Results 1 to 15 of 67
Thread: Μηπως ειμαι αποθητικος
-
07-02-2015, 23:30 #1
Μηπως ειμαι αποθητικος
Καλησπερα σε όλους ,
δε ξερω αν το θεμα ειναι σοβαρο, ισως για καποιους να ειναι και βλακωδες . Αλλα για μενα ειναι λιγο σοβαρο . Ειμαι μονος μου κανα 4μηνο τωρα . Το θεμα μου δεν ειναι η μοναξια οσο το οτι δε μπορω να ξεκολλησω απο τη μοναξια , δεν με ενοχλει αλλα στη παρουσα φαση θελω μια κοπελα διπλα μου . Εδω και 3 μηνες εχω κανει 4 προσπαθειες . Η μια δε δεχτηκε καν να βγει μαζι μου . Οι αλλες 3 με προβληματισαν πολυ . Η πρωτη δεχτηκε να βγει μαζι μου , υπηρχε πολυ eye contact και νομιζα πως ολα ηταν κομπλε . Βγηκαμε μια φορα και ειχαν παει ολα καλα . Την δευτερη φορα ηταν απομακρη και δεν ηθελε να την συνοδεψω μεχρι το σπιτι , αποτυχια φουλ .... της ξαναεστειλα να βρεθουμε αλλα τιποτα, δεν απανταγε .
Η δευτερη βγηκε μαζι μου πρωτη φορα και μετα στο δευτερο ραντεβου μου ηρθε απροειδοποιητα με μια φιλη της και ενω με ειχανε γραμμενο και μιλαγανε μεταξυ τους μετα απο μια ωρα η φιλη ειπς πως ειχε να παει να κανει μια εργασια και η ''δικια'' μου ειπε ας φυγουμε ολοι..... Εμεινα μ@λ@κ@ς ....
Η τριτη πιστευα πως θα ειναι το τυχερο μου . Βγηκαμε μια φορα τα λεγαμε πολυ καλα και η γλωσσα του σωματος της μου ελεγε οτι της αρεσα , μολις φυγαμε δεχτηκε να ξανακανονησουμε . Την ιδια νυχτα την πετυχα σε ενα μαγαζι με αγορι σε τρυφερες στιγμες . Καθοταν σχεδον διπλα μου και εκανε πως δε με ηξερε παρα μονο μου πεταγε κοφτες ματιες . Την επομενη μερα την ειδα στο αναγνωστηριο που διαβαζω αλλα μου μιλαγε σαν να μην εγινε τιποτα σα να ημασταν 2 απλοι γνωστοι .
Πραγματικα δεν ξερω , πεφτω εγω πανω σε βλαμενες (η 3η ηταν σιγουρα) ;;;
Οταν καποια ομως δεχεται να βγει μαζι σου σημαινει πως θελει να δει τι καπνο φουμαρεις , αλλα για να μη με δεχονται 2 συνεχομενες περιπτωσεις μηπως ειμαι εγω αποθητικος σαν χαρακτηρας;;; απο εμφανιση δεν εχω προβλημα, πολλες εκει εξω με κοιτανε . Επισης σκεφτομαι και το αλλο και θελω μια γυναικια απαντηση σε αυτο . Γιατι οι γυναικες οταν δε θελουν καποιον δεχονται να βγαινουν μαζι του και δεν του λενε απλα οχι ;;;;
- 07-02-2015, 23:41 #2
Αυτες τις κοπελες που τις γνωρισες?
07-02-2015, 23:43 #3
δε διαβασα τι εγραψες αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι κανενας δεν ειναι μονος του οσο ξερει τι θελει οσο ο τροχος γυριζει θα βρεθει το καταληλο κ για σενα αρκει να το ξερεις πιο ειναι κ πως να μινεις κοντα σου..
κ παλι ετσι καλεισαι να εξερευνισεις το κοσμο της αυτογνωσιας σου.
για να λες οτι εισαι μονος σου σημαινει οτι δε γνωριζεις τον εαυτο σου.
07-02-2015, 23:50 #4
λοιπον επειδη ειμαι γυναικα θα σου πω την αποψη μου...γενικα ολες οι γυναικες ψαχνομαστε τελευταια αρκετα το ενα μας μυριζει το αλλο μας βρωμαει..πρωτον ποσο χρονων εισαι?
δευτερον που τις γνωρισες και τριτον για τι θεματα συζητατε ? και εγω εχω βγει με πολλους και για διαφορους λογους .πχ με εναν επειδη ηταν απο την ιδια σχολη με μενα και ισως καπου να με βοηθουσε..με τον αλλο γιατι ηταν ομορφος και ηθελα να δω συμπεριφορα...και τον τριτο που τωρα ειμαι και σε σχεση με παρηγορουσε για τον πρωην μου επι 3 μηνες ασχολειοταν μαζι μου ε και με την αψογη συμπεριφορα του με κερδισε..
08-02-2015, 00:20 #5
Φοιτητης ειμαι στα 23 μου , την μια την ειχα γνωρισει στο γυμναστηριο , την 2η απο το χορο και την τελευταια που ειχε ήδη σχεση μεσα απο κοινες παρεες στο αναγνωστηριο που διαβαζω ειδικα στην τελευταια υπηρχε κατι το ενοιωθα στο τροπο που με κοιταζε και μιλουσαμε αλλα μαλλον κουνια που με κουναγε ... Απο θεματα συζηταγαμε τα παντα , ενδιαφεροντα σπουδες διασκεδαση ταξιδια τα βασικα για γνωριμια , ενταξει αν εκανα κανα φαουλ που να τις εκανε να ξενερωσουν δεν το ξερω .... Ψιλοαπογοητευομαι γιατι δεν μπορω κιολας να γνωριζω γυναικες μεσα απο νυχτομαγαζα αλλα οπως μου λες iliana26 εσεις οι γυναικες μπορει να βγειτε με καποιον και να μην τον βλεπεται καν σαν αντρα
08-02-2015, 00:35 #6
Απ'οτι βλεπω απο αλλα θεματα που εχεις ανεβασει,δεν εισαι κοινωνικος και πιθανον δεν το εχεις με το μιλητο,και αυτο ισως τις ξενερωνει γιατι οι γυναικες θελουν πιο εξωστρεφεις.Ψαξου με τιποτα κοπελες που ειναι πιο κοντα στο χαρακτηρα σου και θελουν καποιον αντιστοιχο.Δεν ειναι πολλες αλλα υπαρχουν.
Τα νυχτομαγαζα ξεχνα τα,μονο για διασκεδαση με φιλους και κανενα μπανιστηρι,εδω αλλοι πιο ''παικτες'' και τρωνε χ.
BTW,η 2η και η 3η,ανεξαρτητα απο το χαρακτηρα σου,αντικειμενικα ηταν μαλακισμενες.
08-02-2015, 00:39 #7
Μέσα σου δεν φαντάζεσαι έστω και λίγο για ποιο λόγο γίνεται αυτό ώστε να το αλλάξεις; Ίσως δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Πάντα θα υπάρχουν και κοπέλες βέβαια που δεν ξέρουν τι θέλουν
08-02-2015, 00:53 #8
nikiii αυτο που μου εχω αναγνωρισει ειναι πως ειμαι γενικα λιγο απομακρος . Συχνα εχω ενα υφος που ειναι ψαρωτικο οπως μου λενε φιλοι μου και αυτο μαλλον τρομαζει τους αλλους , γενικα ειμαι πολυ πολυ ντροπαλος . Γενικα εχω πολυ αμυντικη συμπεριφορα μου το λενε και οι γονεις μου αυτο :/
08-02-2015, 00:58 #9
Και που να τις βρω αυτες ρε συ αλαφροισκιωτε ... Οσες σχεσεις ειχα ηταν κοπελες χαμηλων τονων και παλι δεν ειδα τιποτα αξιολογο ..... Ολο γκρινια και ξενερα
. Αλλα ισως εχεις δικιο για αυτο με την αντιστοιχια χαρακτηρα . Τι να κανουμε ομως που πρωταρχικο κριτηριο ειναι η εξωτερικη εμφανιση
08-02-2015, 01:04 #10
Να μην είσαι απόμακρος και να μην φοβάσαι. Το λιγότερο που να κάνεις να είναι έστω να τις χάιδεψεις κάποιες φορές στον ώμο. Δεν είναι ωραίο να είναι κάποιος παγωμένος. Δεν θέλουμε μόνο λόγια. Θέλουμε και κάποιες κινήσεις.
08-02-2015, 01:04 #11
Mπορει και αυτες να ηθελαν καποιον πιο κοινωνικο.Ή να ηταν απλα μαλακισμενες.Ή να κανες εσυ μαλακιες.Εσυ ξερεις :p
. Αλλα ισως εχεις δικιο για αυτο με την αντιστοιχια χαρακτηρα . Τι να κανουμε ομως που πρωταρχικο κριτηριο ειναι η εξωτερικη εμφανιση
Βασικα απ οτι καταλαβαινω δεν εχεις και επιλογες λογω μικρου κυκλου,ειναι και αυτο προβλημα.
08-02-2015, 01:18 #12
χαχα ωραια τα ταλευτα σου σχολια Aλαφροισκιωτε , ολα παιζουν εχεις δικιο . Ενταξει ο κυκλος μου ειναι πολυ μικρος για να πω την αληθεια γιατι ειμαι και σε μικρη πολη, σε σκυλογκομενες δε παω ποτε :P. Οσο μεγαλωνω ομως αντι να μου φαινονται πιο απλα τα πραγματα μου φαινονται πιο πολυπλοκα
08-02-2015, 01:21 #13
08-02-2015, 02:16 #14
Δεν ξέρουν τι θέλουν φίλε μου.Μην απογοητεύεσαι.Αν κάποια θέλει..και όλα λάθος να τα κάνεις,θα καταλήξετε μαζί.Αν πάλι είναι χτυπημένη από τον Θεό...ο καλύτερος του κόσμου να είσαι,δεν θα γίνει τίποτα.
08-02-2015, 06:44 #15
μειωνοντας τις πρωην σου μειωνεις και τον εαυτο σου που τις επελεξε... γιατι το κανεις αυτο? η εξωτερικη εμφανιση ειναι πρωταρχικο κριτηριο σε σενα? (δεν ειχα ποτε τετοιο κριτηριο αλλα εφοσον το εχεις κοιτα να μην ειναι το μοναδικο). επισης καζανι που κοιτας δε βραζει. χαλαρωσε. ειναι ελκυστικο..