ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Member
    Θέλουν χρόνο να εξαφανιστούν και ειναι καθαρά απο στρες σας το αναφέρω διότι τραβιέμαι αρκετό καιρό και ακομα νιώθω κενό στο στομάχι και μετά έκτακτες που μου χαλάνε την μέρα(με όλα τα καρδιολογικά και στομαχικά ψαξιματα σε γιατρούς )

Senior Member
    οταν φυγει το αγχος σου θα φυγουν και οι εκτακτες συστολες!περπατα ακου μουσικουλα και ολα καλα....απλα ενα ακομα ψυχοσωματικο!

Senior Member
    Rita geia kai pali. Eixa paei ston kardiologo mou kai epitelous tis katagrapsame sto kardiografima. Mou eipe koiliakes kai kolpikes ektaktes systoles kai parolo pou tis niwthw kai einai asxhmo den prokute na pathw tipota.Eipe pws to aitio einai exwkardiako px stress-provlhma sto stomaxi klp.Mou edwse rythmonorm ta opoia peira kai gia 6 meres.Oi arithmies exafanhsthkan mexri kai xthes to vrady pou stamathsa thn therapeia.Shmera ola mia xara alla twra vrady xafnhka arxisa na pathenw mia sto toso.De xerw ti ginete sto swma mou .tTi skata den paei kala.Den mporw na dextw oti einai mono apo anxos.Sxedon exw pisei ton eayto mou oti einai kardiologiko to provlhma parolo pou o giatros leei oti den einai.Exw mia mikrh prwptosh kai mikrh aneparkeia sthn mitroeidh valvida.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ριτα View Post
    Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μέλος και θα ηθελα μαζι σα να μοιραστω την εμπειρια μου. Δεν θελω να σας κουρασω θα σας πω οτι ειμαι 29 ετων και απο α 16 ταλαιπωρήθηκα πρωτη φορα απο κρισεις πανικου τισ οποιες ξεπερασα με το seroxat. μετα απο χρόνια περασα καποιες δυσκολες καταταστεις και επεσα ασχημα ψυχολογικα και ξεκινησα ladose ...αφου ολοκληρωσα τη θεραπεια ξαναεμφανησα συμπτωματα κυριως απομονωσης εντονης στην αρχη της καταθλιψης. κλαμα νευρα δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα σε ασχημο βαθμο με αποτελεσμα να επισκευτω το γιατρο μ ξανα και να μ γραψει παλι το ladose , πλεον το πέρνω απο οκτωμβρη το χαπι... Αυτα συντομα για την ιστορια μ τωρα το θεμα ειναι οτι εδω και 15 μερες κανω πολλες εκτακτες συστολες... πηγα στο καρδιολογο και μ κανε χολτερ το οποιο κατεγραψε πολλες ευτυχως ομως κοιλιακες και αθωες... ο ηπερυχος δεν εδειξε κατι .ομως το θεμα ειναι οτι εχω ταυκαρδια και πολλες αρρυθμιες ενοχλητικες... λοιπες εξετασεις θυροειδη πχ αιματολογικες ολα καλα... μου δωσε ο γιατρος το hypoloc και μ ειπε πως ειναι απο αγχος .... εχει κανεις σας παιδια εμπειρια παρομοια απο εκτακτες και απο το φαρμακο???? δε ξερω δεν ειναι και λιγο παραξενο π ενω περνω το λαντοζ εμφανηστικαν παλι ψυχοσωματικα?λετε να χρειαζετε να μ αυξησει τη δοση? μολις χτες ξεκινησα θεραπεια με hypoloc δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μ αλλα θα θελα να μαθω αν εχει καποιος εμπειρια....συγνωμη αν σας κουρασα
    Γεια σου φιλη μου... και γω νεο μελος ειμαι.. απο τα 32 αρχισαν οι αρρυθμιες και οι ταχυκαρδιες να μπαινουν στη ζωη μου..
    εχω παει σε καρδιολογους.. αυξημενο στρες υπερενταση.. εχω κανει τα παντα.. μου εδωσε ο πρωτος καρδιολογος το kerlon 20mg και επειρνα καθε μερα μισο... οι αρρυθμιες φυσικα δε σταματησαν.. οι ταχυπαλμιες ναι.. ελατωθηκαν.. πριν απο ενα χρονο καταλαβα οτι οι παλμοι μου ειχαν πεσει στου 58 με 55 .. τρομαξα στην αρχη κ ενημερωσα τον καρδιολογο μου κ μου ειπε να πινω 1/4 την ημερα... το εκανα... οι αρρυθμιες ομως.. εκει σταθερα.. μεσα στη ζωη μου !!!! πριν απο 15 μερες.. οι αρρυθμιες ηταν πολυ εντονες σχεδον παρα πολυ ενοχλητικες .. κοιταξα την πιεση μου.. 13.8/ 8.5 και 53 παλμους.. τρομαζω με τους παλμους .. την Τριτη προχθες δλδ ξυπναω κοιταω την πιεση μου και βλεπω παλμους 49!!!!!!! τα ειδα ολα... Αμεσως ενημερωνω το καρδιολογο μου και μου λεει σταματησε το kerlon .. εχθες πηγα να με δει.. ΑΓΧΟΣ !!!! αυτο μου ειπε.. οι παλμοι λογο του kerlon ειχαν πεσει... σημερα ειχα 56 .. μου ειπε .. δε μπορω να κανω τπτ πλεον εγω... καρδιολογικα εισαι υγιεις !!!!! η επομενη πορτα ειναι ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ !!! και τωρα εγω σκεφτομαι ... να χτυπησω την πορτα??? η να το παλεψω μονος????????

Page 2 of 2 FirstFirst 12