γιατρος η ασθενης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Banned
    Quote Originally Posted by 66psy View Post

οι ψυχοθεραπευτες εξαλλου δεν ειναι φιλαρακια.... και δεν πρεπει να ειναι...
    καλο ειναι να αισθανομαστε ανετα μαζι τους, να νιωθουμε οτι μας καταλαβαινουν, μας βοηθουν και μας νοιαζονται αλλα μεχρι εκει..!
    Διαφωνω .. Ο ψυχοθεραπευτης πρεπει και επιβαλλεται να ειναι φιλος σου , φυσικα με τις απαιτουμενες επαγγελματικες αποστασεις. Αν δεν σε προσεγγισει φιλικα , πως θα ανοιχτεις , πως θα νιωσεις ανετα?
    Τωρα στην περιπτωση του Μαγκαιβερ , προφανως δεν τον εχει ιδιαιτερη αναγκη σε ψυχολογικο επιπεδο και απλα παει εκει για την συνταγογραφηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mπορει να ειναι αυτος ο ' διπλωματουχος ' , αλλα εχω αποκτησε τοσες γνωσεις αυτα τα 8 χρονια της κτθλψης , που οτι ξερει , ξερω . Ειμαι και πολυ πονοψυχος και μου δινει χαρα να συνδραμω τον αλλον, εχει πολλα προβληματα τελευταια ( τον γνωριζω 5 χρονια , καλος ανθρωπος ) . 20 ευρω που μου παιρνει , ειναι ισα ισα το κοστος των 2 συνταγων ( +ΦΠΑ ) . Εχω και βελτιωση . Τι να μου πει τωρα ενας ψυχιατρος , αυτοι ειναι για ασχετους , αλλα χρειαζομαι τα ζαναξ ( κοκκινογραμη συνταγη ) .
    Μην τρελαθούμε κιόλας ε; Δεν ξέρω το επίπεδο σπουδών σου αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να τελειώσεις ειδικά ιατρική.Και μετά απο αυτό άλλα 5 χρόνια για ψυχιατρική.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα,μπορεί ο συγκεκριμένος να μην είναι ο κατάλληλος αλλά μην λέμε οτι οι γιατροί ειναι για άσχετους.Πρέπει να αλλάξεις γιατρό,τα ζανάξ δεν είναι καν θεραπεία.

υ.γ 30 χρόνια παω στα μπουζούκια,ακόμα μπουζούκι δεν έμαθα.

Banned
    Αν δεν σε προσεγγισει φιλικα , πως θα ανοιχτεις , πως θα νιωσεις ανετα?
    φαινεται πολυ απλο αλλα λιγοι το εχουν κατανοησει ως τωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Πλάκα σου έκανα... επειδή έγραψες να τις πας βόλτα. Όχι ότι ξέρω πολλά από μοτοσυκλέτες, αλλά ότι λειτουργούν με βενζίνη και κάτι άλλα βασικά τα ξέρω :D
    !

Ελα βρε Breath που τσιμπας !! χιουμορ Αγγελος ηταν αυτο , σε απαντηση του δικου σου χιουμορ !!! ειναι δυνατον να μην ξερεις οτι οι μοτοσυκλεττες δεν λειτουργουν με λουρι !! χα χα χα ! την πατησες !! Αλλα ειμαι παντα καλοπροαιρετος και δεν ειρωνευομαι κανεναν , αλλα ολιγον πλακατζης !! Φιλικα Breath .

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Μην τρελαθούμε κιόλας ε; Δεν ξέρω το επίπεδο σπουδών σου αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να τελειώσεις ειδικά ιατρική.Και μετά απο αυτό άλλα 5 χρόνια για ψυχιατρική.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα,μπορεί ο συγκεκριμένος να μην είναι ο κατάλληλος αλλά μην λέμε οτι οι γιατροί ειναι για άσχετους.Πρέπει να αλλάξεις γιατρό,τα ζανάξ δεν είναι καν θεραπεία.

υ.γ 30 χρόνια παω στα μπουζούκια,ακόμα μπουζούκι δεν έμαθα.

H θεραπεια ειναι τα seroxat , οχι τα ζαναξ . Τωρα αν εσυ πηγαινεις 30 χρονια στα μπουζουκια και δεν βαρεθηκες , μαλλον εσυ χρειαζεσαι ψυχιατρο !! να σου συστησω τον δικο μου ?

Banned
    Ελα βρε Breath που τσιμπας !! χιουμορ Αγγελος ηταν αυτο , σε απαντηση του δικου σου χιουμορ !!! ειναι δυνατον να μην ξερεις οτι οι μοτοσυκλεττες δεν λειτουργουν με λουρι !! χα χα χα ! την πατησες !! Αλλα ειμαι παντα καλοπροαιρετος και δεν ειρωνευομαι κανεναν , αλλα ολιγον πλακατζης !! Φιλικα Breath .
    Α είπα κι εγώ! ;) δεν έχω πρόβλημα, μ' αρέσει το χιούμορ (με καλή προαίρεση εννοείται πάντα και φιλική διάθεση), χωρίς χιούμορ δεν θα την παλεύαμε με τις ασθένειες και όλα αυτά που τραβάμε!

Senior Member
    H θεραπεια ειναι τα seroxat , οχι τα ζαναξ . Τωρα αν εσυ πηγαινεις 30 χρονια στα μπουζουκια και δεν βαρεθηκες , μαλλον εσυ χρειαζεσαι ψυχιατρο !! να σου συστησω τον δικο μου ?
    Να πάω σε ψυχιατρό γιατι πάω σε μπουζούκια και δεν βαρέθηκα; Δεν ξέρω άν είναι κακής ποιότητας χιούμορ ή πραγματικά τα πιστεύεις αυτα που λες.Γιατι έιδα μιλάς και για μοτοσυκλέτες με λουριά πιο πάνω.'Οπως και να χει οχι δεν χρειάζεται να μου συστήσεις κανέναν.Αν χρειαστώ βοήθεια,θα ρωτήσω εσένα,αφού ξέρεις οπως είπες πιο πολλά απο τους γιατρούς σου.

Banned
    Πηγαινω σεναν ψυχιατρο εδω και καιρο , και τελευταια παρουσιαζει την εξης περιεργη συμπεριφορα . Οταν μπαινω , αρχιζω και τον ρωταω πως ειναι , πως παει ( εχει και αυτος καταθλιψουλα ) , τα προβληματα που εχει με τον γυιο του ( εχει ) , τα οικονομικα του που δεν ειναι ιδαιτερα ανθηρα , απο πραματικο ενδιαφερον . Αρχιζει και μου ανοιγεται , ειμαστε σχεδον συνομιληκοι , αλλα η ωρα περναει , και μου πεταει καμμια ερωτηση , αλλα συνεχιζει τα δικα του . Οταν περασει η ωρα , του λεω , Γιωργο , δεν ειπαμε αρκετα για μενα . Και μου απανταει , ' αφου οτι και να σου πω , εσυ θα κανεις τα δικα σου ' ( οντως ) . Δωσε να σου γραψω τα φαρμακα ( ειναι ζαναξ ) , συνεχισε και το seroxat , και θα σου παρω μονο 20 ευρω για την συνταγη ( 2 συνταγες γραφει ) . Η αληθεια ειναι οτι πραματι δεν τον υπολογιζω , και ενεργω κατα το δοκουν . Τα ζαναξ θελω βασικα . Α , να σας πω οτι εχω καταθλιψουλα .
    Αφου δεν τον υπολογιζω , ουτως η αλλεως ,οπως και κανενα ψυχιατρο , σας φαινεται φυσιολογικο ? ( μην ξεχναμε και τα μονον 20 ευρω ) .
    Εχμ, Άγγελε.... δεν το βρίσκω περίεργο, αφού δεν του αφήνεις άλλα περιθώρια του ανθρώπου! :P

Πέρα από αστεία βέβαια, ο χρόνος είναι για να μιλήσετε για εσένα, όχι για εκείνον. Κι αυτό ισχύει και δερματολόγος να ήταν και δικηγόρος και λογιστής κι οτιδήποτε.
    Αν για παράδειγμα φεύγοντας από έναν επαγγελματία νιώθεις ότι έμεινες με χίλια κενά και απορίες, ή ότι είναι επιρρεπής σε λάθη γιατί δεν σε προσέχει και δεν σε ρωτάει, ή και απλά με το κεφάλι καζάνι γιατί σου λέει τα δικά του και μάλιστα χωρίς να τον ρωτήσεις, ε αυτό δεν είναι καλή επαγγελματική πρακτική.

Πάντως έχε υπόψη ότι μερικές φορές, μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας συζητώντας θέματα των άλλων.
    Άλλες πάλι φορές, μια χαλαρή και φαινομενικά όχι τόσο χρήσιμη συζήτηση βοηθά να συντηρηθεί μια κατά τ' άλλα χρήσιμη διαδικασία ή σχέση.

Banned
    Πάντως έχε υπόψη ότι μερικές φορές, μαθαίνουμε πράγματα για τον εαυτό μας συζητώντας θέματα των άλλων
    αυτο ξαναπεστο μπας κ καταλαβουνε τι ελεγα οταν ελεγα οτι οταν συναντησεις καπιον που σου μιαζει οσο ασχολεισαι μαζι του βγαζεις συμπερασματα κ για τον εαυτο σου

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν συναντησεις καπιον που σου μιαζει οσο ασχολεισαι μαζι του βγαζεις συμπερασματα κ για τον εαυτο σου
    Αυτό είναι αλήθεια αλέξανδρε :)

Banned
    .......................................... :)

Senior Member
    τον θεραπευτη πρεπει να τον συμπαθησεις, να τον εμπιστευεσαι, να πιστευεις οτι μπορεις να σε βοηθησει και οτι θελει να σε βοηθησει, να αισθανεσαι ανετα μαζι του, να ξες οτι σ αποδεχεται ετσι οπως εισαι! Αυτο ειναι σωστος ψυχολογος...
    δεν ειναι φιλαρακι (και απαγορευεται να ειναι με βαση τον κωδικα δεοντολογιας αλλωστε)... γι αυτο εξαλλου ενας ψυχολογος απαγορευεται να παρεχει υπηρεσιες σε φιλικα συγγενικα του προσωπα... γιατι ετσι σπαει η αντικειμενικοτητα και η θεραπευτικη σχεση καταρριπτεται!

ο ψυχολογος για να σε βοηθησει πρεπει να τα βλεπει σφαιρικα οχι να εμπλεκεται συναισθηματικα... ειδαλλως επηρεαζεται και πλεον δεν μιλαμε για επαγγελματισμο
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    66psy δεν παει σε ψυχολόγο.Σε γιατρό πάει.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Καλησπερα σου μελος,ολο αυτο που μου περιγραφεις δηλωνει πως με τον ανθρωπο αυτον γινατε φιλοι αντι να ειναι γιατρος σου για φιλικη παρεα καλος ειναι ομως να σε βοηθαει ουσιαστικα δεν το βλεπω ετσι,Προτεινω να βρεις αλλο ειδικο να σε βοηθησει με την καταθλιψη,Παρατηρεις οτι αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι σε θεση να σε βοηθησει κ να γνωριζεις οτι υπαρχουν ειδικοι κ ειδικοι δεν ειμαστε σε θεση να επικοινωνουμε με ολους το ιδιο αποτελεσματικα

Senior Member
    -----------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 11-02-2015 at 05:56.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast