ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Προσωπικα δεν θα μου άρεσε καθόλου. Αν ήθελες παιχνιδάκι καλώς. Ρεζίλι παντού θα γίνεις και δεν θα σε θέλει κάνεις. Τι έρχονται όλοι αυτοί εδώ και τους μαζεύουμε και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος και μπερδεύουμε τα μπούτια μας; δεν μπορεί να έρθει εδώ κανένας Ιταλός κανένας Αμερικανός κλπ; έλεος. Ότι και να γίνει αν χωρίσετε βρες κανένα στα μέτρα σου. Έτυχε να φύγει η ξαδέρφη μου με τσιγγάνο που δούλευε στο μαγαζί τους και να πάει σπίτι του όλοι τρελαθηκαμε. Της τα κόψαν όλα κι ήρθε πίσω τρέχοντας. Τώρα ευτυχώς έφυγε από αυτόν και είναι σπίτι της. Τώρα είναι καλά έχει τις παρέες της και τους γκόμενους της. Τώρα είναι 23 αυτό έγινε πριν 1 χρόνο.
    Νίκη είσαι φάουλ. Το σκεπτικό σου βγάζει μιζέρια και μικροαστισμό "αν είναι να βρεις κάποιον ξένο, βρες κάποιον από χώρα καλύτερη από τη δική μας, σιγά μην πας με τον αλβανό". Μόνο που αν σκέφτεται και ο Αμερικανός ή ο Ιταλός σαν εσένα γιατί να κοιτάξει την φτωχιά την Ελληνίδα που ψάχνει να πιάσει την καλή επειδή δεν έχει να φάει από το να βρει μια Αγγλίδα ή Γαλλίδα από όπου οι άνθρωποι έχουν μια παιδεία και πιο δυτικά πρότυπα? Αυτό σου αρέσει; Φαντάζομαι όχι αλλά είναι ο ίδιος ρατσισμός μόνο αυτή τη φορά στραμμένος σε εσένα!

Ντέμη ούτε ρεζίλι θα γίνεις ούτε τίποτα αν είναι δυνατόν. Αυτό που θα σου έλεγα είναι απλά να δεις ότι πραγματικά ταιριάζετε σε κάποια πράγματα και όχι ότι απλά είσαι ερωτοχτυπημένη. Επίσης προσωπικά μου φαίνεται ότι είστε πολύ μικροί για να προχωρήσετε σε γάμους και παιδιά γιατί δεν έχετε ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή σας ώστε να κατασταλάξετε. Από την άλλη θεωρώ ότι στην Ελλάδα το έχουμε παρακάνει με το πόσο αργά κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Αν έχετε και οι δύο μια σταθερή δουλειά και νιώθετε ότι αυτό θέλετε για το υπόλοιπο της ζωής σας γιατί όχι; Πες στον πατέρα σου ότι αυτός ο άνθρωπος έχει να σου προσφέρει πολλά, ότι είναι εργατικός και όποιο άλλο θετικό χαρακτηριστικό έχει. Και ίσως φέρτου παράδειγμα από το φιλικό σου περιβάλλον όπου το να είναι κάποιος Έλληνας δεν συνεπάγεται άψογη συμπεριφορά. Ξέρεις πολλές φορές οι γονείς κολλάνε σε ένα χαρακτηριστικό γιατί θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ευτυχία στα παιδιά τους αλλά ξεχνάνε να κοιτάξουν ολόκληρο το πακέτο.

Για παράδειγμα μια γνωστή μου ήταν με ένα παιδί το οποίο είχε σπουδάσει και οι γονείς της τον είχαν θεό απλά και μόνο γιατί ήταν "σπουδαγμένος". Μέχρι που αυτός την παράτησε για να κάνει τη ζωή του και την κράταγε για καβάτζα γιατί ήταν καλή περίπτωση για παντρειά! Μετά από αυτόν η κοπέλα γνώρισε ένα παιδί που δεν είχε σπουδάσει αλλά είχε συνεργείο αυτοκινήτων. Οι γονείς της τον λάτρεψαν για το πόσο καλά της φέρεται και ας μην είχε σπουδές και από ότι ξέρω τώρα το πάνε σοβαρά. Απλά έπρεπε να γίνει αυτό για να συνειδητοποιήσουν οι γονείς της ότι η μόρφωση δεν είναι και κριτήριο για το αν θα είσαι καλός άνθρωπος με ήθος. Και έτσι παραμερίσανε το κριτήριο σπουδές που για αυτούς κάποτε ήταν πολύ σημαντικό.

Member
    Ετσι ακριβως οπως τα λες!οπως ειπα δεν ειναι θεμα ερωτα γιατι ειμαστε πολλα χρονια μαζι κ αυτο εχει περασει δεν βλεπουμε μονο καρδουλες..απο μικρη π ημουν ελεγα οτι αν μου τ εφερνε ετσι η ζως θα ηθελα να κανω οικογενεια οπως η μαμα μου π ηταν 25 δηλαδη μικρη!Σιγουρα μετα απο τοσα χρονια κ εχοντας κ οι 2 δουλεια ξερουμε πολυ καλα τι κανουμε...ειμαστε πολυ ευτιχισμενοι παροτι εχουν περασει τοσα χρονια δεν υπαρχει φθορα!Δεν ντρεπομαι καθολου για τον αντρα μου το ξαναειπα κ ουτε εγω συμφωνω με τη Νικη..οσον αφορα τους γονεις ναι παντα κολλανε σε τετοιες ταμπελες "μορφωμενος,καλη οικογενεια" αλλα εγω πιστευω οτι πολλοι απ αυτους ειναι χειροτεροι κ αυτο γιατι δεν εκτιμανε οσα εχουν κ ουτε εχουν μαθει να παλευουν..ο αντρας μου ειναι 24 κ εχει τα δικα του λεφτα κ δουλεια πολλοι σ αυτη την ηλικια περιμενουν τν μπαμπα κ τν μαμα!

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κατι ξερουν οι γονεις σου κ δε θελουνε. Εσυ εισαι μικρη κ ερωτοχτυπημενη οποτε δε βλεπεις ουτε τη μυτη σου. Εκτος του οτι θελεις σωνει κ καλα να αλλαξεις τη γνωμη των γονιων σου. Συνελθε πριν να ναι πολυ αργα. Εγω ξερω απο Αλβανια δε στα λεω τυχαια κ ξερω κ τη γλωσσα κ τους ανθρωπους. Παιζει ρολο η εθνοτητα δεν ειναι ενας παραγοντας ασημαντος.
    Quote Originally Posted by white View Post
    Δεν μπορούμε να κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση την εθνικότητα τους.Γιατί οι Αμερικανοι και οι Ιταλοί είναι καλοί;Το θέμα είναι να κανεις τους γονείς σου να το αποδεχτούν πριν το επισημοποιησεις με αρραβώνες και παιδιά.Είσαι μικρή και θα χρειαστείς την βοήθεια τους.Γενικά δεν φημίζονται οι Αλβανοί για την καλή συμπεριφορά τους,όμως ο άνθρωπος μένει 15 χρονια εδώ και έχει ελληνική παιδεία.Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην βιαστείς,δεν σε πιέζει ο χρόνος.Κρατα την σχέση και βλέπεις στο μέλλον.
    Ντέμη, ρατσιστής δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Δεν θα κρίνω τους Αλβανούς ως κακούς ή καλούς. Έχουν όμως διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Όπως και οι Σουηδοί έχουν διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Δεν τους κάνει κακούς ή καλούς. Τους κάνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ. Έχω φίλους από την Αλβανία και μου έχουν σταθεί πιο καλά από πολλούς Έλληνες. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια όλα τα υπόλοιπα της κουλτούρας τους (όχι των ανθρώπων ως ιδιοσυγκρασία).
    Ένα απλό παράδειγμα, ένας από αυτούς, τη μία μου προξένευε την αδελφή του (καλοπροαίρετα δεν το λέω για κακό) και την άλλη παραλίγο να με κάνει ασήκωτο (ενώ ήμασταν φίλοι και είχαμε τακτικές επαφές με αυτόν) γιατί νόμιζε ότι την έπεφτα στην κοπέλα του. Δεν εστιάζω στην εθνικότητα. Το ίδιο θα σου έλεγα και για άτομα από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.

Πιστεύω και σε αυτό που είπε το κεράσι, ότι είσαι μικρή και ερωτοχτυπημένη, και σε αυτό που είπε το άσπρο, ότι χρειάζεσαι ακόμα τους γονείς σου και να κάνεις κράτει.

Είναι φανερό ότι ήρθες σε αυτό το φόρουμ για να βρεις συναίνεση στις επιλογές σου. Είσαι δεκτική σε όσους συγκαταβαίνουν και αρνητική σε όσους δεν συγκαταβαίνουν. Είναι φυσιολογική και αναμενόμενη η αντίδραση αυτή. Έτσι λειτουργούν (ειδικά) οι (ερωτευμένοι) άνθρωποι.

Όσοι είμαστε εδώ δεν γνωρίζουμε ούτε εσένα, ούτε τον φίλο σου. Κάποιο στερεοτυπικά σε αντιλαμβανόμαστε ως την "Ελληνίδα από καλή οικογένεια" και τον φίλο σου ως "τον Αλβανό αλήτη" Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν είναι κάτι που πιστεύω για κανέναν από τους δύο, γιατί απλά δεν σας ξέρω.

Ο καλύτερος συμβουλάτορας είναι ο χρόνος και τα μικρά βήματα. Και σίγουρα η εγκυμοσύνη δεν είναι ένα από αυτά τα βήματα.

Εύχομαι το καλύτερο ό,τι και αν επιλέξεις.

Senior Member
    Προσωπικα δεν θα μου άρεσε καθόλου. Αν ήθελες παιχνιδάκι καλώς. Ρεζίλι παντού θα γίνεις και δεν θα σε θέλει κάνεις. Τι έρχονται όλοι αυτοί εδώ και τους μαζεύουμε και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος και μπερδεύουμε τα μπούτια μας; δεν μπορεί να έρθει εδώ κανένας Ιταλός κανένας Αμερικανός κλπ; έλεος. Ότι και να γίνει αν χωρίσετε βρες κανένα στα μέτρα σου. Έτυχε να φύγει η ξαδέρφη μου με τσιγγάνο που δούλευε στο μαγαζί τους και να πάει σπίτι του όλοι τρελαθηκαμε. Της τα κόψαν όλα κι ήρθε πίσω τρέχοντας. Τώρα ευτυχώς έφυγε από αυτόν και είναι σπίτι της. Τώρα είναι καλά έχει τις παρέες της και τους γκόμενους της. Τώρα είναι 23 αυτό έγινε πριν 1 χρόνο.
    Νομίζω νίκη, ότι κατάντια και ρεζίλι είναι να αποφασίζουμε να συναντήσουμε και να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που μας καλεί να του σφουγγαρίσουμε, να του μαγειρέψουμε, να του ψωνίσουμε και μας κλέβει και από πάνω! Το να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε εθνικότητας, αυτό ναι, είναι μεγάλο ρεζιλίκι!
    Η εθνικότητα κάποιου από μόνη της, δε σημαίνει και πολλά αν ο άλλος είναι σωστός άνθρωπος και μας ταιριάζει.
    Αν ο Ιταλός, Ολλανδός, Σουηδός είχε τη δικιά σου νοοτροπία, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα είχες καμία ελπίδα να σε επιλέξει!
    Για κάποιον ρατσιστή, είσαι κι εσύ μια χωριάτισα με γελοίες ιδέες!

Λυπάμαι πολύ που στη σημερινή εποχή υπάρχουν νέοι άνθρωποι με τέτοια μυαλά.

Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Ντέμη, ρατσιστής δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Δεν θα κρίνω τους Αλβανούς ως κακούς ή καλούς. Έχουν όμως διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Όπως και οι Σουηδοί έχουν διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Δεν τους κάνει κακούς ή καλούς. Τους κάνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ. Έχω φίλους από την Αλβανία και μου έχουν σταθεί πιο καλά από πολλούς Έλληνες. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια όλα τα υπόλοιπα της κουλτούρας τους (όχι των ανθρώπων ως ιδιοσυγκρασία).
    Ένα απλό παράδειγμα, ένας από αυτούς, τη μία μου προξένευε την αδελφή του (καλοπροαίρετα δεν το λέω για κακό) και την άλλη παραλίγο να με κάνει ασήκωτο (ενώ ήμασταν φίλοι και είχαμε τακτικές επαφές με αυτόν) γιατί νόμιζε ότι την έπεφτα στην κοπέλα του. Δεν εστιάζω στην εθνικότητα. Το ίδιο θα σου έλεγα και για άτομα από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.

Πιστεύω και σε αυτό που είπε το κεράσι, ότι είσαι μικρή και ερωτοχτυπημένη, και σε αυτό που είπε το άσπρο, ότι χρειάζεσαι ακόμα τους γονείς σου και να κάνεις κράτει.

Είναι φανερό ότι ήρθες σε αυτό το φόρουμ για να βρεις συναίνεση στις επιλογές σου. Είσαι δεκτική σε όσους συγκαταβαίνουν και αρνητική σε όσους δεν συγκαταβαίνουν. Είναι φυσιολογική και αναμενόμενη η αντίδραση αυτή. Έτσι λειτουργούν (ειδικά) οι (ερωτευμένοι) άνθρωποι.

Όσοι είμαστε εδώ δεν γνωρίζουμε ούτε εσένα, ούτε τον φίλο σου. Κάποιο στερεοτυπικά σε αντιλαμβανόμαστε ως την "Ελληνίδα από καλή οικογένεια" και τον φίλο σου ως "τον Αλβανό αλήτη" Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν είναι κάτι που πιστεύω για κανέναν από τους δύο, γιατί απλά δεν σας ξέρω.

Ο καλύτερος συμβουλάτορας είναι ο χρόνος και τα μικρά βήματα. Και σίγουρα η εγκυμοσύνη δεν είναι ένα από αυτά τα βήματα.

Εύχομαι το καλύτερο ό,τι και αν επιλέξεις.
    Ειμαι δεκτικη σε ολες τις αποψεις αρκει να μην υπαρχουν ρατσιστικα σχολια!οπως ειπε η nikiii οτι θα γινω ρεζιλι εκει ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!
    οπως ξαναειπα δεν ειναι θεμα ερωτα αυτο π λεμε ερωτας παω με κλειστα ματια εχει περασει γιατι ειμαστε μαζι 6 χρονια οποτε σε καμια περιπτωση δεν σκεφτομαι με το μυαλο ερωτοχτυπημενης...εγραψα στο forum γιατι θελω να δω πως αντιμετωπιζεται οι υπολοιποι μια τετια σχεση αν σας εχει συμβει η σε καποιο γνωστο γιατι θεωρω αδικο τον τροπο που το ανιτμετωπιζουν οι δικοι μου ανθρωποι...με στεναχωρει π υπαρχουν ανθρωποι που στεκονται σε τετοια πραγματα!γιατι λενε αυτο π ειπες α ο αλητης ο Αλβανος ποιος ξερει πως θα φερεται..κ ομως!υπαρχει τεραστια αγαπη κ προστασια!σε αντιθεση με κοινο γνωστο μας Ελληνα που βαραει την κοπελα του συνεχως...αλλα επειδη ειναι Ελληνας κανεις δεν λεει οτι ειναι αλητης δεν τους παει το μυαλο κ το ξερουμε μονο λιγοι ανθρωποι οι αλλοι λενε μια χαρα παιδι ειναι..το φερνω σαν παραδειγμα!
    το μονο π θελω ειναι καποιες συμβουλες για να μην χασω κ τη στηριξη του πατερα μου π ειναι ετσι αρνητικος..αυτο!

Senior Member
    Κοπελα μου θελεις να πας να ζησεις με τον αλβανο φιλο σου πηγαινε. Τη γνωμη των γονιων σου γιατι θελεις να την αλλαξεις? Οπως εσυ δεν δεχεσαι τη γνωμη τους ή του υπολοιπου κοσμου ετσι και πρεπει να δεχτεις την αποψη τους. Τι τους περασες τους αλλους ανθρωπους? Ρουχο να ραφτουν στα μετρα σου? Εγω αν ημουνα πατερας σου θα σου λεγα δε συμφωνω απο κει κ περα πηγαινε κ κανε οτι θελεις. Αυτο δηλ που επιμενεις να αλλαξουνε γνωμη ειναι αχαρακτηριστο. Πρεπει να συμφωνησουνε ολοι με σενα δηλ σε καθε θεμα? Δε το καταλαβαινω αυτο.

Banned
    Δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη. Μόνο να συμβιβαστεί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ανατρέποντάς του τα στερεότυπα που έχει για τους αλβανούς, σε συνάρτηση πάντα με τον φίλο σου. Τυχαίο παράδειγμα
    - Όλοι οι αλβανοί είναι κλέφτες.
    - Συμφωνώ ότι πολλοί αλβανοί είναι κλέφτες, γιατί ... (ενίσχυσε τη γνώμη του γιατί αλλιώς θα αμυνθεί). Ο Χ (ανάφερε το όνομά του, σημαντικό) εργάζεται από τα 16 και μάλιστα πήγαινε σχολείο παράλληλα, και είναι στην ίδια δουλειά τόσο καιρό. Αυτό δεν δείχνει ότι είναι εργατικός;

Αυτό είναι το μοτίβο. Και όταν δεις ότι δεν παίρνει άλλο η κουβέντα θα το ΡΑΒΕΙΣ χαμογελώντας και θα του τονίζεις το πόσο τον αγαπάς (τον πατέρα). Αυτή είναι η γνώμη μου ως προς τον πατέρα και επιμένω στα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ βήματα. Είσαι 23-24 χρονών, έχεις πολλά να δεις.

Member
    Κοπελα μου θελεις να πας να ζησεις με τον αλβανο φιλο σου πηγαινε. Τη γνωμη των γονιων σου γιατι θελεις να την αλλαξεις? Οπως εσυ δεν δεχεσαι τη γνωμη τους ή του υπολοιπου κοσμου ετσι και πρεπει να δεχτεις την αποψη τους. Τι τους περασες τους αλλους ανθρωπους? Ρουχο να ραφτουν στα μετρα σου? Εγω αν ημουνα πατερας σου θα σου λεγα δε συμφωνω απο κει κ περα πηγαινε κ κανε οτι θελεις. Αυτο δηλ που επιμενεις να αλλαξουνε γνωμη ειναι αχαρακτηριστο. Πρεπει να συμφωνησουνε ολοι με σενα δηλ σε καθε θεμα? Δε το καταλαβαινω αυτο.
    ναι οταν μιλαμε για γονεις ναι!πρεπει να ειναι εκει μαζι σου σε οποιαδηποτε αποφαση να παρεις κ οχι να λενε για μενα τελειωσες!ας μην το αποδεχτουν ποτε πρεπει να δεχτουν ομως την αποφαση σου.δεν ειπα να αλλαξουν γνωμη αλλα το να σ λεω ο πατερας οτι θα σε βγαλω απο τν ζωη μ αυτο δεν ειναι αχαρακτηριστο?
    διακρινω πως υπαρχει ρατσισμος αλλα ειναι δικαιωμα σου. αλλοι πεφτουν στα ναρκωτικα η την πορνεια κ οι γονεις τους στηριζουν δεν τους πετανε απο τη ζωη τς.η γνωμη του καθενος ειναι δεκτη.πρεπει ομως να σε στηριξουν ασχετα με την προσωπικη αποψη τους

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι αλλο, να μεινετε μαζι γινεται? Τι δυνατοτητες υπαρχουν?

Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη. Μόνο να συμβιβαστεί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ανατρέποντάς του τα στερεότυπα που έχει για τους αλβανούς, σε συνάρτηση πάντα με τον φίλο σου. Τυχαίο παράδειγμα
    - Όλοι οι αλβανοί είναι κλέφτες.
    - Συμφωνώ ότι πολλοί αλβανοί είναι κλέφτες, γιατί ... (ενίσχυσε τη γνώμη του γιατί αλλιώς θα αμυνθεί). Ο Χ (ανάφερε το όνομά του, σημαντικό) εργάζεται από τα 16 και μάλιστα πήγαινε σχολείο παράλληλα, και είναι στην ίδια δουλειά τόσο καιρό. Αυτό δεν δείχνει ότι είναι εργατικός;

Αυτό είναι το μοτίβο. Και όταν δεις ότι δεν παίρνει άλλο η κουβέντα θα το ΡΑΒΕΙΣ χαμογελώντας και θα του τονίζεις το πόσο τον αγαπάς (τον πατέρα). Αυτή είναι η γνώμη μου ως προς τον πατέρα και επιμένω στα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ βήματα. Είσαι 23-24 χρονών, έχεις πολλά να δεις.
    αυτο θελω ενα συμβιβασμο...ναι πολλοι κανουν τετοια κ χειροτερα κ το ιδιο το αγορι μου τ λεει..αυτο π μ στεναχωρει πιο πολυ ειναι πως παντα βοηθουσε ο πατερας μου αυτους τους ανθρωπους οταν βαφαμε το σπιτι ας πουμε η σε καποια μαστορεματα εδεινε παραπανω χρηματα για να τους βοηθησει οταν αλλαξαμε το σαλονι θυμαμαι πως ειχε δωσει κ καποια επιπλα π εμεις δεν χρειαζομασταν..δεν ηταν ρατσιστης κ απο τοτε π εμαθε γ μας δεν θελει ουτε να τους βλεπει..ενω ο ιδιος παντα τους βοηθουσε :confused:

Member
    Να σε ρωτησω κατι αλλο, να μεινετε μαζι γινεται? Τι δυνατοτητες υπαρχουν?
    ναι γινεται..κ οι 2 δουλευουμε κ μετα το Πασχα θα πιασουμε κ σπιτι μαζι εφοσον μαζεψαμε τα χρηματα που επρεπε...

Senior Member
    Οκ συγνώμη γι'αυτό που ανέφερα αλλά αφορά την συνέχεια της ζωής της κοπέλας που θα αποφασίσει εκείνη γι'αυτην. Ρωτάει πως το βλέπουμε δεν είμαι θετική αλλά αφού θέλουν ο ένας τον άλλον μακάρι να είναι μαζί χωρίς εμπόδια. Μαριάν το δικό μου θέμα είναι άλλο και δεν έχει σχέση με της κοπέλας και μην ανησυχείς το δικό μου το ρεζίλι το ξέρω και σε αυτό έβαλα τέλος και θα έβαζα άλλωστε είχα κι αλλά χειρότερα στο παρελθόν αυτό θα με πείραζε; ήδη το εχω ξεχάσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Νομίζω νίκη, ότι κατάντια και ρεζίλι είναι να αποφασίζουμε να συναντήσουμε και να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που μας καλεί να του σφουγγαρίσουμε, να του μαγειρέψουμε, να του ψωνίσουμε και μας κλέβει και από πάνω! Το να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε εθνικότητας, αυτό ναι, είναι μεγάλο ρεζιλίκι!
    Μαρία αναφέρεσαι σε άλλο ποστ που έκανε η νίκη για να ακούσει απόψεις. Το να τις το χτυπάς εδώ επειδή δεν συμφωνείς με τις ιδέες της ή με κάποιες εκφράσεις της δεν σε κάνει καλύτερη. Όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν για να γραφουν εδω και σίγουρα όλοι γράφουν με βάση τα βιώματα τους. Δεν θα σου άρεσε να ξέρει και αυτή κάποια λάθη που πιθανώς έχεις κάνει στην ζωή σου και να στα πετάει σε άκυρα ποστς. Ντέμη ότι και να σου πούμε εμείς δεν αλλάζει τίποτα. Ουσιαστικά επιβεβαίωση θες. Εδω θα ακούσεις όμως και διαφορετικές απο την δικιά σου απόψεις. Και αυτό φαίνεται να μην σου αρέσει.
    real eyes realise real lies

Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Μαρία αναφέρεσαι σε άλλο ποστ που έκανε η νίκη για να ακούσει απόψεις. Το να τις το χτυπάς εδώ επειδή δεν συμφωνείς με τις ιδέες της ή με κάποιες εκφράσεις της δεν σε κάνει καλύτερη. Όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν για να γραφουν εδω και σίγουρα όλοι γράφουν με βάση τα βιώματα τους. Δεν θα σου άρεσε να ξέρει και αυτή κάποια λάθη που πιθανώς έχεις κάνει στην ζωή σου και να στα πετάει σε άκυρα ποστς. Ντέμη ότι και να σου πούμε εμείς δεν αλλάζει τίποτα. Ουσιαστικά επιβεβαίωση θες. Εδω θα ακούσεις όμως και διαφορετικές απο την δικιά σου απόψεις. Και αυτό φαίνεται να μην σου αρέσει.
    φυσικα κ θα ακουσω διαφορετικες αποψεις!αν το πουν ευγενικα οκ απλα με πειραζει ο ρατσισμος..φυσικα κ πολλοι δεν συμφωνουν αλλα δεν θελω να υπαρχουν ρατσιστικα σχολια τυπου "ασε μας με τον Αλβανο σου" παραδειγμα φερνω αυτο ειναι υποτιμητικο..δεν θελω καμια επιβεβαιωση κ ουσιαστικα εγραψα εδω οχι για τον αν συμφωνειτε τοσο με αυτο οσο για το τι απο τα 2 θα διαλεγατε αν εισασταν στη δικη μου θεση (αντρα ή οικοογενεια) κ πως θα φερνατε κοντα 2 ανθρωπους (αντρας κ πατερας) απλα το θεμα ξεφυγε απ αυτο οπως γινεται συνηθως..

Member
    Οκ συγνώμη γι'αυτό που ανέφερα αλλά αφορά την συνέχεια της ζωής της κοπέλας που θα αποφασίσει εκείνη γι'αυτην. Ρωτάει πως το βλέπουμε δεν είμαι θετική αλλά αφού θέλουν ο ένας τον άλλον μακάρι να είναι μαζί χωρίς εμπόδια. Μαριάν το δικό μου θέμα είναι άλλο και δεν έχει σχέση με της κοπέλας και μην ανησυχείς το δικό μου το ρεζίλι το ξέρω και σε αυτό έβαλα τέλος και θα έβαζα άλλωστε είχα κι αλλά χειρότερα στο παρελθόν αυτό θα με πείραζε; ήδη το εχω ξεχάσει
    σεβαστο!κ αλλοι δεν ειναι θετικοι κ ειμαστε εδω να λεμε τη γνωμη μας με ωραιο τροπο την ακουω κ τη σεβομαι!
    οσον αφορα το αλλο π λετε δεν το καταλαβα μαλλον ειναι σε αλλο ποστ

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast