Results 16 to 19 of 19
Thread: ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ
-
12-03-2015, 22:39 #16
Θέλουν χρόνο να εξαφανιστούν και ειναι καθαρά απο στρες σας το αναφέρω διότι τραβιέμαι αρκετό καιρό και ακομα νιώθω κενό στο στομάχι και μετά έκτακτες που μου χαλάνε την μέρα(με όλα τα καρδιολογικά και στομαχικά ψαξιματα σε γιατρούς )
- 14-03-2015, 14:28 #17
οταν φυγει το αγχος σου θα φυγουν και οι εκτακτες συστολες!περπατα ακου μουσικουλα και ολα καλα....απλα ενα ακομα ψυχοσωματικο!
19-03-2015, 23:48 #18
Rita geia kai pali. Eixa paei ston kardiologo mou kai epitelous tis katagrapsame sto kardiografima. Mou eipe koiliakes kai kolpikes ektaktes systoles kai parolo pou tis niwthw kai einai asxhmo den prokute na pathw tipota.Eipe pws to aitio einai exwkardiako px stress-provlhma sto stomaxi klp.Mou edwse rythmonorm ta opoia peira kai gia 6 meres.Oi arithmies exafanhsthkan mexri kai xthes to vrady pou stamathsa thn therapeia.Shmera ola mia xara alla twra vrady xafnhka arxisa na pathenw mia sto toso.De xerw ti ginete sto swma mou .tTi skata den paei kala.Den mporw na dextw oti einai mono apo anxos.Sxedon exw pisei ton eayto mou oti einai kardiologiko to provlhma parolo pou o giatros leei oti den einai.Exw mia mikrh prwptosh kai mikrh aneparkeia sthn mitroeidh valvida.
05-10-2018, 21:36 #19
Γεια σου φιλη μου... και γω νεο μελος ειμαι.. απο τα 32 αρχισαν οι αρρυθμιες και οι ταχυκαρδιες να μπαινουν στη ζωη μου..
εχω παει σε καρδιολογους.. αυξημενο στρες υπερενταση.. εχω κανει τα παντα.. μου εδωσε ο πρωτος καρδιολογος το kerlon 20mg και επειρνα καθε μερα μισο... οι αρρυθμιες φυσικα δε σταματησαν.. οι ταχυπαλμιες ναι.. ελατωθηκαν.. πριν απο ενα χρονο καταλαβα οτι οι παλμοι μου ειχαν πεσει στου 58 με 55 .. τρομαξα στην αρχη κ ενημερωσα τον καρδιολογο μου κ μου ειπε να πινω 1/4 την ημερα... το εκανα... οι αρρυθμιες ομως.. εκει σταθερα.. μεσα στη ζωη μου !!!! πριν απο 15 μερες.. οι αρρυθμιες ηταν πολυ εντονες σχεδον παρα πολυ ενοχλητικες .. κοιταξα την πιεση μου.. 13.8/ 8.5 και 53 παλμους.. τρομαζω με τους παλμους .. την Τριτη προχθες δλδ ξυπναω κοιταω την πιεση μου και βλεπω παλμους 49!!!!!!! τα ειδα ολα... Αμεσως ενημερωνω το καρδιολογο μου και μου λεει σταματησε το kerlon .. εχθες πηγα να με δει.. ΑΓΧΟΣ !!!! αυτο μου ειπε.. οι παλμοι λογο του kerlon ειχαν πεσει... σημερα ειχα 56 .. μου ειπε .. δε μπορω να κανω τπτ πλεον εγω... καρδιολογικα εισαι υγιεις !!!!! η επομενη πορτα ειναι ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ !!! και τωρα εγω σκεφτομαι ... να χτυπησω την πορτα??? η να το παλεψω μονος????????