ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Χωρίς παρεξήγηση αλλα αν στα 35 σου σκέφτεσαι ποιος κάνει πιο πολύ sex και ποιος δείχνει πιο πολύ "υπερβάλλοντα ζήλο"...είσαι ένα τεκνο μακριά από το να μείνεις για πάντα μονη.Στα 35 έχεις ήδη ποσοστά μονο 30% να μείνεις έγκυος.Αν δεν ακουμπήσεις κάνα τριαντάρι χιλιάδες σε κλινική.Σε 10 χρονια από τώρα θα αρχίσουν τα πρώτα σημάδια τις εμμηνόπαυσης.Και κάθεσαι και συγκρίνεις αν οι πιτσιρικάδες πηδάν καλύτερα από τους συνομηλικους σού;Οι συνομήλικοι σου άντρες μπορούν να κάνουν παιδιά μέχρι να πεθάνουν,με την βοήθεια ενός χαπιού στα 70 έχουν καλύτερη στυση από δεκαοχτάρη και βιολογικά έχουν αντοχές να ζήσουν 10 χρονια τουλάχιστον παραπάνω από τις γυναίκες.Να σου υπενθυμίσω ότι όλοι περάσαμε από την ηλικία που μπλέκαμε με μεγαλύτερες.Να σου εκμυστηρευτώ ότι και εμείς για το sex το κάναμε.Ούτε για το βελούδινο δέρμα τους,ούτε για το σφιχτό κορμί τους,ούτε για τα νιάτα τους...Γιατί κάναν καλύτερο sex,γιατί ήταν απελπισμένες και μας φέρονταν καλά,γιατί δεν μας άγχωναν με γάμους.Καλύτερα να μην ξοδεύεις τα χρονια σου έτσι.Κανε κάτι ουσιαστικό και σοβαρό όσο είναι καιρός.Οι πιτσιρικάδες ακόμα και αν έχουν εμμονη με τις τριαντάρες,θα βρούνε άλλες να πηδήξουν ενώ εσύ γίνεσαι σαραντάρα.

Αν και δε συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα του white,ισχυει οτι για τους πιτσιρικαδες το να πανε με την μεγαλυτερη ειναι απλα ενα φετιχ,για αυτο και οι πιθανοτητες να το κοιτανε σοβαρα ειναι πολυ μικροτερες,σε σχεση με εναν συνομηλικο σου.

Και για τους αντρες το φετιχ δεν ειναι τιποτα παραπανω απο φετιχ.Οι γυναικες ζουν τα δικα τους φετιχ σαν ταινια,σαν το 69 αποχρωσεις του ροζουλι ή οπως σκατα λεγεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by EMMANOUELA1978 View Post
    Macgyver... νομίζω είσαι λίγο απόλυτος.. εάν μου επιτρέπεις...
    Πάντως ξέρω αρκετές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου και εμού που προσέχουν τον εαυτό τους πολύ και δε
    τους φαινεται η ηλικία τους...
    Εγώ για παράδειγμα ειμαι 35.. όσοι με γνωρίζουν όμως στάνταρ με κάνου για 25 -26-27 !!!!!
    Οπότε δεν θεωρώ οτι έχει να κάνει με το φύλο...
    Αλλά με τα γονίδια, με το ποσο προσέχεις τον εαυτό σου κλπ

Συμφωνω Εμμανουελα , η ηλικια ειναι πιο πολυ θεμα γονιδιων , αλλα και το ποσο προσεχεις τον εαυτο σου , να γυμναζεσαι . Πως θα μπορουσα να διαφωνησω μαζι σου ? !!!

Member
    Kοίταξε να δεις.. δεν έχω καμιά εμμονή, τουλάχιστον στη παρούσα φάση να τεκνοποιήσω..
    Δεν εχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι ακόμα..
    Μη σου πω οτι μπορεί να ειναι και χαλασμένο..
    Οπότε δεν άγχωνομαι για τετοιου είδους ζητήματα...
    Αντιλαμβάνομαι οτι θέλεις να μου πεις πως όταν θα θελήσω κατι τετοιο, δεν θα μπορώ... αλλά δε θα πιεστώ να παντρευτώ
    ή να κάνω παιδί... Αυτα τα πράγματα δε πιστεύω οτι πετυχαίνουν αν τα πιεσεις ή πιεστείς..

Member
    Χαίρομαι που συμφωνούμε... χαχαχα :) ;)

Banned
    Τι να το κάνεις το σκέτο καλό σεξ οτάν σε τέτοια διαφορά ηλικίας το χάσμα της επικοινωνίας είναι τεράστιο;
    Βέβαια περί ορεξεως ουδείς λόγος , απλά νομίζω οτι χάνεις πολύτιμο χρόνο ώστε να βρείς κάτι ουσιαστικό που θα σε γεμίσει σαν άνθρωπο και δεν εννοώ γάμους και παιδιά.

Member
    Σεβαστή η αποψη σου!
    Κοίταξε να δεις στη παρούσα φάση εμένα με γεμίζει αυτο..
    Τώρα για το χάσμα επικοινωνίας που ανέφερες, συνήθως υπάρχει οταν ο αλλος εχει πχ καμια 10αρια χρονια διαφορά απο σένα.
    Όταν ειναι λίγο μικρότερος πχ 3-4-5 χρόνια, πίστεψε με δεν ειναι απαραίτητο να εχεις χασμα
    επικοινωνίας μαζί του.. Μερικές φορές μπορεί να συνεννοήσε καλύτερα με ενα 30αρη παρα με ενα 35αρη..
    Τώρα όταν θα νιώσω την ανάγκη για να κάνω σχέση και να εχω κατι πιο ολοκληρωμένο
    πιστεύω πως απο μόνη μου θα σταματήσω να κοιτάω τετοιες ηλικίες..

Banned
    νόμιζα οτι αναφεροσουν σε 20χρονους .. Γι'αυτο μιλησα για επικοινωνιακό χάσμα.
    Γιατί όπως και να το κάνουμε άλλα μυαλά στα 35 και άλλα στα 20 . άλλες ανάγκες , άλλες επιθυμίες.

Senior Member
    Άν αυτό ειναι που θες,δηλαδή να πηγαίνεις με πιτσιρίκια δεν μπορώ να καταλάβω που οφελεί η άποψη μας.Μόνη σου λες οτι οι σχέσεις είναι πολυ επιπόλαιες,αντιλαμβάνεσαι οτι δεν είναι σωστό και αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει...Από την άλλη υπερασπίζεσαι αυτό που κάνεις.Δική σου είναι η ζωή,δικό σου το κορμί,εσύ είσαι υπευθυνη για τις επιλογές και τις συνέπειες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ.
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ..
    ΕΚ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ.
    ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ...
    ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
    ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΚΟΤΑ

Member
    Σε αυτο θα συμφωνήσω...
    Μου έχει τύχει να μου τη πεσει 20χρονος και να ενδώσω και πίστεψε με ξενέρωσα απίστευτα...
    Όντως εκει υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα... communication error που λεω κι εγω...
    Κι εκοψα με τη μια...
    Χαλάστηκα...

Senior Member
    Χαίρομαι που συμφωνούμε... χαχαχα :) ;)

Κι εγω χαιρομαι , αυτα τα πραματα δεν πιεζονται , αλλα ο ερως χρονια δεν κοιτα !!

Member
    Φυσικά και ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και φυσικά βοηθάει...
    Αρκετά πράγματα όπως αυτα που είπε η Remedy για παράδειγμα, δε τα είχα σκεφτεί, μέχρι που τα άκουσα
    απο εκείνη....

Junior Member
    ποσο χρονων ηταν ο αρραβωνιαστικος σου ; ηταν μεγαλυτερος απο εσενα ;
    νομιζω πως θελεις να εχεις κατα καοιον τροπο τον ελεγχο για να μην ξαναπληγωθεις... η μπορει και για να μπορεις να πληγωσεις...

Senior Member
    Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα.
    Σε αυτή τη φάση της ζωής σου θέλεις απλώς να περάσεις καλά στο κρεβάτι και να μην εμπλακείς σε μια σοβαρή ή μακροχρόνια σχέση.
    Αυτό το βρίσκω πολύ πιο φυσιολογικό από το να βιαζόσουν να δημιουργήσεις μια άλλη σχέση, προκειμένου να ξεπεράσεις την προηγούμενη ή να μη μείνεις μόνη.
    Όταν θελήσεις κάτι διαφορετικό και δεν θα σε καλύπτει πλέον αυτό που κάνεις τώρα, θα το αναζητήσεις.
    Αν είμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και δεν επηρεαζόμαστε από τις γνώμες των άλλων, κάνουμε αυτό που έχουμε ανάγκη τη δεδομένη περίπτωση.
    Όταν αλλάξουν οι ανάγκες μας, αλλάζουν και οι επιλογές μας.
    Ούτε αυτολογοκρισία χρειάζεται, ούτε ιδιαίτερη ανησυχία κατά τη γνώμη μου.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345