Results 1 to 4 of 4
Thread: αρυθμίες σε νέο
-
30-01-2015, 00:50 #1
αρυθμίες σε νέο
Καλησπέρα.Ονομάζομαι Γιάννης είμαι 23 ετών 1.83-1.85 και 75 κιλά.Εδώ και κάποια χρόνια η καρδιά μου ανα περιόδους χάνει τον ρυθμό της και χτυπάει ανεξέλεγκτα.Η αρρυθμία αυτή μπορεί να κρατήσει απο 2 δευτερόλεπτα(έκτακτη συστολή)μέχρι και 10-15 λεπτα και μετά περνάει ξαφνικά απο μόνη της.Εχω πάει σε καρδιολόγο και μου είπε πως έχω μία ελαφριά πρόπτωση της μητροειδούς βαλβίδας με την οποία γενήθηκα και έτσι θα πεθάνω.Μου είπε πως δέν θα εξελιχθεί ποτέ σε κάτι χειρότερο και να κάνω την ζωη μου κανονικά(αθλητισμό κλπ).Εγώ του είπα πως το πρόβλημα αυτο με ταλαιπωρεί και έτσι μου έγραψε να κάνω ένα χόλτερ ρυθμού(24 ώρες).Το έκανα και δε βρέθηκε τίποτα παθολογικό(ούτε έκτακτη).Το θέμα είναι οτι δέν παθένω συνέχεια αρρυθμίες αλλα όποτε νά’ναι και εκείνη την ημέρα δεν έπαθα οπότε το χόλτερ δεν έγραψε τίποτα.Κατα τις αρρυθμίες αυτές νιώθω πως η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα μετά απο λίγο αλλάζει ρυθμό,κάνει παύσεις και χτυπάει γενικά πολύ άρρυθμα και νιώθω φτερουγίσματα(δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια) στο στήθος(σαν να την πιέζει ένα χέρι με την χούφτα).Επίσης δυσκολευομαι να αναπνεύσω(οχι δυσπνοια ακριβώς) αλλα σαν να μου κόβει απότωμα τις ανάσες.Κάποιες φορές μου έρχετε να βήξω και να σκύψω κάτω(εντελώς αντανακλαστικά)και μερικές φορές ίσως και να περάσει πιό γρήγορα κατα αυτόν τον τρόπο.Δέν είναι κρίση πανικού.Παλιότερα ανχωνόμουν πάρα πολύ κατα την διάρκεια των αρρυθμιών αλλα πλέον όχι τόσο.Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην μείνω καμία μέρα στον τόπο εκεί που κάθομαι(τζάμπα και βερεσέ που λέμε).Εαν υπάρχει κανείς με τα ίδια συμπτώματα παρακαλώ ας στείλει κάτι ωστε να μιλήσουμε.Σηγνώμη για το τεράστιο κείμενο.
Ευχαριστώ.
Γιάννης.
Υ.Γ . Δέν καπνίζω.Το έκοψα πρίν 5 μήνες.Κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο.Δέν πίνω πολύ.Καμια μπύρα που και που.Δέν γυμνάζομαι.
- 30-01-2015, 02:27 #2
Παιδιά έπαθα 4 φορεσ σήμερα και την τελεφταία πριν 1 λεπτό.Τν πρώτη την έπαθα πριν 1 ώρα.Επαθασ μετα απο 15 λεπτά ,μετα απο 5 και μετα απο άλλα 5.Το παθένω ρε παιδιά όταν ξαπλώνω πιό πολύ.Τώρα που γράφω ξαναέπαθα μία για 3 δευτερα.Δεν εχω ξαναπάθει τόσε στη σειρά.Ασ απαντήσει κάποιος παρακαλώ.Ευχαριστώ
30-01-2015, 03:56 #3
Μηπως οσο το σκεφτεσαι κ οσο ασχολεισαι μαζι του ,αυτο εμφανιζεται;;
30-01-2015, 12:53 #4