Ερώτηση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Thread: Ερώτηση?

Senior Member

Ερώτηση?

Καλησπέρα στα παιδιά του γκρούπ αν και έχω γράψει στο φόρουμ και της ιψδ, αποφάσισα να γράψω και εδώ γιατί σχετίζεται και με ψυχωτικά χαρακτηριστικά , και θα ήθελα τα φώτα σας! Υπάρχει κάποιος ομοιοπαθής απο εσάς , ο οποίος να είχε σαν ιδέα ότι δαιμονίστηκε . Ακούγεται αστείο , αλλά πολλές φορές νομίζω οτί μου κάνουν μάγια, ότι ένα κακό πνεύμα έχει εισβάλλει μέσα στο σώμα μου , και δε φτάνει που τα σκέφτομαι , όλα αυτά αντανακλούν στο σώμα μου , και ορισμένες φορές νιώθω ότι θα συμβεί κάτι κακό εκεί που κάθομαι , θα πάθω κάποια επιληψία , και θα το παρερμηνεύσω ως δαιμονική κατοχή! Το ζήτημα είναι ότι αν ήταν κάτι το απτό , και όχι μεταφυσική φοβία , θα μου πέρναγε , θα έκανε τον κύκλο του. Εδώ όμως είναι κάτι εκτός ελέγχου. Υπάρχει κάποιος που είχε αυτή την φοβία , και την ξεπέρασε? Και αν ναι , πώς την ξεπεράσατε? Σας κράτησε καιρό? Ευχαρίστως να σας δώσω και εγώ τις συμβουλές μου στα δικά σας προβλήματα! Σας ευχαριστώ πολυ! Εκτιμώ κάθε απάντηση!

Senior Member
    γεια σου, δεν εχω κατι τετοιο αλλα απο οτι ξερω το λενε παρανοια και χρειαζεσαι γιατρο και φαρμακα.
    εκ των προτερων στο λεω οτι ανθρωποι με τετοιο προβλημα μονο σηκωτοι πανε στον γιατρο.
    τωρα αν πας μονος εσυ, θα εχεις κανει ενα μικρο θαυμα

Senior Member
    nikos2 πάω κανονικά σε ψυχίατρο , μάλλον δε το έγραψα καλά , δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάτι σχετικό με αυτό , αλλά μου μπαίνει η ιδέα! Είμαι λειτουργικός κανονικά, αλλά είναι μια έντονη παράλογη ιδεοληψία , η οποία επειδή είναι φανταστική , δύσκολα φεύγει! Εχώ διαγνωστεί με ιψδ, και λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή κανονικά! Τώρα αυτή την περίοδο λαμβάνω μισό seroxat , και μισό stedon για τον ύπνο!

Senior Member
    ας περιμενεις και αλλους να απαντησουν παντως εγω εχω συγγενη που τον πηγαν με το ζορι γιατι νομιζε οτι ολοι τον εθρευονται και τον κακοκοιτανε. μαλιστα ο γιατρος ειπε οτι τετοιοι ανθρωποι ποτε δεν περνουν τα φαρμακα τους γιατι λενε οτι δεν εχουν τιποτα. συνηθως τα περνει για λιγο καιρο γινεται καλα μετα τα σταματα υποτροπιαζει κτλ

Senior Member
    Οκ αν και τα παίρνω κανονικά τα φαρμακά μου! Σε ευχαριστώ ! Πάντως σίγουρα μπορεί να οδηγήσει σε παράνοια αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο! :p .