Άγχος και απογοήτευση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Με αυτην την σχέση που είχα 6 μήνες ήξεραν ότι τον είχα και είχαμε πάει και διακοπές προς το τέλος είχα καθυστέρηση 27 μέρες έβλεπα ότι αργεί να μου έρθει κι επειδή ήμουν στην Αλεξανδρούπολη ζήτησα από την αδερφή μου να πει στον γαμπρό μου γιατί νόμιζα ότι μπορώ να εμπιστευτώ και γιατί είχα ανάγκη να μου πάρουν κρυφά ένα τεστ. Μετά έβλεπα ότι ακόμα δεν μου έρχεται και όταν γυρίσαμε πηγα να κάνω χωριακή. Με πήγε με την αδερφή μου ενώ ήθελα να παω κρυφά μόνη μου. Το είπε στους δικούς μου. Δεν έγινε κάτι περίεργο στο σπίτι αλλά αργότερα άρχισαν να γίνονται όλα αυτα. Το 2013 είχα εκείνη την σχέση.

Senior Member
    Θα έρθουν το Σάββατο για 12 μέρες και δεν θέλω. Σκέφτομαι διαφορά που έγιναν στο παρελθόν και με στεναχώρησαν από αυτούς και αγχώνομαι. Άρχισα πάλι να αδυνατίζω να κάνω εμετό και να ζαλίζομαι

Senior Member
    ποιοι θα ερθουν?
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου.

Senior Member
    Χτες έγινε κάτι πολύ άσχημο. Στον στρατό είναι δεκανεας ο γαμπρός μου. Ένας στρατιωτικός απλός, αλλοδαπός(από Αλβανία συγκεκριμένα) δεν έκοψε τα μαλλιά του καλά κι ο διοικητής του έκανε παρατήρηση κι αυτός του επιτέθηκε . Είχε και μαχαίρι. Ο γαμπρός μου ήταν ο μόνος που άκουσε γιατί ήταν εκεί κοντά και πήγε κι άρπαξε τον στρατιωτικό και τον χτύπησε στο πρόσωπο αρκετά κι έβγαλε αίματα. Μετά πήγαν και οι άλλοι να δουν τι γίνετε. Ο στρατιωτικός μετά έκοψε τις φλέβες του και είναι στο νοσοκομείο.
    :-)

Senior Member
    Ακόμα και να φταίει που αυτό πιστεύω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
    Last edited by nikiii; 01-05-2015 at 09:45.

Senior Member
    Είπε ότι έχει μαχαιρώσει εκείνο το παιδί κι άλλους στον στρατό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ψέμα η αλήθεια. Ο διοικητής του έδωσε και δώρο ένα στερεοφωνικό που τον βοήθησε. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ για την αδερφή μου φοβάμαι γιατί αρκετά βράδια μένει μόνη της στο σπίτι λόγω υπηρεσίας του και πότε δεν ξέρεις πως μπορεί να σκέφτεται ο άλλος αν θέλει να εκδικηθεί

Senior Member
    Και μετά θεωρούμε πιο αξιοπρεπή την κακία κι όχι το να κοιτάμε πως να περάσουμε καλά και χωρίς να ενοχλούμε κανέναν και να χαλάμε την ψυχολογία των άλλων ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βγάλουμε τα μάτια μας με όποιον. Μια κοινωνία με κόμπλεξ ψυχολογικά ψυχοσωματικά ζηλιες και αυτοκτονίες κι αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν υπάρχουν κάποια ψευτοόρια. Άμα είναι να παω κι εγώ να παντρευτώ να μου δώσουν αξία γιατί θα μοστραρω ένα βρωμοδαχτυλίδι στον κόσμο και χάλια να περνάω και να το ξέρουν θα κοιτάξουν πως θα με βοηθήσουν και να μου δώσουν σημασία. Να φορτωθώ και κανένα παιδί και να μην εχω να το ταισω και να μην μου δίνει σημασία ο άντρας μου κι όλοι να λένε αχ το καημένο το κορίτσι που έμπλεξε και να κάθονται να με ακούνε και να με βοηθάνε κι ας μην αξίζω η ίδια κι όχι τόσο ο άντρας μου. Είμαι της άποψης ότι αυτές χρειάζονται περισσότερο βρίσιμο τελικά. Αν έχεις μια σχέση στην κοινωνία αυτή δεν σου δίνουν σημασία αν πονάς ψυχολογικά ενώ αν φοράς το δαχτυλίδι τρέχουν. Αυτό λοιπόν είναι εξυπνάδα να την χαιρόμαστε και να πηγαίνουμε με το σταυρό στα χέρια.

Page 3 of 3 FirstFirst 123