θέλω να χάσω επιγόντως κιλά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

θέλω να χάσω επιγόντως κιλά

Είμαι 76 κιλά και θέλω να γίνω 55 με 1.60 ύψος. Δεν αντέχω άλλο 10 χρόνια τα έχω αυτά τα κιλά. Πώς θα γίνει να αδυνατήσω. Έκανα taste and diet και έχασα μόνο 13 κιλά παραπάνω περίμενα για να λέμε την αλήθεια. Δεν πήγε τόσο καλά το πρόγραμμα. Το ζήτημα είναι ότι θέλω να χάσω πολλά παραπάνω κιλά. Τι να κάνω;;;; Έχω αγανακτήσει. Μου αρέσει το φαγητό και θέλω όλο να τρώω.

Senior Member
    Όταν τρως να σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή τον πραγματικό λόγο που θέλεις να χάσεις κιλά

Senior Member
    δεν γινεται και να τρως και να χανεις κιλα!τι ειναι αυτα που λες?καμια μπεμπα εισαι?κοψε το φαι και κανε σεξ!πολυ σεξ και θα χασεις πολλα!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    13 κιλα σε ποσο?

Junior Member
    ρε συ μήπως έχεις συναισθηματική πείνα δηλαδή ξέσπας στο φαγητο για να ξεχνας σκοτουρες; όπως και να χει λένε ότι για να χάσεις κιλά θέλει συνδυασμό διατροφής και άσκησης αερόβιας, δηλαδή έντονο περπάτημα, τρεξιματακι, ποδήλατο, χορός κτλ. μπορείς να το κάνεις αυτό; εστω 1,2 ωρες μετα το φαγητο;
    και φυσικά απαραίτητο πάνω από όλα το νερό τουλάχιστον 2 λίτρα...
    επίσης όπως σου είπαν δεν γίνεται να τρως και να θες να χάσεις κιλά, μήπως να αλλάξεις διατροφή δηλαδή να τρως πολλες σαλάτες φρούτα και πιο υγιεινά φαγητα από ότι τρως τωρα; θα μου πεις δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις.

Senior Member
    τα κιλα που εχασες ειναι παρα πολλα! μπραβο σου!!!
    με τον ιδιο τροπο θα χασεις και τα υπολοιπα και οχι "επειγοντως",αλλα σε οσο χρονο χρειαστει.
    η θα κανεις μια ισορροπημενη διατροφη που ειναι και το καλυτερο, η θα παρεις παλι ετοιμα γευματα αν σου αρεσαν και θα επιδιωκεις να κινεισαι (σκαλες- περπατημα)

Senior Member
    αντε ολγα κουραγιο!

Senior Member
    Ολγα , καλα το πας , μην εισαι ανυπομονη , εχεις κανει μεγαλη προοδο . Συνεχισε ετσι .

Member
    Σε όλους μας αρέσει το φαγητό δελφινάκι. Κάθε φορά που θα έχεις κάτι στα χέρια σου και θα είσαι έτοιμη να το φας, ρώτα το στομάχι σου αν όντως το χρειάζεται. Πολλές φορές τσιμπολογάμε
    γιατί βολοδέρνουμε άσκοπα μέσα στο σπίτι. Θα μπορούσες να βρεις μια δραστηριότητα, όπως είναι ο χορός (αν έχεις τα χρήματα φυσικά). Θα γυμνάζεσαι ευχάριστα και όταν θα δυναμώσει το σώμα σου και δεις την αλλαγή, θα θες να συνεχίσεις για να φτάσεις στο στόχο σου. Επίσης, δες πού έχεις ήδη καταφέρει να φτάσεις! Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά σου! Αγάπα το σώμα σου και έχε υπομονή. Το θέμα είναι να αποκτήσεις διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, γιατί δε γίνεται να σου λένε μια ζωή οι διατροφολόγοι τι θα τρως.

Υπομονή και keep going! :)

Senior Member
    16 κιλά είναι πολλά αλλά τα είχα για πολλά χρόνια και θέλω να τα χάσω οπωσδήποτε.

Senior Member
    Και εγω θελω να χασω κιλα , αλλα επειγοντως δεν γινεται , γινεται ?

Banned
    Λοιπον διαιτα με 100% επιτυχια.15 μερες 1 μεσημεριανο οτι τα υπολοιπα φρουτα σαλατες.Χανεις 4-5 κιλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    13 κιλα σε ποσο?
    σε 3 μήνες

Banned
    Δελφίνι....... ας μην αυτοπαραμυθιαζόμαστε. Τόσα χρόνια άμα ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να χάσεις τα περιττά κιλά θα τα είχες χάσει. Όπως κ τόσα χρόνια άμα ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είχες φτιάξει τη ζωή σου, θα το είχες κάνει, απλά μάλλον βολεύεσαι καλύτερα στην απραξία κ στην κλάψα/γκρίνια/μεμψιμοιρία/ u name it που δεν πέφτει "το μάνα εξ ουρανού". Δεν είναι κακό να παραδεκτείς ότι η επιθυμία σου για φαγητό είναι μεγαλύτερη κ πιο δυνατή από την επιθυμία σου να αδυνατίσεις. Τουλάχιστον δεν κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν κάνεις κ κανένα έγκλημα, γουστάρεις να τρως, so what.....? Δεν τρως το φαγητό κανενός αλλουνού, το δικό σου τρως, κ οι μπουγατσάδες (είσαι κ Θεσσαλονίκη απ'ό,τι λες) κ οι μεζεδοπώλες κλέφτες θα γίνουν........?

Banned
    Λοιπον διαιτα με 100% επιτυχια.15 μερες 1 μεσημεριανο οτι Θες τα υπολοιπα φρουτα σαλατες.Χανεις 4-5 κιλα

Page 1 of 2 12 LastLast