Results 31 to 45 of 45
Thread: Προς γυναίκες
-
28-12-2007, 15:14 #31
:P
άπαπαπαά! μη με δίνεις έτσι βρε αποπάνω :(
(σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει;)
- 28-12-2007, 15:15 #32
(το θεμα ειναι αν γλυφει οχι αν δαγκωνει....)
:cool:
28-12-2007, 15:20 #33
(όχι. καθόλου δεν είναι αυτό το θέμα μας. έχεις ξεφύγει από τον τρόμο. που δίνεται και παίρνεται.)
:cool:
28-12-2007, 16:47 #34
Originally posted by Reina
Έτσι μούρχεται να τους πετάξω στον καιάδα :P
Στον καιάδα ή στον ψυχολόγο ?
:D:D:D
28-12-2007, 16:48 #35
Ελπίζω να μην θεωρηθεί προκλητικό το αστείο ......... το αποσύρω ! :P
28-12-2007, 16:48 #36
στον ψυχολόγο αδερφές μου, στον ψυχολόγο..
28-12-2007, 16:52 #37
Είχα γνωρίσει κάποτε έναν τέτοιον άντρα .......
σε πάρτυ φίλης που ήταν πλατωνικά ερωτευμένη μαζί του αλλα κανένας δεν έκανε το πρώτο βήμα ........
τελικά η φίλη μου θύμωσε , επειδή έπιασα συζήτηση μαζί του .........
Μια απλή συζήτηση !!! Τίποτε παραπάνω !!!
Η πλάκα είναι οτι ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους , αλλα τον θεωρούσε δικό της !
28-12-2007, 16:52 #38
Originally posted by Kleiw
Ελπίζω να μην θεωρηθεί προκλητικό το αστείο ......... το αποσύρω ! :P
αυτό εδώ(το τρισκελές σχόλιο-->προκλητικό + αστείο + αποσύρω) θα ήθελα να το συζητήσουμε αλλά δεν έχω χρόνο..
εις το επανιδείν και επανεξετάζειν..
28-12-2007, 16:57 #39
που πάς ?
28-12-2007, 16:58 #40
να φευγω και εγω ....... μονη μου θα μιλάω ......... :( :(
28-12-2007, 18:48 #41
Γεια σε όλες σας!:)
Ωραίο το θέμα της ψηφοφορίας, όμως για μένα το ζουμί δεν είναι στο ποιος, αλλά στο πώς θα γίνει η πρώτη κίνηση επιτυχημένα βάσει του ανθρώπου που έχεις μπροστά σου.πχ αν είναι κάποιος πετυχημένος επαγγελματικά και μορφωμένος, αλλά ντροπαλός με τις γυναίκες, πώς θα ήταν η πρώτη σας κίνηση ώστε να μη φοβηθει;
Ιδέες δώστε κορίτσια....
29-12-2007, 18:32 #42
Κατερίνα καλωσηρθες στην κοινότητα ! :)
Τα δύο θέματα ψηφοφορίας :
1. http://www.e-psychology.gr/forum/vie...311&page=1
2. http://www.e-psychology.gr/forum/vie...310&page=1
ξεκίνησαν απο εμένα μετά την συζήτηση που είχαμε στο θέμα :
http://www.e-psychology.gr/forum/vie...d.php?tid=2301
Αυτά για να μπείς στο κλίμα :P
Οσο για τις συμβουλές που ζητάς απο τις γυναίκες της κοινότητας ....... μάλλον οι άντρες θα δώσουν πιο χρήσιμες συμβουλές .......
Χρησιμοποίησε και λίγο την φαντασία σου , γιατί κάθε περίπτωση είναι μοναδική . ;)
31-12-2007, 00:16 #43
Γεια σου Κλειώ!
Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες;)
02-01-2008, 14:20 #44
Και γυναίκες και άντρες έχουν τέτοια συμπεριφορά \'\'υπεροχής\'\' (όπως την ονομάζεις ).......
αλλα δεν είναι γενικό φαινόμενο , πιστευω .
Mια στιγμή βρε Κλειώ, διότι μπερδεύεσαι, πολύ μπερδεύεσαι...
Όταν μιλάω για συμπεριφορά υπεροχής από πλευράς των γυναικών, μιλάω για υποτιμητικό τρόπο αντιμετώπισης των αντρών που θέλουν να ενεργούν σαν κυνηγοί.
Εσύ από την άλλη, δεν προσδιορίζεις τι εννοείς όταν προσάπτεις το ίδιο και στους άντρες. Μάλλον πρέπει να σου υπενθυμίσω, ότι όταν ο άντρας είναι κυνηγός, τότε η γυναίκα θα είναι ...θήραμα. Και ένας κυνηγός έχει θέση υπεροχής έναντι του θηράματός του, δε νομίζεις; Συμβολικά είναι αυτά βέβαια, αλλά ενώ σε παλαιότερες εποχές που η γυναίκα φυσιολογικά περίμενε τον άντρα να είναι κυνηγός, δεν την ενοχλούσε να είναι τέτοιος, τώρα την πειράζει, αυτό βλέπω εγώ και το επιβεβαιώνεις και εσύ με τα γραφόμενά σου. Υπάρχουνε πολλά απωθημένα στις γυναίκες της εποχής μας πιστεύω και πολύ μπέρδεμα στο μυαλουδάκι τους.
Πολύ σωστό ! Θέλει 2 για να γίνει κάτι !
Ελα όμως που πολλοί κολλάνε στην πρώτη κίνηση και κάποιοι και στην δευτερη και στην τρίτη κλπ . ;)
Κλειώ, τι θα πει κολλάνε στην πρώτη κίνηση, στη δεύτερη ή στην τρίτη. Αν \"κολλάνε\" θα πει μάλλον ότι απλά δεν γουστάρουνε, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Είτε δεν έλκονται, είτε κάτι κάνει η γυναίκα που τους ξενερώνει, είτε η όλη φάση δεν είναι να γίνει ας πούμε. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι επειδή το θέλεις εσύ, πρεπει να κάνουνε όλες τις κινήσεις μαζεμένες ντε και καλά; Επίσης, αν υποθέσουμε ότι δέχεστε το ρόλο του αντρός ως κυνηγού, τότε το πρόβλημα στην περίπτωση που αναφέρεις θα πρέπει να είναι ότι η γυναίκα δεν το έπαιξε καλό \"θήραμα\" για να κρατήσει τον \"κυνηγό\"!
Originally posted by Reina
Έτσι μούρχεται να τους πετάξω στον καιάδα:P
Βρε αγόρια! Επιτέλους! Αν δεν πλησιάσεις, πώς θα ξέρεις τι θα έχεις απορρίψει? Γκρρρ..
Βασικά Reina, ιστορικά, στον Καιάδα πετούσανε άντρες γηραιοί της Σπάρτης.... όχι γυναίκες ;)
Η πλάκα είναι οτι ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους , αλλα τον θεωρούσε δικό της !
Δικό της..... τι θα πει τον θεωρούσε δικό της; Αυτή η κτητικότητα, πολύ άσχημο πράγμα ρε παιδί μου...
Σε παραπέμπω και στο τραγούδι του Μαργαρίτη που λέει: \"..κι αν νόμισες... για λίγο πως σου ανήκω... ήτανε νύχτα, και τώρα είναι πρωίιιι....\":P
Originally posted by katerina31
Γεια σε όλες σας!:)
Ωραίο το θέμα της ψηφοφορίας, όμως για μένα το ζουμί δεν είναι στο ποιος, αλλά στο πώς θα γίνει η πρώτη κίνηση επιτυχημένα βάσει του ανθρώπου που έχεις μπροστά σου.πχ αν είναι κάποιος πετυχημένος επαγγελματικά και μορφωμένος, αλλά ντροπαλός με τις γυναίκες, πώς θα ήταν η πρώτη σας κίνηση ώστε να μη φοβηθει;
Ιδέες δώστε κορίτσια....
Βασικά, δεν είναι παιδάκι ο άντρας για να \'φοβηθεί\' ή όχι. Γιατί να φοβηθεί, έχει λόγους να κάνει κάτι τέτοιο; Μόνο αν σχεδιάζεις να του πιείς το αίμα έχει λόγους! Επίσης, μου κάνει εντύπωση το ότι μιλάς συγκεκριμένα για κάποιον \"πετυχημένο επαγγελματικά και μορφωμένο\". Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν θεωρούνται ως αξιόλογες αντρικές υπάρξεις από εσένα αγαπητή Κατερίνα; Αν είσαι σε ηλικία παντρειάς πάω πάσο... :cool:
Οσο για τις συμβουλές που ζητάς απο τις γυναίκες της κοινότητας ....... μάλλον οι άντρες θα δώσουν πιο χρήσιμες συμβουλές .......
Χρησιμοποίησε και λίγο την φαντασία σου , γιατί κάθε περίπτωση είναι μοναδική . ;)
Οι άντρες να δώσουνε συμβουλές, ναι, αλλά πρέπει να τις λαβαίνετε και λίγο υπόψη σας, όχι μόνο να τις διαβάζετε από περιέργεια...
02-01-2008, 14:21 #45
Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες..
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία