Eπιτεύγματα!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Επιτεύγματα σημαίνει κάτι χειροπιαστό, πχ καταφερα στη ζωη μου αυτό και το άλλο μετά από πολλή προσπάθεια και παρά τα προβλήματα που με κατέβαλλαν, κι αν τετοια δεν καταφερα, τουλάχιστον ότι μπορώ να λεω πως στους χ και ψ τομείς της ζωης μου συμπεριφέρομαι πιο αποτελεσματικά και με αφηνω ετσι πιο ικανοποιημένο. Κι αυτα ως το αποτελεσμα του αγωνα που κανουμε όλοι οσοι συχναζουμε σ αυτο φορουμ. Αλλιώς είμαι όλο λόγια από ψευδαισθήσεις. Το "ελπίζω να αναμένεται" είναι σ αυτο το τελευταιο που παραπέμπει.
    Εχω καταφερει πολλα , αλλα το τελευταιο διαστημα εχω μεινει στασιμος καπως και ελπιζω να συνεχισω , νομιζω γινομαι κατανοητος. Δεν μπορω δυστυχως να επισυναψω βιογραφικο για διαφορους λογους.

Στις σπουδες μου εχω περασει σχεδον ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσης εκτος δοκτορα και ειμαι καλος σε αυτο που κανω με πραγματικη γνωση. Στην επαγγελματικη σταδιοδρομια τα εχω καταφερει καλα μεχρι περατωσης των συμβασεων σε πολλες δουλειες κλπ κλπ.

Και φυσικα δεν σκοπευω να σταματησω εκει. Σκοπευω να κανω δια βιου μαθηση για παραδειγμα μεχρι τα βαθια γεραματα και θελω να πετυχω ορισμενους προσωπικους στοχους ακομα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μπορεις να με κατηγορεις οτι ειμαι λογια και ψευδαισθησεις χωρις να με ξερεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

ΕΙΝΑΙ διαβασμενο παιδι ο κεεπ χωρις πολλες υπερβολες στην προσωπικοτητα του κ ενα πολυ καλο δειγμα ψυχωτικου που αγωνιζεται.εγω που τον ξερω καλουτσικα απο το τσατ αυτο καταθετω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΕΙΝΑΙ διαβασμενο παιδι ο κεεπ χωρις πολλες υπερβολες στην προσωπικοτητα του κ ενα πολυ καλο δειγμα ψυχωτικου που αγωνιζεται.εγω που τον ξερω καλουτσικα απο το τσατ αυτο καταθετω.
    Ευχαριστω Δημητρη:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

απεευκαιριας πολλους χαιρετισμους σε ολα! τα παιδια του τσατ απο τον σαχλα(το ψευδονυμο που ειχα στο τσατ)

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχω καταφερει πολλα , αλλα το τελευταιο διαστημα εχω μεινει στασιμος καπως και ελπιζω να συνεχισω , νομιζω γινομαι κατανοητος. Δεν μπορω δυστυχως να επισυναψω βιογραφικο για διαφορους λογους.

Στις σπουδες μου εχω περασει σχεδον ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσης εκτος δοκτορα και ειμαι καλος σε αυτο που κανω με πραγματικη γνωση. Στην επαγγελματικη σταδιοδρομια τα εχω καταφερει καλα μεχρι περατωσης των συμβασεων σε πολλες δουλειες κλπ κλπ.

Και φυσικα δεν σκοπευω να σταματησω εκει. Σκοπευω να κανω δια βιου μαθηση για παραδειγμα μεχρι τα βαθια γεραματα και θελω να πετυχω ορισμενους προσωπικους στοχους ακομα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μπορεις να με κατηγορεις οτι ειμαι λογια και ψευδαισθησεις χωρις να με ξερεις?
    Σου κέντρισα το ενδιαφέρον:p σε έκανα να μιλήσεις!!! πάρτο έτσι!

Κι εγώ στις ίδιες βαθμίδες/σταδιοδρομία/στόχους με σενα βρίσκομαι!
    γιάννης

Senior Member
    συμφωνω και εγω οτι εφοσον εισαι τυχερος και σε πιανουν τα φαρμακα και τα παιρνεις ευλαβικα μπορει να καταφερεις πολλα.

αυτο εξαρταται βεβαια σε ποιο ποσοστο εισαι.

ενα 40%-50% το πιανουν τα φαρμακα δεν εχει συμπτωματα
    ενα 30%-40% το πιανουν τα φαρμακα μερικως και εχει συμπτωματα
    ενα 20% δεν ανταποκρινεται

και εγω εχω τελειωσει μια δυσκολη σχολη πανεπιστημιου με φαρμακα, εργαζομουν σε εταιρεια σε απαιτητικη θεση κλπ. γιατι μαλλον ειμαι στο ποσοστο που παιρνουν τα φαρμακα και δεν εχουν συμπτωματα.

βεβαια το Risperdal που παιρνω (καθε φαρμακο ειναι αρκετα διαφορετικο) με χαζευει και μου βλαπτει τη μνημη επισης.

ευτυχως πριν παρω τα φαρμακα ημουν πολυ αποτελεσματικος στη μαθηση γενικοτερα οποτε τα ψιλοκαταφερνω με διαφορους νοητικους τροπους.

το φαρμακα με βοηθανε να αντεχω περισσοτερο σε νοητικες εργασιες αλλα μειωνουν την ποιοτητα της σκεψεως.

ως μεγαλυτερο εμποδιο να πετυχεις βρισκω το ληθαργο και τη χαζομαρα που προκαλουν τα φαρμακα και σιγουρα , το πιο σημαντικο, το στιγμα.

πως να πουλησεις τον εαυτο σου σε μια εταιρεια για να δουλεψεις, αφου και με την υποψια οτι εχεις ψυχικη ασθενεια θα γινει της μουρλης.

ιδιως στην Ελλαδα οπου ολοι θελουν να βρουν μια αφορμη για να κανουν χαβαλε και εχουν την ταση να μαζευονται σαν οχλος για να στοχοποιησουν ενα θυμα και τους αρεσει υπερμετρα το κουτσομπολιο και η ζηλεια ;

για αυτο οσοι τυχεροι και το εχουν κρυψει οτι ειναι ψυχικα ασθενεις αυτο ειναι προς μεγαλο τους οφελος.

αν και βεβαια αμα πας να δουλεψεις σε μεγαλη εταιρεια, θα ξερουν ηδη τα παντα για εσενα απο πριν και δε θα μπορεις να το κρυψεις χεχε.

παντως προτεινω στο φορουμ να ανοιξουμε sticky threads (δηλαδη threads που βρισκονται παντα ψηλα ψηλα) για καθε φαρμακο αντιψυχωτικο που υπαρχει ξεχωριστα.

να το κανουμε λιγο πιο τεχνικο το φορουμ και οχι απλα να κλαιμε την μοιρα μας.

δηλαδη να λεμε εμπειριες ο καθενας για καθε φαρμακο που παιρνει οπως γινεται σε φορουμ του εξωτερικου.

καθε φαρμακο εχει αλλη αισθηση και διαφορετικο ειδος παρενεργειων... εξαρταται και η δοση και πολλα.

πρεπει να γινουμε πιο τεχνικοι και να μην τσαταρουμε απλως χωρις οφελος.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Είμαι ένας κομπάρσος τροβαδούρος της αγάπης ο Bruce sico Lee o brico Lee έχω κάψει φλάντζες η τρέλα έχει αρπάξει σασί τα μυαλό δεν είναι στη θέση του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    καλα κοροϊδευε εσυ, ελπιζω να μην περασεις ποτε σχιζοφρενεια για να μαθεις τι περναμε.

ειναι μια πολυ σοβαρη αρρωστεια με τρελο αγχος που βλεπεις ψευδαισθησεις, σαν εφιαλτης.

τωρα αμα αυτο θελεις να το κοροϊδεψεις τι να σου πω... μαλλον κανεις ..χειρωνακτικη δουλεια.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Είμαι ένας κομπάρσος τροβαδούρος της αγάπης ο Bruce sico Lee o brico Lee έχω κάψει φλάντζες η τρέλα έχει αρπάξει σασί τα μυαλό δεν είναι στη θέση του
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Συμφωνώ για την ιδέα για sticky threads (maus, ίσως να το πρότεινες στην ενότητα Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα του e-psychology?) και όχι μόνο για τα φάρμακα. Θα μπορούσε να υπάρχει επίσης αντίστοιχο για οτιδήποτε εναλλακτικό κάνουμε που μας βοηθάει την ψυχική υγεία (διατροφή, άσκηση κλπ). Ακόμα ένα thread που να περιλαμβάνει ιστοσελίδες με αντίστοιχα θέματα, κοινότητες κλπ του εξωτερικού που βρίσκουμε βοηθητικές και ενημερωτικές. Ή ένα thread με ιστορίες ανθρώπων που περάσαν αντίστοιχες φάσεις και γράφουν εμπειρίες και μας βοηθούν και εμάς με τη δύναμη και τις ιδέες που μας δίνουν.
    Δεν ξέρω παιδιά ρίχτε και εσείς καμιά ιδέα, πρόταση και όσοι γνωρίζετε την τεχνική διάσταση του πράγματος πείτε πόσο δύσκολες ή εύκολες είναι αυτές οι μικρές αλλαγές.
    Εγώ έχω την αίσθηση ότι πολλά πράγματα που θα ήταν χρήσιμα να δουν άνθρωποι που μπαίνουν στο φόρουμ χάνονται κάπου στο υπερπέραν συνήθως. Και η αλήθεια είναι η αρνητικότητα, κοροιδία ή το πολύ κλάψιμο της μοίρας δεν βοηθάει και ιδιαίτερα.
    Αξίζει μια προσπάθεια για αυτό το φόρουμ, γιατί έχει πολλά να προσφέρει κατά τη γνώμη μου.

