απογοήτευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Thumbs down απογοήτευση

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 20 ετών φοιτήτρια και σπουδάζω ιστορία και αρχαιολογία. Είχα μία σχέση εδώ και μερικά χρόνια που πριν λίγες μέρες έληξε οριστικά.Θέλω λοιπόν να σας πω το εξής πρόβλημα.Θέλω να βρω μια ισορροπία.Θέλω να μου προτείνετε βιβλία προβληματισμού,κοινωνιολο� �ίας ,φιλοσοφίας ή και λογοτεχνίας για να αρχίσω να διαβάζω, κάποια ποιοτική ταινία για να αρχίζω να βλέπω γιατι παντα ηθελα να δω κινηματογράφο αλλα δεν το ξεκινησα ποτέ. Τελος ακριβώς επειδή οπως καταλαβαίνετε με τη σχολή δεν ασχολιόμουν τώρα καταλαβαίνω ότι μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ. Ομως διάβαζα ιστορία στο λυκειο με την κλασικη μορφή της παπαγαλίας. Προτεινετε μου ενα τρόπο να διαβάζω κριτικά ιστορία και αρχαιολογία...γιατί δεν με βλέπω να τα βγάζω με την παπαπγαλία και εκτός αυτού δεν θα κάνει καλό σε μένα.
    Ευχαριστώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλίκη1995 View Post
    Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 20 ετών φοιτήτρια και σπουδάζω ιστορία και αρχαιολογία. Είχα μία σχέση εδώ και μερικά χρόνια που πριν λίγες μέρες έληξε οριστικά.Θέλω λοιπόν να σας πω το εξής πρόβλημα . Θέλω να βρω μια ισορροπία . Θέλω να μου προτείνετε βιβλία προβληματισμού , κοινωνιολογίας , φιλοσοφίας ή και λογοτεχνίας για να αρχίσω να διαβάζω, κάποια ποιοτική ταινία για να αρχίζω να βλέπω γιατι παντα ηθελα να δω κινηματογράφο αλλα δεν το ξεκινησα ποτέ. Τελος ακριβώς επειδή οπως καταλαβαίνετε με τη σχολή δεν ασχολιόμουν τώρα καταλαβαίνω ότι μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ. Ομως διάβαζα ιστορία στο λυκειο με την κλασικη μορφή της παπαγαλίας. Προτεινετε μου ενα τρόπο να διαβάζω κριτικά ιστορία και αρχαιολογία ... γιατί δεν με βλέπω να τα βγάζω με την παπαπγαλία και εκτός αυτού δεν θα κάνει καλό σε μένα.
    Ευχαριστώ.
    Εγω τα λεω εγω τα ακουω... πφφφ

εγω πιστευω οτι για να διαβασεις εστω και σαν χομπι πρεπει να σαι συγκεντρωμενη που μαλλον δεν εισαι..οποτε θα σου προτινα να αρχισεις το περπατημα..η να βλεπεις ντοκιμαντερ πανω στο αντικειμενο σου :) δεν ξερω απο ιστορια ουτε αρχαιολογια οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω στα αλλα...

Senior Member
    Βιβλια χωρισμου μπορεις να παρεις ειναι πολυ καλα κ αλλες κατηγοριες βεβαια. Γιατι χωρισατε ομως?

Senior Member
    αλλο ιστορια, αλλο φιλοσοφια, αλλο λογοτεχνια...
    ειναι διαφορετικα πραγματα..
    καλυτερα να δωσεις κατι συγκεκριμενο να ξερουμε και μεις τι σου προτεινουμε...
    και επισης βιβλια μπορεις πολυ ευκολα να ψαξεις στο ιντερνετ αναλογα με την κατηγορια που σου αρεσει..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Εγω τα λεω εγω τα ακουω... πφφφ
    χαχαχααχχαχαχαχα
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Επίσης άλλο ιστορία άλλο αρχαιολογία :P Το θέμα δεν είναι τι σπουδάζει,το θέμα είναι πως θα ξεπεράσει τον χωρισμό.Νομίζω οτι δεν χρειάζεσαι βιβλία.Το google είναι γεμάτο τέτοια θέματα.Είσαι πολύ νέα.Μεγαλώνοντας ίσως να μην θυμάσαι καν αυτή την σχέση.

Senior Member
    Επίσης άλλο ιστορία άλλο αρχαιολογία :P
    λογικα εννοει οτι ειναι στο ιστορικο-αρχαιολογικο η κοπελα!

Junior Member
    θα σου προτεινα να βρεις και να λυσεις τα ασυνειδητα θέματα που σε απασχολούν . πχ οι σχέσεις σου με τους άντρες εινια η συνέχεια της σχέσης σου με τον πατέρα σου. αν κάτι σε εμποδίζει να πας μπορστά αυτό είναι οι δύο προταρχικές σχέσεις της ζωής σου και της ζωής όλων των ανθρώπων. οι σχέσεις με τους γονείς. αν γίνουν όμορφες οι σχέσεις με τους γονείς ( να γίνουν όμορφες μέσα στο ασυνείδητό σου και όχι απαραίτητα στον φυσικό κόσμο) τότε όλα θα ειναι τέλεια και θα βρεις τον εαυτό σου. αυτός ξέρει τι του αρέσει και τι όχι, τι τον κανει χαρούμενο και δημιουργικό