Εxtreme Game.......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 143
    Junior Member

Εxtreme Game.......

Game .......... start.

Η ΠΡΟΦΑΣΗ

όλα ξεκίνησαν περίπου πριν 2,5 μήνες στον εργασιακό μου χώρο. Αρχικά δεν κατάλαβα πως έγινε. Έλαβα μια τηλεφωνική κλήση όπου εκείνος μου πρότεινε δουλειά. Είχε έρθει κάποια στιγμή στην εταιρεία, είχε δει τον προϊστάμενο μου και ξάφνου με παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει επαγγελματική πρόταση..... να μη χαρακτηρίσω τώρα... anyway, του λέω λοιπόν του "Τοny" ας τον ονομάσω έτσι, ότι έχω εργασία και ενδιαφέρομαι μόνο για part time. Έκλεισα λοιπόν interview απλά από περιέργεια. Συναντηθήκαμε στην εταιρεία του, μιλήσαμε, έμαθα εντωμεταξύ και κάποια πράγματα για την δική μου εταιρεία και τέλος πάντων το πράγμα μύρισε απο μακριά ότι ο λόγος δεν ήταν επαγγελματικός. Του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι ( παρότι μου έταξε τα 2πλάσια χρήματα απο αυτά που παίρνω τώρα !!!) και τον ευχαρίστησα παρόλα αυτά για τη πρόταση.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ
    Ο τύπος λοιπόν στη πορεία άρχισε να μου στέλνει sms σχεδόν για μια εβδομάδα, λέγοντας μου διάφορα όπως γιατί δεν έρχεσαι στη εταιρεία, τα λεφτά κλπ, κλπ. κάποια στιγμή, μια Παρασκευή μου στέλνει μήνυμα βράδυ " ΜΕΤΑ από τόσες προσπάθειες για συνεργασία, δεν μπόρεσα να σε πείσω αλλά η προσπάθεια μετράει" και απαντάω " Δεν νομίζω να ψάχνεις για Ε. Manager γιατί εμένα πρώτη φορά μου κάνουν πρόταση επαγγελματική Παρασκευή στις 10 το βράδυ .
    Συνεχίζει αυτός τέλος πάντων τις απαντήσεις και στο τέλος τον αγνοούσα.
    Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου έλεγε πάλι για δουλειά. Εγώ εντωμεταξύ, ομολογώ ότι ο τύπος μου άρεσε εμφανισιακά.απο την πρώτη στιγμή αλλά δεν είχα δώσει σημασία . Στη προσωπική μου ζωή, μετά από έναν μεγάλο έρωτα, είχα πάθει κατάθλιψη και μάλιστα παίρνω ακόμα χάπια για αυτό, επομένως μέχρι εκείνη τη στιγμή, ένοιωθα ότι μια ζωή έκανα τα «ΠΡΕΠΕΙ» και πάντα την πατούσα. Έκανα πάντα σχέσεις με στόχο να υπάρχει η προοπτική και ποτέ δεν μπήκα στη λογική να κάνω κάτι απλά για να ζήσω μια περιπέτεια. Αύτη η παρένθεση χρειάζεται για να καταλάβετε όσο γίνετε για ποιο λόγο μπήκα στη παρακάτω διαδικασία. Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο του είπα χύμα…. « Δεν νομίζω ότι θές υπάλληλο……. Οπότε πές μου τι θές γιατι δεν είμαστε μικρά παιδια…και αν κολλας ας τα πούμε από κοντα. Αυτός τα έχασε. μα…….. δε………. Του είπα λοιπόν ότι ένας καφές δεν βλάπτεί ¨)

ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
    Έτσι την ίδια μέρα, βρεθήκαμε, ήρθε και με πήρε με το ‘’φτωχικό κάρω του’’ πήγαμε για ποτάκι σε ένα ΦΤΩΧΙΚΟ μέρος και γενικά ο τύπος είχε σχεδιάσει όλο το σκηνυκό σε απόλυτη χλύδα για να με εντυπωσιάσει με τα ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ……

Η συνέχεια αύριο καθώς κλείνει η Εταιρεία. Sorry…….

Senior Member
    και που είναι ακριβώς το πρόβλημα με τον Αντώνη?

Senior Member
    Νομίζω πολύ καλά το χειρίστηκες εσύ ! Αυτός όμως ?????????????

Εμένα αυτή η προσέγγιση θα με ξενέρωνε τελείως !!

Και θεωρώ οτι χωρίς να σε γνωρίζει σε υποτιμάει !! Τι περίμενε ???????? Οτι θα μαγευτείς απο τα λεφτά του ???? Μάλλον σε τέτοια γυναίκα απευθύνεται (και σίγουρα υπάρχουν) !

Εγω θα έλεγα οτι ο τύπος είναι χάσιμο χρόνου !!!

Εσυ ξέρεις καλύτερα !

Senior Member
    ...μα τι έκανε ο χριστιανός?

Senior Member
    1. Ηταν ανειλικρινής ! Της πρότεινε δουλειά , ενώ αυτό που ήθελε και θέλει είναι να την ......... !
    2. Χρησιμποποίησε τη θέση του προσφέροντας δουλειά με υψηλες αποδοχές για να το εκμεταλλευτεί αργότερα και να το γυρίσει σε ερωτικό !
    Φαντάσου να δεχότανε την δουλειά , αφήνοντας την τωρινή, να της την έπεφτε, να γινόταν φορτικός και να είχε 2 επιλογές να υποκύψει ή να φύγει ????? Και γενικότερα να εξαρτάται η οικονομική της ανεξαρτησία απο την ερωτική της εξάρτηση !!!!

Θες και 3 ?

Senior Member
    ..κλειώ μου, το ανέκδοτο με το γρύλλο το ξέρεις?

Γιατί να μην δούμε την πλευρά ενός ανθρώπου που ήθελε να πλησιάσει μια γυναίκα, και αυτός του φαινόταν ο πιο φυσικός τρόπος?
    Και γιατί θα πρέπει να καταδικάσουμε έναν άντρα που έχει λεφτά? Δεν είναι μέρος της εικόνας του αυτό? Δεν δικαιούται να το πλασσάρει όπως γουστάρει? Δεν έπρεπε να στήσει ένα υπέροχο και χλιδάτο σκηνικό για μια γυναίκα που γουστάρει εφόσον έχει τη δυνατότητα να το κάνει?

Και στο κάτω κάτω τι \'επρεπε να έχει στο μυαλό του αν όχι το σεξ? Το γάμο? Και επιτέλους, μεγάλα κορίτσια είμαστε- αν δούμε κάτι πονηρό, διεφθαρμένο και παρενοχλητικό απο την αρχή και δεν μας κάνει το κόβουμε. Δεν βγαίνουμε εξω μαζί του.

Nes pas?

Banned
    λαουρα γουελκαμ,

αν δεν χασεις την οικονομικη σου ανεξαρτησια βουτα το παλικαρι και ορμα....
    αμα βεβαια ειναι μεσα στα κεφια σου οκ???
    προσεξε ομως μην μπερδευεις το σεξ με την δουλεια, αυτα θα πρεπει να ειναι ξεχωριστα.
    Αν υποθεσουμε οτι το διαλυεις και δουλευεις και εχεις τον τυπο διευθυντη σου πχ, βρες καραβι να φυγεις....

Senior Member
    Οχι Reina δικαιολογεις κατι ανηθικο...αλλο να κανεις μοστρα τα λεφτα...και αλλο να προσφερεις σε καποιον δουλεια ενω αποσκοπεις σε αλλους σκοπους.Ο ανθρωπος αυτος που θα δεχτει αυτη τη δουλεια,την εχει αναγκη και περιμενει να ζησει απο αυτην δουλευοντας.
    Δηλαδη τι να παρατησεις τη δουλεια σου να πας να δουλεψεις αλλου...να παρεις χαμπαρι τις προθεσεις του αλλου...να αρνηθεις και να βρεθεις ξεκρεμαστος...ή να αναγκαστεις να ενδωσεις.
    Δηλαδη αν εσυ επιανες δουλεια...ειχες οικογενεια υποχρεωσεις...και ξαφνικα ο προϊσταμενος στην επεφτε και σου ελεγε ή μου καθεσαι ή δρομο πως θα αισθανοσουν?
    Αλλο το καμακι...αλλο το φλερτ...και αλλο αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    1. Ηταν ανειλικρινής ! Της πρότεινε δουλειά , ενώ αυτό που ήθελε και θέλει είναι να την ......... !
    2. Χρησιμποποίησε τη θέση του προσφέροντας δουλειά με υψηλες αποδοχές για να το εκμεταλλευτεί αργότερα και να το γυρίσει σε ερωτικό !
    Φαντάσου να δεχότανε την δουλειά , αφήνοντας την τωρινή, να της την έπεφτε, να γινόταν φορτικός και να είχε 2 επιλογές να υποκύψει ή να φύγει ????? Και γενικότερα να εξαρτάται η οικονομική της ανεξαρτησία απο την ερωτική της εξάρτηση !!!!

Θες και 3 ?

Μαλλον δεν πρόσεξες καλά αυτά που γράφω !!!

Θεωρείς σωστό να παρέχεται εργασία υψηλόμισθη και στην πορεία να γίνεται σεξουαλικό πέσιμο ????

Εγω το θεωρώ απαράδεχτο !!

Γιαυτο και υπάρχει νομοθετική ρύθμιση σχετικά !

Senior Member
    Ακριβως αυτο που λεει η Κλειω...δεν πρεπει στην προσπαθεια μας να ειμαστε ανοιχτομυαλοι να δικαιολογουμε τα παντα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    βαστα βρε κηπ, ειπε για παρτ ταιμ αν προσεξες....
    στο κατω κατω της γραφης, ας μην παει να δουλεψει εκει και ας παει για τα υπολοιπα....

Senior Member
    Για παρτ ταϊμ ειπε η κοπελια αυτος ειπε για δουλεια:)
    Και αν ηταν λιγο \"αγαθιαρα\" και δεν καταλαβαινε τις προθεσεις του?
    Ανηθικο οπως και να το δεις...λες και δεν υπαρχουν αλλοι τροποι για εναν εμφανισιμο οπως λεει και με λεφτα...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Για παρτ ταϊμ ειπε η κοπελια αυτος ειπε για δουλεια:)
    Και αν ηταν λιγο \"αγαθιαρα\" και δεν καταλαβαινε τις προθεσεις του?
    Ανηθικο οπως και να το δεις...λες και δεν υπαρχουν αλλοι τροποι για εναν εμφανισιμο οπως λεει και με λεφτα...

Συμφωνώ !!

Μ......... ο τύπος !! Τι να τον κάνεις ??? Μπορείς να βρεις καλύτερους !! ( εκτος αν ζητάει μια σεξουαλική εκτόνωση ή/και έχει βάλει στο μάτι κάποιο περιδέραιο με διαμάντια ! :P )

Senior Member
    [quote]Originally posted by Laura_Woman
    Game .......... start.

Η ΠΡΟΦΑΣΗ

όλα ξεκίνησαν περίπου πριν 2,5 μήνες στον εργασιακό μου χώρο. Αρχικά δεν κατάλαβα πως έγινε. Έλαβα μια τηλεφωνική κλήση όπου εκείνος μου πρότεινε δουλειά. Είχε έρθει κάποια στιγμή στην εταιρεία, είχε δει τον προϊστάμενο μου και ξάφνου με παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει επαγγελματική πρόταση..... να μη χαρακτηρίσω τώρα... anyway, του λέω λοιπόν του \"Τοny\" ας τον ονομάσω έτσι, ότι έχω εργασία και ενδιαφέρομαι μόνο για part time. Έκλεισα λοιπόν interview απλά από περιέργεια. Συναντηθήκαμε στην εταιρεία του, μιλήσαμε, έμαθα εντωμεταξύ και κάποια πράγματα για την δική μου εταιρεία και τέλος πάντων το πράγμα μύρισε απο μακριά ότι ο λόγος δεν ήταν επαγγελματικός. Του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι ( παρότι μου έταξε τα 2πλάσια χρήματα απο αυτά που παίρνω τώρα !!!) και τον ευχαρίστησα παρόλα αυτά για τη πρόταση.

το θέμα έπρεπε να κλείσει εδώ.
    ξέρω πολύ καλά τι θα πει παρενόχληση, και μέχρι που πάει, ποιός το πάει και ποιός ακολουθεί, είτε από αδυναμία να αντιληφθεί τι παίζεται, είτε από διάφορες άλλες σκέψεις.
    Η laura, δουλειά έχει. Ας ψάξει αλλού για παρτ ταϊμ.
    Γιατί συνεχίζεται το πράγμα?

Senior Member
    Ναι η laura θελει να καταθεσει την εμπειρια της φανταζομαι και να ακουσει αποψεις.
    Φανταζομαι οτι η ιδια το εχει κλεισει το θεμα....

Page 1 of 10 123 ... LastLast