Results 46 to 60 of 145
Thread: ΕΞΑΡΤΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
-
21-11-2007, 19:57 #46
Φώτη δεν έχω χάσει τον προσανατολισμό μου στο θέμα της αγάπης .
Εφερα αυτό το παράδειγμα διότι είναι το μόνο παράδειγμα που έχω απο εσένα, με βάση όσα έχεις πει .
Εσυ είπες τα παραπάνω και εγώ στα παραπάνω βλέπω αντίφαση !
Εσυ λες οτι θέλεις να λεει και να εκτελείς και εσύ λες οτι δεν θέλεις να απαιτει απο εσένα να κάνεις δουλειές .
Εγω βλέπω αντίφαση σε αυτά .
- 21-11-2007, 20:01 #47
Κουράστηκα να σου λέω τα ίδια πράγματα για το θέμα της δουλειάς. Δυστυχώς για σένα το έχεις πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου. Στις δουλειές θα την βοηθάω. Απλά προτιμώ να το ζητάει με γλυκό τρόπο αντί να το απαιτεί.
21-11-2007, 20:13 #48
Δεν είναι τώρα οι δουλειές το θέμα μας Φώτη , είναι απλά το μόνο στοιχείο που έχω .
Αναρρωτιέμαι αν πραγματικά καταλαβαίνεις αυτό που ζητάς .................
αυτή να αποφασίζει και εγω να εκτελώ !
Και αυτό που θέλω να πω είναι οτι αυτό που ζητάς, αυτό θα λάβεις !
Θα σου άρεσε μια γυναίκα που δεν θα λάμβανε την γνώμη σου υπόψη ? Εσυ δεν έχεις \'\'θέλω\'\' και προτιμήσεις ? Δεν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να τα αποφασίσεις για τον εαυτό σου ?
Θέλεις να έρχεται στο σπίτι και να σου λέει : \'\'Αγάπη μου , θα καθαρίσεις το σπίτι , θα μαγειρέψεις, θα πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο, θα μου κάνεις μασάζ, θα μου πλύνεις τα δόντια και το βράδυ θα πάμε να δούμε όπερα και θα πληρώσεις 300?\'\' ????????????
Το έκανα λίγο υπερβολικό , αλλα κάπου θα βάζεις και εσύ τα όρια σου ! Δεν τα βάζεις καθόλου ?
21-11-2007, 20:16 #49
Δεν χρειαζεται να βαλεις ορια αν υπαρχει αλληλοκατανοηση...σιγουρα ορια υπαρχουν αλλα δεν χρειαζεται καν να τα σκεφτεις αν υπαρχει αυτο.
Αν ολα πανε μια χαρα συνεχισε ετσι Φωτη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-11-2007, 20:18 #50
Από την αρχή αναφέρω τον σεβασμό. Αν με σέβεται δεν θα φέρεται έτσι. Θα εκτιμάει ότι την λατρεύω και δεν θα απαιτεί κάτι από την στιγμή που ξέρει ότι έτσι και αλλιώς θα το κάνω
21-11-2007, 20:26 #51
man,
πολύ κανονική μου ακούγεται η ανάγκη σου να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός. Καμμιά φορά όμως χρειάζεται να είμαστε φειδωλοί σε αυτά που δίνουμε στους άλλους, πολύ απλά γιατί ίσως και εκείνοι να μην γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν ακόμα.
Αν απέναντί σου είχες εμένα στα 38, θα ήξερα πως να σου δείξω τί να μου δίνεις, πότε να μου το δίνεις, θα σε ενθάρρυνα να δώσεις κι άλλο από τα καλά σου και θα σε βοηθούσα (αν αυτό εξυπηρετούσε τη σχέση) να περιορίσεις τα αρνητικά, γιατί θα ήξερα ποιά είναι αυτά και που θα μας οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια.
Όμως, απέναντί σου είναι μια κοπέλα στα 20, που απλά ρουφάει οτι της δίνεις, χωρίς να ξέρει που να βάλει μία άνω τελεία. Λογικό. Δεν είσαι υπεύθυνος να μην δίνεις ανεξέλεγκτα μέχρι να αποκρυσταλλώσει άποψη για το τί θέλει ουσιαστικά? Και υπεύθυνος δεν καθίστασαι επειδή είσαι 31, αλλά γιατί εντόπισες΄κάτι, και το αναλύεις για να φτάσεις πιό κοντά στο ποιός είσαι.
Μη βιάζεσαι, λοιπόν.
21-11-2007, 20:43 #52
manthess, θεωρεις οτι το συνωνυμο του λατρευω,αγαπώ, ερωτεύομαι τρελα ειναι κανω οτι θέλει ή οτι μου ζητήσει ο άλλος? χωρίς ορια?
21-11-2007, 20:59 #53
Originally posted by keep_walking
Δεν χρειαζεται να βαλεις ορια αν υπαρχει αλληλοκατανοηση...σιγουρα ορια υπαρχουν αλλα δεν χρειαζεται καν να τα σκεφτεις αν υπαρχει αυτο.
Αν ολα πανε μια χαρα συνεχισε ετσι Φωτη.
(Υπάρχουν φυσικά και πολλά κοινά που μας έφεραν αρχικά κοντά και εξακολουθούν να μας κρατούν μαζί)
Αυτο που θέλω να πω είναι , οτι αν κάποιος λέει : Εγω δεν έχω \'\'θέλω\'\' και επιθυμίες, θέλω να ζω μέσα απο εσένα , εσύ αποφασίζεις και εγώ εκτελώ ........................ ενδεχομένως να περιμένει απο τον άλλον να σεβαστεί πράγματα τα οποια ο ίδιος δεν έχει εκφράσει . Σε αυτήν την περίπτωση νιώθει οτι δεν τον σέβονται , ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν είναι ξεκάθαρος .
21-11-2007, 21:06 #54
Με άλλα λόγια ,
μην περιμένεις να σεβαστεί κάτι που δεν έχεις εκφάσει .
Αν της δίνεις το ελευθερο να σε κάνει οτι θέλει , μην γκρινιάζεις για το οτι το κάνει .
Σεβασμός σημαίνει σέβομαι τα όρια που έχει θέσει ο αλλος , σέβομαι το οτι είναι διαφορετικός, σέβομαι οτι έχει διαφορετικά θέλω ...............
Τι ακριβώς περιμένεις να σεβαστεί ?
21-11-2007, 21:33 #55
...ευτυχώς η αγαπημένη μου λέξη \"όρια\" αποκαταστάθηκε..:cool:
21-11-2007, 21:39 #56
Παντως αν υποθέσουμε οτι ο άλλος μου λέει , \'\'θέλω να λες και να εκτελώ\'\', δεν λέω θα μου είναι χρήσιμος σε πολλά ............................ αλλα θα μου άρεσε ?
Προφανώς ο καθένας μας κάνει και χατίρια στη σχέση του, αλλα ενω μάλλον είμαι δυναμική και θέλω να περναει το δικό μου αρκετές φορές, δεν θέλω ενα συντροφο που απλά εκτελεί .
Δεν έχει γούστο αν ο άλλος δεν έχει δική του προσωπικότητα ! Και τα πράγματα που πρέπει να σεβαστώ ως διαφορετικά στον συντροφό μου, μου αρέσει που υπάρχουν , αν και εκνευρίζομαι οταν μου λέει οτι δεν του αρέσει το θέατρο και πρέπει να ψάχνω για παρέα :D:D:D:D
21-11-2007, 21:48 #57
Reina εσένα θα σου άρεσε ενας τυπάς που θα έλεγε \'\' πες το και έγινε \'\' ???????
21-11-2007, 21:50 #58
Και δεν εννοώ κάποια χατίρια που όλοι κάνουμε στην σχέση , αλλα αυτήν την ολοκληρωτική παράδοση \'\' Θα κάνουμε οτι θες εσύ και εγω ζω μόνο για εσένα και δεν θέλω τίποτα άλλο \'\'
Εμένα αυτό για σκυλάκι μου κάνει και όχι για άντρα .
Αν και θα ήμουν καχύποπτη για το αν το εννοούσε πραγματικά .
21-11-2007, 21:54 #59
Ασε που θα φοβόμουνα οτι απλά θα είναι δικαιολογία ενός χειρισμού ...........
21-11-2007, 21:58 #60
Originally posted by Kleiw
Reina εσένα θα σου άρεσε ενας τυπάς που θα έλεγε \'\' πες το και έγινε \'\' ???????
ναι, αρκεί να μ\'έπιανε απ\'το μαλλί.. το κοντράστ θα με άφηνε άφωνη...:P
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....