Results 46 to 60 of 73
Thread: γιατρος η ασθενης
-
13-02-2015, 02:01 #46
Προσωπικα, οπως εχω ξαναγραψει δεν θα μπορουσα να λειτουργησω σε μια θεραπευτικη σχεση που δεν ειναι και φιλικη, με την εννοια της αμοιβαιας συμπαθειας εκτιμησης και της αμφιδρομης ανταλλαγης εμπειριων. Ωστοσο διακρινω οτι ο δικος σου θεραπευτης εχει "πεσει" στα ματια σου, εχει χασει την εκτιμηση σου αφου δεν θεωρεις οτι μπορει να σε βοηθησει και σε αυτη την περιπτωση ειναι προβληματικο. επισης πιστευω οτι η ψυχοθεραπεια προηγειται σημασιας των χαπιων, αφου αυτο που θες ειναι να ξεπερασεις ουσιαστικα την καταθλιψη και οχι τα συμπτωματα της. (η σκηνη που περιεγραψες μου θυμιζει τη σκηνη με τη γυναικα του ψυχιατρου και τον δικο της ψυχιατρο απο το "γυναικες δηλητηριο"? :P )
- 13-02-2015, 02:01 #47
οπως δε καταλαβαινεις δε διιστανται καμια αποψη αφου ολα αυτα δε τα λεω επιδη μου ηρθε επιφυτηση του αγιου πνευματος αλλα επιδη εχω γνωστους μου που ασχολουνται με τη ψυχολογια κ περασα ωρες συζητωντας για αυτη κ μαλιστα συναντησα κ μια φοιτητρια μια μερα που μου ειπε το ιδιο πραγμα που κ πριν ηξερα οτι ο σκοπος της ψυχαναλυσης ειναι να τα βρει ο θεραπεομενος με τον εαυτο του. ο ψυχαναλυτης δεν τρεφει αισθηματα για τον θεραπευομενο αλλα τον προοθει να βρει μονος του τη λυση για να τα βρει με τον εαυτο του
οπως ακριβως κ τα γκρουπ θεραπυ λεγονται κ ομαδες αυτογνωσιας
αυτογνοσια σημαινει αυτος που εχει γνωση για τον εαυτο του...
τωρα η το καταλαβαινεις η οχι εμενα να σου πω δε με πολυενδιαφερει...
13-02-2015, 02:25 #48
κ ως συνηθως θα πρεπει να συμπεριφερομαι ως τεφτερτζης διαβασε..
http://e-psychology.gr/selfhelp/207-...wth-kanavitsas
13-02-2015, 02:25 #49
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 02:26 #50
δεν φαινονται πια μαυρισα τεσπα:
ο ψυχαναλυτης δεν τρεφει αισθηματα για τον θεραπευομενο αλλα τον προοθει να βρει μονος του τη λυση για να τα βρει με τον εαυτο του
οπως ακριβως κ τα γκρουπ θεραπυ λεγονται κ ομαδες αυτογνωσιας
αυτογνοσια σημαινει αυτος που εχει γνωση για τον εαυτο του...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 02:30 #51
αλλο φιλικη σχεση με ολα αυτα που περιγραφεις (που οντως οφειλουν να υπαρχουν) κι αλλο φιλια!
Ασφαλως και πρεπει να υπαρχει καλο κλιμα.. αλλιως πως θα ανοιξεις την ψυχη σου?
ο σωστος επαγγελματιας κατα εμε ειναι αυτος που θα καταφερει να σε κανει να νιωσεις ανετα, ζεστα, εμπιστοσυνη, αποδοχη ,ενδιαφερον, αλλα παραλληλα θα ξερει να κραταει τις αποστασεις....And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 02:54 #52
ολοι τρελαινονται να μου βγαζουν παρατσοκλια προεδρο με λεει ο ενας νιτσε ο αλλος χαχα
13-02-2015, 03:07 #53
εγω αυτο εχει καιρο που το βγαλα σε παρακαλω!!
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 03:12 #54
Όταν κάποιος νιώθει πως τα συναισθήματά του ή τα «θέλω» του είναι σε αντίθεση με τους όρους αξίας που του έχουν επιβληθεί από το εξωτερικό του περιβάλλον βιώνει μια συναισθηματική σύγκρουση. Π.χ. Σε κάποιον δεν αρέσει η διασκέδαση των κέντρων διασκέδασης, στην παρέα του όμως αυτή είναι πολύ δημοφιλής. Το να αναγνωρίσει πως βαριέται στα κέντρα αυτά θα τον φέρει σε σύγκρουση με την ανάγκη του να ανήκει στην παρέα του.
Έτσι ασυνείδητα μπλοκάρει εκείνα τα συναισθήματα και τα κομμάτια της εμπειρίας του που του λένε πως δεν του αρέσει η διασκέδαση των clubs και πείθει τον εαυτό του πως εκεί όντως διασκεδάζει. Από την άλλη πλευρά, συχνά αυτά τα απωθημένα του συναισθήματα βρίσκουν τρόπο έκφρασης με άλλους έμμεσους τρόπους π.χ. με ψυχοσωματικά συμπτώματα, με κακή διάθεση, χωρίς να είναι σαφής ο λόγος της, με επιθετικότητα προς τους άλλους κλπ. Κάποιος άνθρωπος που συχνά κάνει τέτοιες παραχωρήσεις, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον εαυτό του, αλλοτριώνεται και η γνώση του πραγματικού του εαυτού συρρικνώνεται όλο και περισσότερο αφού γίνεται μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες των όρων αξίας του περιβάλλοντός του και της ιδανικής εικόνας που θέλει να δείξει προς τα έξω.
αυτα μας εχουν φαειAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 13:59 #55
Clopy paste 66pay :o Τουλάχιστον γράφε και την πηγή.
real eyes realise real lies
13-02-2015, 16:23 #56
Aριαδνη , ψυχιατρος ειναιο ανθρωπος , δεν πολυπιστευω στην ψυχοθεραπεια ( σορυ Μαρινα ) , ο καλυτερος ψυχοθεραπευτης ειναι ο εαυτος σου , εκτος κι αν εχεις τοσο σοβαρα προβληματα να λυσεις . Εγω ειμαι ' συγκυριακος ' καταθλιπτικος ' . Μην υποτιμαμε τα χαπια , μερικα ειναι καλα , αλλα τα περισσοτερα ειναι σκουπιδια και τοξικα σκουπιδια μαλιστα . Η καλυτερη θεραπεια για την κτθλψη ειναι η γυμναστικη , ξερεις εσυ , και η συναναστροφη με φιλο . φιλη , φιλους . Αν και βλεπω΄' γυναικες δηλητηριο ' απο τα λιγα που μαρεσουν , αυτο το επεισοδιο δεν το ειδα .
13-02-2015, 16:33 #57
Δεν γνωριζω το επαγελμα σου , εκπαιδευτικος σιγουρα δεν εισαι , εσυ γνωριζεις το δικο μου ? και βεβαια οχι , θα στο πω ομως , συσκευαζω κοκαινη για ενα Κολομβιανο καρτελ ( δεν ττην πουλαω ) . Αληθεια εσυ τι δουλεια κανεις ? ( αφου δεν το κρυβεις ).
Καλε ποτε ειπα οτι ειμαι πλουσιος ? οντως πινω , αλλα μπλε ΕΨΑ λαιτ ! αντε πονηρουλα ! παραμυθια ολοι λεμε στον εαυτο μας .
Τωρα να μιλας εσυ για διπλοπροφιλα , εχμμμ ........., ο καθεις κρινει εξ ιδιων !!
13-02-2015, 16:46 #58
Μαλλιοτραβιέστε ή μου φαίνεται;
Μαρίνα, τι προσέγγιση ακολουθείς αν επιτρέπεται;
13-02-2015, 16:50 #59
[QUOTE=the only peace I can find;525040]Μαλλιοτραβιέστε ή μου φαίνεται;
Oχι μωρε , τοχουμε συνηθησει , απο παλαιοτατων ποστς !! ολο αυτο κανουμε , εχεις καταντησει αστειο !!
13-02-2015, 20:19 #60