Results 61 to 70 of 70
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ
-
14-02-2015, 10:11 #61
Όχι δεν εχω γράψει κάτι που να αφορά άλλο ποστ εδώ. Στο δεύτερο γράφω ότι κι ο πατέρας μου έχει έναν πολύ καλό φιλο Αλβανό κι επίσης από όσους εχω ακούσει όχι απαραίτητα τον συγκεκριμένο δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα αγόρια-παιδιά τους. Και κάτι άλλο πρόσεχε εκεί που θα πας με συγγενείς του κλπ γιατί σαν Ελληνίδα που είσαι μπορεί να σε βλέπουν σαν γλυκό. Δεν είναι θέμα κλεψιας είναι κάτι χειρότερο. Όσο για μένα που γράφω το αρνητικό ποστ εχω δεχτεί παρενόχληση από Αλβανό σε σταθμό τραίνου γι'αυτό και είμαι πιο αρνητική σε αυτούς από ότι οι δικοί μου
Last edited by nikiii; 14-02-2015 at 10:36.
- 14-02-2015, 11:18 #62
Για να απαντήσω σε αυτό που γράφεις αν δεν θέλουν πραγματικά να τα βρουν οι δύο τους ότι προσπάθεια και να κάνεις θα πέφτει στο κενό. Εγώ θα διαλεγα τον άντρα μου γιατί θα ζούσα με αυτόν αλλά πρόσεχε καμιά φορά να μην καταλάβεις κάποτε ότι έχεις κάνει λάθος και να γυρίσεις στους δικούς σου πίσω σαν βρεγμένη γάτα και τότε ανάλογα με τις αντιδράσεις σου να μην σου πουν εσυ μας έκανες πέρα τώρα που έχεις ανάγκη τι θέλεις με εμάς; Δεν σου το εύχομαι αλλά πρόσεχε τις κινήσεις που θα κάνεις.
14-02-2015, 16:34 #63
κ γω εχω δεχτηκα παρενοχληση απο Αλβανο πριν 2 καλοκαιρια με ειχε στρειμωξει σε μια αλλαξιερα σ ενα beach bar κ δεν μ αφηνε να φυγω..κ οταν ειδε ο αντρας μου οτι αργω γιατι ειχα παει να αλλαξω το πανω μαγιω μου ηρθε με ακουσε πλακωθηκαν στο ξυλο κ ειχαμε δραματα..κ ηταν κ οι 2 Αλβανοι κ μιλαμε για ξυλο πολυ..δυστυχως συμβαινουν κ αυτα...οσον αφορα την οικογενεια του σε καμια περιπτωση δεν μ βλεπουν ετσι κ ουτε θα ζουμε κ μαζι τους..κ τωρα ακομα δεν επεμβενουν ποτε...τωρα ναι στο αλλο εχεις δικιο δυσκολα θα τους φερω κοντα εφοσον ο πατερας μου ειναι απολυτος..
14-02-2015, 17:01 #64
Δεν μ' ενδιαφέρει να φανώ καλύτερη ή χειρότερη από κάποιον άλλον, αλλά να πω την άποψή μου, πότε ήρεμα και πότε λιγότερο ήρεμα.
Στη nikii έχω απαντήσει στο θέμα της αρχικά προσπαθώντας να της πω κάποια πράγματα από τη δική μου σκοπιά, απαντώντας στα ερωτήματα που έθεσε.
Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είναι άστοχο να ασχοληθώ, γιατί δεν είναι σε θέση να καταλάβει για την ώρα και εγώ δεν είμαι ψυχολόγος για να την αντιμετωπίσω με την ανάλογη υπομονή.
Το να βλέπω όμως, ότι ένα άτομο που ανέχεται εξευτελισμούς, κατά τη δική μου γνώμη, μιλάει με τόσο εξευτελιστικό τρόπο για κάτι που θεωρώ ότι είναι λάθος, με εξοργίζει.
Και απαντώ ανάλογα.
Δεν απαιτώ κανένα βραβείο καλής συμπεριφοράς και άψογων τρόπων από το φόρουμ, ούτε μ' ενδιαφέρει αν φαίνομαι καλή ή πονόψυχη.
Την άποψή μου λέω και είναι λογικό σε κάποιους να αρέσει και σε κάποιους όχι, το ίδιο και ο τρόπος μου.
Το ίδιο κάνω και στην πραγματική ζωή, λέω πάντα με ειλικρίνεια την άποψή μου, απλά εκεί μπορεί να την φιλτράρω κάπως, αναλόγως ποιον έχω απεναντί μου και πόσο τον συμπαθώ ή όχι. Εδώ μέσα όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, δε νιώθω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια ή αντιπάθεια για κάποιον, άρα ίσως ακούγομαι και πιο σκληρή πολλές φορές.
Αν κάποιος είναι αρκετά ευαίσθητος, ας το έχει υπ' όψιν του!
14-02-2015, 17:07 #65
14-02-2015, 17:12 #66
Όχι, δεν πάει σε σένα.
Εσύ ζεις τον έρωτά σου και καλά κάνεις και έχεις αντιδράσεις από τους γονείς σου, όπως τόσα άλλα άτομα σε αυτή την ηλικία.
Αν πάψεις να έχεις ανάγκη την έγκριση των γονιών σου σε αυτά που κάνεις και δεν είσαι πλέον οικονομικά εξαρτημένη από αυτούς, το πρόβλημα θα σταματήσει να έχει τις διαστάσεις που έχει τώρα.
Τότε θα καταλάβεις αν αυτό για το οποίο πολεμάς έχει πραγματική αξία (που δεν λέω πως δεν έχει) ή πρόκειται για μία (αναγκαία) επανάσταση απέναντι στους γονείς σου.
15-02-2015, 00:15 #67
Μαριάν εγώ χαίρομαι να ακούω ότι οι άλλοι είναι καλά. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω σε ότι αφορά εμένα αλλά θέμα δειλίας
16-02-2015, 19:23 #68
Ντεμη θα σου μιλησω απο την μερια του φιλου σου. Ζω αντιστοιχες καταστασεις με την μονη διαφορα οτι ο φιλος μου δεν ειναι ξενος. Εμενα δενε θελουν οι γονεις του για διαφορους χαζους λογους. Δεν μπορω να σου πω πολλα. Αλλα αν τον αγαπας προσπαθησε να μην τον κανεις να νιωθει οπως νιωθω εγω. Βαρος....Τον διαλεξες οτι και να ειναι. Η επιλογη σου ειναι αυτη. Και αν σε αγαπανε οι γονεις σου και σε θελουν χαρουμενη θα πρεπει να σεβαστουν την επιλογη σου. Μην περιμενεις να τον δεχτουν με αγκαλιες και φιλια. Και μην περιμενεις βεβαια να εγκρινουν την επιλογη σου για να πας παρακατω. Κλεισε τα αυτια και προστατευσε αυτο που εχεις. Στο κατω κατω αν ειναι λαθος ολο αυτο εσυ θα το εχεις ζησει και θα εχεις μαθει. Μεινε διπλα στον φιλο σου και προς θεου μην ντρεπεσαι στιγμη γιαυτον. Ακουσε με. Το πως αντιμετωπιζεις ολη την κατασταση εχει μεγαλη επιρροη στο πως σε βλεπει και πως νιωθει. Παρε τις αποφασεις σου και ξεκινα την ζωη σου. Και οσοι σε αγαπουν τελικα θα ερθουν κοντα σου..... σου ευχομαι τα καλυτερα....
16-02-2015, 20:55 #69
Δυστιχως εχει αντιμετωπισει πολλες ασχημες καταστασεις απο τον πατερα μου..παρα πολυ βρισιμο κ για εκεινον κ για την οικογενεια του...του ελεγα ποσο λυπαμαι κ μ ελεγε αγαπη μου δεν πειραζει μην στεναχωριεσαι μεγαλος ανθρωπος ειναι θελει κατι αλλο για σενα παρολο π ειχε υποστει τοσο ασχημη συμπεριφορα ποτε δεν μου ειπε τιποτα ενω καταλαβαινα πως αισθανοταν..ξερεις ομως ποτε καταλαβα οτι ειναι ο αντρας της ζωης μου?οταν γυρισε κ ειπε στον πατερα μου οτι δεν θα με αφησει ποτε ακομα κ σε κουτες να χρειαστει να μεινουμε(ειχε συμβει ενα μεγαλο προβλημα τοτε π δεν θελω να αναλυσω) αυτος θα ειναι εκει οτι κ αν γινει κ οντως ηρθε κ με πηρε!
πως να αφησω εγω λοιπον εναν ανθρωπο που παρολα οσα τραβαει δεν μ εχει ρηξει ευθυνες ποτε?που στα 21 του χρονια π θα μπορουσα να εχει μια ξεφρενη ζωη χωρις να τον νοιαζει εκεινος τα εβαλε μ εναν ανθρωπο πανω απο πενηντα χρονων επειδη μ'αγαπαει.που ειναι παντα εδω για μενα κ στηριγμα μου σε ολα!κ ειναι κ παρα πολλα αλλα..δεν ντρεπομαι καθολου κ μακαρι οταν θελησει ο Θεος κ κανουμε παιδακι να γινει σαν κ εκεινο να του μοιαζει κ να αγαπαει οπως αγαπαει εκεινος!!!αν εγω δεχομουν ολο αυτο τον πολεμο για εξι χρονια δεν ξερω αν θα ειχα το κουραγιο να μεινω κ ομως ειναι ακομα εδω κ κανουμε ονειρα!!!
για το μονο π λυπαμαι ειναι γιατι αγαπω παρα πολυ κ τον πατερα μου κ θα θελα ν μπορω να μοιραστω την ευτυχια μου κ μαζι του....
17-02-2015, 02:45 #70
Ντεμη, αν εσύ είσαι ευτυχισμένη και αυτό δεν αρέσει στους γονείς, τότε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Αρκετά με του κολλημένους που στο 2015 νομίζουν ακόμη ότι τα παιδιά τους ανήκουν για θα τους δίνουν εντολές για μια ζωή!