Είμαι κάπως διστακτικος και όχι άδικα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ρε αλαφροισκιωτε δεν ειναι θεμα πουριτανοσυνης, δεν μπορει να φιλας απ το 2ο ραντεβου. Παιδι μαλαμα κανονισε για το 3ο ποτε θα βγειτε.
    Γιατι,θα της χαλασει η τιμη?

Δεν ξέρω μπορεί να το βλέπω εγώ έτσι, μπορεί να είναι η ιδέα μου εχουμε μια βδομάδα που γνωριζόμαστε ισως είμαι βιαστικός παιδιά...

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν γουσταρουν και οι δυο,τα πραγματα προχωρανε στο μπαμ μπαμ.Αρκει να γινει με τροπο ωστε η αλλη να μην νιωθει φτηνη.Κυριως ειναι θεμα προσχηματων που πρεπει να τηρηθουν δηλαδη,οχι σεμνοτυφιας.

Παίδες ακόμα δεν έχουμε βρεθεί...λόγο οτι κάτι μου συνέβει και απομακρυνθήκαμε κάπως...δεν μιλάμε και πολύ μονο κατι μυνηματα καθε 2 μερες πολυ γενικα ειπαμε τωρα να βρεθουμε απο κοντα οταν βολεψει...δεν το βλεπω πολυ το θεμα σαν να ξεφουσκωσε η κατάσταση...Πες τε μου πως το βλέπετε εσείς το πράγμα? Την δικιά σας οπτική γωνία.

Senior Member
    Τελειωσε αυτο που σου συνεβη και αραιωσες? Κοιτα να αναθερμανεις την επικοινωνια και προτεινε βολτα. Γιατι απογοητευτηκες τοσο ευκολα? Αφου εσυ αραιωσες.

Απλά είχε ένα θέμα υγείας και καπάκι μου συνέβει κάτι και έφυγα λόγο δουλειάς και πέρασαν πάνω απο δέκα μέρες όταν ήρθα λοιπόν και είμασταν και οι δυο καλα και ξερει οτι είπαμε να βρεθούμε...το αφήνει να περναει... περασαν 5 μερες, ε δεν το κυνηγαω αλλο...απλα πραγματα. Αν της το πω παλι και το αφησει για μετα η μου πει ε θα δουμε θα σου πω ποτε να το κανονησουμε, θα μου κακοφανει και θα καταλαβω οτι τζαμπα ο ενθουσιασμος μου.
    Last edited by Παιδί Μάλαμα; 23-02-2015 at 10:15.

Λοιπον Μαλαμα,την αλλη φορα θα ακολουθησεις τη δικη μου τακτικη.Δεν εχεις να χασεις και τιποτα,το αλλο το δοκιμασες και απετυχε.

Για δώσμου τα φώτα σου φίλε. Ενα εχω να σου πω οταν στην αρχη δείχνουν θετικη αυρα και ορεξη και μετα κατι γινεται και παμε τα ζωα μου αργα και θελει να εχω την ιδια ορεξη οταν με κοβει πως μου την σπαει...Και παρολαυτα αυτη μπορει να νομιζει οτι κολλαω μαζι της ετσι...δεν ειμαι και 20χρονο πια!!!

Τιποτα ιδιαιτερο ρε,αυτο που σου πα πιο παλια,μην το αφηνεις να χρονιζει χωρις να κανεις κινηση.Στη βραση κολλαει το σιδερο.Καλυτερα να το ρισκαρεις 1 στις 100 να παρεξηγηθει (μη σου πω ειναι και λιγοτερο απο 1 στις 100),παρα να θεωρησει οτι εισαι δειλος ή οτι δε γουσταρεις.

Ναι συμφωνω ρε συ το εχω κανει και αλλη φορα και ξερω οτι πετυχαινει αλλα ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες και ολες της κοπελες δεν τις γνωριζεις υπο της ιδιες συνθηκες...Δεν έχω την ιδια άνεση με μια που την ξέρω χρονια η μηνες με μια που την ξερω λιγες μερες...αυτο ειναι στανταρ...απλα τι θελεις ειναι να ριξεις απλα μια η να κανεις κατι μαζι της;

Πιστευεις δηλαδη οτι αρκετες θα το επαιρναν στραβα?

Τωρα να σου πω την αληθεια ολες οσες εχω ριξει δεν τις αφησα της μιλουσα αισθάνθηκα οτι της αρεσα, λιγο βγηκαμε και μπαμ και κατω και μετα η προχωρησε η δεν πηγε καλα...μονο με την αδερφη του φιλου μου δεν προχωρησα γρηγορα το αφησα...και με αυτην τωρα δεν ξερω απλα ολες δεν ειναι το ιδιο αν και εχεις δικαιο παντως...Αν ομως δεν το σκεπτεσαι τοσο οσο εγω τωρα και δρω πιο αυθορμητα μου ερχονται καπως ξαφνικα και ωραια...απλα το σκεπτομαι τωρα την καθε μου κινηση για να μην φαω παλι τα μουτρα μου γιαυτο θέλω να ακούσω και περισσοτερες απόψεις επι του θέματος παιδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παιδί Μάλαμα View Post
    Απλά είχε ένα θέμα υγείας και καπάκι μου συνέβει κάτι και έφυγα λόγο δουλειάς και πέρασαν πάνω απο δέκα μέρες όταν ήρθα λοιπόν και είμασταν και οι δυο καλα και ξερει οτι είπαμε να βρεθούμε...το αφήνει να περναει... περασαν 5 μερες, ε δεν το κυνηγαω αλλο...απλα πραγματα. Αν της το πω παλι και το αφησει για μετα η μου πει ε θα δουμε θα σου πω ποτε να το κανονησουμε, θα μου κακοφανει και θα καταλαβω οτι τζαμπα ο ενθουσιασμος μου.
    Ρε φιλε απ τη γυναικα περιμενεις να σε παιρνει τηλεφωνο για βολτες? Παρτην εσυ, σιγα το πραγμα. Ξεκινα παλι να της μιλας οπως πριν τα γεγονοτα αυτα και στην κουβεντα της προτεινεις εξοδο και στην εξοδο θα κανεις το παιγνιδι σου τετ-α-τετ πλεον. Δεν εχεις να χασεις και κατι. Αλλα στο λεω κ γενικοτερα, μην περιμενεις απ τη γυναικα κινησεις, η γυναικα θελει να σαι leader. Ισως να χεις ακουσει οτι η γυναικα και να της αρεσει καποιος δεν κανει κινηση απο μονη της, πολυ δυσκολα για πολλους λογους.

Kerasi εχεις λαθος...ποσες φορες θα της πεις και ποσες φορες θα καταπιεις να σου αλλαξει τα πλανα και να αναβαλλει την εξοδο που "λεγαμε" ενω στην αρχη ολα καλα και ωραια πηγαινανε...εχω βγει τοσες φορες με γυναικες οταν ξεκιναει κατι και παει καλα ειναι η λογικη φορα των πραγματων οταν το κοβεις και ξαφνικα κατι μας σταματαει και αποφευγεις εκει ειναι που με κανει να λεω οχι εσυ θα μου δειξεις το ενδιαφερον σου εγω στο εχω παραδειξει...Τις κινήσεις μου τις έκανα και με το παραπάνω. Ενδιαφέρον έδειξα ετυχε δουλειά εφυγα καποιες μέρες ηρθα εδωσα παρον ε δεν θαου το ακυρωνεις δεν είμαι σκυλάκι σου εγω...οποτε το μπαλακι ειναι ολο δικο σου. Αν κανω λαθος πες μου?
    Last edited by Παιδί Μάλαμα; 23-02-2015 at 12:52.

Senior Member
    Ναι απλα τωρα επειδη μεσολαβησανε καποια θεματα και ελειπες, κανε μια προσπαθεια ακομα. Ξεκινα να ξαναμιλας για να μη χαθει τελειως η επαφη και προτεινε αλλη μια βολτα. Αμα σου πει οχι ενταξει. Δε χανεις ομως τιποτα. Το χεις παρει εγωιστικα? δεν ξερω.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast