Results 46 to 60 of 66
-
29-01-2015, 10:26 #46
- 29-01-2015, 11:34 #47
εχμ..
θα ελεγα οτι δεν ειναι ιδιαιτερα καλο επιχειρημα το οτι ορκιστηκατε ειλικρινεια και σεβασμο.. εφοσον ειναι παντρεμενη η γυναικα, προφανως και εχει ανταλλαξει ορκους ειλικρινειας και πιστης τουλαχιστον με εναν ακομα και ισως ενωπιον θεου και ανθρωπων:rolleyes:
εν ολιγοις, στην ειλικρινεια της δεν πρεπει να βασιζεσαι.
για τα υπολοιπα, δεν βλεπω να σου τα λεει καλα η φιλη σου, δυστυχως για σενα...
αν σκοπευει να χωρισει, γιατι κανει ακομα σεξ με τον ανδρα της, για να μην της ζητησει διαζυγιο?
29-01-2015, 11:51 #48
Ως προς το πρώτο σκέλος σχετικά με την απάντηση μου,αυτή είναι η άποψη μου με τα ελάχιστα δεδομένα που έχω.Σίγουρα όπως φαίνεται συμβαίνουν πολλά άσχημα σε αυτόν τον γάμο.Απαντώ με τα δικά μου βιώματα και την δίκια μου κρίση.Εκτος και αν θες να σου πω αυτά που θες να ακούσεις άλμπατρος.
Βεβαίως και μπορεί ένας γάμος να είναι πεθαμένος και εσύ να είσαι πολύ καλύτερος από τον άντρα της.Ένσταση έχω ως προς το γεγονός ότι σας έχει και τους δυο και για το αν πραγαματικά χωρίσει.Τον άντρα τις στο σκοτάδι και εσένα στον πρόλογο...Το I3 ψυχολογικό δεν είναι τίποτα.Ι3 ψυχολογικό έχει και κάποιος που έχει υψοφοβία η θέλει να είναι ελεύθερος από κάποια πράγματα.Ενδεικτικά I2 ψυχολογικό δεν υπάρχει.Με Ι3 έκανα ένοπλη υπηρεσία.Υπάρχει το I4 που κάνει κανονική θητεία επίσης.Για σοβαρό πρόβλημα υπάρχει το I5 όπου δεν κανεις και την θητεία σου.Πάντως δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα για να φρικάρεις αν ξαφνικά η μάνα σου ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το σπίτι.Αργά η γρήγορα θα ανακαλύψει και τον λόγο.Aντρας είσαι και καταλαβαίνεις ότι στο μυαλό μας δεν μπορούμε να φανταστούμε την μάνα μας να κάνει sex ούτε με τον πατέρα μας.Ποσο μάλιστα να έχει εραστή και να χαλάει τον γάμο τις.Να προσθέσω ότι όσο νέα και να είναι στα ματια του γιου τις είναι ακόμα πιο μεγάλη σε ηλικία.Σε αυτή την ηλικία συνήθως εγγονή ζητάνε,όχι διαζύγιο.Από ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς να δεχτείς καμια άποψη πέρα από αυτήν που θες να ακούσεις.Θα δείξει ο χρόνος λοιπόν.
29-01-2015, 12:07 #49
Αυτό ακριβώς είναι και το ερώτημά μου. Δεν βασίζομαι όμως μόνο στο προφανές. Θέλω και κάτι παραπάνω, πριν ανοίξω αυτή τη συζήτηση μαζί της. Οπως καταλαβαίνεις αυτό πλέον θα πρέπει να πάει μέχρι τέλους και θα πρέπει να αντιμετοπίσω το ενδεχόμενο να κλονιστούν θεμελιώδεις συμφωνίες (π.χ εμπιστοσύνη).
29-01-2015, 12:09 #50
29-01-2015, 12:12 #51
εξακολουθω να απορω για το που βασιζεται η εμπιστοσυνη που της εχεις, οταν αποδεδειγμενα ειναι ανειλικρινης (απατα τον ανδρα της).
προσωπικα , δεν ξερω γυναικα με νεκρο γαμο που επιπλεον εχει και εραστη, να κανει ακομα σεξ με τον (πεθαμενο) ανδρα της .
δεν δικαιολογειται με τπτ κατι τετοιο, παρα μονο με την επιθυμια της...
ισα ισα, αν ειχε σκοπο να χωρισει τοσο συντομα οσο λες, ο χωρισμος απο κλινης θα βοηθουσε την εξελιξη αυτη, σαν σοβαρος κλονισμος τους γαμου τους.
29-01-2015, 12:21 #52
Παραπάνω διάβασα ένα σχόλιο "γιά ξεκάρφωμα". Αν θεωρήσω σαν ακριβές οτι του έχει κάτσει 2-3 φορές από τότε ήρθε (6 μήνες περίπου), τότε δεν μπορώ να πω οτι το επιζητεί αυτή (όπως υπονοείς).
Μήπως από υπερβολική πίεση ή για να μην έχει καυγάδες γιά το θέμα αυτό, μιάς και ξέρει οτι πρέπει να κάτσει στι ίδιο σπίτι γιά λίγο ακόμα?
Κοίτα δεν έχω πάρει τίποτα σαν δεδομένο, αλλά δεν μποορώ να την αντιμετωπίζω σαν μανιακός καχύποτος και να την αμφισβητώ συνέχεια. Θα είχα χωρίσει αν συνέβαινε αυτό.
29-01-2015, 12:26 #53
το θεμα μας νομιζω ειναι, αν σκοπευει οντως να χωρισει, η οχι.
κι επαναλαμβανω.
γιατι να μην τον δυσαρεστησει, γιατι να μην του αρνηθει, εφοσον (υποτιθεμενα) σκοπευει να χωρισει???
μπορεις να μου το απαντησεις αυτο?
29-01-2015, 14:23 #54
Θα προσπαθήσω να την ρωτήσω κατάλληλα σήμερα και θα σου πω.
Οπως σου προανάφερα, μιά παρόμοια παλιά σχέση μου, είπε να μην ρωτήσω αρνούμενη να μου δώσει εξήγηση.
Αν λοιπόν μετά την ερώτηση αρχίσει να μου δείχνει οτι είναι σε απόγνωση να σε φωνάξω?
29-01-2015, 14:29 #55
Εγώ Συμφωνώ με τον άσπρο.. Δεν χωρίζει κανείς στα 50 φεύγα.. Η γυναίκα έχει το σπίτι της και έχει και απλά εναν γκομενο !
Εσύ χρυσε μου τώρα στα 57 σου τι θες απο την ζωή σου; κάνεις και κάτι ζηλιες 25αρη !! Έλεος..
29-01-2015, 14:33 #56
και να με φωναξεις, δεν θα ερθω:p
μερικα πραγματα ειναι προφανη, αυτο λεω απλα.
οταν η πρωην σου σου ειπε "μην ρωτας", εσυ τι καταλαβες δηλαδη? οτι την βιαζε με το ζορι η τον εβλεπε "σαν γυναικολογο"??
το σεξ ειναι πολυ ευαισθητη διαδικασια και μπορει να χαλασει για πολυ λιγοτερους λογους απο μια παραλληλη σχεση , χωρις να χρειαζεται δικαιολογιες .
αν δεν τον θελει, απλα δεν κανει σεξ μαζι του. απλο δεν ειναι?
αλλιως , ποιο ειναι το σχεδιο της δηλαδη?
ομαλη οικογενειακη και ερωτικη ζωη μεσα στο σπιτι και μια ωραια μερα τον ιουνιο, σηκωνεται και φευγει?
εσενα δεν σου φαινεται παραλογο?
θεωρω οτι αν ηταν κοντα στο να χωρισει (ακομα και χωρις αυτο), δεν θα εκανε με τπτ σεξ, ειδικα αν δεν γουσταρει πλεον τον ανδρα της.
θα ηταν και μια αφορμη να του δειξει οτι τα πραγματα δεν πανε και καλα και σε μια δευτερη φαση να μιλησει για τον χωρισμο.
29-01-2015, 14:47 #57
Και ποσο μάλλον οτάν η καρδιά σου βρίσκεται αλλού τα πόδια δεν ανοίγουν με τίποτα.
29-01-2015, 14:57 #58
Ωραία.
Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, και μακάρι να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ σε κάποιο δικό σας...πράγμα που δεν το βλέπω!!
Επειδή ξέρω όμως τον εαυτό μου, σας λέω οτι αργά ή γρήγορα θα της αποκαλύψω οτι ζήτησα την γνώμη σας και θα την αφήσω να διαβάσει όλη την συζήτηση.
Κι αυτό στα πλαίσια της ειλικρίνειας και μόνο.
29-01-2015, 16:31 #59
- In this old house where every door is open
εε αμα ειναι να μας διαβασει και αυτη να γραψω κι εγω!!!!!! Μπραβο κυρα Μαρικα που στα 50 σου μου θες ερωτες και ξενοπηδηματα! Αλλοι και αλλες με τα μισα σου χρονια και εχουν αραχνιασει! Βεβαια γκομενο ενταξει, δεν βρηκες και κανα τεκνο!! 57αρη, πιστευω να κρατιεται καλα τουλαχιστον εμφανισιακα να αξιζει το ξενοπηδημα! οσο για το συζυγο φανταζομαι εχεις τα απωθημενα σου, καθε λιμανι και καημος καθε καηος και δακρυ, και κανα ξωγαμο, να μην παρεις και εσυ λιγο αιμα πισω?? Ειχα διαβασει και μια καταπληκτικη ισοτρια ενος ναυτικου που υποψιαζοταν οτι το 5ο παιδι που εκανε με τη γυναικα του δεν ηταν δικο του γιατι δεν του εβγαιναν οι ημερομηνιες, πηγε για τεστ ντιενει, και τελικα δεν ηταν δικο του. Ειπε να κανει και για τα αλλα παιδια, και δεν ηταν κανενα δικο του!! χαχαχαχα! σορρυ για το ασχετο :p Λοιπον κυρα μαρικ ακαλα ξηγιεσαι, τουτος δω εχει χαψει οτι δεν του καθεσαι του αντρα σου και ειναι σαν να κανεις τεστ παπ, χαμπαρι δεν εχει παρει οτι 50χρονων γυναικα εισαι και δε θα τρεχεις να ξαφτιαχνεις τη ζωη σου και να ξαναφορας νυφικα στα ξωκλησια για να παντρευτεις την αδερφη ψυχη σου :p Μα και αυτος ομως, τοσες μονες μικρες και μεγαλες ηθελε εσενα!! Εχεις μεεεελι κυρα Μαρικα!!!!!!!!!! Ατιμουτσικο!!!!!!!!!!
29-01-2015, 16:54 #60
Δικιο εχεις ρε αλμπατρος, αφου τα χει με σενα γιατι το κανει με το συζυγο? Το κολπο με το γυναικολογο δεν επιασε? Ας βρειτε κατι να του πει του αντρος οτι δεν κανει.