Results 46 to 60 of 62
Thread: Eπιτεύγματα!!!
-
09-02-2015, 16:19 #46
@maus νομίζω είναι αρκετά γενικόλογα αυτά που γράφεις.Γνώμη μου είναι πως πρέπει να θέτουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε.Ξεκινώντα� � από το να παίρνουμε τα φάρμακα τακτικά,να φροντίζουμε την εικόνα μας,να κοινωνικοποιούμαστε και να κερδίζουμε όσα μας στερεί η ασθένεια και έπειτα να φτάσουμε σε ένα επίπεδο φυσιολογικότητας.Ας μη ξεχνάμε πως η πάθηση μας στερεί πολλά πράγματα που για τους περισσότερους θεωρούνται αυτονόητα.
Πάντως διάβασα μια έρευνα που λέει πως τα άτομα με ψύχωση δεν είναι ότι δεν βάζουν στόχους αλλά πως δυσκολεύονται να τους πραγματοποιήσουν και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους γνωστικούς και μη.
Αυτό πάντως δεν πρέπει να μας εφησυχάζει.Νομίζω με την ψύχωση οι περισσότεροι βάζουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και βολευόμαστε λίγο πολύ δικαιολογώντας τον εαυτό μας λόγω της πάθησης.Συμβιβαζόμαστε με λίγα λόγια...Αυτό παρατηρώ και από τον εαυτό μου.
Πιστεύω σε ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη που λέει:''Μη ρωτάς αν θα νικήσουμε ή αν θα νικηθούμε,αγωνίσου".Ζηλεύω και θαυμάζω όσους αγωνίζονται και δεν σκύβουν το κεφάλι παρά την πάθησή τους.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 09-02-2015, 16:21 #47
@maus νομίζω είναι αρκετά γενικόλογα αυτά που γράφεις.Γνώμη μου είναι πως πρέπει να θέτουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε.Ξεκινώντα� � από το να παίρνουμε τα φάρμακα τακτικά,να φροντίζουμε την εικόνα μας,να κοινωνικοποιούμαστε και να κερδίζουμε όσα μας στερεί η ασθένεια και έπειτα να φτάσουμε σε ένα επίπεδο φυσιολογικότητας.Ας μη ξεχνάμε πως η πάθηση μας στερεί πολλά πράγματα που για τους περισσότερους θεωρούνται αυτονόητα.
Πάντως διάβασα μια έρευνα που λέει πως τα άτομα με ψύχωση δεν είναι ότι δεν βάζουν στόχους αλλά πως δυσκολεύονται να τους πραγματοποιήσουν και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους γνωστικούς και μη.
Αυτό πάντως δεν πρέπει να μας εφησυχάζει.Νομίζω με την ψύχωση οι περισσότεροι βάζουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και βολευόμαστε λίγο πολύ δικαιολογώντας τον εαυτό μας λόγω της πάθησης.Συμβιβαζόμαστε με λίγα λόγια...Αυτό παρατηρώ και από τον εαυτό μου.
Πιστεύω σε ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη που λέει:''Μη ρωτάς αν θα νικήσουμε ή αν θα νικηθούμε,αγωνίσου".Ζηλεύω και θαυμάζω όσους αγωνίζονται και δεν σκύβουν το κεφάλι παρά την πάθησή τους.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-02-2015, 16:24 #48
09-02-2015, 19:27 #49
"Η ντοπαμίνη συμμετέχει ενεργά στα συστήματα του εγκέφαλου που σχετίζονται στις πράξεις με ένα σκοπό, αφού μελέτες τέτοιων δράσεων έχουν δείξει ότι αυξάνουν τη μεταφορά ντοπαμίνης μέσα στον εγκέφαλο. "
"Η προσωπικότητα με ''υψηλή ντοπαμίνη" χαρακτηρίζεται από υψηλή νοημοσύνη, εξέχουσα προσωπικότητα, σκληρότητα, και ανάληψη κινδύνων. Μια ''ντοπαμινεργική κοινωνία" είναι προσανατολισμένη, με γρήγοροyς ρυθμούς και δραστηριότητες, ανταγωνισμό και επιθετικότητα."
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
09-02-2015, 19:44 #50
10-02-2015, 12:23 #51
Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει όλο το μήνυμά μου.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
10-02-2015, 12:29 #52
10-02-2015, 12:30 #53
10-02-2015, 12:50 #54
@maus νομίζω είναι αρκετά γενικόλογα αυτά που γράφεις.Γνώμη μου είναι πως πρέπει να θέτουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε.Ξεκινώντα από το να παίρνουμε τα φάρμακα τακτικά,να φροντίζουμε την εικόνα μας,να κοινωνικοποιούμαστε και να κερδίζουμε όσα μας στερεί η ασθένεια και έπειτα να φτάσουμε σε ένα επίπεδο φυσιολογικότητας.Ας μη ξεχνάμε πως η πάθηση μας στερεί πολλά πράγματα που για τους περισσότερους θεωρούνται αυτονόητα.
Πιστεύω σε ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη που λέει:''Μη ρωτάς αν θα νικήσουμε ή αν θα νικηθούμε,αγωνίσου".Ζηλεύω και θαυμάζω όσους αγωνίζονται και δεν σκύβουν το κεφάλι παρά την πάθησή τους.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
10-02-2015, 12:52 #55
εκανα ενα μαγικο..χεχε
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
10-02-2015, 12:54 #56
τεστ τεστ ας
φδφδφδσφδσφ
δφδσ
φδσφ
σφδ
φσδφδφσΜε τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
09-08-2016, 11:53 #57
Επιτεύγματα της τελευταίας χρονιάς!!!
Eίπα να επαναφέρω το θέμα και να γράψουμε ότι έχουμε καταφέρει την τελευταία χρονιά.
Αυτό μπορεί να είναι από το πιο απλό δηλαδή να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι νωρίς,να προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή,μέχρι να τελειώσουμε τις σπουδές,να κάναμε σχέση και οτιδήποτε φανταστείτε από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο που σας έκανε να προσπαθήσετε και ήταν πρόκληση για σας.
Να ξεκινήσω από μένα:
* Ήμουν συνεπής με την αγωγή και μου έγινε μείωση της δόσης
* Κατάφερα να σηκώνομαι νωρίς το πρωί
* Παρέμεινα κοινωνικός
*Οδήγησα μόνος το αυτοκίνητο
*Κατάφερα να κάνω jogging 1500m μετά από 1 μήνα(είμαι αρχάριος)
*Κατάφερα να μαγειρέψω
*Συνεχίζω την ανάγνωση λογοτεχνίας
*Κατάφερα να είμαι ασυμπτωματικός από συμπτώματα ψύχωσης
*Κατάφερα να περιποιούμε τον εαυτό μου και την υγιεινή του,άλλαξα πρόσφατα και look κουρέματος!! :PIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-08-2016, 12:28 #58
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Εγω
*τελειωσα το σχολειο με καλο βαθμο απολυτηριου
* πηρα το toiec
* εχω αρχισει να διαβαζω για proficiency δυναμικα
* δεν εχω ποια ψυχαναγκασμους
* αδυνατησα
* προκριθηκα μεχρι βαλκανικους ασχετα εαν κοπηκα μετα
* συνεχιζω να προσπαθω :)Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
09-08-2016, 13:11 #59
Μπραβο παιδια για οτι πετυχατε,παρα τις δυσκολιες που ολοι λιγο πολυ αντιμετωπιζομε.
Πραγματικα σας ευχομε να αυξηστε τις επιτυχιες σας αυτη την χρονια ,και να προσπαθειτε να επικεντρωνεστε σε αυτες!
Εγω ειμαι πολυ μεγαλυτερος σας ( 63 ετων φετος! ) ,και επειδη με κεντρισατε να σκεφτω και εγω, τι θετικο μου συνεβει περυσι, ιδου μερικα :
* συνταξιοδοτηθηκα μετα απο 38 χρονια συνεχους απασχολησης ,αλλα παραλληλα συνεχιζω να εργαζομαι μετα απο παρακληση της εταιρειας μου να μην αποχωρησω ακομη.
*πραγματοποιησα τα δυο ταξιδια που ανεβαλα για καιρο ,στην Σκωτια και την Ισλαδια ,και πραγματικα μετα απο 30 ημερες γυρισα με την καλυτερη ψυχολογικη διαθεση.
* Εκανα παρεα μονο με ανθρωπους που με ευχαριστουσε η παρεα τους ,ευγενικα αρνουμενος στους αλλους ,εστω και αν αντιμετωπιζα την εντονη δυσαρεσκεια τους!
και εγω αντιμετωπισα στην ζωη μου ενα δυσκολο burn out απο εντονο εγασιακο αγχος στην κορυφη της καριερας μου,που ομως με διδαξε πολλα στο πως να αντιμετωπιζω τις δυσκολιες ,και τελικα με αλλαξε προς το καλυτερο.
σας ευχομαι καθε καλο στην ζωη σας.
Κωστας
10-08-2016, 18:47 #60
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....