Results 1 to 15 of 15
Thread: σοβαρο
-
08-02-2015, 01:50 #1
σοβαρο
Γεια σας ειμαι νεος σε αυτο το site και εχω διαβασει καποιες ιστοριες και δεν μπορω να βγαλω ακρη σε αυτο που εχω εγω...θα ηθελα να σας ενημερωσω πρωτα απολα πως ξεκινησε...λοιπον ειχα σκεφτει να παω να σπουδασω σε στον οαεδ να βγαλω μια σχολη για να μπορω να κανω και γω κατι στο μελλον..στην αρχη ολα κοιλουσαν σωστα και οταν μετακομησα στο μερος που ηταν η σχολη αρχισα και ενιωθω εναν κομπο μεσα μου συνεχεια να ανακατευομαι να θελω να κανω εμετο και δεν ηξερα τι να κανω και ετσι μετα απο δυο βδομαδες παρατησα την σχολη γιατι δεν αντεχα...μετα τα πραγματα εγιναν καπως καλυτερα οταν ημουν στο μερος που μενω(σε χωριο μενω)...τωρα τελευταια οταν φευγω με την παρεα να παμε στην πολη για να πιουμε κανενα ποτο η να κανουμε καμια βολτα σε ολο το δρομο μεσα στο αυτοκινητο νιωθω και ειναι χαλια το στομαχι σαν να μου το ανακατευει καποιος και νιωθω και ενα κομπο στον λαιμο..ενω ποτε δεν ειχα κανενα θεμα οταν πηγαινα καπου με καποιο αυτοκινητο η μεσο μεταφορας...τωρα ενω θελω να παω προσπαθω να μην παω γιατι θα το νιωσω αυτο και θα μου χαλασει την ορεξη και δεν θα νιωθω καθολου καλα...εγω πιστευω οτι ολο αυτο ειναι στην σκεψη αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να το σταματησω...
- 08-02-2015, 02:01 #2
κατσε γιατι με μπερδεψες. εμενες σε χωριο, πηγες σε μια πολη για σπουδες και τωρα αυτο που λες με το αμαξι ποτε εγινε? ξαναγυρισες στο χωριο?
και επιπλεον που αλλου συμβαινει αυτο με το στομαχι σου εκτος μεσα απο το αμαξι και τα μεσα μεταφορας?And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
08-02-2015, 02:04 #3
Να χαλαρώσεις φίλε μου,είναι άγχος.Κάνε λίγο γυμναστική,πράγματα που σε ευχαριστούν και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ.Καλό θα ήταν αν συνεχίσει να επισκεφτείς εναν ψυχολόγο γιατί έτσι επηρεάζεται η ζωή σου.
08-02-2015, 02:12 #4
ευχαριστω που απαντησατε τοσο γρηγορα..!!! επειδη δεν το αντεχα την σχολη της παρατησα και ξαναγυρισα στο χωριο...στην αρχη γινοταν οταν ηταν να μετακινηθω με καποιο οχημα και τωρα στο τελος το παθαινω συνεχεια σχεδον οπου και να ειμαι και ειδικα οταν χαλαρωνω δεν κανω κατι εκεινη την στιγμη αν κανω κατι που εχω εκει περα το μυαλο μου δεν εχω κανενα προβλημα.....
08-02-2015, 14:12 #5
με αυτα που λες μου παει το μυαλο πιο πολυ στο ψυχοσωματικο.....
εμμμ σκεφτεσαι κατι που ισως σε επηρεασε?
καποιος στρεσσογονος παραγοντας?
κατι δυσαρεστο που συνεβη?
αλλα συμπτωματα περα απο το στομαχι σου εχεις..?And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
08-02-2015, 17:32 #6
στην αρχη ηθελα να παω σε εκεινο το μερος για να σπουδασω το ηθελα πολυ αλλα μετα οταν πηγα σκεφτηκα οτι δεν θα εχω τα λεφτα να κυκλοφοραω να κανω διαφορα εκει περα και αρχισε και με επαιρνε ολο αυτο απο κατω στο τελο ειδα οτι αρχισε και με πειραζε ολο αυτο που εγραψα με το στομαχι και να θελω να κανω εμετο το σταματησα γτ ηταν απο εκει περα...μετα ομως αρχισε παλι και με επιανε και εδω στο χωριο (οπως σας ειπα οταν εμπενα σε καποιο οχημα)...εγω πιστευω οτι επειδη το σκευτομαι το παθαινω ολο και αν προσπαθω να κανω κατι να μην το σκευτομαι δεν μπορω...τωρα τελευταια με εχει πιασει κατι αλλο..σαν να δυσκολευομαι να αναπνευσω πρεπει καποιες φορες να παρω μεγαλες ανασες...!!!
08-02-2015, 17:38 #7
Καλησπέρα και από μένα μιχάλη, συμφωνώ ότι κάτι ψυχοσωματικό σου συμβαίνει και δεν είναι τίποτε τόσο σοβαρό, απλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην το αφήσεις να διογκωθεί και να παραμένει στην σκέψη σου συνέχεια. Δεν κατάλαβα αν η σχολή δεν σου άρεσε ή ένιωσες υπέρμετρο άγχος να την παρακολουθήσεις και τα παράτησες. Αν συνέβη το πρώτο ίσως και να σε στρεσάρει και αυτό το ίδιο το γεγονός ότι δεν μπόρεσες να ανταποκριθείς ενώ το ήθελες. Αν πάλι δε σου άρεσε καλά έκανες και σταμάτησες. Μπορεί να βρεις μια απασχόληση, κάτι διαφορετικό που να σου αρέσει περισσότερο. Γενικά να απασχολείσαι με πράγματα και γυμναστική που ανέφερε ο white, κάνει καλό. Αν δεις ότι τραβάει πολύ αυτό το στρες και αν δεν έχεις κάποιο δικό σου άτομο με το οποίο νιώθεις άνετα να μοιραστείς αυτά τα προβλήματα, ψάξε αν υπάρχει κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας στην περιοχή σου, για συμβουλές και από έναν ψυχολόγο.
08-02-2015, 18:31 #8
γεια σου φιλε μου... λοιπον η σχολη μου αρεσε αλλα πιστευω οτι επειδη εχω γενηθει σε χωριο και εκει περα εχω μεγαλωσει ηταν για μενα καπως το να παω στην πολη δεν μπορουσα να ζησω εγω σε ολη αυτη την βαβουρα...τωρα εχω δουλεια και μπορω και απασχολιεμαι με κατι ...αλλα αυτο οπως μου ειπες πρεπει να προσπαθησω να μην το σκεφτομαι και μου ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο..!!
08-02-2015, 18:51 #9
Το κατανοώ αυτό που λες. (φίλη είμαι) Είναι δύσκολη μια τέτοια αλλαγή, από το χωριό σε μια πόλη με βαβούρα. Προφανώς πιέστηκες και σου βγήκε όλη αυτή η αντίδραση στον οργανισμό σου. Το άγχος σου ξέσπασε έτσι, δεν είναι τίποτα, φυσιολογική αντίδραση είναι κάτα κάποιο τρόπο. Επίσης τώρα η πόλη μπορεί να μη σου αρέσει τόσο μετά την εμπειρία αυτή ίσως γι' αυτό το παθαίνεις πάλι όταν πρόκειται να την επισκεφτείς. Εγώ θα σου πρότεινα μην το αποφεύγεις τελείως να πηγαίνεις, αλλά μην ζορίζεσαι και υπερβολικά, δώσε χρόνο στον εαυτό σου, σιγά-σιγά. Αν έχεις καλή παρέα όταν θα πας εκεί μπορείς να επικεντρώνεσαι σε αυτό ότι θα περάσεις καλά με φίλους. Γενικά όσον αφορά τις σκέψεις το να προσπαθείς πολύ να τις διώξεις δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή έρχονται εντονότερα. Οπότε σημαντικό είναι όταν έρχεται επίμονα αυτό που σε απασχολεί, είναι καλύτερο να μένεις ήρεμος και να συνεχίζεις τη δραστηριότητα που κάνεις εκείνη τη στιγμή. Είναι ωραίο που έχεις δουλειά και γενικά καλό είναι να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά, όσο μπορείς μην κρίνεις έντονα τον εαυτό σου, με το χρόνο θα ηρεμήσεις πιστεύω.
09-02-2015, 00:18 #10
φιλη τοτε :) σε ευχαριστω πολυ για ολα αυτα που εγραψες θα προσπαθησω να το κανω ολο αυτο να δω πως θα παει...παντως εχω σκεφτει να επιεπισκεφτω και και καποιον ιατρο για να δω και αυτος τι γνωμη εχει για το θεμα και το τι θα μου πει τι λες να το κανω ?
09-02-2015, 10:04 #11
09-02-2015, 15:47 #12
σε ευχαριστω πολυ που με βοηθησες να δω τι θα κανω με αυτο που εχω..!!!
09-02-2015, 16:06 #13
09-02-2015, 16:40 #14
σαν να δυσκολευομαι να αναπνευσω πρεπει καποιες φορες να παρω μεγαλες ανασες
ακριβως αυτο που λες ειναι ΣΑΝ ... δεν συμβαινει πραγματικα οποτε μην αγχωνεσαι...!!
απο την εμπειρια μου καταλαβα οτι τα συμπτωματα ερχονται ενα ενα.. οχι ολα μαζι..
την πρωτη βδομαδα μπορει να σε απασχολησει το Ασυμπτωμτα την δευτερη το Β κλπ..
ετσι πανε αυτα...
εχω βιωσει πανω απο 10 συμπτωματα αγχους(ταχυκαρδιες ταχυπαλμιαες δυσπνοιες κομπους στο λαιμο ζαλαδες "θολωμα στο κεφαλι" στομαχι χαλια κλπ κλπ κλπ, αλλα φυσικα ποτε ολα μαζι...
ειναι τα λεγομενα ψυχοσωματικα...
κατι στα προκαλει ολα αυτα!!
και ναι... το να μην τα σκεφτεσαι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!! βρες πραγματα να ασχολεισαι....εγω αυτο εκανα!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
10-02-2015, 11:05 #15
τωρα δυο μερες που μιλησα για ολο αυτο εδω στην ιστοσελιδα το εβγαλα και απο μεσα μου με βοηθησε κακαπως και νιωθω καλυτερα αλλα υπαρχουν ακομα φορες που το νιώθω ακομα....παντως θυμαμαι και πριν πιασω και την δουλειά ηταν πολυ ποιο τραγικα τα πραγματα γτ δεν ειχα κατι να κανω και σκεφτόμουν και μελλον πως θα περασω και ολα και αυτο με στεναχωρουσε πολυ περισσοτερο αλλα τωρα με την δουλεια ειναι καπως καλυτερα....