Δεν μπορώ να διεκδικήσω μια κοπέλα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Δες το λιγο.Θεωρεις αδικο που δεν τα καταφερνεις και θυμωνεις τοσο πολυ που στο τελος αυτο σε εξαντλει και ο φοβος της αποτυχιας σε οδηγει στην παραιτηση.
    Οχιιι θα κατσεις εκει μεσα στους αλλους διακοσιους αν θες να πετυχεις κατι..Δεν εισαι καρδιναλιος εσυ να σου ρθει η αλλη ,παραμεριζοντας τους παντες τη στιγμη που ΔΕΝ ξερει αν εισαι γκουντ..
    Δε σε μαλωνω,σε διαβεβαιωνω οτι εχω κανει το ιδιο πραγμα αρκετες φορες στη ζωη μου,μη περασεις αλλο χρονο χωρις να διεκδικησεις με τολμη κ ωριμοτητα να χασεις πολλεεεςςςς φορες.
    Μη πτοεισαι,η χασουρα δε σημαινει αναξιοτητα.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by skeptikos View Post
    .............. Απλώς δε μπορώ να φλερτάρω έτσι χαλαρά αν δεν με τραβήξει κάτι συναισθηματικά. Κι άσε που δε θέλω σεξ από το 1ο-2ο ραντεβού. Μη γελάσεις, αλλά θα θεωρήσω πολύ εύκολη την άλλη (γιατί σιγά μην με ερωτεύτηκε και τόσο εύκολα που δεν άντεχε χωρίς σεξ) και θα ξενερώσω που βάσει λογικής θα έχει κάνει το ίδιο και με πόσους άλλους προηγουμένως... Σιγα μη νιώσει στην πορεία τίποτα για μένα... Εκτός αν νιώθει και με όλους... Σιγά την "κατάκτηση"... Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα...
    Όσο για τα likes, ναι ισχύει αυτό που λες!!! Πολύ σωστή η παρατήρηση! Πάντως αν σου έστελναν σε printscreen και τον φάκελο inbox της κοπέλας, θα έβλεπες ότι πολλοί στέλνουν μηνύματα και συχνά ακόμα και να μην εκδηλώνεται η άλλη, συνεχίζουν και στέλνουν... Άσε που συχνά καταντάνε πολύ λιγούρια. Με νευριάζουν κάτι τέτοιοι... Όπως με νευριάζει φυσικά και που ανεβάζουν κάποιες κάτι φώτο προκλητικές και κατά τα άλλα το παίζουν κοπέλες της σχέσης ή θίγονται από κάποια σχόλια ανδρών (που οκ ξεφεύγουν, αλλά κι εσύ τι ανεβάζεις τέτοιες φώτο; τα θέλει ο κώλος σου...).

Με αφορμή αυτά, σκέφτηκα να ανοίξω νέο ειδικο θέμα, αλλά τελικά θα ρωτήσω εδώ:
    Γενικά ζηλεύω πολύ με αυτό το facebook ρε παιδιά όταν μου αρέσει μια κοπέλα και μου έχει κάνει το κλικ και την θέλω. Και θέλω να ρωτήσω, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ?? Πχ αν θέλω κάποια (την οποια φυσικα την έχω γνωρίσει από κοντά και νιωθω συναισθηματικα πράγματα γι αυτην) και βλέπω πόσα λάικ και ειδικά σχόλια τύπου φλερτ στις φωτογραφίες της, αφιερώσεις στον τοίχο της κλπ, με πιάνει μια μανία να ψάχνω τα προφιλ των άλλων, να δω φωτογραφίες, αν τους έχει κάνει λάικ η κοπέλα σε φωτο τους και γενικά να αντλήσω πληροφορίες... Οκ όλοι λίγο πολυ το κάνουν σε ανάλογες περιπτωσεις, απλώς εγώ ζηλεύω πολύ!!! Και αυτό επηρεάζει και τις πράξεις μου, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις εν τέλει παραιτούμαι σκεπτόμενος ότι δεν έχω τύχη...
    αναφερεις οτι ειχες "καποιες" σεξουαλικες εμπειριες.
    σεξ ολοκληρωμενο εχεις κανει ποτε με κοπελα?χωρις πληρωμη, εννοω. οχι φασωμα, ΣΕΞ.

αυτα που αναφερεις για το φμ, μου φαινονται πολυ αστεια. τελειως εκτος τοπου και χρονου... απορω που υπαρχουν ατομα που σκεφτονται σαν εσενα για το φμ..
    στο φμ κανουν σχολια και λαικ σε αγνωστους και αγνωστες, ολες οι κουτσες μαρινες, λιγουρια και απελπισμενες που απλα θελουν να πηδηξουν/χτουν γιατι ελπιζουν να τους κατσει καποια/ος, αλλοι που επειδη ειδαν μια με το βρακι , νομιζουν οτι πηδιεται με τον καθενα και θελουν μια ξεπετα, γενικα, ειναι τελειως αναξιοπιστο κριτηριο για την αξια ενος ατομου η για τις κατακτησεις του.
    βγες στην αληθινη ζωη, παιδακι μου. στο φμ θα βρεις σχεση???

Senior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Εμένα μου φαίνονται λίγο αντιφατικά όσα γράφεις. Από τη μια λες "εχω αυτοπεποιθηση" από την άλλη "εμένα θα κοιτάξει;"

Αυτό που λες ότι δεν βγάζεις το ερωτικό στοιχείο του χαρακτήρα σου είναι όντως θέμα. Πρέπει να είναι εμφανές αλλά όχι έκδηλο. Να μη σε θεωρεί η άλλη φίλο ούτε να σε έχει δεδομένο ως κατάκτηση. Ρίξε μια ματιά στο θέμα του manosthess
    εγω θα ελεγα να ριξει μια ματια στο δικο σου αρχικο θεμα. βρισκω παρα πολλα κοινα .. και το ειχαμε αναλυσει αρκετα το θεμα .

Banned
    Σκεπτικέ, αν η άλλη σου κάτσει από το 1ο ραντεβού δεν λέει κάτι. Είναι η ποιότητα του γεγονότος και όχι το γεγονός αυτο καθ αυτό που δίνει το πρόσημο. Πχ έίτε σου πει θέλω να γίνεις ο νούμερο 84 μου εδώ και τώρα από το 1ο ραντεβού είτε στο πει μετά από 2 μήνες φλερτ, ένα και το αυτό.

Στο θέμα μου όντως το έχουμε εξαντλήσει το ...θέμα! Ρίξε μια ματιά! 15 σελίδες είναι, δεν κουράζει :p

Με το φβ και εγώ ζηλεύω, αλλά τι να κάνουμε. Καλύτερα να κάνεις τον χαζό μήπως βγάλεις λαυράκι!

Page 3 of 3 FirstFirst 123