Results 1 to 8 of 8
Thread: nidora
-
12-02-2015, 23:35 #1
nidora
ακουσα για το καινουριο συμπληρωμα διατροφης που βοηθαει γ να χασεις κιλα..δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα μου αρεσε να χασω λιγα κιλα χωρις να ζοριστω ιδιαιτερα..τι αποψη εχετε γ το προιον αυτο ;ειναι ασφαλες;
- 15-02-2015, 20:47 #2
Χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο , μελετησα στο γκουγκλ το σκευασμα , και απο την πειρα των 27 ετων που χρησιμοποιω συμπληρωματα , εγω δεν θα εδινα χρηματα για κατι που η αποτελεσματικοτητα του , βασιζεται σε εικασιες ενος και μονο γιατρου , φυσικα μπορει να κανω λαθος . Θα προτιμουσα το CLA , αν ηθελα καλα και ντε να παρω κατι . Ολα τα σκευασματα που κυκλοφορησαν απο το 1986 που τα χρησιμοποιω , που διατεινονταν χασιμο βαρους , δεν εκαναν τιποτα απολυτως .
Να χασεις κιλα χωρις προσπαθεια , προσωπικα το αποκλειω , δεν εχει εφευρεθει ακομη αυτο το σκευασμα . Φιλικα .
Πιο αποτελεσματικο ειναι το πρασινο κινεζικο τσαι , το χυμα ( οχι σε φακελλακια ) που επιταχυνει τον μεταβολισμο , αλλα φερνει μια υπερενταση .
15-02-2015, 21:04 #3
αμα δεν ζοριστεις,δεν γινονται και πολλα,ουτε εκτιμας το αποτελεσμα!!!και στη τελικη αμα εισαι και λιγο "γεματουλα" εισαι πιο σεξυ!οποτε προσπαθησε απλα να μην παρεις αλλα ;)
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
16-02-2015, 01:38 #4
Καλησπερα σου μελος ειδικη δεν ειμαι ομως γνωριζω αυτα τα πραγματα ειναι καρκινογονα μην θεσεις την υγεια σου σε κινδυνο λογω της επιθυμιας σου για απωλεια βαρους βρες αλλους τροπου για αδυνατισμα που εγγυημενα δεν απειλουν την υγεια σου με οποιοδηποτε τροπο
16-02-2015, 06:15 #5
Αφου βρε ΜΕΛΟΣ !!! δεν ξερεις απ αυτα , τι τσαμπουνας ' καρκινογονα ' . 26 χρονια τα παιρνω , ακομη και τα ζαρζαβατικα που τρως εχουν ιχνη φυτοφαρμακου , οσο και να τα πλυνεις , τα κρεατα που τρως ειναι γεματα ορμονες , τα μεγαλα ψαρια εχουν καταλοιπα καδμιου και αλλων βαρεων μεταλλων , ακομη και ο μολυσμενος αερας που αναπνεεις ειναι καρκινογονος ( εκει οφειλονται 500.000 θανατοι στην Ευρωπη ) . Γιατι νομιζεις οτι τα τελευταια 15 χρονιαεχουν τριπλασιαστει τα κρουσματα καρκινου ? δεν ξερεις ομως οτι απο τα πολλα συντηρητικα ( πιθανως καρκινογονα ) τα πτωματα κανουν 6 χρονια να ' λιωσουν 'αντι για 3 που εκαναν παλια . Ε , μα πια !!!
17-02-2015, 00:48 #6
Καλησπερα σου μακγκυβεν εχεις δικιο οτι ειμαι 100% ανιδεη απο χημικα σκευασματα συντηριτικα κ τα λοιπα βιολογια κ χημεια ημουν σκραπας,ο αδερφος μου ομως ειναι πολυ καλος σε ολα αυτα κ γνωστης αυτων των θεματων διαβαζει πολυ ειναι φοιτητης νοσηλευτικης αριστος κ λεει αυστηρα οχι στα συμπληρωματα διατροφης,οταν πηρε η μητερα μου ενα βαζο εκνευριστηκε κ το πεταξε στα σκουπιδια ευθυς αμεσως!
18-02-2015, 13:38 #7
Aγαπητη μυσπ , δεν ειχα προθεση να σε θιξω , οπως και κανεναν εδω μεσα . Τωρα τι να πω ? ο αδελφος σου που ειναι γνωστης , οπως και αλλοι ειναι κατα των συμπληρωματων . Ας το αφησουμε ετσι , δεν ειμαι ειδημων , οποτε οποιος θελει ας παρει , οποιος δεν , ας μην παρει . Fair enough ?
18-02-2015, 18:30 #8
παιδιααα σας υπερευχαριστω γιατι ημουν σε φαση να παρω αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα!ναι δν εχω τρελο προβλημα κ οσο θα καλοκαιριαζει χανω εως και 10 κιλα απλα ο μεταβολισμος μου ειναι λιγο περιεργος τ 2 τελευταια χρονια καθως τ καλοκαιρι η ορεξη μου μειωνεται σε σημειο που τρεφομαι με τ μεσημεριανο και αυτο μισο επομενως γινομαι κοκκαλακια κ το χειμωνα π αρχιζω και τρωω τα παιρνω αποτομα κ με ενοχλει γτ φαινεται στ προσωπο !οποτε σκεφτομουν οτι 9ελω γ αρχη ν πεσω 5 κιλακια ..εχω δοκιμασει διαιτες τυπου μονοφαγικες που εχουν αμεσα αποτελεσματα αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια..κ επισης να ενημερωσω οτι γυμναζομαι κ περπαταω αρκετα οποτε δν εχει να κανει μ αυτο το βαρος μ..δ 9ελω ν σφιξω 9ελω απλα ν πεσω στα κιλα ...αλλα με πεισατε γ το σκευασμα !
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή