Results 1 to 9 of 9
Thread: Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη
-
09-02-2015, 20:51 #1
Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιον καλό ψυχολόγο στην Θεσσαλονίκη. Και σαν επιστήμονα αλλά και σαν άνθρωπο φυσικά και όχι απλά να κοιτάει την τσέπη. (Η τελευταία παρατήρηση αφορά προσωπική εμπειρία). Το οικονομικό είναι ένα θέμα για αυτό θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος ξέρει τι υπάρχει και σε δωρεαν και γενικά οικονομικές λύσεις. Δεν ξέρω αν όλα όσα ζητάω μπορούν να συνδυαστούν αλλά παρόλα αυτά έχω ανάγκη για αυτό θα ήθελα πολύ την βοήθεια σας, μέσω προσωπικού μηνύματος
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
- 11-02-2015, 15:48 #2
Μετά από δύο μέρες δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς???
11-02-2015, 18:23 #3
stan, εκτός του ότι έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται να αναφέρει κανείς δημόσια στοιχεία ειδικών, είσαι και νέο μέλος και δεν μπορεί να σου στείλει κάποιος προσωπικό μήνυμα. Αν όμως υποθέσουμε ότι μπορούσε, εσύ θα εμπιστευόσουν έτσι απλά την υποκειμενική γνώμη ενός ανώνυμου μέλους, που δεν γνωρίζεις καθόλου και δεν γνωρίζει τίποτα για εσένα? Είναι σημαντικό βέβαια που αποφάσισες να βρεις κάποιον ειδικό και μπράβο σου, όμως ο ρόλος του φόρουμ είναι να μοιραστείς εμπειρίες κι ιδέες, να βοηθήσεις και να βοηθηθείς. Αν είχες πει και κάποια πράγματα για εσένα ή αν συμμετείχες, πιστεύω θα ήταν ευκολότερο να ανταλλάξετε και εμπειρίες από ειδικούς με άλλα μέλη. Προς το παρόν ίσως θα μπορούσες να απευθυνθείς στους διαχειριστές του φόρουμ? Ή ακόμα να κάνεις μια έρευνα αγοράς από φίλους, ή από διάφορα sites ειδικών, από άρθρα, ή από την κεντρική σελίδα του e-psychology?
11-02-2015, 18:51 #4
εσύ θα εμπιστευόσουν έτσι απλά την υποκειμενική γνώμη ενός ανώνυμου μέλους, που δεν γνωρίζεις καθόλου και δεν γνωρίζει τίποτα για εσένα?
11-02-2015, 21:13 #5
Βασικα τι θεμα σε απασχολει σταν?
12-02-2015, 16:32 #6
Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα ότι σαν νέο μέλος δεν έχω την δυνατότητα προσωπικών μηνυμάτων. Παρακολουθώ το φόρουμ καιρό και θεωρώ πως ίσως η σημαντικότερη βοήθεια που προσφέρει είναι το να ανακαλύψει κάποιος πως τελικά υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να βιώνει παρόμοια προβλήματα και καταστάσεις. Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν θεωρώ ότι θα με ωφελούσε ιδιαίτερα το να αναλύσω εκτενώς τα προβλήματα μου, όχι γιατί αμφισβητώ τις καλές προθέσεις σας απλά θα ήθελα μια πιο εξειδικευμένη και επαγγελματική βοήθεια. Σε γενικές γραμμές κατάθλιψη, έντονο, άγχος χαμηλή αυτοπεποίθηση, νομίζω πως θα μπορούσα να ταυτιστώ με αρκετά θέματα που έχω δει στο φόρουμ.
Σίγουρα δεν θα ήταν εγγυημένο το να μου προτείνει κάποιος που να αποταθώ αλλά από το να πάω στα τυφλά... Επίσης δεν το βρίσκω εύκολο να ρωτήσω κάποιο άτομο του περιβάλλοντος μου γιατί απλά δεν θα ήθελα να μοιραστώ το θέμα. Είχα επισκεφτεί στο παρελθόν κάποιον, βρίσκοντας τον εντελώς τυχαία και τελικά διαπίστωσα πως απλά μιλούσα στον βρόντο αφού έχασα χρόνο και χρήμα το οποίο δεν είχα την πολυτέλεια να χάσω.
Αν υπάρχει κάποια συμβουλή ή ισως αν υπήρχε η δυνατότητα να έγραφα το μειλ μου για να μου προτείνετε κάποιον θα ήμουν ευγνώμων. Έχω διαβάσει διάφορες σελίδες σχετικά με συμβουλές κτλ, παλαιότερα έπαιρνα κάποια αγωγή(κατόπιν υπόδειξης του ειδικου που είχα επισκεφτεί), προσπαθώ μέσω γυμναστικής και κάποιων σκευασμάτων π.χ Υπερικό αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε και άλλη βοήθεια και δεν έχω άλλο τρόπο και πηγή για να ρωτήσω.
13-02-2015, 02:33 #7
αν δωσεις καποιο μαιλ θα ειναι καλυτερα,
δεν μπορουμε να τα δημοσιευσουμε εδω!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 17:09 #8
Το μειλ μου είναι [email protected]
Όποιος έχει υπόψιν του κάτι, από προσωπική εμπειρία με βάση αυτά που γράφω στο πρώτο ποστ μου ας στείλει.
Ευχαριστώ
15-02-2015, 22:48 #9
Ευχαριστώ για την μια και μοναδική ανταπόκριση στο ερώτημα μου. Προφανώς κανείς άλλος δεν έχει υπόψιν του κάτι ώστε να προτείνει ή έστω την καλή διάθεση...