Senior Member
    Ενα επιτευγμα μου ειναι οτι καταφερα να χασω 22 κιλα οντας σε φαρμακευτικη αγωγη μεσα σε ενα χρονο και συγκεκριμενα με το zyprexa 20mg.

Senior Member
    και πως τα εχασες για να εχουμε καλο ερωτημα ;

Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Ενα επιτευγμα μου ειναι οτι καταφερα να χασω 22 κιλα οντας σε φαρμακευτικη αγωγη μεσα σε ενα χρονο και συγκεκριμενα με το zyprexa 20mg.

Senior Member
    maus τα εχασα σταδιακα με διαιτα και περπατημα.Τιποτα αλλο

Senior Member
    "...την αισιόδοξη πλευρά των επιτευγμάτων που έχει καταφέρει ο καθένας μας " ? : μη χειρότερα φίλοι, μη χειρότερα γιατι υπάρχουν χειρότερα δυστυχώς , τα βλέπουμε καθημερινα διπλα μας κοντα μας η κ ποιο μακριά.
    κατι άλλο δεν βλέπω γιατι δεν υπάρχει εξέλιξη ,οι ποιο αισιόδοξοι που εγραψαν εδώ λένε , ναι μεν αλλά , ναι αλλα είμαι καπως στάσιμος ...κλπ
    Δεν αξίζει ο ΠΟΝΟΣ , και εδώ μιλάμε κυρίως για χρόνιο πόνο, σε κραταει ακινητοποιημένο , ανασταλμένο σε συνεχη κολησιεργία, δεν μπορεις να κανεις κυριως εκεινα που θα σε εξελισαν και θα σε πηγαιναν σε ένα επιπεδο παραπερα, παρ όλα αυτά μπορεις να ελπίζεις και να κρατιεσαι σε ένα σημείο που εγω το λεω : μη χειρότερα . δεν είναι επίτευγμα είναι μια γραμμή αμυνας μόνο.
    και τα κατακάθια της ζωης φαινεται εχουν καποια αμυδρή αξία ...

Senior Member
    Δυστηχως εδω συμφωνω με path.

Senior Member
    βασικα παιδια μονο και το οτι γραφουμε τοπικ με θεμα επιτευγματα παει να πει οτι ειμαστε σχιζο χεχε !!

ως γνωστον η ντοπαμινη εκλυεται οταν εχουμε καποιο σκοπο και εχουμε στοχους κλπ.

μην ακουτε αυτα που λενε για τους καταθλιπτικους.

εμεις οι σχιζο ειμαστε απο μονοι μας ανταγωνιστικοι, επιθετικοι και εξυπνοι και δε πρεπει να φαντασιωνομαστε και αλλους στοχους.

το κανουμε και μονοι μας.

πρεπει να ευχαριστιομαστε τη ζωη και να ΜΗ βαζουμε στοχους. οι στοχοι μας μαραναν....

βασικα ολη η σχιζοφρενεια απο την ανασφαλεια δημιουργειται νομιζω. ανασφαλεια που σου μεταδιδουν οι αλλοι επειδη επηρεαζομαστε πολυ απο τους αλλους.

ετσι μετα για να νιωσουμε ασφαλεις, κανουμε τα καλα παιδια και παρουμε επιβεβαιωση απο το περιβαλλον θετουμε στοχους και σκοπους.

και οταν επιτευξουμε τον εναν στοχο, θετουμε εναν αλλον, μεχρι..να κατακτησουμε τον κοσμο χεχε.

για αυτο και ολοι οι ναζι που κουβαλανε μια τρελα εχουν τοσο μεγαλους στοχους κλπ.

βασικα αυτο που θα μας σωσει ειναι οσο μπορουμε να ειμαστε ευχαριστημενοι με την τωρινη κατασταση και να μην αφηνουμε τους αλλους να μας επηρεαζουν.

νομιζω η οικογενεια επηρεαζει πολυ τη σχιζοφρενεια ασχετα με το τι λενε...

οπως και τα οικογενειακα προβληματα, απιστιες γονεων κλπ.

ο τροπος που σε μεγαλωσαν οι γονεις σου.

π.χ. δε σε αγαπαει η μητερα σου και θετεις συνεχεια σαν στοχο να κανεις το ενα και το αλλο για να σε αγαπησει.

αυτο αυξανει την ντοπαμινη..

ή δεν εισαι ευχαριστημενος με το περιβαλλον σου και νιωθεις μια ανασφαλεια... και μετα θετεις στοχους για να νιωσεις καλυτερα εκει που μενεις....

μαλλον πρεπει να αποδεχθουμε οσα μας δινει ο Θεος και την θνητοτητα μας.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast