Προς γυναίκες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Originally posted by Reina
    ...οι δυναμικοί άντρες κυνηγούν δυναμικές γυναίκες,
    οι οποίες κυνηγούν συνεσταλμένους άντρες,
    που επιλέγουν χαμηλού προφίλ γυναίκες,
    που προτιμούν τους κυνηγούς.

προσωπικά είμαι κυνηγός εν αποστρατεία.. το παίζω θήραμα μπας και φανεί ο πραγματικός κυνηγός, αφού είναι ο μόνος που θα με αντέχει χωρίς να φοβάται οτι θα με χάσει και χωρίς να με ανταγωνίζεται διαρκώς (μπλιαχ)

(κλειώ ψήφισα το 1, αν και θα προτιμούσα να πω: ναι και πετυχημένα αλλά το μετάνιωσα)
    ωραίο μήνυμα ! σε νιώθω !

Senior Member

Senior Member
    Βρε \'\'κανένας\'\' , είναι άλλο το τόπικ για τους άντρες και άλλο για τις γυναίκες .

Εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις ?

(σε βρίσκω λίγο κίτρινο σήμερα :P)

Senior Member
    Δεν θυμάμαι ποτέ να μην έκανα εγώ την πρώτη κίνηση ακόμα κι αν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα.

Senior Member
    Βασικά, η ψηφοφορία δεν δίνει όλες τις πιθανές απαντήσεις.Π.χ \"Ναι,δεν πέτυχε αλλά δεν το μετάνιωσα..\" ή \"Όχι αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω\" ;)

Senior Member
    Originally posted by La_ViTa
    1. \"Ναι,δεν πέτυχε αλλά δεν το μετάνιωσα..\" ή
    2. \"Όχι αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω\" ;)
    1. Εχεις δίκιο , δεν διορθώνεται όμως ............. Ας πούμε οτι αυτή η κατηγορία πάει στο 1. με την έννοια οτι \'\'έπρεπε να γίνει και δεν το μετάνιωσα\'\'.
    2. Αυτο περιέχεται στο 4, έτσι δεν είναι ?

Senior Member
    Για το 2,σωστά περιέχεται στο 4.;)

Senior Member
    Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω εγω την πρωτη κίνηση. Καποτε( πηγαινα ακομη Λύκειο) θυμάμαι μου άρεσε καποιος. Τόλμαγα ενα γεια μοναχα να του πω. Θυμαμαι πέρναγα έξω από το σπίτι του για να πάω για ψώνια σε ενα μαγαζί και από το τρακ μου κόβονταν τα πόδια. Μην τυχόν και τον δω...Αφού λοιπόν ειχα καποιους μήνες να τον δω, με έπεισαν καποιες φίλες ότι αφού νοιαζόμουν τοσο για κεινον έπρεπε να του το δείξω. Μπορει να ήταν πολύ ντροπαλός και εκεινος. Με το θάρρος ότι καποτε εκανε παρεα η μαμα μου με τη δικη του μια ωραια ημέρα μάζεψα ολο μου το κουράγιο και του τηλεφωνησα. Ευτυχώς ηταν μονος στο σπίτι. Ούτε φάνηκε να δυσανασχετει ούτε νε κοροιδευει αυτη μου την κίνηση. Και τι έγινε με αυτο?? απολύτως τίποτα. Συνεχισε να ντρεπεται αυτος το ιδιο κ εγώ...πέρασε ο καιρος, κανεις δε ζήτησε απο κανεναν να παμε για καφε, ώσπου φανηκε στον ορίζοντα καποια άλλη, η οποία ερχοταν καθε τρεις κ λίγο απο την Αθήνα για να μη χασει το κελεπούρι. Στην άκρη εγω. Και πολύ κλαμα επίσης. Τί να εκανα? Δεν ειναι του χαρακτηρα μου αυτα τα πράγματα. έκανα πισω. Η συνεχεια? Τον παντρεύτηκε.Ελπίζω να ειναι ευτυχισμένο το παληκαρι..

Junior Member
    Προσωπικά, μου κακοφαίνεται το εξής:

Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται στις ανάλογες συνθήκες, φέρονται λες και δεν θέλουν ούτε καν να τις κοιτάζεις, ενοχλούνται και δείχνουν με υποτιμητικό τρόπο την ενόχλησή τους αυτή.

Από την άλλη, αν τους καπνίσει και κάνουν κάποια κίνηση, θέλουν πλήρη αποδοχή από τον \'μαλ**α\', επειδή έτσι τους κάπνισε! Πιστεύω ότι είναι ένας ακόμα τρόπος που οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν τη δύναμή τους. Δηλαδή το κάνουν επίτηδες, μπορεί και να έχουν ανάγκη την αντρική συντροφιά στις συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά από εγωισμό να αρνούνται να δώσουν σημάδια. Άρα δεν πιστεύω ότι είναι ότι \"οι άντρες έπαψαν να είναι κυνηγοί\", αλλά πολύ απλά οι γυναίκες είναι που τους κόψανε μαχαίρι τη φόρα... για το παίξουν αυτές κυνηγοί, δλδ σε θέση υπεροχής στην επικοινωνία των δύο φύλων. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η άποψή μου ή πόσο μπορεί να γενικευτεί, απλά μου έχει τύχει να ξενερώσω άσχημα γυναίκες που ήρθαν σε μένα και που είδα πως έχουνε τέτοια συμπεριφορά επικοινωνώντας μαζί μου, δλδ συμπεριφορά τάχα \'υπεροχής\'. Προσωπικά μου τη σπάει και το θεωρώ υποτιμητικό, για τους άλλους δεν ξέρω...

Senior Member
    Και γυναίκες και άντρες έχουν τέτοια συμπεριφορά \'\'υπεροχής\'\' (όπως την ονομάζεις ).......
    αλλα δεν είναι γενικό φαινόμενο , πιστευω .

Senior Member
    Μήπως πρέπει να φτιάξουμε ανάλογο poll για τους άντρες ?

Θα υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση , σωστά ?

Senior Member
    Για μένα μετράει η πράξη που έπεται της πρώτης κίνησης. Εκεί καθαρίζει το τοπίο.

Senior Member
    Πολύ σωστό ! Θέλει 2 για να γίνει κάτι !

Ελα όμως που πολλοί κολλάνε στην πρώτη κίνηση και κάποιοι και στην δευτερη και στην τρίτη κλπ . ;)

Senior Member
    Έτσι μούρχεται να τους πετάξω στον καιάδα:P

Βρε αγόρια! Επιτέλους! Αν δεν πλησιάσεις, πώς θα ξέρεις τι θα έχεις απορρίψει? Γκρρρ..

Banned
    ψιτ εσενα απο πανω,
    δεν σε πλησιαζουμε γιατι δαγκωνεις.
    :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast