Results 1 to 15 of 35
-
27-01-2015, 12:45 #1
Θέλω να φύγω αλλά δεν ξέρω πως...
Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Αλέξανδρος είμαι 35 ετών παντρεμένος 10 χρόνια και με ένα παιδάκι 4ων ετών. Ο λόγος που γράφω στο forum είναι για να λάβω απόψεις - συμβουλές για κάποια πράγματα που με βασανίζουν τον τελευταίο καιρό.
Το βασικό μου θέμα είναι πως θέλω να χωρίσω αλλά δεν ξέρω πως. Όπως προείπα ειμαι σε γάμο με ένα παιδάκι, εδώ κ πάρα πολλούς μήνες δεν έχω καμία ερωτική επαφή με τη σύζυγο μου και ο λόγος είμαι εγώ. Όταν λέω εγω εννοώ πως δεν έχω καμία ερωτική διάθεση μαζί της κ συνεχώς παρά τις προσπάθειες της εγώ δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Κατα τ' άλλα η σύζυγος μου είναι μια καλή σύζυγος οσο αφορά σπιτι κ συμπεριφορά κ μια πολύ καλή μητέρα και την αγαπάω πολύ. Δεν έχουμε φωνές κ φασαρίες κ ακόμα αν υπάρξουν μια στο τοσο φροντίζουμε να μην είναι μπροστά το παιδί. Το μοναδικό μας πρόβλημα είναι οικονομικό το οποίο θεωρώ πως είναι σχεδόν για όλο τον κόσμο. Παλαιότερα λιγο μετα τη γέννηση του παιδιού είχαμε έρθει πάλι σε ένα τελμα κ αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά. Τώρα όμως είναι διαφορετικό. Έχω γνωρίσει μια άλλη γυναίκα η οποία ξέρει επ ακριβώς την κατάσταση μου. Πριν κάποιες μέρες έκατσα να κουβεντιάσω με τη σύζυγο μου. Μου είπε ότι δεν της δείχνω κανένα ενδιαφέρον αλλά θέλει να προσπαθήσουμε. Σαφώς κ της απέκρυψα την ύπαρξη κάποιας άλλης κ εκεί που ίσως είχα την "ευκαιρία" μου να το σπάσουμε, δίστασα κ μείναμε στην "προσπάθεια".. Οι λόγοι που με κολλάνε να το κάνω είναι οι εξής, 1) Το παιδί. Με το παιδί είμαστε αυτοκόλλητοι κ περνάμε πολύ καλά παρέα. Της Έχω κ μου έχει μεγάλη αδυναμία. 2) στεναχωριέμαι αν τους αφήσω γιατί δεν θέλω να τις πληγώσω. Η γυναίκα μου είναι ευαίσθητος άνθρωπος κ δεν αντέχω να την στεναχωρώ κ να κλαίει. Δεν ξέρω κατα ποσό θα μπορέσει να τα καταφέρει μόνη της με ένα παιδί. 3) το παιδί πρέπει κ θέλω να το βλέπω συνέχεια. Δεν ξέρω πως... 4) στεναχωριέμαι για τον κύκλο μας. Οι δικοί μας άνθρωποι (γονείς) που μας έχουν στηρίξει σε κάθε δυσκολία μας, θα τους στεναχωρισει πάρα πολύ κάτι τέτοιο και δεν θέλω να χαλάσει η πολύ καλη σχέση και το δέσιμο που έχω μαζί τους.
Όπως θα έχετε καταλάβει ψάχνω ανώδυνες λύσεις. Ίσως γιατί νοιώθω ενοχές απεναντι σε όλους. Γυναίκα, παιδί, κύκλος. Ίσως γιατί δεν θέλω το παιδί μου να στιγματιστεί ως παιδί χωρισμένων. Ίσως γιατί πλέον νοιώθω ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα. Η ουσία είναι πως θέλω να μείνω για να μη χάσω το παιδί και στεναχωρήσω κόσμο φευγοντας και από την άλλη νοιώθω ένα πνίξιμο, ενα βάρος μεγάλο όταν είμαι στο σπίτι μας και ειδικά όταν είμαστε στον ίδιο χώρο μαζί που με κάνει να βρίσκω συνεχώς δικαιολογίες για να βγω έξω είτε για να αναπνεύσω, είτε για να πάρω κάποιο τηλέφωνο να ηρεμίσω.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
- 27-01-2015, 12:56 #2
οπως σιγουρα θα φανταζεσαι, ανωδυνες λυσεις δεν υπαρχουν σε μια τετοια περιπτωση, ειδικα αν αντι να τα ξεμπλεξεις τα μπερδευεις ο ιδιος σου, ακομα περισσοτερο...
η πληρης ερωτικη απομακρυνση προεκυψε πρωτη, η προηγηθηκε η γνωριμια με την γυναικα που εχεις σχεση?
αν εγινε το δευτερο, απ οτι καταλαβαινεις, δεν ηταν τυχαια η απομακρυνση...
αυτο που βλεπω εγω, ειναι οτι προδιδεις και αδικεις την συζυγο σου.
εφοσον ερωτευτηκες και δεν εκανες μια τυχαια ξεπετα που σου ηταν αδιαφορη και δεν επηρρεασε τα αισθηματα σου και την σεξουαλικη επιθυμια σου για την γυναικα σου και την κρυβεις για να μην την ταραξεις, την πληγωνεις περισσοτερο με τα ψεματα παρα αν την ξεκαθαρισεις τι ακριβως σου συμβαινει.
γιατι την αφηνεις να κανει προσπαθειες προσεγγισης οταν εισαι ηδη αλλου? δεν ειναι αδικο γι αυτην?
πες της την αληθεια, ή τουλαχιστον στον εαυτο σου. δεν ανησυχεις μηπως την πληγωσεις, ανησυχεις μηπως παρει τις αποφασεις που δικαιουται για τον εαυτο της και χασεις την πιτα και μεινεις με τον σκυλο...
27-01-2015, 13:02 #3
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...στενοχωριεμαι πολυ διαβαζοντας κατι τετοιο...
πρεπει να ξεκαθαρισεις την θεση σου...εντελως ομως! ασε τον κυκλο κλπ στην ακρη.αυτο που κανεις ειναι αδικο για την γυναικα σου κ το παιδι σου.
δεν ειναι τιμιο αυτο που κανεις.ξεκαθαρισε την θεση σου κ μην φοβασαι ...δεν υπαρχει ανωδυνο ξεκαθαρισμα σε τετοιες περιπτωσεις. ενα κ ενα κανουν 2.απλα τα πραγματα.
καποια στιγμη θα το μαθει οτι εισαι με αλλη, πριν της το πεις εσυ κ ετσι θα ειναι χειροτερα κ θα πληγωθει περισσοτερο.
27-01-2015, 13:41 #4
Η ερωτική απομάκρυνση προέκυψε πρώτη κ πολύ πριν την γυναίκα που γνώρισα.
Το ότι την προδίδω κ την αδικώ.. Ναι, σαφέστατα το καταλαβαίνω ότι γίνετε κ εξού κ οι ενοχές. Δεν διαφωνώ με κανέναν απο τους 2 εκτός από 1 σημείο. Όπως είπε κ ο Boom, 1+1 2.. Ομως θέλει πολύ θάρρος το οποίο καλώς ή κακώς δεν ξέρω αν το έχω. Δεν θεωρώ πως θέλω κ την πίτα κ τον σκύλο. Δεν με φοβίζει η μοναξιά σε κάθε περίπτωση.
27-01-2015, 14:22 #5
.....πολύ δύσκολη κατάσταση
Δυστυχώς πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Όσο είσαι κομμένος στη μέση, πληγώνεις δυο ανθρώπους που στην ουσία δεν φταίνε (εννοώ και τη σύζυγο και την άλλη γυναίκα).
Αν είσαι σίγουρος όμως πως δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο συζυγικό κρεβάτι, πρέπει να βρεις το κουράγιο να φύγεις.
Αναίμακτα δεν γίνεται τίποτα.
Θεωρείς ότι η γυναίκα σου έχει ακόμη συναισθήματα για σένα? (Εννοώ ζευγαριού, όχι μεταξύ ανθρώπων που τους δένει άλλου είδους αγάπη)
27-01-2015, 14:31 #6
Δυστηχώς δε νοιώθω πως μπορώ να επιστρέψω. Εχουμε ξαναπροσπαθήσει παλαιότερα και για λίγο καιρό είμασταν οκ. Όμως τώρα είναι πολύς ο καιρος που υπάρχει αυτή η απομάκρυνση. Οσο αφορά το ερώτημα σου, η απάντηση είναι πως ναι. Θεωρώ πως έχει ερωτικά συναισθήματα για μένα κ αυτο με πληγώνει κ με κάνει να διστάζω ακόμα περισσότερο.
27-01-2015, 14:51 #7
δεν ειναι μονο η μοναξια, αγαπητε.
ετσι κι αλλιως δεν εισαι μονος. εχεις μια νεα σχεση.
δεν θελεις να χασεις την οικογενεια σου και τον τροπο της ζωης σας, δεν θελεις να χασεις τον τιτλο του καλου οικογενειαρχη και του κοινωνικα ενταγμενου, δεν θελεις το 'στιγμα" του χωρισμενου για σενα και το παιδι σου, δεν θελεις να απογοητευσεις την ευρυτερη οικογενεια. ,κλπ
ολα αυτα ειναι μεγαλες χασουρες και ειναι η "πιτα", δεν ειναι μονο η μοναξια το προβλημα.
δωσε την ευκαιρια στην γυναικα σου να γνωριζει την κατασταση και αντιμετωπισε θαρραλεα αυτο που σου συμβαινει. οχι με τετοια λιποψυχια...
27-01-2015, 14:54 #8
οταν γνωρισες την γυναικα σου την ερωτευτηκες με ενταση η ηταν μια χλιαρη σχεση?
η γυναικα που ερωτευτηκες τωρα ειναι κι αυτη παντρεμενη? το ξερει οτι εισαι παντρεμενος?
27-01-2015, 15:08 #9
δε νομιζω να σκεφτηκε κανεις ως τωρα.. γιατι δε φεγεις για λιγο? δηλαδη τη κανεις για κανενα 7ημερο στην ιταλια πχ κ μετα ξαναγυρνας... δοκιμασμενη τεχνικη...
27-01-2015, 15:10 #10
Έχεις τρεις επιλογές
Να αφήσεις την κατάσταση έτσι όπως έχει, με αποτέλεσμα να είστε όλοι δυστυχισμένοι μέχρι να αναγκαστείς να χωρίσεις, ή ακόμη χειρότερα να συμβιβαστείς σε ένα γάμο που θα περιοριστείς στο ρόλο του πατέρα και του συγκάτοικου. Ακόμη και να χωρίσεις με την κοπέλα που τώρα είσαι ερωτευμένος, σειρά θα πάρει και άλλη και άλλη κλπ.
Είσαι πολύ νέος για να αποκλείσεις τον έρωτα από τη ζωή σου.
Η δεύτερη περίπτωση είναι να το φέρεις στη γυναίκα σου σιγά-σιγά για να μη σοκαριστεί και να της δώσεις χρόνο να συνειδητοποιήσει τη νέα κατάσταση. Αυτό θέλει πολλή υπομονή και στρατηγικές κινήσεις.
Η τρίτη είναι μια και έξω. Τη φέρνεις αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και τα θέλω σου, γίνεστε @@@ και μαζεύεις συντρίμμια να ξανά χτίσεις τη νέα σου ζωή.
Εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης περίπτωσης.
27-01-2015, 15:15 #11
DonK η μόνη αναίμακτη και ανώδυνη λύση είναι οι πουτανες...
27-01-2015, 15:16 #12
χμμ εγω σκεφτομαι οτι στο επομενο επεισοδειο θα συμβει κατι αλλο κ θα θελει να ξαναφυγει κ παλι αφου αυτοι που σκεφτονται ετσι συνηθως δε ξεχνανε τη τεχνικη.. κ το κανουν συνεχεια..
27-01-2015, 15:26 #13
27-01-2015, 15:33 #14
Αυτές που πληρώνονται φυσικά. Οι Ποντιες χαχαχαχα....By the way οι Ποντιες οι πραγματικές είναι τα καλύτερα κορίτσια. Εντός και εκτός κρεβατιού....
27-01-2015, 15:57 #15