Results 61 to 75 of 120
Thread: Αναμμεσα σε 2 γυναικες
-
19-02-2015, 23:28 #61
Ετσι ακριβως...στην αγαπη ειναι αβιαστη η επιθυμια,δεν ειναι βολεμα,ουτε καρτερικοτητα...
Προκειται για ενα στοιχειο πολυ δυνατο,κι ανεξαρτητο απο τα αλλα.γι αυτο κ προσωπικα μ εκανε μεγαλη εντυπωση οταν αναφερθηκε οτι ο ερωτας ερχεται και φευγει σε μια σχεση..εγω πιστευω πως ειτε υπερχει οντως ειτε ηταν φουσκα σεξουαλικη.
Να συμπληρωσω οτι εχεις δικιο σε αυτο που βλεπεις.Η ελειψη του ποθου της θα σε βασανιζει θα ΣΑΣ στερει τη δυνατοτητα να περνατε καλα..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
- 20-02-2015, 00:17 #62
Σας ευχαριστω πολυ κ παλι, η αληθεια ειναι οτι οντως εχω ανασφαλεια για το μελλον ποσο μαλλον μετα απο τοσα χρονια, φοβαμαι πραγματικα...
Κραταω το πιο σημαντικο οτι η επιθυμια δεν θελει προσπαθεια η υπαρχει η οχι, ακομα δηλαδη κ τις προαλες που ειπε να δωσουμε μια ευκαιρια, δεν υπηρχε επιθυμια...η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κουραγια ψυχικα εννοω να δωσω πολυ χρονο για να το ανακαλυψω...
Επισης δεν νιωθω τυψεις οπως περιμενα η θα επρεπε να ειχα, δεν ξερω αν ειναι κακο αλλα εφοσον καποιος δεν το εχει συστημα, την απιστια τοτε σε μενα μονο προβλημα θα υπηρχε για να συμβει, ενα τριτο ατομο θα πρεπει να βρει χωρο για να μπει...
20-02-2015, 12:56 #63
Το μυαλο μου συνεχιζει να ειναι μπερδεμενο σε ενα πραγμα, δεν μπορω να κατανοησω πως ειναι δυνατον να υπαρχει αγαπη κ ολα τα υπολοιπα συναισθηματα, να θελει να κανουμε μια προσπαθεια, χωρις ομως να υπαρχει παθος κ επιθυμια, δεν μιλαω για να κατσεις αγκαλια να δεις μια ταινια η να υπαρχει τρυφεροτητα που αυτα υπαρχουν, μιλαω για ερωτικη επαφη, πως μπορουν να συνδεθουν αυτα τα δυο ?
Αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα θα ημουν κ εγω σε πιο ευκολη θεση, εστω ας ηταν διαφορετικο απο αυτο που θα ηθελα, αλλα ολο ααυτο απλα δεν μπορω να το κατανοησω, δεν μπορω να βγαλω ακρη...:(
20-02-2015, 13:13 #64
Καλησπέρα.
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα υπόλοιπα μηνύματα που σου έστειλαν τα παιδιά, θα σου εκφράσω όμως την δική μου άποψη και εύχομαι να βοηθήσω.
Δεν έχεις αναφέρει ηλικίες, και είναι σημαντικό γιατί τα χρόνια που είσαι με την κοπέλα είναι πολλά ... τι θέλω να πω?
Εάν ξεκίνησες για παράδειγμα την σχέση αυτή στα 20 σου και τώρα είσαι 28 είναι λογικό και εφόσον η σχέση δεν έχει προχωρήσει να υπάρχει μια κούραση και βαρεμάρα.
Ο έρωτας έχει φύγει συνεπώς μένουν άλλα πράγματα όπως συνήθεια και καθημεριμενοτητα που σας δένουν.
Όμως αυτό δεν είναι αρκετό, συνέπεια λοιπόν όλων των παραπάνω είναι ο ένας από τους δύο να αναζητήσει αυτό που δεν έχει δηλαδή πάθος και έρωτα αλλού.
Δεν έχω χρόνο να να σου γράψω περισσότερα όμως σου δίνω μία συμβουλή.
Χώρισε για λίγο μείνε μόνος σου η μείνε με την 2 σχέση σου για ένα χρονικό διάστημα εως ότου κατασταλάξει μέσα σου το πράγμα.
20-02-2015, 13:16 #65
εφοσον εχετε πει να συζητησετε, ακου τι εχει να σου πει κι εκεινη, μηπως ξεκαθαρισει κατι.
μπορει για εκεινην να γινεται. μπορει να θελετε διαφορετικα πραγματα απο την σχεση σας.
εσυ θα σκεφτεις ΕΣΥ τι θελεις απο αυτην την σχεση κι αν θελεις κατι αλλο, εσυ θα αποφασισεις πως θα κινηθεις.
επισης λαβε υποψη σου, οτι μπορει η 2η σχεση να μην σε ικανοποιει και τοσο και να ηταν μια κινηση απελπισιας για σενα, γιαυτο και μπερδευεσαι τοσο.
ισως ειναι καλυτερα να μεινεις λιγο καιρο μονος να δεις τι θελεις.
20-02-2015, 13:24 #66
Καταλαβαινω τι θες να πεις, εννοειται πως δεν περιμενω να ειναι οπως στην αρχη, αλλα η ελξη για τον ανθρωπο σου ΔΕΝ πρεπει να φευγει, η διαφορα του κανω σεξ καθε μερα κ μια φορα τον μηνα κ αν απεχει δυστυχως παρα πολυ....
Μονος μου ειμαι τωρα κ η αληθεια ειναι οτι με αγχωνει το πρεπει να γυρισω, ισως μπορει να ξερω μεσα μου οτι δεν προκειται να γινει κατι κ δεν θελω να τελειωσει.
20-02-2015, 13:25 #67
Αυτο εχω σκοπο να κανω, να μιλησω ειλικρινα κ ηρεμα για να καταλαβω αυτην περισσοτερο κ τον λογο που μπορει να συμβαινει αυτο, το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι φαση, γιατι απλα θα περνουσε.....Τωρα αν μου πει οτι δεν της βγαινει κατι παραπανω απο αυτο που μου δινει, τοτε απλα δεν ξερω...
20-02-2015, 13:34 #68
τα σχολια περι της δευτερης γνωριμιας στα μηνυματα μας, γιατι τα προσπερασες? τελειωσε κι αυτο?κι αν ναι, για ποιον λογο?
20-02-2015, 13:42 #69
Οχι οχι δεν το προσπερασα, απλα επικεντρωθηκα στο πρωτο κομματι...
Εννοειται οτι μπορει οχι ακριβως να με ικανοποιει αλλα να μην βγει πχ καπου, τελειως υποθετικο μιας κ δεν ξερω την εξελιξη, αλλα κ αυτο παλι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να μεινω καπου που δεν ειμαι καλα, εννοω οτι καμια σχεση δεν ειναι τελεια, ουτε κ εγω φυσικα αλλα θελω να ειμαι καλα.
Επισης δεν ηταν κινηση απελπισιας, αλλα περισσοτερο επιβεβαιωσης στην αρχη, δηλαδη ακριβως αυτο το κενο που εμεινε απο την σχεση μου, ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.
20-02-2015, 13:53 #70
καταλαβαινω και ηταν αναμενομενο.
προσεξε ομως, μηπως απο κινηση επιβεβαιωσης εξελιχθει σε κινηση βολεματος απο τον φοβο σου "να βγεις στις αγορες'...
εννοω, οτι μπορει να μην σου αρεσει και τοσο η κοπελα αυτη (η 2η) και να καταληξεις μαζι της επειδη φοβασαι την μοναξια. να αναπαραγεις δλδ αυτο που ζεις και τωρα και μαλιστα χωρις την αγαπη που σας ενωνει (με την 1η)...Last edited by Remedy; 20-02-2015 at 14:18.
20-02-2015, 13:57 #71
Καταλαβα απολυτα τι εννοεις, ειδικα μετα απο τοσα χρονια ειναι λιγο 'δυσκολο' για γνωριμιες, ελλατωματα κ ολα τα υπολοιπα...
Δεν με φοβιζει να μεινω μονος μου, με φοβιζει περισσοτερο ολο αυτο, δηλαδη οτι πρεπει να αντιμετωπισω ισως μια σχεση με ολα τα καλα της χωρις ομως παθος κ σωματικη επαφη, υπο αυτες τις συνθηκες ΔΕΝ θα τραβηξει πολυ, ηδη η φθορα μου ειναι πολυ μεγαλη.
20-02-2015, 14:01 #72
20-02-2015, 14:38 #73
Άκουσε με..
Το ότι σου βγαίνουνε κάποιου είδους τύψεις σχετικά με την εξέλιξη της 1ης σου σχέσης είναι απολύτως κατανοητό και λογικό μετά από 8 χρόνια, ούτε μπορείς να τα διαγράψεις έτσι εύκολα, θα είναι δύσκολο και επώδυνο συνάμα. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι η σχέση από ερωτικοσεξουαλικης άποψης δεν είναι τελειωμένη είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.
Και σκέψου εάν εσύ ο ίδιος το βλέπεις συναισθηματικα το θέμα του χωρισμού τι μπορεί να συμβαίνει στην κοπέλα σου που μετά από 8 χρόνια,..να ονειρεύεται αλλά πράγματα.
Από την στιγμή που έκανες 2σχεση και μάλιστα μιλάς και με ενθουσιασμό γι αυτήν σημαίνει πολλά.
Είναι καλύτερο λοιπόν να το τελειώσεις οριστικά.
20-02-2015, 17:11 #74
Εχεις δικιο κ καταλαβαινω τι λες αλλα μιλοντας παντα με την κοπελα μου φοβαται κ η ιδια μηπως τελικα δεν ειναι η απιστια το προβλημα αλλα ηταν η αφορμη να βγει ολο αυτο στην επιφανεια, γιατι σιγουρα ουτε κ αυτη ειναι ευχαριστημενη απο αυτο, μου ειπε πως επαναπαυθηκε κ το καταλαβαινω ομως πως θελει να διορθωσει κατι οταν ακομα κ τωρα δεν εχει "ξυπνησει" να το πω ετσι.
Σιγουρα δεν ειναι κουμπι αλλα δεν βλεπω διαθεση οχι λογω των γεγονοτων αλλα πιο βαθια διαθεση κ ουσιαστικη (δεν ξερω πως να το πω)
20-02-2015, 17:56 #75
Με την παλια κοπελα ουτως ή αλλως εισαστε φιλοι. Η καινουργια κοπελα σου δινει το ερωτικο. Γι αυτο σου λεω κρατα και τις 2, την παλια ως φιλη και την καινουργια σαν ερωμενη. Εχεις ζησει τοσα πολλα με την παλια κοπελα που ειναι αδυνατο να διακοψεις επαφες κ δεν πρεπει αλλωστε. Νομιζω οτι αυτομαστιγωνεσαι με το διλημα που βαζεις.