Σχέση με παντρεμένη και ζήλεια (δικιά μου) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Μου φαινεται οτι η τυπισσα δεν εχει παρει ακομα αποφαση και γι αυτο αφηνει ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα. Το οτι θα χωρισει σου το ειπε μονη της η κατοπιν πιεσης απ' την πλευρα σου? Το καλο παρτ ειναι οτι κατα τη γνωμη μου ποτε δεν ειναι αργα για να χωρισεις.Απο προσωπικη εμπειρια, γνωριζω ιδιαιτερα συντηρητικη και θρησκα γυναικα με 5 παιδια που χωρισε στα 40φευγα της για σεξουαλικους κυριως λογους και χωρις να εχει καν καποιον αλλον σιγουρο. Η γυναικα στα 50 φτανει σε μια ηλικια σεξουαλικου απογειου, σεξουαλικοτητα που σταδιακα χανεται με την εμμηνοπαυση. Ειδικα αν συνειδητοποιησει οτι ο αντρας της δεν την καλυπτει σεξουαλικα θελει να απολαυσει αυτη τη σεξουαλικοτητα με κπαοιον αλλον πριν εξασθενησει λογω ηλικιας. ωστοσο αν η δικια σας σχεση βασιζεται κυριως στο σεξ και η σχεση της με τον αντρα της εχει θεμελια που δεν τα εφαγε ο καιρος και το σαρακι τοτε το να εισαι ενα αναζωογονητικο διαλειμμα, καποιος που την κανει να νιωθει γυναικα και καθυστερει γι αυτην τα γηρατεια, τα οποια ομως οταν ερθουν να θελει να περασει με τον αλλον ειναι ενα αρκετα πιθανο σεναριο. Κρισιμα ερωτηματα λοιπον ειναι το ποιες ειναι οι βασεις της σχεσης σας, περα απο το σεξουαλικο, αν ταιριαζετε σε αλλες συνηθειες, αν εχετε κοινα ονειρα, και κατα ποσον αυτη εχει οικονομικη ανεξαρτησια ωστε να κανει το βημα. Τελος, ρωτα τον εαυτο σου το κατα ποσον μπορεις να την αποδεχτεις αν δεν χωρισει. Η σεξουαλικη της ζωη δεν πρεπει να σε αφορα. Μπορει να εχει αποφασισει να χωρισει και ακομα να νιωθει καυλες γι αυτον και να τον πηδαει αποχαιρετιστηρια. Ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες. Το πο σωστο που εχεις να κανεις ειναι να σταματησεις να της θετεις το ενδεχομενο χωρισμου σαν προυποθεση του να ειστε μαζι και να δεις πως θα πραξει εκεινη.

Junior Member
    Πέρα-γιά-πέρα χρήσιμες οι συμβουλές σου και σε ευχαριστώ κυρία.
    Δυστυχώς οικονομική ανεξαρτησία δεν έχει, και ψάχνει να βρει καμιά γιαγιά να κρατά γιά λίγα χρήματα, αλλά εδώ στο χωριό είναι πολύ δύσκολο. Αυτό είναι συνέχεια που μου λέει οτι αν είχε δυό φράγκα στην τσέπη γιά εκείνη και να βοηθήσει λίγο τα παιδιά της, θα την είχε κάνει εδώ και καιρό.

Αν δεν εβαζε πρωτα τα παιδια της δεν θα ηταν σωστη και θα την εκτιμουσες λιγοτερο. Πρακτικα μπορεις να τη στηριξεις βοηθωντας τη να βρει καποια δουλεια, ακομα και εξεταζοντας το ενδεχομενο να φυγετε απ το χωριο

Junior Member
    Ναι παίζει κι αυτό.
    Εδώ που τα λέμε έγινε πρόβα πριν 3 μήνες, αλλά γιά άσχετους λόγους ξαναγύρισα.

Junior Member
    Από εκτίμηση για τον χρόνο που αφιερώσατε στο θέμα μου. Τελικά είχα υπερεκτιμήσει το θέμα από εγωϊσμό και μόνο. Πριν 15 μέρες έφυγε από το σπίτι της και μένουμε μαζί πιά!!!! Θα ήθελα τα σχόλά σας...

Νομίζω πως βρέθηκε η λύση.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345