Της αρέσω? Με θεωρεί φίλο? Υπάρχει κάτι ερωτικό?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Της αρέσω? Με θεωρεί φίλο? Υπάρχει κάτι ερωτικό?

Γειά σας, εδω και κάποιο χρονικό διάστημα περίπου ενάμιση μήνα, γνώρισα μια κοπέλα απο μία τράπεζα που είχα πάει για μία δουλειά και δούλευε εκεί..
    Μου είπε οτι με συμπάθησε πολύ και ν ανταλλάξουμε τηλέφωνα να τα λέμε (πιάσαμε κουβέντα).. Και με βρήκε και στο facebook.
    Ομως κι αυτή αλλά κι εγώ έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις.
    Πήγαμε για καφέ, και μου έλεγε οτι είναι πολύ ερωτευμένη με τον φίλο της, και οτι δεν τον αφήνει με τίποτα.
    Στην γιορτή μου μου έκανε δωράκι.
    Μου έκανε εντύπωση γιατί πολλά πρωινά μου έστελνε μηνύματα στο κινητό το πρωί,η με έπαιρνε τηλέφωνο να με ξυπνήσει και να τα πούμε.
    Εχει αρχίσει και μου αρέσει και δεν ξέρω τι να κάνω..Απ την μία θέλω να κάνουμε παρέα, απ την άλλη νιώθω κάπως περίεργα..
    Δεν πρόκειται να απιστήσω κι ας μου αρέσει.
    Τί εχετε να πείτε?
    Είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο?
    Στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει κάτι άλλο?
    Μήπως απλά είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα απ την καθημερινότητα και την ρουτίνα και ένα αθώο φλέρτ?
    Σας ευχαριστώ.

Καβατζατουρ σε εχει

Senior Member
    πολλα μπορει να παιζουν.
    μπορει να της λειπουν οι φιλοι και να σε βλεπει σαν φιλο γιαυτο και σου ξεκαθαρισε οτι ειναι ερωτευμενη με τον δικο της.
    μπορει να παραμυθιαζεται οτι σε βλεπει φιλικα και στην πραγματικοττητα να σε θελει.
    μπορει να θελει να φλερταρει ανωδυνα γιατι εχει να το κανει καιρο και της ανεβαζει την αυτοπεποιθηση, αλλα δεν θελει τπτ αλλο.
    μπορει και να το παει το γραμμα και μετα τις ταχα εξηγησεις βρεθειτε μουρη με μουρη :o
    θα δειξει...

εσυ, αντι να κανεις το μεντιουμ, ξεκαθαρισε τις δικες σου επιθυμιες και προσδοκιες και διεκδικισε τες, αντι να αγεσαι και να φερεσαι απο το τι θελει ο καθεις και καθεμια...

Το φίλο της γιατί δεν τον έπαιρνε τηλέφωνα και να του στελνει μηνυματα τα πρωινά?
    Σου ζητησε να ανταλλάξετε τηλεφωνα και σε βρηκε και στο φεις.
    Ολα αυτα μαζι εμενα μου λενε πως γουσταρει, απλά δεν στο λεει στα ίσια. Κραταει χωρο ασφαλειας για το ατομο της μεχρι να σε γνωρίσει καλύτερα, να ναι πιο σιγουρη τοτε για σενα και επειτα πιο διαχυτική μαζι σου και ετσι να παρατησει το φιλο της για σενα (νοουμενου ότι θα διαπιστωσει πως της κανεις)...
    γιάννης

Senior Member
    μπορει να τα χει πει και στον φιλο της ομως!
    οταν σου λεει ποσο ερωτευμενη ειναι με τον φιλο της, γιατι δεν την ρωτας αν ο φιλος της ξερει για την γνωριμια σας και τις συναντησεις σας??
    εκει θα καταλαβεις καποια πραγματα.

Senior Member
    Μπορεί να αισθάνεται κάτι παραπάνω για σένα, από το να σε βλέπει σαν απλό φίλο, λόγω χημείας ή κάποιας "έντασης" (όχι με αρνητική έννοια, συναισθηματική εννοώ) μεταξύ σας, αλλά να μη θέλει να προδώσει το φίλο της, επειδή λογικά θα έχει περάσει κάποια πράγματα μαζί του, θα νιώθει πολλά πράγματα γι' αυτόν και δε θέλει να τα πετάξει έτσι απλά. Να μη θέλει όμως να χάσει κι εσένα από τη ζωή της.
    Τώρα πρέπει να δεις εσύ αν είναι εύκολο για σένα, το σε πόσο κίνδυνο μπορεί να θέσει τη δική σου σχέση αυτή η φιλία και αν μπορείτε να το διαχειριστείτε.
    Δυστυχώς στις ανθρώπινες σχέσεις και τα συναισθήματα δεν υπάρχουν κανόνες και διακόπτες.

Senior Member
    ολοι οι παντρεμενοι ζουν σε ενα τσουκαλι κι ειν το τσουκαλι ανοιχτο να πεσουν μεσα κ αλλοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μου κανεις εντυπωση ο τροπος που σε πλησιασε. Αν καταλαβαινω σωστα , εσυ εισαι απλα πελατης που πηγες στην τραπεζα μια φορα και αυτη υπαλληλος της τραπεζας.
    Εγω πιστευω πως μαλλον δεν σε βλεπει φιλικα , εκτος αν δεν εχει φιλους πχ να ειναι νεα στην πολη.
    Καλου κακου , κρατα μια πισινη.

..εσύ το είπες στην κοπέλα σου?

Senior Member
    ε βρε μελος μονος σου το λες! ασφαλως και υπαρχει..
    απλως προσεχε πως θα το διαχειριστεις
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όλους.
    Απ ότι καταλαβαίνω πέφτει πολύ μοναξιά εκεί έξω, και ακόμα και ένα αθώο φλέρτ και μία καλή επικοινωνία μας δίνει πνοή.
    Το κακό είναι οτι επειδή είμαι εγκεφαλικός τύπος, και συναισθηματικός, ΠΑΝΤΑ στις ανθρώπινες σχέσεις κάνω ενδοσκόπηση να δώ τι υπάρχει..
    Αλλοι παίρνουν ζωή απ την επιτυχία τους, άλλοι απ τα λεφτά, και άλλοι απ τους ανθρωπους και τις ανθρώπινες σχέσεις- κυρίως τις ερωτικές.
    Στην κοπέλα μου Θεοφανία δεν το έχω πει ,και δεν υπάρχει λόγος πιστεύω γιατί θα ζηλέψει πάρα πολύ.

betelgeuse- πιάσαμε πρωτα το μπούρου μπουρου και ηρθε η ανταλλαγή τηλεφωνων και το φεισμπουκ.. Είμαι και γω πολύ ανοιχτός και κοινωνικός τύπος.

Mriya- κι εγώ ένιωσα κάποια χημεία, ισως να είναι και η ιδέα του καινούργιου που είχα ανάγκη.

Ιωάννη2- μπορεί και στον φίλο της να στέλνει μνμ το πρωί και να παίρνει τηλέφωνα, δεν το ξέρω αυτό. Μπορεί και να βαριέται στη δουλειά και να μου τηλεφωνεί.

Remedy-νιώθω μπερδεμένος αλλά μ αρέσει..Μπήκε στην καθημερινότητά μου κάτι καινούργιο και ξεφεύγω λιγάκι νομίζω, αλλά το θέμα είναι να το ελέγχω οπως λές. Και σ αυτά δεν είμαι καλός.

Αλαφροισκιωτος-Αν καταλάβω οτι παίζει καβάντζα δεν θα της ξαναπώ ούτε γειά εννοείται. Είναι κάτι που με πληγώνει πολύ.

Senior Member
    psy δε μου χει ξανατύχει κάτι παρόμοιο και γι αυτό νιώθω περίεργα.

Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Αλαφροισκιωτος-Αν καταλάβω οτι παίζει καβάντζα δεν θα της ξαναπώ ούτε γειά εννοείται. Είναι κάτι που με πληγώνει πολύ.
    Δεν πιστευω οτι σε βλεπει φιλικα,για αυτο το λεω.
    Μην σε παιρνει απο κατω,ειναι πολυ συνηθισμενη πρακτικη.Δε συμφωνω με αυτην,αλλα ειναι πολυ συχνο.
    Μην το παιρνεις προσωπικα,ειναι μαλλον ετσι λειτουργει γενικα στις σχεσεις της,οποιον και αν εχει απεναντι της.
    Σκεψου να σουν στη θεση του αγοριου της-ή της κοπελας σου.

Senior Member
    Ακριβως Αλαφροισκιωτε, τους θεωρώ άκρως συμφεροντολόγους τους ανθρώπους που λειτουργούν έτσι.
    Και το εχω σκεφτεί να είμαι στη θέση και των δύο που αναφέρεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Ακριβως Αλαφροισκιωτε, τους θεωρώ άκρως συμφεροντολόγους τους ανθρώπους που λειτουργούν έτσι.
    Και το εχω σκεφτεί να είμαι στη θέση και των δύο που αναφέρεις..
    Aρα ξερεις τι να κανεις , ειδικα αφου με την τωρινη σου σχεση τα πας καλα και δεν υπαρχουν προβληματα.
    Το αθωο φλερτ δεν ειναι κακο ,αρκει να μην ξεφευγει.

Page 1 of 2 12 LastLast