Αναμμεσα σε 2 γυναικες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ντεμη View Post
    σωστα!δεν ειναι θεμα φυλου το ιδιο παιζει ρολο!!κ φυσικα δεν σημαινει πως ξενοκοιταμε οπως ειπες με την πρωτη δυσκολια...εννοειται πως μετα απο χρονια ολα αλλαζουν ομως δεν πρεπει να αφηνομαστε σε μια συνηθεια..κ νομιζω πως σε αυτο παιζει πιο πολυ ρολο η γυναικα..εχει μαθει το συντροφο της αλλιως κ μετα απο καιρο την βλεπεις να αλλαζει τελειως..το λεω απο φιλες μου..πολλες φορες βγαινουμε εξω κ οταν με βλεπει το αγορι μου μου λεει "εισαι πολυ ομορφη σημερα-ειναι πολυ σεξι αυτο π φορας" κ μου λενε οι φιλες μ καλε τι λεει δεν σε εχει ξαναδει?κ οταν απανταω οτι παντα πρεπει να κραταμε το ενδιαφερον ξερεις τι μου λενε?ασε με χρυση μου π θα κατσω εγω να κανω 2 ωρες φτιαξιμο για το "Μητσο" καθε μερεα με βλεπει
    εκει νομιζω την πατανε οι πιο πολλοι!
    εισαι απολυτα σωστη!
    οντως ετσι ειναι.. πρεπει να κραταμε το ενδιαφερον.. να μην μας τρωει βαρεμαρα..
    οκ αν συγκατοικεις με τον αλλο θα τυχει καμια φορα να σε δει με την μπιτζαμα και το μαλλι οπως να ναι απο τον υπνο (:P) αλλα αυτο δεν πρεπει να γινει συνηθειο.. ανθρωποι ειμαστε.. εξαλλου υπαρχει και η συντροφικοτητα.. αν ο αλλος σε θελει μονο οταν εισαι στην τριχα προσεγμενη τοτε παλι κατι δεν παει καλα..
    πρεπει να υπαρχει ισορροπια. το να αμελεις τον εαυτο σου με το σκεπτικο του "ελα μωρε τωρα σιγα μην καθομαι να φτιαχνομαι " ειναι λαθος..
    ετσι χανεται το ενδιαφερον..
    οπως επισης και στο σεξουαλικο τομεα η γυναικα μπορει να κανει πολλα για να πυροδοτει το ενδιαφερον..
    κι ο αντρας ομως με την σειρα του δεν μπορει να τα περιμενει ολα απο το θηλυκο..
    καλο ειναι να κανει κομπλιμεντα, καλο ειναι να προσεχει και εκεινος την εμφανιση του, καλο ειναι να βρισκει και κεινος καινουρια πραγματα στο σεξ...

ετσι δειχνεις οτι σε ενδιαφερει ο αλλος κι οτι κρατας την σχεση.. ειναι στο χερι και τον 2...
    εξαλλου σχεση χωρις σεξ παυει ουσιαστικα αν ειναι ερωτικη σχεση (γι αυτο εξαλλου λεγεται και ερωτας)... μετα κατανανταει απλως συνηθεια!!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    εισαι απολυτα σωστη!
    οντως ετσι ειναι.. πρεπει να κραταμε το ενδιαφερον.. να μην μας τρωει βαρεμαρα..
    οκ αν συγκατοικεις με τον αλλο θα τυχει καμια φορα να σε δει με την μπιτζαμα και το μαλλι οπως να ναι απο τον υπνο (:P) αλλα αυτο δεν πρεπει να γινει συνηθειο.. ανθρωποι ειμαστε.. εξαλλου υπαρχει και η συντροφικοτητα.. αν ο αλλος σε θελει μονο οταν εισαι στην τριχα προσεγμενη τοτε παλι κατι δεν παει καλα..
    πρεπει να υπαρχει ισορροπια. το να αμελεις τον εαυτο σου με το σκεπτικο του "ελα μωρε τωρα σιγα μην καθομαι να φτιαχνομαι " ειναι λαθος..
    ετσι χανεται το ενδιαφερον..
    οπως επισης και στο σεξουαλικο τομεα η γυναικα μπορει να κανει πολλα για να πυροδοτει το ενδιαφερον..
    κι ο αντρας ομως με την σειρα του δεν μπορει να τα περιμενει ολα απο το θηλυκο..
    καλο ειναι να κανει κομπλιμεντα, καλο ειναι να προσεχει και εκεινος την εμφανιση του, καλο ειναι να βρισκει και κεινος καινουρια πραγματα στο σεξ...

ετσι δειχνεις οτι σε ενδιαφερει ο αλλος κι οτι κρατας την σχεση.. ειναι στο χερι και τον 2...
    εξαλλου σχεση χωρις σεξ παυει ουσιαστικα αν ειναι ερωτικη σχεση (γι αυτο εξαλλου λεγεται και ερωτας)... μετα κατανανταει απλως συνηθεια!!
    ολοσωστη σε ολα!!!

Senior Member
    :rolleyes::rolleyes:
    αν και νομιζω ξεφυγαμε καπως απο το αρχικο ποστ του παιδιου :P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    Παιδια εννοειται πως το σεξ δεν ειναι πιο σημαντικο απο τα αλλα συναισθηματα, αλλα δεν αρκουν μονο αυτα για να κρατηθει μια σχεση, δεν ειναι υγιες.
    Το σεξ ειναι απλα η φυσικη εξελιξη οτα δυο ανθρωποι εχουν παθος κ ερωτικο ενδιαφερον. Τοσο καιρο που εχει παρατηθει το θεμα για ολα τα υπολοιπα εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bass View Post
    Καταρχην καλημερα σε ολους, εχω ενα σοβαροτατο προβλημα που απλα δεν μπορω να αντεξω και να διαχειριστω.
    Εχω σχεση 8 χρονια, η επικοινωνια, αγαπη κ κατανοηση η αληθεια ειναι οτι ειναι κατι παραπανω, το θεμα μου ειναι οτι εδω κ 6 μηνεςμετα απο φλερτ ερωτευτηκα καποια αλλη με την οποια εχω μοιραστει αρκετα πραγματα κ νιωθω ανετα μαζι της, με κανει να γελαω και νιωθω καλα, με την σχεση μου το μονο προβλημα ειναι σεξουαλικο που ολο κ γινοταν πιο σπανια, τους τελευταιους 15 μηνες ειναι ζητημα να το κανουμε 1 φορα τον μηνα, ετσι η αληθεια ειναι οτι επεσα καπου αλλου κ ξενοκοιταξα.

Αυτη την στιγμη δεν ξερω τι να κανω, να μεινω σε μια σχεση επειδη απλα υπαρχει αγαπη ή οχι ? Ειναι κατι που θα το βρουμε ή απλα εχει φυγει ?
    Ειμαστε μαζι ισως χωρις να νιωθει κανεις κατι απο τους δυο. Φοβαμαι να την χασω, φοβαμαι μην το μετανιωσω κ κανω λαθος, αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει παθος ενω με την αλλη απιστευτο, δεν ξερω πως μπηκα σ'αυτην την κατασταση αλλα ειμαι σε αδιεξοδο.

Δεν ξερω πραγματικα με ποια θελω να συνεχισω, φοβαμαι να χασω μια απο τις δυο, ειναι απιστευτο αυτο που λεω αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια.
    απ οτι καταλαβαινω, δεν εχετε δημιουργησει οικογενεια με την μονιμη σχεση σου.
    αν ειναι ετσι, φυσικα και να φυγεις, εφοσον δεν υπαρχει παθος στο σεξ και ερωτας, και να εισαι με την γυναικα που εισαι ερωτευμενος!!! :rolleyes:

Senior Member
    Να είσαι με την γυναίκα που είσαι ερωτευμένος και υπάρχει πάθος στην σχέση σου. Θα συμφωνήσω με την Ρέμεντυ.

Member
    To ξερω οτι εχετε δικιο, οπως ξαναειπα νιωθω οτι δεν εχω την δυναμη κ νιωθω τοσα πραγματα γι'αυτην που δεν μπορω να το κανω, ενω ισως κ οι δυο βλεπουμε οτι μπορει να ειναι κ το καλυτερο...
    Ειμαστε παρα πολυ δεμενοι κ αγαπιομαστε παρα πολυ κ μπορει να ειναι αυτο που δεν μας αφηνει να δουμε κανονικα, την απιστια την εχει συγχωρεσει καπως αλλα μηπως δεν ειναι αυτο το προβλημα τελικα ?

Η αληθεια ειναι οτι μου ταιριαζει περισσοτερο με βαση την ζωη που κανω, με καταλαβαινει κ δεν με πιεζει ποτε αλλα.............

Μιλησαμε πριν λιγες μερες κ ειπαμε να δωσουμε μια ευκαιρια, τις προηγουμενες μερες ημουν τρελαμενος κ ειναι αυτο που ηθελα κ μετα ξαφνικα με επιασε ενα αγχος κ ενας πανικος απιστευτος, ενω θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος.

Ξερω οτι ακουγομαι καπως παραξενος κ σαν να μην ξερω τι μου γινετε κ τι θελω αλλα δυστυχως ετσι ειναι.

Senior Member
    To ξερω οτι εχετε δικιο, οπως ξαναειπα νιωθω οτι δεν εχω την δυναμη κ νιωθω τοσα πραγματα γι'αυτην που δεν μπορω να το κανω, ενω ισως κ οι δυο βλεπουμε οτι μπορει να ειναι κ το καλυτερο...
    Ειμαστε παρα πολυ δεμενοι κ αγαπιομαστε παρα πολυ κ μπορει να ειναι αυτο που δεν μας αφηνει να δουμε κανονικα, την απιστια την εχει συγχωρεσει καπως αλλα μηπως δεν ειναι αυτο το προβλημα τελικα ?

Η αληθεια ειναι οτι μου ταιριαζει περισσοτερο με βαση την ζωη που κανω, με καταλαβαινει κ δεν με πιεζει ποτε αλλα.............

Μιλησαμε πριν λιγες μερες κ ειπαμε να δωσουμε μια ευκαιρια, τις προηγουμενες μερες ημουν τρελαμενος κ ειναι αυτο που ηθελα κ μετα ξαφνικα με επιασε ενα αγχος κ ενας πανικος απιστευτος, ενω θα επρεπε να ειμαι χαρουμενος.
    μα, τι σου απανταει, στο θεμα του σεξ? ειναι δυνατον νεοι ανθρωποι να σκεφτεστε να συνεχισετε μια σχεση χωρις ερωτα και σεξ. ικανοποιηση?
    τι ειδους προσπαθεια σκεφτεστε να κανετε οταν δεν εχετε επιθυμια ο ενας για τον αλλον και μαλιστα εσυ εχεις ξεκινησει μια αλλη σχεση με κοπελα που μας λες οτι ποθεις??

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα, τι σου απανταει, στο θεμα του σεξ? ειναι δυνατον νεοι ανθρωποι να σκεφτεστε να συνεχισετε μια σχεση χωρις ερωτα και σεξ. ικανοποιηση?
    τι ειδους προσπαθεια σκεφτεστε να κανετε οταν δεν εχετε επιθυμια ο ενας για τον αλλον και μαλιστα εσυ εχεις ξεκινησει μια αλλη σχεση με κοπελα που μας λες οτι ποθεις??
    Δεν ξερω τι να σου απαντησω, ισως ειναι αυτο που με φοβιζει να γυρισω, οτι θα ειναι οπως πριν...
    Ενταξει τωρα εγιναν πολλα την δικαιολογω αλλα δεν ξερω πραγματικα, ειχαμε μια επαφη πριν λιγο καιρο, στην αρχη ηταν πολυ καλα αλλα μετα ηταν αδιαφορη, αμετοχη εως ξενερωμενη, αλλα οπως ειπα το βλεπω λογικο λογω των γεγονοτων...

Senior Member
    Δεν ξερω τι να σου απαντησω, ισως ειναι αυτο που με φοβιζει να γυρισω, οτι θα ειναι οπως πριν...
    Ενταξει τωρα εγιναν πολλα την δικαιολογω αλλα δεν ξερω πραγματικα, ειχαμε μια επαφη πριν λιγο καιρο, στην αρχη ηταν πολυ καλα αλλα μετα ηταν αδιαφορη, αμετοχη εως ξενερωμενη, αλλα οπως ειπα το βλεπω λογικο λογω των γεγονοτων...
    καπου παραπανω μιλας για απορριψη σου απο εκεινην.
    τι σημαινει αυτο?
    εσυ εχεις επιθυμια και αδιαφορει εκεινη, η και οι δυο δεν εχετε επιθυμια?

Member
    καπου παραπανω μιλας για απορριψη σου απο εκεινην.
    τι σημαινει αυτο?
    εσυ εχεις επιθυμια και αδιαφορει εκεινη, η και οι δυο δεν εχετε επιθυμια?
    Ναι σωστα ειδες, ναι εκεινη ηταν αδιαφορη, εγω παντα ηθελα μου φαινεται εντελως φυσιολογικο ακομα κ μετα απο τοσα χρονια.
    Η απαντηση της οταν τσακωνομασταν γι'αυτο ηταν οτι δεν της βγαινει κ αλλες φορες οτι ειναι ικανοποιημενη με αυτο που παιρνει πανω σε αυτο το κομματι.

Ακομα κ την προηγουμενη εβδομαδα που εγινε, ενιωσα σαν απλα να θελει να ικανοποιησει αυτη της την αναγκη παρα το παθος, δεν μπορω να ξεχωρισω ομως αν απλα δεν αλλαξε κατι η απλα της εχει τελειωσει κ δεν μπορουμε να το δεχτουμε ή απλα νευρων λογω του 3ου προσωπου.

Senior Member
    Ναι σωστα ειδες, ναι εκεινη ηταν αδιαφορη, εγω παντα ηθελα μου φαινεται εντελως φυσιολογικο ακομα κ μετα απο τοσα χρονια.
    Η απαντηση της οταν τσακωνομασταν γι'αυτο ηταν οτι δεν της βγαινει κ αλλες φορες οτι ειναι ικανοποιημενη με αυτο που παιρνει πανω σε αυτο το κομματι.

