Άγχος και απογοήτευση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ε καλα τι να σου πω τωρα,μπες σε μοναστηρι...
    εκει θα πρεπει να στερηθει αλλα πραγματα οποτε,λιγο δυσκολο!!!(αστειακι ηταν!!!)
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Δεν το ήξεραν ότι έβγαινα τότε με κάποιους για σεξ το κράτησα για μένα και είχα ανάγκη να το κάνω για να ξεπερνάω κάποια πράγματα. Δεν είναι άντρες της περιοχής μου είναι αρκετά μακρυά και παντού υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν κάτι σταθερό. Σκέφτομαι ότι δεν θέλω οικογένεια και ναι είναι καλύτερα σε μοναστήρι παρά με όλη αυτή την ταλαιπωρία. Το εχω σκεφτεί και στο παρελθόν και το είχα αναφέρει. Μακάρι να είχα κι εγώ έναν άνθρωπο να αισθάνομαι ότι με αγαπά και με υποστηρίζει. Εχω δείξει ήδη ενοχλημένη σήμερα με αυτα.

Δε μπορεις να βρεις και τωρα καποιον απο καπως μακρια που να ειναι σοβαρος?Οχι για να κανεις οικογενεια,κυριως για να φυγεις απο τη δικη σου Αλλα και για να σε στηριζει φυσικα.

Σοβαρα τωρα,σου χουν κανει μεγαλο κακο,και απορω πως δεν το καταλαβαινεις και μας παραπονιεσαι κυριως για τους γκομενους.Ουτε πιστευω πως η αδερφη σου,που την παντρεψαν απο μωρο με αυτον τον μουσχαρο,ειναι ευτυχισμενη.Τουλαχιστον εσυ εχεις ακομα την ευκαιρια να κανεις εναν υγιη γαμο.Εκεινη μεχρι να καταλαβει οτι εφαγε τα νιατα της με αυτον,χωρις να γνωρισει τιποτα αλλο στη ζωη της,θα χουν ασπρισει τα μαλλια της.

Senior Member
    Μπορώ αλλά δεν έχει ο άλλος πάντα την δυνατότητα να έρχετε και κάπου τελειώνει κι αυτό γιατί είναι κουραστικό και μου έχει τύχει κάποιες φορές. Θα το κοιτάξω πάντως για εδώ κοντά με κάποιον. Δεν θέλω να δείξω στον οποιονδήποτε ότι δεν εχω κανένα εδώ μέσα και με υποστηρίζουν μόνο όταν έχουν συμφέρον και δεν μπορώ να παω να μείνω στον άλλον στο σπίτι του να μείνω. Αυτα δεν γίνονται γιατί ο άλλος δεν σε δέχεται έτσι. Η αδερφή μου κάποιες φορές είναι και κάποιες άλλες δεν είναι καλά. Είναι καλά μαζί πολλές φορές. Αλλά είναι πολύ καλύτερα από μένα. Δεν θέλω να κάνω οικογένεια δεν βρίσκω τίποτα καλό σε αυτό.

Senior Member
    τα παντα γινονται αρκει να βρεις τον καταλληλο ανθρωπο.εσυ μαλλον εχεις προβλημα στην επιλογη και στο γουστο.λυστο και θα δεις οτι ολα ειναι μια χαρα

Senior Member
    Αυτοί αυτό ζηλεύουν κι ανακατεύονται ότι εγώ μπορεί να βρω τίποτα καλύτερο. Τώρα σοβαρά αν δεν αφήσω να πάνε φυσιολογικά τα πράγματα με κάποιον είναι σωστό να κάτσω να του πω στις αρχές που θα τον γνωρίσω πάρε με στο σπίτι σου γιατί δεν αντέχω το δικό μου; αυτή θα είναι και η τελευταία μου κουβέντα μαζί του γιατί θα φύγει τρέχοντας. Ο άλλος πρέπει να σε γνωρίσει για να σε βοηθήσει στα προβλήματα σου. Ακόμα και να το κάνει θα σου φερθεί χειρότερα από που@να δεν μπορείς να βασιστείς σε ερωτικό επίπεδο στον άλλον παρά μόνο σε φιλικό. Ούτε και θέλω να μάθει όλη την ιστορία της ζωής μου. Δεν εχω σαν όνειρο να κάνω παιδιά. Μπλέκεσαι σε μια κατάσταση έτσι και μετά όταν πρέπει να ξεφύγεις δεν μπορείς. Η αδερφή μου τον ξέρει τον γαμπρό μου από το 2013. Εκείνος ήθελε να μείνουν μαζί και να παντρευτούν. Η αδερφή μου πολλές φορές κοκορέυεται σε μένα.

Senior Member
    φυσικα και δεν θα του πεις αυτο.οταν γνωρισεις εναν σωστο ανθρωπο ομως και πανε ολα καλα μετα απο καποιον καιρο μπορειτε να συγκατοικησεται

Senior Member
    Ίσως τελικά και να μην θέλω. Έχασα το ενδιαφέρον μου για όλα. Το μόνο που θέλω είναι να φύγω

Senior Member
    Τώρα αν γίνει θέμα αύριο αυτό που έγινε σήμερα που είπε για τις δουλειές και που μίλησαν με τον γαμπρό μου και έστειλα στην αδερφή μου μύνημα τι θα κάνω αν δεν καταλαβαίνουν; (εχω σκεφτεί κάποια πράγματα και ξέρω ότι δεν φταίω)

Senior Member
    Πρώτα από όλα βγάλε το γαμπρό από όλα αυτά.Δεν γίνεται ο γαμπρός σου να είναι μέσα σε όλα.Δεύτερον,σου είπε η μητέρα σου να βοηθήσεις σε κάτι και δεν το έκανες.E δεν έκανες και κανένα έγκλημα.Μην πνίγεσαι σε μια κουταλια νερό.Αν δεν καταλάβουν,πρόβλημα τους.Εφόσον εξηγήσεις,δεν μπορείς να κανεις τίποτα παραπάνω.Κανεις λες και θα περάσεις από την ιερά εξέταση.Νομίζω ότι σε έχουν δημιουργήσει φοβίες.Έχεις όλα τα αλλα έχεις και αυτούς.Και αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάζεσαι.Μην δίνεις τόση σημασία στους άλλους,κοίτα λίγο πως θα νοιώσεις εσύ καλά.Σταματα να έχεις ενοχες για τα πάντα!
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Δεν μου είπε να κάνω κάτι. Έτσι με κάνουν πολλές φορές να νιώθω ότι περνάω από ιερά εξέταση

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Αυτοί αυτό ζηλεύουν κι ανακατεύονται ότι εγώ μπορεί να βρω τίποτα καλύτερο. Τώρα σοβαρά αν δεν αφήσω να πάνε φυσιολογικά τα πράγματα με κάποιον είναι σωστό να κάτσω να του πω στις αρχές που θα τον γνωρίσω πάρε με στο σπίτι σου γιατί δεν αντέχω το δικό μου; αυτή θα είναι και η τελευταία μου κουβέντα μαζί του γιατί θα φύγει τρέχοντας. Ο άλλος πρέπει να σε γνωρίσει για να σε βοηθήσει στα προβλήματα σου. Ακόμα και να το κάνει θα σου φερθεί χειρότερα από που@να δεν μπορείς να βασιστείς σε ερωτικό επίπεδο στον άλλον παρά μόνο σε φιλικό. Ούτε και θέλω να μάθει όλη την ιστορία της ζωής μου. Δεν εχω σαν όνειρο να κάνω παιδιά. Μπλέκεσαι σε μια κατάσταση έτσι και μετά όταν πρέπει να ξεφύγεις δεν μπορείς. Η αδερφή μου τον ξέρει τον γαμπρό μου από το 2013. Εκείνος ήθελε να μείνουν μαζί και να παντρευτούν. Η αδερφή μου πολλές φορές κοκορέυεται σε μένα.
    Σε αυτο εχεις δικιο,δε θα γινει απο την μια μερα στην αλλη,αλλα ειναι μια αρχη.Εχεις καμια 5ετια-αν θυμαμαι καλα-απο τοτε που χωρισες με τον αλλον,θα μπορουσες να χεις κανει 2-3 σοβαρες σχεσεις αυτο το διαστημα αντι να χανεις το χρονο σου με μαλακιες.

Εν τω μεταξυ,για θυμισε μου ποσο ειναι η αδερφη σου?

Senior Member

Banned
    Τι κομματαρα εβαλες..

Senior Member
    Όχι με εκείνον χωρίσαμε αρχές του 2013 οριστικά γιατί το ήθελα εγώ από τότε με έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ξανασυναντήσω. Τελευταία φορά πήρε το 2014 και μου ζήτησε συγνώμη κι ότι του έλειψα του είπα ότι εχω άλλον ψέματα για να μην με ξαναενοχλήσει και του είπα δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποια πράγματα. Επέμεινε να τον συναντήσω και του είπα όχι. Στο διάστημα αυτό είχα μια σχέση 6 μήνες τελείωσε λόγω απόστασης αλλά και δεν τον ήθελα και τόσο. Προσπάθησα να κάνω κι άλλες αλλά και είχα και κάποιους για να περνάει η ώρα. Η αδερφή μου είναι 25
    Last edited by nikiii; 16-02-2015 at 00:58.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast