Σεξουαλικα προβλήματα στην σχέση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Πραγματικά θλίβομαι η λύση σε κάθε πρόβλημα σχέσης να είναι ο χωρισμός.Αν λέμε ότι λόγω του ότι μια περίοδο κάποιος έχει μονο πρόβλημα στύσης τον διώχνουμε τότε είναι σαν να μου λέτε ότι θα μένατε για πάντα με κάποιον μονο επειδή έχει μόνιμα όρθιο το μόριο του.
    Quote Originally Posted by SANDI View Post
    Καλησπέρα!
    Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια περίπου.Εδω και ένα χρόνο μένουμε μαζί και έχουμε αρραβώνιαστει. Από την της γνωριμίας μας είχαμε πρόβλημα όσο να αφορά το σεξ.
    Μετά από πολλές εξετάσεις και αρκετούς γιατρούς καταλήξαμε ότι είναι ψυχολογικό.
    Αγαπητέ white νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει την ουσία του θέματος.
    Είναι άλλο να παρουσιάσει ο σύντροφός μου πρόβλημα στύσης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας σχέσης, ακόμη και σε ένα αρχικο στάδιο (θα'λεγα ότι είναι αρκετά συνηθισμένο να συμβεί λόγω άγχους και ποτέ δεν απέρριψα κάποιον με τη μία γι' αυτό το λόγο) και τελείως διαφορετικό να μην έχουμε καταφέρει επί 3 χρόνια να έχουμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.
    Για κάποιους-κάποιες που το σεξ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μπορεί να είναι αρκετή η αγάπη και η εκτίμηση, εκεί δε μας πέφτει λόγος. Φτάνει να λένε την αλήθεια στον εαυτό τους.
    Προσωπικά, θεωρώ απαραίτητο και πολύ βασικό στοιχείο το σεξ σε μία ερωτική σχέση. Χωρίς αυτό η σχέση είναι φιλική, αδερφική αλλά σίγουρα όχι πλήρης.
    Όπως θεωρώ σημαντικό να υπάρχει χημεία και αμοιβαία έλξη, πράγμα που σημαίνει ότι το πράγμα κυλάει αβίαστα.
    Πάντως, μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να καταβάλω ιδιαίτερη προσπάθεια για να κάνω σεξ με κάποιον, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα! ;)

Member
    Όπως έχω αναφερει και σε προηγούμενα μηνύματα κατα καιρούς έχουμε κανονικές επαφες χωρίς κοπο, αυτο γίνεται όμως μονο μια- δυο φόρες τον μηνά. ουσιαστικα το πρόβλημα είναι δικό του άλλα μας άφορα και τους δυο.
    τώρα έχω βάλει ενα χρονικό περιθώριο και θα περιμένω να προσπαθήσει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα μας.

Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Sandi , πρεπει να βρεις αλλον , εναν σωστο αντρα , σουχω νεα ομως , μολις βρηκες , Αγγελο με λενε .
    Αγγελε ευχαριστώ αλλα δεν θα σε χρειαστώ.

Όπως έχω αναφερει και σε προηγούμενα μηνύματα κατα καιρούς έχουμε κανονικές επαφες χωρίς κοπο, αυτο γίνεται όμως μονο μια- δυο φόρες τον μηνά. ουσιαστικα το πρόβλημα είναι δικό του άλλα μας άφορα και τους δυο.
    τώρα έχω βάλει ενα χρονικό περιθώριο και θα περιμένω να προσπαθήσει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα μας.
    Αν ισχύει αυτό τότε δεν έχει στυτικό πρόβλημα. Κάνει κοπιώδη δουλειά που του απορροφά πολλές ώρες (κούραση)? Παίζει ρόλο αυτό. Επίσης, η ψυχολογία, αν του γινε δλδ σαν έμμονη ιδέα ότι με το που θα ξεκινησει η επαφη θα εχει προβλημα στυσης,και σ αυτο συντηνει το αν σαν χαρακτηρας (ιδιοσυγκρασία) ειναι αρκετα ευαισθητο άτομο.
    γιάννης

Senior Member
    Αγγελε ευχαριστώ αλλα δεν θα σε χρειαστώ.

Εισαι ακαρδη SANDI . Με πικρανες . Με πληγωσες . Απελθετω απ εμε το πικρον ποτηριον τουτον . Αγγελος .

Εχω βαρεθει το φορουμ και γραφω χαζα . Συγγνωμη Sandi που τρολλαρω στο θεμα σου .
    Last edited by Macgyver; 04-02-2015 at 00:24.

Senior Member
    καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεται στο θέμα μου.
    Εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και κάποιες φόρες βλέπω ανταπόκριση ενω άλλες με αποθαρρύνει. Το πρόβλημα είναι οτι κουραστικά να κανω εγω την πρώτη κίνηση, σαν γυναικά ολη αυτη η απόρριψη με πληγώνει πολύ. Όντως προσπαθώ για το αυτονόητο με τον Γιάννη ενω αλλοι ειναι πρόθυμοι αρκεί να δώσω εστω και ενα μικρο δικαίωμα. μου εχει τυχει και μπροστα του να με φλερτάρουν και αυτό τον πείραξε. ίσως σκέφτηκε οτι κάποια στιγμή μπορεί να ενδώσω και μου είπε να μην τον αφήσω.

Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχαμε μου τα έλεγε μπερδεμένα, για το αν βλέπει ακόμα πόρνο και για το αν αυτοικανοποιείται. συνοψίζοντας κατέληξε στο οτι φοβάται μην αποτύχει και οτι νιώθει μίσος άντρας γιαυτό το αποφεύγει. Επισης οτι προσπαθεί να το ξεπεράσει και γιαυτό έμπλεξε με τους γιατρούς. Τώρα βρήκαμε ενα ψυχίατρο - ψυχολόγο για να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που του ειπα οτι μπορώ να περιμενω μεχρι το καλοκαίρι και αν δεν δω κάποια βελτίωση θα φύγω γιατί αλλιώς δεν μπορώ να ειμαι ευτυχισμένη και ουτε αυτόν μπορώ να κάνω ευτυχισμένο. του εξήγησα και οτι ο λογος δεν είναι το σεξ αλλα οτι νιώθω οτι δεν ενδιαφέρεται για μένα και οτι δεν επικοινωνούμε πια σωστά σαν ζευγάρι. Μου ειπε να κάνω οτι θέλω και μα μην πιέζομαι. Ηδη σήμερα άλλαξε συσκευή κινητού τηλεφώνου ώστε να μην μπαίνει στον πειρασμό του πόρνο.
    αλλο η ζηλεια, αλλο η σεξουαλικη επιθυμια.
    η ζηλεια εχει εγωιστικα κινητρα, ακομα και σε περιπτωσεις που πραγματικα σε επιθυμει ο αλλος.

ακριβως επειδη στα λεει μπερδεμενα, πιθανα δεν στα λεει ολα... και το ολα, μπορει να περιλαμβανει πολλα και διαφορα που μονο καπου που εχει εμπιστοσυνη και δεν θα φοβαται την απορριψη/χωρισμο, πιθανα να τα πει με ειλικρινεια.και βεβαια δεν αρκει να τα πει απλα, αλλα και να λαβει καταλληλη βοηθεια .

η λυση του ψυχολογου/ψυχιατρου ειναι αριστη, αρκει να ειναι καλος θεραπευτης και να τον εμπιστευθει. φανταζομαι πως θα παει μονος του.

σε αυτα που του ειπες διαφωνω εν μερει...
    καλα εκανες και του ειπες οτι για σενα ειναι σημαντικο κομματι και δεν εισαι διατεθιμενη να προχωρησεις παραπερα, αν δεν λυθει.
    εκανες ασχημα που του ειπες το χρονοδιαγραμμα σου... αυτο επρεπε να υπαρχει μονο στο μυαλο σου, γιατι λειτουργει πιεστικα και ελαφρως εκβιαστικα, στον αλλο κι εχει ηδη αρκετη πιεση και αγχος για το θεμα. αρκει που εκανε το βημα με τον ψυχολογο προς το παρον. πρεπει να παει εκει με ηρεμια και ελπιδα. μην του βαζεις το μαχαιρι στον λαιμο "η πηδας μεχρι τον ιουνιο, η ξεχνα με"......

Member
    [QUOTE=Remedy;523473] "η πηδας μεχρι τον ιουνιο, η ξεχνα με".....

δεν το έθεσα ακριβώς έτσι, και ουτε περιμένω να πηδάει 3 φόρες την ήμερα. αρκει αν δω οτι κόβει τις κακές συνήθειες και οτι συνεργάζεται με τον γιατρό. όντως το χρονικό περιθώριο δεν έπρεπε να του το πω.
    σκεφτόμουν στην πρώτη επίσκεψη να πάμε σαν ζευγάρι ώστε να μιλήσω και εγω με τον γιατρό και να του πω τους προβληματισμους μου. μετα να συνεχίσει μόνος του. εσείς τι θα κάνατε στην θεση μου?

Senior Member
    "η πηδας μεχρι τον ιουνιο, η ξεχνα με".....

δεν το έθεσα ακριβώς έτσι, και ουτε περιμένω να πηδάει 3 φόρες την ήμερα. αρκει αν δω οτι κόβει τις κακές συνήθειες και οτι συνεργάζεται με τον γιατρό. όντως το χρονικό περιθώριο δεν έπρεπε να του το πω.
    σκεφτόμουν στην πρώτη επίσκεψη να πάμε σαν ζευγάρι ώστε να μιλήσω και εγω με τον γιατρό και να του πω τους προβληματισμους μου. μετα να συνεχίσει μόνος του. εσείς τι θα κάνατε στην θεση μου?
    ε, δεν περιμενα να το εθετες κι ακριβως ετσι, αλλα ουσιαστικα αυτο σημαινει...

δεν ειμαι καθολου βεβαιη οτι πρεπει να κοψει τις "κακες συνηθειες". το προβλημα ειναι να αρχισει και τις καλες...
    οποτε, ασε καλυτερα τον θεραπευτη να το κρινει, μην θετεις τετοιους ορους εσυ.
    απο το να τον κανεις ντα που βλεπει τσοντες, θα προτιμουσα να του ζητουσες να τις βλεπετε μαζι.

επισης δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι εχετε θεμα ζευγους, μπορει να ειναι κατι δικο του.

θα σου πω κατι πολυ ακραιο, που δεν σημαινει οτι ισχυει στην περιπτωση του, αλλα για να καταλαβεις τι εννοω.
    εσυ πες οτι το λεω για αλλους.
    αν για παραδειγμα σε καποιο ΑΛΛΟ αντιστοιχο ζευγαρι, το προβλημα ηταν οτι ο ανδρας θελει ανδρες και οχι γυναικες , αλλα προσπαθει να λειτουργησει σε μια ετεροφυλη σχεση γιατι θελει να κανει οικογενεια, αφενος δεν θα το ελεγε στην κοπελα, αφετερου θελει μεγαλη δυναμη για να το εκμυστηρευτει καπου.
    και πολλα αλλα αναλογα θεματα ποπυ μπορει να μην αφορουν εσενα, οπως για παραδειγμα καποια ψυχικη παθηση που τον ριχνει συνολικα , καποια παλια εμπειρια που τον μπλοκαρε κλπ.

ΓΕΝΙΚΑ, πρεπει να μιλησει ελευθερα εκει που θα παει και δεν ειμαστε βεβαιοι οτι μπροστα σου μπορει να το κανει.

στην θεση σου θα του ζητουσα να παει μονος του αρχικα , ωστε να τον δει ο ειδικος ανεπηρεαστος. στην συνεχεια, οταν θα υπεθετα οτι εχει πλεον μια εικονα, θα του τηλεφωνουσα και θα ρωτουσα την δικη του αποψη.
    μπορει η συναντηση μαζι σου να τον βοηθησει να ολοκληρωσει αποψη και να σου ζητησει κι ο ιδιος να πας. μπορει να εχει να σου δωσει κατευθυνσεις για την δικη σου σταση, σχετικες με την θεραπεια του συντροφου και βοηθητικες γι αυτον.

το σκεπτικο ειναι, να ρωτησεις την δικη του γνωμη για το ποτε και ποσο θα εμπλακεις με την διαδικασια αυτη του ψυχολογου.
    μπορει να σου πει να κανεις κι εσυ παραλληλα θεραπεια, αλλα αλλου, η οτι πραγματι ειναι καλο να σας βλεπει σαν ζευγος. δεν ξερω. αυτος θα πει. εσυ θα ζητησεις γνωμη και κατευθυνσεις για το τι να κανεις.

Member
    SANDI γεια σου...διαβασα το προβλημα κ σκεφτηκα να σου μιλησω κ γω..εχω σχεση 6 χρονια κ ποτε δεν εχω προβλημα με το αγορι μου..δεν μενουμε μαζι αλλα καθε φορα που βρισκομαστε κανουμε σεξ κ 2 κ 3 κ 4 φορες την μερα..οι ηλικιες οι δικες σας δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τις δικες μας..αν οντως υπαρχει αυτο το σοβαρο προβλημα πρεπει να βρειτε μια λυση..ισως καποια βοηθηματα..για γιατρο δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω αντιστοιχη περιπτωση...οσο για το πορνο δεν ειναι τοσο προβλημα εγω με το αγορι μου εχουμε δει κ μαζι κ οσο εκαναν σεξ στην ταινια την ιδια ωρα καναμε κ εμεις..βεβαια αυτο εχει γινει 2 φορες σαν εμπειρια οχι απο προβλημα...στην αρχη ανεφερες τον ερωτα κ επειδη σεξ κ ερωτας ειναι πραγματικα διαφορετικα μηπως αυτο ειναι το σημειο τομης?μηπως θελει κατι λιγο πιο "αγριο" για να μπορεσει να λειτουργησει καλυτερα?οσον αφορα αυτα που διαβασα οτι οταν ενας αντρας θελει μια γυναικα δεν γινεται να μην μπορει εν μερη θα συμφωνησω γιατι το βλεπω απο τη δικη μ σχεση π ειναι πολλων χρονων κ ομως ακομα με στριμωχνει σε καθε ευκαιρια αν σταματουσε κατι τετοιο θα υποψιαζομουν :confused:
    οσο για το πορνο ολοι οι αντρες βλεπουν θεωρω κ δεν πρεπει αυτο να μας προβληματιζει εμας τις γυναικες για το αν θα δουν η οχι κ οχι να πουν παλι βλεπουν κ γω πιστευω πως βλεπει το αγορι μου αλλα δεν με ενοχλει ουτε κ λεω κατι...
    Last edited by Ντεμη; 07-02-2015 at 02:18.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456