Ακομα κ την προηγουμενη εβδομαδα που εγινε, ενιωσα σαν απλα να θελει να ικανοποιησει αυτη της την αναγκη παρα το παθος, δεν μπορω να ξεχωρισω ομως αν απλα δεν αλλαξε κατι η απλα της εχει τελειωσει κ δεν μπορουμε να το δεχτουμε ή απλα νευρων λογω του 3ου προσωπου.
    μα, αν καταλαβα καλα, η απομακρυνση και η αδιαφορια υπηρχαν πριν απο την απιστια. σωστα?

Member
    μα, αν καταλαβα καλα, η απομακρυνση και η αδιαφορια υπηρχαν πριν απο την απιστια. σωστα?
    Ακριβως, πολυ καιρο πριν...
    Το κακο ειναι οτι πολλες φορες ενιωθα ασχημα γιατι μου ελεγε οτι δεν εχει κατι, οτι ειναι ευτυχισμενη, οτι μ'αγαπει κ οτι απλα δεν το εχει τοσο αναγκη, ολα τα συναισθηματα τα πιστευω εννοειται γιατιετσι ειναι, δεν ειχαμε ποτε φασαρις μεταξυ μας.

'Δυστυχως' απο την μια τα συναισθηματα ειναι τοσα πολλα που μας κρατανε εγκλωβισμενους.

Senior Member
    Ακριβως, πολυ καιρο πριν...
    Το κακο ειναι οτι πολλες φορες ενιωθα ασχημα γιατι μου ελεγε οτι δεν εχει κατι, οτι ειναι ευτυχισμενη, οτι μ'αγαπει κ οτι απλα δεν το εχει τοσο αναγκη, ολα τα συναισθηματα τα πιστευω εννοειται γιατιετσι ειναι, δεν ειχαμε ποτε φασαρις μεταξυ μας.

'Δυστυχως' απο την μια τα συναισθηματα ειναι τοσα πολλα που μας κρατανε εγκλωβισμενους.
    ενταξει.. δεν μπορω να ερμηνευσω εκεινην για το αν πραγματι μπορει μια νεα γυναικα να ζει ευτυχισμενη χωρις σεξ... εγω,δεν μπορω, ας πουμε.
    κοιτα τι θελεις ΕΣΥ. εισαι ευτυχισμενος ετσι, εσυ? οχι, απ οτι λες. αλλαζει αυτο που ζεις? εσυ θα το δεις.
    εφοσον σου λεει οτι ειναι καλα ετσι ομως, δεν βλεπω να εχει διαθεση να αλλαξει κατι...
    οποτε σε σενα πεφτει το μπαλακι. θα ζεις με παραλληλες σχεσεις με ερωμενες? θα διεκδικησεις μια αλλαγη απο μια απροθυμη συντροφο?
    εσυ αποφασιζεις..
    αν δεν εισαι ευτυχισμενος, βαλε καπου τα ορια σου κι αν δεν λυθει, κοψτο (λεω εγω)...

Member
    ενταξει.. δεν μπορω να ερμηνευσω εκεινην για το αν πραγματι μπορει μια νεα γυναικα να ζει ευτυχισμενη χωρις σεξ... εγω,δεν μπορω, ας πουμε.
    κοιτα τι θελεις ΕΣΥ. εισαι ευτυχισμενος ετσι, εσυ? οχι, απ οτι λες. αλλαζει αυτο που ζεις? εσυ θα το δεις.
    εφοσον σου λεει οτι ειναι καλα ετσι ομως, δεν βλεπω να εχει διαθεση να αλλαξει κατι...
    οποτε σε σενα πεφτει το μπαλακι. θα ζεις με παραλληλες σχεσεις με ερωμενες? θα διεκδικησεις μια αλλαγη απο μια απροθυμη συντροφο?
    εσυ αποφασιζεις..
    αν δεν εισαι ευτυχισμενος, βαλε καπου τα ορια σου κι αν δεν λυθει, κοψτο (λεω εγω)...
    Εχεις απολυτο δικιο το ξερω....μ'αρεσει οπως τα λες.
    Οχι δεν θα ειμαι ευτυχισμενος
    Οχι δεν θελω παραλληλες σχεσεις.
    Οχι δεν ξερω αν μπορω να διεκδικησω κατι.

Αυτο ειναι που φοβαμαι, οτι δεν θα κερδισω κατι, δεν ειναι το σεξ σαν σεξ οπως εχω ξαναπει, αλλα το σεξ σχετιζεται με αλλα πραγματα μεσα στην σχεση.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast