οι αλλοι εχουν τη ταση να υποχωρουν χαλαρωσε κ οτι γινει....

Junior Member
    Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση , αυτο που λες στο πρωτο σκελος ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ μου ειπε "ισως να νιωθει πολλα αλλα να βλεπει οτι ταλαιπωρειστε και να θελει να το κοψει"
    για το δευτερο που λες ειμαι καθετος οτι δεν παιζει τιποτα , επειδη την ξερω πολυ καλα ειναι κοπελα με πολυ τσαμπουκα και πολυ τιμια δενθα προδιδε ποτε τον λογο της και φαντασου 1.5 μηνα μετα τον χωρισμο που την ρωτησα αν παιζει κατι καθησε και μου δωσε αναλυτικο λογαριασμο (λες και τα χουμε) , το λεω σε ολους θα το πω και εδω .. μακαρι να ηταν ολες σαν αυτη σε αυτο το θεμα...και η αληθεια ειναι πως η ζηλια παντα με τυφλωνε χωρις καν να μιλαει σε αλλα αγορια και της εκανα κατι σκηνες αλλα οπως εγραψα και αρχικα δεν ειχα κανεναν κακο σκοπο ... ειχα προσπαθησει να ξεχασω αλλα ξερεις τι , εχουμε ΣΧΕΔΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ιδιες παρεες και μολις την ειδα μπροστα μου ΤΣΟΥΠ με πηραν τα ζουμια και το θεμα ειναι οτι ολη η παρεα ειναι σε ενα συγκεκριμενο μερος..και υπαρχουν 2 λυσεις , η να μη ξαναπαω ποτε εκει (δηλ να μην εχω φιλους) η να τους παρω οοοοολους απο κει και να πω παμε αλλου για παρτυ μου , και ξερεις τι θα με πονεσει πολυ , να την δω με κανεναν αλλον μελλοντικα μπροστα στα ματια μου , εκει ειναι που η θα καταρευσω η θα παρω δυναμη και θα πω αι στο δ@@@λο.

Junior Member
    Αλεξανδρε σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου , με βοηθαει πολυ να μιλαω με ανθρωπους που ξερουν 2 πραματα παραπανω ακομα και αν δεν τους ξερω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Jimmys View Post
    Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση , αυτο που λες στο πρωτο σκελος ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ μου ειπε "ισως να νιωθει πολλα αλλα να βλεπει οτι ταλαιπωρειστε και να θελει να το κοψει"
    για το δευτερο που λες ειμαι καθετος οτι δεν παιζει τιποτα ........ειχα προσπαθησει να ξεχασω αλλα ξερεις τι , εχουμε ΣΧΕΔΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ιδιες παρεες και μολις την ειδα μπροστα μου ΤΣΟΥΠ με πηραν τα ζουμια και το θεμα ειναι οτι ολη η παρεα ειναι σε ενα συγκεκριμενο μερος..και υπαρχουν 2 λυσεις , η να μη ξαναπαω ποτε εκει (δηλ να μην εχω φιλους) η να τους παρω οοοοολους απο κει και να πω παμε αλλου για παρτυ μου , και ξερεις τι θα με πονεσει πολυ , να την δω με κανεναν αλλον μελλοντικα μπροστα στα ματια μου , εκει ειναι που η θα καταρευσω η θα παρω δυναμη και θα πω αι στο δ@@@λο.
    Μαλλον τωρα δεν πιστευει οτι θα αλλαξουν τα πραματα προς το καλυτερο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στο μελλον μπορει να μην αλλαξει γνωμη,ειδικα αν δει απο εσενα οντως αλλαγη και σωστη συμπεριφορα, δηλαδη τωρα που ειστε χωρια δεν πρεπει με τη καμια να της κανεις σκηνες γιατι θα την κανεις να φυγει πιο μακρια και για παντα.

Επισης θα συμφωνησω με αλεξανδρο_77 και θα προσθεσω το εξης.Οταν δεν εχουμε κατι, το οποιο κατι οταν το χωρισαμε το πηρε χαλαρα, τοτε κατι μας καιει, ταρακουνιεται ο εγωισμο μας πχ "μα καλα τοσο χαλαρος?" Αυτος ο cool βγαζει αυτοπεποιθηση. Αυτοπεποιηση = γοητεια,ερωτας...(φυσικα ειναι πολλα αλλα καλα εξισου η αυτοπεποιθηση αλλα μιλαμε για χωρισμους και ερωτες τωρα), οποτε μηπως πρεπει να χαλαρωσεις και να της δειξεις οτι ναι μεν καταλαβαινεις και δουλευεις ολα αυτα και σκεφτεσαι οτι σας απομακρυνε αλλα να μη της δειχνεις οτι εισαι εκει συνεχεια και την περιμενεις και να κανεις κυριως πραματα για εσενα;

Μπορει να νομιζεις οτι θα σε ξεχασει αλλα θα την κανεις να απορησει για εσενα και να ενδιαφερθει "μα που χαθηκε αυτος που στεναχωριοταν;".

Ειδικα δε αμα σε δει και ανανεωμενο (εσωτερικα και εξωτερικα) εκει ισως αλλαξουν τα πραματα στο μελλον. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΧΙ. Αυτο θα εξαρτηθει απο τα αισθηματα των 2 σας.
    Δεν θα απομακρυνθεις για εκεινην να δεις αντιδρασεις (μονο) θα το κανεις πανω απ ολα για εσενα τον ιδιο. Ειναι δυσκολο αλλα θελει προσπαθεια.
    Γιατι τα λεω αυτα;Διοτι στην αντιθετη περιπτωση ισως σε λυπηθει κι αυτο ειναι κατι που δεν θελεις να συμβει κι αν συμβει σιγουρα δεν θα σε δει ερωτικα.

Junior Member
    ........ και ξερεις τι θα με πονεσει πολυ , να την δω με κανεναν αλλον μελλοντικα μπροστα στα ματια μου , εκει ειναι που η θα καταρευσω η θα παρω δυναμη και θα πω αι στο δ@@@λο.
    Ακριβως. Ασε που οσο περναει ο καιρος μπορει να αλλαξεις γνωμη. Κατσε γραψε σε ενα χαρτι οτι σε χαλουσε σε αυτην (γιατι δηλαδη μονο αυτη να λεει τα κακα σου;) επισης γραψε και τα δικα σου ασχημα που ειπε οτι την πειραζαν. Αυτα ολα δουλεψε τα μεσα σου. Μετα απο καιρο μπορει να μην την θες τοσο και να την αγαπας μονο φιλικα και να αλλαξει η μεταξυ σας σχεση. Ασε που μπορει να βρεις κατι αλλο.

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως η ζηλια παντα με τυφλωνε χωρις καν να μιλαει σε αλλα αγορια και της εκανα κατι σκηνες αλλα οπως εγραψα και αρχικα δεν ειχα κανεναν κακο σκοπο ...
    αν τα ξαναβρειτε παντως αυτό πρεπει να το διορθώσεις. too much!
    κ αν της το εκανες κ συχνα.. μετα γινεται πολυ κουραστικο κ πεφτεις στα ματια της.
    δε μπορει να τη ζηλευεις ενω δεν εχει κανει τπτ.

κ γνωμη μου, αφου εχετε χωρισει δε χρειαζοταν να δωσει αναφορα (αναλυτικη)

δωστης λιγο χρονο ακομη, μπορει η ιδια να χρειαζεται να το σκεφτει. 1 μηνας και κατι ειναι πολυ λιγο για να σε ξεγραψει ετσι, θελει κι αυτη να σκεφτει τι θα κανει.
    κ ειναι κ στη φαση που δε περασε πανελλ. ε λογικο να νιωθει γενικα μια πιεση. βεβαια για να σε χωρισει σημαινει οτι υπηρχαν κ αλλα πραγματα που τη πιεζαν στη σχεση (ζηλια? δε ξερω τι αλλο) κ δεν ηταν απλα οι πανελλ. ο λογος χωρισμου

Junior Member
    wow απλα δεν περιμενα ενα αγνωστο ατομο να μου πει καποια πραματα που θα με χαλαρωνανε και θα γινομουν αυτοματως πιο αισιοδοξος , ευχαριστω λοιπον ! Παντως αυτο που λες με την λυπηση εεε η αληθεια ειναι οτι το επεδειωξα αυτες τις τελευταιες μερες που μιλησαμε και δεν ειμαι και πολυ περηφανος γιαυτο ..

Junior Member
    GOTHLY, αυτη μου ειπε οτι 1 μηνας ηταν αρκερος για να σκεφτει αλλα κατι δεν μου παει καλα κατι δεν με πειθει , ισως να μη θελω να πειστω κιολας χαχα , παντως αυτο θα κανω ...χρονο κι αλλο μονη της και που ξερεις μπορει να χτυπησει το κινητο και να ειναι αυτη . απλα κανω overthinking σε καποια θεματα οπως αυτο και μου κανει κακο και πραγματικα δεν ξερω πως θα αδειασω το μυαλλο απ αυτα.. πχ παω να ακουσω μουσικη για να ξεχαστω και το χερι παει μηχανικα σε τραγουδια που φερνουν αναμνησεις του τυπου ...always somewhere , incomplete , here without you και αλλα τετοια , ειναι λες και δεν με αφηνει η καρδια μου να την ξεπερασω

Junior Member
    ευχαριστω λοιπον ! Παντως αυτο που λες με την λυπηση εεε η αληθεια ειναι οτι το επεδειωξα αυτες τις τελευταιες μερες που μιλησαμε και δεν ειμαι και πολυ περηφανος γιαυτο ..
    :-)

δεν πειραζει που εγιναν σκηνες λυπησης ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ, για το δικο σου καλο, και για τη σχεση σας αν συνεχιστει και δεν τελειωσει εντελως.
    Αλλα πανω απ ολα για εσενα! Κεφαλι ψηλα, πανω απ ολα αξιοπρεπεια, δυναμη. Αυτα να σκεφτεσαι οτι πρεπει να δειξεις προς τα εξω σε ολους, προς σε αυτην και θα γινει μετεπειτα και προς εσενα.
    Ειπαμε δεν μας θελει καποιος μια αλλα οχι να πεσουμε στα πατωματα για να μας δεχθει πισω. Μας ριχνει χαμηλα την αυτοπεποιθηση και πεφτουμε και στα ματια των αλλων και αυτουνου που μας χωριζει, κανεις δεν θελει πισω καποιον με αυτολυπηση οσο κι αν τον αγαπαει.

Επισης συμφωνω με Gothly. Και επισης το γεγονος οτι σου εδωσε αναφορα ηταν καπως.... ναι μεν εδειξε να μην την πειραζει αλλα μηπως εν τελει ολα αυτα την κουρασαν;Μηπως θελει διπλα της εναν πιο χαλαρο συντροφο;(ο cool που λεγαμε πριν;) ) Μηπως εχει αναγκη απο καποιον που δεν θα την φορτωνει με ζηλειες και γενικα να μη νιωθει κουραση;Διοτι για να σου ειπε οτι ταλαιπωρειστε μαλλον η κοπελα θεωρει οτι ειστε διαφορετικοι.

Ε καλα στην αρχη τα τραγουδια ειναι απαραιτητα, πρεπει να το "πενθησεις" μεχρι αηδιας..... αλλα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, χωρις να το ξερει αυτη και οι φιλοι σας. Με τον καιρο θα μειωθουν ολα αυτα.

Page 1 of 3 123 LastLast