Σχέση με παντρεμένη και ζήλεια (δικιά μου) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Banned
    ετσι κ αλλιως παντα υπαρχει η πιθανοτητα να κανει κατι με αλλον ακομα κ να χωρισει οποτε τι καθεσε κ το παλευεις συνηθως αυτοι που το εχουν διπορτο ξερουν καλα τη τεχνη να το κρυβουν.

Senior Member
    Να απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο μα να απατάς τον εραστή που το'χεις δει γραμμένο!
    Ναι albatros,σίγουρα του λέει να βάλει προφυλακτικό...μετά απο 100 χρόνια μαζί φοβάται μην μείνει έγκυος και τι θα πει στους γονείς της...

Banned
    Quote Originally Posted by albatros View Post
    Θανκσ!!
    Μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι οτι όποτε γίνεται αυτός πηδάει το προφυλακτικό και όχι αυτή την ίδια...ε??
    Ναι ρε δεν το συζητω! Ορθη η σκεψη σου http://www.pic4ever.com/images/connie_1.gif

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    Να απατάς τον άντρα σου είναι συνηθισμένο μα να απατάς τον εραστή που το'χεις δει γραμμένο!
    Ναι albatros,σίγουρα του λέει να βάλει προφυλακτικό...μετά απο 100 χρόνια μαζί φοβάται μην μείνει έγκυος και τι θα πει στους γονείς της...
    χαχαχαχαχα ναι με αυτο γελασα πολυ!

Banned
    γενικα το να ζηλευει κανεις δε τον συμφαιρει οταν ελεγχεις καπιον συνεχεια εκτος του οτι δε φερνεις αποτελεσμα γιατι δε γινεται να βλεπεις τι κανει 24 ωρες ειναι κ σα να δηλωνεις κ κατωτερος του ιδιοκτησια μας ειναι μονο ο εαυτος μας οι αλλοι μας ακολουθουν εφοσον το θελουν.αν θες να πεισεις καπιον να μινει σε σενα δε θα τον πεισεις με το να τον ψαχνεις 24 ωρες αλλα θα τον πεισεις με το να μη μπορει να ξεχασει αυτα που τον εκανες να αισθανθει.

Junior Member
    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!
    Νομίζω οτι ξέρει τι κάνει, γιαυτό και δεν διστάζει να μου το λέει

Banned
    Να ρωτήσω κάτι albatros? Το χρονοδιάγραμμα για να το ανακοινώσει στους δικούς της και να μείνετε μαζί, ποιο είναι?

Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Να ρωτήσω κάτι albatros? Το χρονοδιάγραμμα για να το ανακοινώσει στους δικούς της και να μείνετε μαζί, ποιο είναι?
    Να τελειωσει αρχικα το φανταριλικι ο γιος της και στην συνεχεια να συνταξιοδοτηθει.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Να τελειωσει αρχικα το φανταριλικι ο γιος της και στην συνεχεια να συνταξιοδοτηθει.
    Ναι κάπου νομίζω το διάβασα αυτό σε όσα έγραψε... αλλά αναρωτιέμαι πρακτικά σε πόσο χρόνο μεταφράζεται.

Να πω την αλήθεια δεν βλέπω τι νόημα έχει μια τέτοια αναμονή.

Banned
    Ναι κάπου νομίζω το διάβασα αυτό σε όσα έγραψε... αλλά αναρωτιέμαι πρακτικά σε πόσο χρόνο μεταφράζεται.

Να πω την αλήθεια δεν βλέπω τι νόημα έχει μια τέτοια αναμονή.
    Στον ερωτυλο πες τα...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Στον ερωτυλο πες τα...
    Εμμμ.... μα είναι μεγάλοι άνθρωποι όλοι οι εμπλεκόμενοι, δεν έχει πχ μωρό παιδί να αναρωτιέται πώς δεν θα το αναστατώσει με ένα διαζύγιο.

Πάντως έχω υπόψη αρκετές περιπτώσεις γνωστών που χώρισαν μετά από 20 ως 35 χρόνια γάμου. Με λίγα λόγια, αν το θέλουμε όλα γίνονται.

Senior Member
    Αμα του πει οτι τόσο καιρό ήταν τάρανδος προφανώς και θα χωρίσουν ακόμα και μετα 100 χρόνια.Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αποφασισμένη να του το πει και να χωρίσει.Γιατί εμένα μου φαίνεται οτι απλά ο albatros ζέσταινε τις παντόφλες του άντρα της όσο αυτός έλειπε και απλά τώρα που γύρισε κατάλαβε οτι τόσο καιρό η κυρία που έιχε σχέση έιχε και γάμο.Εναν γάμο που δεν τον χαλάς μετα τόσα χρόνια για τον back door man που έλεγε και ο τζιμ.Χωρίζεις για σοβαρούς λόγους.Τι θα πει στον γιό της; Χωρίζω με τον πατέρα σου για να είμαι με τον συμαθητή του;Θα αρχίζει να γράφει το παιδί εδώ ερωτήσεις για τα xanax.Eγω νομίζω οτι η γυναίκα απλά είχε βρει την χαρά της όσο ο άντρας της έλειπε και τώρα αργά η γρήγορα θα στείλει τον άλμπατρο παραθέριση.Άλλωστε απο τα λεγόμενα του οι σχέσεις με παντρεμένες είναι κάτι που το έχει κάνει πρίν και ξέρει να το διαχειριζεται.Θα του κλάψει λίγο,θα ρίξει καμιά λιποθυμία,θα του πει το κλασικό "ήταν ένα λαθος αυτή η σχέση,εγώ φταιω" και δεν μπορώ να χαλάσω το σπίτι μου αλλα πάντα θα σε αγαπώ,γκουντμπαη νταρλινκ...

Banned
    Αμα του πει οτι τόσο καιρό ήταν τάρανδος προφανώς και θα χωρίσουν ακόμα και μετα 100 χρόνια.Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αποφασισμένη να του το πει και να χωρίσει.Γιατί εμένα μου φαίνεται οτι απλά ο albatros ζέσταινε τις παντόφλες του άντρα της όσο αυτός έλειπε και απλά τώρα που γύρισε κατάλαβε οτι τόσο καιρό η κυρία που έιχε σχέση έιχε και γάμο.Εναν γάμο που δεν τον χαλάς μετα τόσα χρόνια για τον back door man που έλεγε και ο τζιμ.Χωρίζεις για σοβαρούς λόγους.Τι θα πει στον γιό της; Χωρίζω με τον πατέρα σου για να είμαι με τον συμαθητή του;Θα αρχίζει να γράφει το παιδί εδώ ερωτήσεις για τα xanax.Eγω νομίζω οτι η γυναίκα απλά είχε βρει την χαρά της όσο ο άντρας της έλειπε και τώρα αργά η γρήγορα θα στείλει τον άλμπατρο παραθέριση.Άλλωστε απο τα λεγόμενα του οι σχέσεις με παντρεμένες είναι κάτι που το έχει κάνει πρίν και ξέρει να το διαχειριζεται.Θα του κλάψει λίγο,θα ρίξει καμιά λιποθυμία,θα του πει το κλασικό "ήταν ένα λαθος αυτή η σχέση,εγώ φταιω" και δεν μπορώ να χαλάσω το σπίτι μου αλλα πάντα θα σε αγαπώ,γκουντμπαη νταρλινκ...
    Καλά δεν είναι και τόσο προφανές ότι θα χωρίσουν. Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που παραμένουν μαζί ακόμα κι αν έχουν γίνει κι οι δυο τάρανδοι επί μακρόν. Πιο πιθανό θα έβλεπα να σταματήσουν οι δυο συμμαθητές να κάνουν παρέα. Αλλά αν πράγματι νομίζουν και οι δύο ότι θέλουν στο εξής να προχωρήσουν μαζί (ο άλμπατρος και η κυρία), μπορούν να το κάνουν. Πιστεύω βέβαια πως σε τόσο μακρόβιες σχέσεις (και με κενά, όπως η πραγματική απουσία ενός ναυτικού), η αλήθεια είναι συνήθως αυτό που εσύ περιγράφεις, δηλαδή κάποιος βρίσκει αυτό που του λείπει όσο έχει την ευκαιρία και μετά παραμένει στην οικεία κατάσταση.

Όμως, παρότι γέλασα με την ατάκα ‘θα αρχίσει να γράφει το παιδί εδώ ερωτήσεις για τα xanax’, νομίζω πως οι προσωπικές σχέσεις των γονέων είναι δικαίωμα τους. Και θεωρώ πως είναι σοβαρός λόγος απλά να μην θέλεις με τίποτα πια να είσαι ζευγάρι με κάποιον άνθρωπο, να μην νιώθεις την αγάπη, το ενδιαφέρον, τη συνεννόηση και να θέλεις να φύγεις. Έχω φίλη που στα 50+ θέλει να χωρίσει (χωρίς να έχει κάποια άλλη σχέση) και δυσχεραίνεται αφενός από τα κλάματα και τους συναισθηματικούς εκβιασμούς του συζύγου, αφετέρου από τον ‘πόλεμο’ του γιου της που δηλώνει ότι θα της κόψει την καλημέρα αν χωρίσει…. Κι είναι κρίμα αυτό και καθόλου σωστό.

Junior Member
    Οπως σωστά λες να τελειώσει το φανταριλίκι σε λίγους μήνες. Και αυτό γιατί το παιδί έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα γι' αυτό και Ι3. Ευτυχώς μάλον το έχει ξεπεράσει και ξαναπερνά επιτροπή.
    Βλέπεις οτι τα πράματα δεν είναι επιπόλαια όπως το αντιλήφθηκαν μερικοί
    Last edited by albatros; 29-01-2015 at 21:41.

Junior Member
    Μηχανιστική και πολωμένη μου φαίνεται η απάντησή σου.
    Λεπτομέρεια: στο " Εναν γάμο που δεν τον χαλάς μετα τόσα χρόνια για τον back door man..." είναι γνωστό σε όλο το χωριό οτι κάποτε μεθυσμένος την κυνηγούσε με το όπλο να την σκοτώσει. Μπορώ να πω και άλλες λεπτομέρειες (άγνωστος μεταξύ αγνώστων) αλλά φοβάμαι οτι θα τα λοιδορήσεις και αυτά.
    EDIT
    Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι απίθανο να ήταν πράγματι ο γάμος εδώ και πολλά χρόνια πεθαμένος, να της ενέπνευσα εμπιστοσύνη και ασφάλεια και να το έχει αποφασίσει. Θεωρείς οτι αυτά γίνονται στις ταινίες μόνο? Σε ποιό απ' τα παραπάνω έχεις ένσταση?
    Και κάτι άλλο. Το χρονοδιάγραμμα το έθεσα εγώ και τον λόγο τον εξήγησα παραπάνω.
    Last edited by albatros; 29-01-2015 at 21:41.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast