Results 31 to 45 of 73
Thread: γιατρος η ασθενης
-
11-02-2015, 04:14 #31
[QUOTE------------------------------------------------------------,[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------Last edited by Macgyver; 11-02-2015 at 05:56.
- 11-02-2015, 06:58 #32
11-02-2015, 08:13 #33
11-02-2015, 08:17 #34
[QUOTE=white;524600Αν χρειαστώ βοήθεια,θα ρωτήσω εσένα,αφού ξέρεις οπως είπες πιο πολλά απο τους γιατρούς σου.[/QUOTE]
Εγω ειδικευομαι μονο στην καταθλιψη . Απο αλλες ασθενειες εχω πληρη αγνοια . Τωρα αμα σαρεσουν τα μπουζουκια , be my guest , εγω απλως τα απεχθανομαι .
11-02-2015, 12:07 #35
Το θετικό ειναι οτι δεν χάνεις το χιούμορ σου
real eyes realise real lies
11-02-2015, 16:49 #36
Δεν ξέρω αν ο γιατρός σου είναι για άσχετους, εσύ τον διάλεξες εξάλλου, οπότε θα πρέπει να σκεφτείς μήπως έκανες λάθος επιλογή.
Γενικότερα, αυτή την απλουστευτική λογική του "έλα μωρέ, τι κάνουν κι αυτοί, έχουν το πρόγραμμα στον υπολογιστή και τους κάνει τη δουλειά!" ή "πήραν ένα πτυχίο και νομίζουν κάτι έκαναν" προσωπικά την έχω συναντήσει σε ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει ή κοπιάσει να μάθουν κάτι ούτε έχουν ασκήσει ποτέ με επιτυχία κάποιο επάγγελμα.
Και υποκρύπτει κόμπλεξ αν όχι πλήρη άγνοια και αδυναμία κατανόησης στοιχειωδών πραγμάτων.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να χρειάζεται κάποιος δύο καρτέλες χάπια ημερησίως (όπως κατά καιρούς ο ίδιος έχεις γράψει) δε νομίζω ότι είναι σημάδι βελτίωσης ούτε δείχνει ότι οι τόσες γνώσεις για την κατάθλιψη, βοήθησαν ιδιαίτερα.
Προσωπικά, θα έδινα έμφαση στην ψυχοθεραπεία, ψάχνοντας τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή και όχι αυτόν που θα επιβεβαίωνε την (πιθανόν λανθασμένη και ισοπεδωτική) πεποίθησή μου ότι οι ψυχολόγοι και ψυχίταροι είναι άχρηστοι και άσχετοι. Σε καμία περίπτωση δεν θα αρκούμουν στο δεκανίκι της φαρμακευτικής αγωγής.
Αλλά εγώ είμαι εγώ κι εσύ είσαι εσύ. Και η ζωή μας αυτή που εμείς δημιουργήσαμε.
υ.γ. Πάντως, για την οικονομική επιφάνεια που υποστηρίζεις πως έχεις, λίγο ματζίρικο μου ακούγεται να αναφέρεσαι και να ξανα-αναφέρεσαι στα 20 ευρω!
11-02-2015, 19:29 #37
"πήραν ένα πτυχίο και νομίζουν κάτι έκαναν"
τα μοιραζεται με τους αλλους η τα κρατα για να απολογηται μονο στον εγωισμο του?
προφανως δε μπορεις να απαντησεις σε αυτο που ρωταω εκτος αν γνωριζεις αρκετα καλα καπιον.
11-02-2015, 19:36 #38
δε νομιζω οτι χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβει καπιος τα αυτονητα
προσεξε ποσο απλο ειναι οσο ασχολησαι με καπιον που σου μιαζει ειναι σα να βλεπεις τον εαυτο σου μεσα απο μια αλλη οπτικη γωνια κ ειναι πολυ ευκολο να παρεις ιδεες μεσα απο αυτο γιατι οτι τον συμβουλευεις συγχρωνως γινεται πανευκολα λυση στα μετρα σου
οστοσο τα απλα πραγματα δεν ειναι κ τοσο κατανοητα απο ολους...
12-02-2015, 08:36 #39
Αγαπητη Μαριαμ , σευχαριστω για την συνδρομη σου . Ελα βρε που παιρνω 2 καρτελλες χαπια/ημερα !!. Απλως απο το 2004 περιπου που αρχισε η κτθλψη , επεσα σενα γιατρο , οχι τον τωρινο , που μουγραφε τα ζαναξ με τη σεσουλα !! τοτε δεν ηξερα τι εστι ζαναξ , και οταν το καταλαβα ημουν ηδη εθισμενος , οχι ομως σε τοσα οσα γραφεις , αλλωστε θα μπορουσε να τυχει και στον καθενα , γιαυτο το γραφω . ΠΡΟΣΟΧΗ σε γιατρους που γραφουν εξαρτησιογονα φαρμακα με ευκολια .
Οσο για την οικονομικη επιφανεια που γραφεις οτι εχω , ολα ειναι σχετικα !!! 20 ευρω ειναι 20 ευρω παντως , και φασουλι το φασουλι .............δεν πεταω χρηματα παντως , το αυτοκινητο μου ειναι του 2002 , και δεν εχω χρηματα να ταλλαξω .
Αντε , εισαι και εξυπνουλα !! ( αληθεια ) .
Η αληθεια ειναι οτι εχω δωσει αρκετα προσωπικα στοιχεια , αδιαφορον βεβαια , αλλα μεσα σε 3.000 μνμτα ολο και κατι θα σου ξεφυγει , ιδιως αν εισαι απειρος στους η/υ οπως εγω . Εχω καταλαβει απο μερικα γραφομενα σου , τι δουλεια κανεις , δεν το λεω ομως δημοσιως !!
Αυτο το μοττο , εγω ειμαι εγω , αλλα εσυ εισαι εσυ , το χρησιμοποιω συχνα .Last edited by Macgyver; 12-02-2015 at 11:34.
12-02-2015, 08:41 #40
12-02-2015, 21:30 #41
Μα δεν έχω κρύψει το επάγγελμά μου από το φόρουμ, έχω αναφερθεί σ' αυτό αρκετές φορές νομίζω.
Παρόλ' αυτά, κάποια καλωσυνάτη κυρούλα (!) που παρακολουθεί ανελλιπώς τα μηνύματά μου, έχει μείνει με την λανθασμένη εντύπωση ότι είμαι εκπαιδευτικός.
Με την ευκαιρία θα της ξαναπώ ότι κάνει λάθος, δεν είμαι εκπαιδευτικός, απλώς για αρκετά χρόνια έχω διδάξει σχέδιο και cad (computer aided design), παράλληλα με το επάγγελμά μου.
Έτσι, για να μην έχει την απορία!
Όσο για το τι μας ξεφεύγει μέσα στα πολλά μηνύματα, η αλήθεια είναι ότι όποιος γράφει ψευτιές, κάποια στιγμή θα την πατήσει πέφτοντας σε αντιφάσεις.
Μάλιστα, κάποια διπλοπρόφιλα την πατάνε κάνοντας το συνηθισμένο λάθος, να αλλάζουν αρχικά τον τρόπο που γράφουν, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεγελάσουν, αλλά σιγά-σιγά, άθελά τους επιστρέφουν στον παλιό και γνώριμο τρόπο γραφής τους!
Αν είναι κάποιος παρατηρητικός, αυτό κάνει μπαμ.
Είναι γνωστό ότι τα ψέματα δύσκολα τα θυμόμαστε, οπότε ένα γνωστό κόλπο για να παγιδεύσεις έναν ψεύτη είναι να τον ρωτήσεις κάτι από το παρελθόν. 9,5 στις 10 φορές την πατάει.
Από αυτά που κατά καιρούς γράφεις λοιπόν, έχω καταλάβει ότι λες πολλά παραμύθια, όπως ότι είσαι πλούσιος και ότι πλέον δεν πίνεις.
12-02-2015, 23:03 #42
Γενικότερα, αυτή την απλουστευτική λογική του "έλα μωρέ, τι κάνουν κι αυτοί, έχουν το πρόγραμμα στον υπολογιστή και τους κάνει τη δουλειά!" ή "πήραν ένα πτυχίο και νομίζουν κάτι έκαναν" προσωπικά την έχω συναντήσει σε ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει ή κοπιάσει να μάθουν κάτι ούτε έχουν ασκήσει ποτέ με επιτυχία κάποιο επάγγελμα.
Και υποκρύπτει κόμπλεξ αν όχι πλήρη άγνοια και αδυναμία κατανόησης στοιχειωδών πραγμάτων.
συμφωνω!!!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
12-02-2015, 23:06 #43
13-02-2015, 01:07 #44
δεν υπαρχει σχεση μεταξυ θεραπαυτη κ θεραπευομενου αυτο που βλεπεις δεν ειναι ο θεραπευτης αλλα το μερος της θεραπειας ακομα δε το καταλαβες.. (??)
σχεση με τον θεραπευτη θα χες αν τον γνωριζες εκτος του γραφειου του.
13-02-2015, 01:44 #45
οι αποψεις διιασταναι τελειως επι αυτου του θεματος!
ο καθενας οπως τα βλεπει εξαλλου :)
κι ο καθενας οπου βρει την γιατρεια!
δεν νομιζω οτι θα μας οδηγησει πουθενα αυτη η συζητηση
εγω δεν θελω προσωπικα ο θεραπευτης μου να ειναι και φιλαρακι μου... φιλους εχω και κανενας δεν με βοηθησε οσο ο γιατρος μου..
γιατι ο επαγγελματισμος απαιτει αντικειμενικοτητα.. και η αντικειμενικοτητα αποσταση..
εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου πως να το κανουμε δλδ !!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic