Σεξουαλικα προβλήματα στην σχέση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by SANDI View Post
    καλυσπερα, αν δεν ειχε αρκετη επιθυμια για μενα απο την αρχη πιος ο λογος να προσπαθησει να κανουμε σχεση ? και γιατι να προσπαθει να βρει μια λυση ωστε να μη με χασει?
    μπορει για τον ιδιο λογο που εσυ καθεσαι σε μια σχεση χωρις σεξ και ψαχνεις καποιους τροπους να διορθωσεις τα πραγματα και να μην χωρισεις...

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ειναι δηλαδή πολύ αγχώδης? με αλλα λόγια η ανικανότητα ειναι απλα μια έντονη και μόνιμη εμμονή? Ο ψυχολόγος τι σου ειπε επ αυτού?
    Όμως, τοσο καιρό που ειστε μαζί δεν έτυχε έστω κάποια φορά/ες έστω που τον αντικρισες τυχαία, η στυση του να ειναι μια χαρα? Αυτο που σε ρωτω ισως βοηθα στο να κατανοησεις αν ειναι ψυχολογικο το αίτιο.
    Κι αν το θεμα ειναι να ηρεμήσει, εσυ τι εκανες προς την κατευθυνση αυτή?
    η αληθεια ειναι οτι αγχωνετε γαι τα παντα, κανονικη στυση εχει καποιες φορες (οταν εχει αδεια, οταν βρισκιμαστε στο πατρικο μου η στο δικο του) ο ψυχολογος ειπε οτι χανει την στυση του επιδη πριν καν ξεκινησουμε κατι αγχωνετε και θεωρει οτι δεν θα πετυχει. ενω αν σκεφτεται μη μας ακουσουν οι αλλοι επικεντρωνετε στο να κανει ησυχία και οχι στο αν θα του πεσει η οχι.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει για τον ιδιο λογο που εσυ καθεσαι σε μια σχεση χωρις σεξ και ψαχνεις καποιους τροπους να διορθωσεις τα πραγματα και να μην χωρισεις...
    στην αρχη δεν σου κρύβω οτι έμεινα μαζι του επειδή τον λυπηθηκα και ηθελα να τον κανω 'καλα' επίσης μου άρεσε και πολυ σαν άνδρας. μετα ομως τον αγαπησα και εκτίμησα τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του. τωρα λυπαμαι εμενα, ψυχολογικα νιωθω χαλια και δεν ξερω τι αποφαση να παρω. να τον στηρίξω η να τον παρατήσω? αυτος στην θεση μου πιστευω θα εμενε διπλα μου.

Senior Member
    στην αρχη δεν σου κρύβω οτι έμεινα μαζι του επειδή τον λυπηθηκα και ηθελα να τον κανω 'καλα' επίσης μου άρεσε και πολυ σαν άνδρας. μετα ομως τον αγαπησα και εκτίμησα τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του. τωρα λυπαμαι εμενα, ψυχολογικα νιωθω χαλια και δεν ξερω τι αποφαση να παρω. να τον στηρίξω η να τον παρατήσω? αυτος στην θεση μου πιστευω θα εμενε διπλα μου.
    αν το εβρισκες στην πορεια το προβλημα, θα το καταλαβαινα, αλλα αφου υπηρχε εξ αρχης, ειναι σαν να μπηκες σε μια σχεση με φιλικα αισθηματα και τωρα που δεθηκες μαζι του, εμπλεξες φυσικα...
    νομιζω πρεπει να κατσεις να βαλεις προτεραιοτητες στον εαυτο σου.
    δλδ το προβλημα μπορει και να μην λυνεται. εισαι διατεθιμενη να ζησεις μαζι του χωρις σεξ?
    βασικη αποφαση αυτη.
    αν ναι, δικαιωμα σου. (εγω δεν θα το εκανα με την καμια). προχωρας οπου παει κιι οσο παει και κανετε παραλληλα τις προσπαθειες σας κι αν δεν ευοδωθουν μενετε αδερφακια.
    αν ομως δεν εισαι διατεθιμενη να συνεχισεις ετσι, πρεπει να ξεκαθαριστει οπωσδηποτε ο λογος κι αν δεν λυθει σε λογικο χρονο, να φυγεις... και φυσικα, μεχρι να λυθει να μην προχωρησεις σε μονιμη δεσμευση..
    οπως ειπα, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπι να απευθυνθει σε ψυχολογο, εφοσον το οργανικο το εψαξε. αλλα μονος του για να ειναι ανετος και κατα τη γνωμη μου να ειναι ανδρας, για να μπορει να μιλα ελευθερα για ολα.

Senior Member
    Υπαρχουν ορισμενες ασκησεις που μπορειτε να κανετε για να παει καλυτερα. Αλλα πρωτα πρεπει να κοψει το χειροκινητο κ τις τσοντες. Μαχαιρι ομως.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν το εβρισκες στην πορεια το προβλημα, θα το καταλαβαινα, αλλα αφου υπηρχε εξ αρχης, ειναι σαν να μπηκες σε μια σχεση με φιλικα αισθηματα και τωρα που δεθηκες μαζι του, εμπλεξες φυσικα...
    νομιζω πρεπει να κατσεις να βαλεις προτεραιοτητες στον εαυτο σου.
    δλδ το προβλημα μπορει και να μην λυνεται. εισαι διατεθιμενη να ζησεις μαζι του χωρις σεξ?
    βασικη αποφαση αυτη.
    αν ναι, δικαιωμα σου. (εγω δεν θα το εκανα με την καμια). προχωρας οπου παει κιι οσο παει και κανετε παραλληλα τις προσπαθειες σας κι αν δεν ευοδωθουν μενετε αδερφακια.
    αν ομως δεν εισαι διατεθιμενη να συνεχισεις ετσι, πρεπει να ξεκαθαριστει οπωσδηποτε ο λογος κι αν δεν λυθει σε λογικο χρονο, να φυγεις... και φυσικα, μεχρι να λυθει να μην προχωρησεις σε μονιμη δεσμευση..
    οπως ειπα, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπι να απευθυνθει σε ψυχολογο, εφοσον το οργανικο το εψαξε. αλλα μονος του για να ειναι ανετος και κατα τη γνωμη μου να ειναι ανδρας, για να μπορει να μιλα ελευθερα για ολα.
    σε ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή.
    θα περιμενω 5-6 μηνες ακομα ωστε να εχει χρονο να κανει αρκετές συνεδρίες. φυσικα και θα αποφύγω παραπανω δέσμευση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Υπαρχουν ορισμενες ασκησεις που μπορειτε να κανετε για να παει καλυτερα. Αλλα πρωτα πρεπει να κοψει το χειροκινητο κ τις τσοντες. Μαχαιρι ομως.
    Θα τους τις δείξεις; Για πες;

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    υποσχεθηκε οτι θα τις σταματησει. μεχρι και συσκευη τηλεφωνου θα αλλαξει για μην μπαινει στον πειρασμο του νετ. τι ασκησεις kerasi?

Senior Member
    Καθόλου καλό σημάδι!
    Πολύ δύσκολα να λειτουργήσετε σεξουαλικά όταν υπάρχει στη μέση ο οίκτος από τη μία γι' αυτόν και η αίσθηση ότι σε απορρίπτει σαν γυναίκα από την άλλη.
    Φοβάμαι ότι το σεξουαλικό έχει χαθεί ανεπιστρεπτί. Γιατί, κατά τη γνώμη μου, πρέπει εξαρχής να βγαίνει αυθόρμητα και όχι μετά από κόπο και προσπάθεια.
    Πιθανόν να έχετε και οι δύο θέματα στον σεξουαλικό τομέα που πρέπει να λύσετε.

Senior Member
    Παντως σαντυ θελω να σου δωσω συγχαρητηρια γιατι αλλη στη θεση σου μπορει να του μιλαγε προσβλητικα και να τον παραταγε. Ειναι πολυ καλο που θελεις να κανεις την προσπαθεια. Σου λεω να κοψει το χειροκινητο κ τις τσοντες γτ αμα εκτονωνεται εκει μετα δε θα του μενει διαθεση για σενα. Ειναι δυσκολο βεβαια αμα εχει γινει συνηθεια.

Member
    [QUOTE=kerasi;523120]Παντως σαντυ θελω να σου δωσω συγχαρητηρια γιατι αλλη στη θεση σου μπορει να του μιλαγε προσβλητικα και να τον παραταγε. Ειναι πολυ καλο που θελεις να κανεις την προσπαθεια. Σου λεω να κοψει το χειροκινητο κ τις τσοντες γτ αμα εκτονωνεται εκει μετα δε θα του μενει διαθεση για σενα. Ειναι δυσκολο βεβαια αμα εχει γινει συνηθεια

σκεφτομαι οτι ειναι ενα θεμα υγειας γιαυτο και η τοση υπομονη. πιστευω οτι αν με θελει οσο λεει θα τα καταφερει. αλλιως κριμα και για τους δυο μας.

Senior Member
    "Στην αρχη δεν σου κρύβω οτι έμεινα μαζι του επειδή τον λυπηθηκα και ηθελα να τον κανω 'καλα' ".

Σαντυ διάβασα κ τις 4 σελίδες του θέματος και ξεκινάω να σου γράψω τις απόψεις μου ορμώμενος από την παραπάνω κουβέντα σου. ΔΕΝ ξεκινάς σχέση επειδή λυπάσαι τον άλλο. Επομένως η σχέση σας δεν ξεκίνησε με γερές βάσεις. Από εκεί και πέρα:
    - Το γεγονός ότι δεν είχε προβλήματα πριν από εσένα όπως ισχυρίζεται, εμένα με βάζει σε προβληματισμό για την ειλικρίνειά του. Και έχεις γράψει πως και σε άλλα θέματα δεν ήταν εξαρχής ειλικρινής, μαζί σου. Μπορεί να φοβαται να ανοιχτεί.
    - Το ποσό καιρό ήταν μόνος του ή το αν βλέπει τσόντες για εμένα δεν εχει καμία σημασία. Δεν είναι λόγοι αυτοί για να μην ποθεί εσένα. Μήπως κατά βάθος δεν τον έλκυες ποτέ ερωτικά αλλα το παραβλεψε; Μήπως είναι μαζί σου μόνο για τον καλό σου χαρακτήρα; Κι εσύ παραδεχτηκες ότι δεν σε τράβηξε έντονα από την αρχή....
    Να σου πω κάτι, από προσωπική εμπειρία; Κι εγώ ήμουν 3 χρόνια μόνος μου. Κι εγώ έβλεπα πορνό. Όταν όμως ερωτευτηκα δυνατά μια κοπέλα και για όσο καιρό ήμουν μαζί της δεν είχα την ανάγκη να καταφευγω σε τσόντες. Και μάλιστα ήταν σχέση από αποσταση. Θυμάμαι οτι εκείνη με πίεζε να "ξεδινω" λίγο μόνος μου αλλά εγώ της έλεγα πως θα κρατήσω την κ...λα μου για εκείνη....
    - Γράφεις ότι ο αρραβωνιαστικός σου είναι αγχώδης. Άρα έχει κι άλλα θέματα ψυχολογικά που ίσως τα αγνοείς. Πόσο καλά νομίζεις ότι ξερεις αυτόν τον άνθρωπο; Τι μπορεί ακόμη να σου κρύβει; Που βρίσκεται αυτές τις 3-4 ημέρες της εβδομάδας που λείπει από το σπίτι;

Είσαι πολύ νέα ακόμη για να θαψεις τον εαυτο σου σε ένα γάμο χωρίς έρωτα κ σεξ. Βάλε στο μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα και προσπάθησε να το τηρησεις. Δεν μπορείς να τον περιμένεις για πάντα.

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσπαθήσει εκείνος πολύ. Να σταματήσει μαχαίρι τις τσόντες και για ένα διάστημα να έχει πλήρη αποχή από το σεξ (και από εσένα). Τότε μάλλον το ένστικτο θα υπερισχύσει και θα λειτουργήσει πολύ πιο παρορμητικά και απλά, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στο μυαλό να φτιάχνει σενάρια τσόντας για να διεγερθεί.

Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Τέλος, από προσωπική εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι έχω γνωρίσει στον άντρες με προβλήματα στύσης, που όμως ήταν εξαιρετικοί σε άλλους τομείς, αγαπησιάρηδες, με μεγάλη επιθυμία για οικογένεια και παιδιά. Οπότε είναι εύκολο να εγκλωβιστείς σε μια σχέση με πολλά καλά στοιχεία, με 'προοπτική', αλλά χωρίς σεξ. Σκέψου το και ανάλογα αποφάσισε.
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ωραίο αυτό που λες Μαρίνα αλλα το βρίσκω ανυπέρβλητο, ανεφάρμοστο, ιδίως αν αφορά σε νεα ζευγαρια. Ήτοι, το σεξ στο γαμο ή σε μια σχέση ειναι κομμάτι εκ των ων ουκ άνευ, είτε αφορά σεξομανείς είτε αμοιβαία συνέρευση μια φορά το μήνα. Με απλά λόγια, δεν υπάρχει σχεση/γαμος χωρις σεξ. Όταν η σύντροφος φυσιολογικά επηζητεί την σεξουαλική ικανοποίηση της τι θα κάνει? Θα τον απατά ή θα καταπιέζει τα αισθήματα της? Και παιδια πως θα κάνουν, με ιατρικές μεθόδους?
    Έτσι είναι Γιάννη, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Γι' αυτό και είπα πως σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ ενός καλού, δοτικού, αφοσιωμένου ανθρώπου, αλλά με προβλήματα στο σεξουαλικό) μπορεί πιο εύκολα να εγκλωβιστεί κανείς. Γιατί είναι τόσα πολλά τα καλά στοιχεία και η προοπτική της οικογένειας, που μπαίνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα. Προσωπικά δεν βρίσκω λογικό κάτι τέτοιο, αλλά ορισμένοι άνθρωποι ναι. Γι' αυτό λοιπόν η θεματοθέτρια χρειάζεται να σκεφτεί καλά αυτά που κι εσύ αναφέρεις.

Member
    [QUOTE=silencer;523146]"Στην αρχη δεν σου κρύβω οτι έμεινα μαζι του επειδή τον λυπηθηκα και ηθελα να τον κανω 'καλα' ".

Σαντυ διάβασα κ τις 4 σελίδες του θέματος και ξεκινάω να σου γράψω τις απόψεις μου ορμώμενος από την παραπάνω κουβέντα σου. ΔΕΝ ξεκινάς σχέση επειδή λυπάσαι τον άλλο. Επομένως η σχέση σας δεν ξεκίνησε με γερές βάσεις. Από εκεί και πέρα:
    - Το γεγονός ότι δεν είχε προβλήματα πριν από εσένα όπως ισχυρίζεται, εμένα με βάζει σε προβληματισμό για την ειλικρίνειά του. Και έχεις γράψει πως και σε άλλα θέματα δεν ήταν εξαρχής ειλικρινής, μαζί σου. Μπορεί να φοβαται να ανοιχτεί.
    - Το ποσό καιρό ήταν μόνος του ή το αν βλέπει τσόντες για εμένα δεν εχει καμία σημασία. Δεν είναι λόγοι αυτοί για να μην ποθεί εσένα. Μήπως κατά βάθος δεν τον έλκυες ποτέ ερωτικά αλλα το παραβλεψε; Μήπως είναι μαζί σου μόνο για τον καλό σου χαρακτήρα; Κι εσύ παραδεχτηκες ότι δεν σε τράβηξε έντονα από την αρχή....
    Να σου πω κάτι, από προσωπική εμπειρία; Κι εγώ ήμουν 3 χρόνια μόνος μου. Κι εγώ έβλεπα πορνό. Όταν όμως ερωτευτηκα δυνατά μια κοπέλα και για όσο καιρό ήμουν μαζί της δεν είχα την ανάγκη να καταφευγω σε τσόντες. Και μάλιστα ήταν σχέση από αποσταση. Θυμάμαι οτι εκείνη με πίεζε να "ξεδινω" λίγο μόνος μου αλλά εγώ της έλεγα πως θα κρατήσω την κ...λα μου για εκείνη....
    - Γράφεις ότι ο αρραβωνιαστικός σου είναι αγχώδης. Άρα έχει κι άλλα θέματα ψυχολογικά που ίσως τα αγνοείς. Πόσο καλά νομίζεις ότι ξερεις αυτόν τον άνθρωπο; Τι μπορεί ακόμη να σου κρύβει; Που βρίσκεται αυτές τις 3-4 ημέρες της εβδομάδας που λείπει από το σπίτι;

Είσαι πολύ νέα ακόμη για να θαψεις τον εαυτο σου σε ένα γάμο χωρίς έρωτα κ σεξ. Βάλε στο μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα και προσπάθησε να το τηρησεις. Δεν μπορείς να τον περιμένεις για πάντα.[/QU
    ειναι στην δουλεια του, δουλευει σε ενα καραβι και αναγκαστικα καποιες μερες διανυκτερευει αλλου. οταν μπορω παω και εγω μαζι του. τι να πω ισως εχεις δικαιο.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast