Results 16 to 30 of 31
Thread: Διχασμένη
-
16-02-2015, 01:54 #16
Αλέξανδρος δεν ξέρω τι θα έκανες η τι λες. Ξέρω ότι έχω την ίδια πάθηση με την κοπέλα και το ταξίδι αυτο το έχω κάνει καμια δεκαριά φορές στην ζωή μου. Οποτε είπα την αποψη μου. Και δεν χρειάζεται λόγος για να πάθεις κρίση. Για αυτό λέγεται διαταραχή πανικού και όχι απλά άγχος. Όλα τα άλλα ειναι να χαμε να λέγαμε συζήτηση να γίνεται.
real eyes realise real lies
- 16-02-2015, 01:59 #17
Παντως υποκλινομαι σε οσους εχουν διαταραχη πανικου και ταξιδευουν με αεροπλανα και ποσο μαλλον σε τοσο μακρινα ταξιδια.. ρισπεκτ!
(απο μια πανικοδιαταραγμενη)
16-02-2015, 02:06 #18
Και δεν χρειάζεται λόγος για να πάθεις κρίση.
αφου αυτα που λες απασχολουν αυτη που ανοιξε το θεμα αφου ειμαι σιγουρος οτι απο οσα γραφεις σιγουρα δεν εχεις ανοιξει ποτε ουτε μισο βιβλιαρακι που να εχει σχεση με τη ψυχολογια.
16-02-2015, 02:07 #19
Καλά τότε ήμουν και καλύτερα. Πάντως για μένα ειναι πιο δύσκολο να μπω σε αστικό λεωφορείο με κίνηση παρα σε αεροπλάνο απο αυτά για υπερατλαντικές πτήσεις. Τώρα όχι αλλά σε έξι μήνες ευελπιστώ να μπορώ ξανά
16-02-2015, 02:09 #20
16-02-2015, 02:12 #21
Καλά Αλέξανδρε χαλάρωσε . Πάρε βαθιές ανάσες. Δώδεκα χρόνια στο πανεπιστήμιο τις έδωσα τις εξετάσεις μου,δεν θα τις δώσω σε σένα. Που συνήθως ούτε καν καταλαβαίνω τι λες... Μην τρελαίνεσαι. Πες την "άποψη" σου και μην ασχολείσαι μαζί μου.
16-02-2015, 02:28 #22Giwtou92Guest@white καλά αυτό θα την επικό! Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα λίγο!
πάντως η αλήθεια είναι οτι με έκανες να ηρεμήσω!! Σε ευχαριστώ πολυ!!
@μυσπ είναι ωραίο να ξέρεις οτι υπάρχουν άνθρωποι σαν εμένα εκεί έξω! Οι περισσότεροι στην ηλικία μου νομίζουν οτι είμαι πολυ υπερβολική στο θέμα της οικογένειας ( το καταλαβαίνω οτι γίνομαιι αλλά όπως και να έχει είναι η οικογένεια μου!). Έχεις δίκιο οτι θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Σε ευχαριστώ πολυ για την κατανόηση και την στήριξη!
@mnimonio σε νιώθω με τα αεροπλάνα και εγω εχω θέμα. Οταν μπήκα για να πάω την πρώτη φορά είχα πάρει 2 βαλεριανες, είχα πιει 2 ποτήρια κρασί ( μετά έμαθα οτι δεν πρέπει να τα συνδυάσεις) και ενώ ήμουν αυπνη δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα ενώ είχα χαλαρώσει. Αυτή την φορά όμως όχι χαζά! Θα πέσω στα βαριά και πάντα αποδοτικά υπνωτικα.
16-02-2015, 02:33 #23
16-02-2015, 02:34 #24
Παντως δεν το καταλαβα απολυτα το θεμα σου..Το αγχος σου εχει να κανει με την πολυωρη πτηση?? Πραγματικα δεν το καταλαβα..
(αφου το εχεις ξανακανει το ταξιδι αυτο , πρεπει να εισαι λιγο πιο...δυνατη ρε παιδι μου , μην κοιτας εμενα που δεν θα ηθελα να ειμαι ουτε καν η αποσκευη σου :P )
16-02-2015, 02:47 #25
Απλά ως συνήθως οι άνθρωποι με διαταραχή πανικού νοιώθουν ασφάλεια στο σπίτι. Παρα πολλές φορές σε κρίση η αντίδραση μου ήταν να φυγω τρέχοντας και ηρέμησα όταν άρχισα να πλησιαζω στην γειτονιά. Κάθε φορά που απομακρύνομαι υπολογίζω πόση ώρα ειμαι σπο το σπίτι . Στην περίπτωση της Αμερικής όμως το είχα πάρει απόφαση. Θα πάρω ένα ζαναξ και θα κοιμηθώ μέχρι να το ξεπεράσω. Εν ανάγκη θα κοιμάμαι σε αεροδρόμια αεροπλάνα ταξί μέχρι να φτάσω στην Θεσσαλονίκη :P Αλλά συνήθως όταν έχεις να δεις και να ζήσεις πράγματα, ξεχνιέσαι. Άσε που επειδή εκεί θα έχεις να βοηθήσεις μια ετοιμόγεννη που σε έχει ανάγκη θα νοιώθεις πολύ δυνατή. Ούτε καν θα σκέφτεσαι τα δικα σου γιατι θα έχεις να φροντίσεις τα της αδερφης σου. Σε κάποιες πτήσεις έχει ακόμα και ίντερνετ. Εύχομαι να μας γραψεις μέσα απο το αεροπλάνο, να μας λες πως τρέχουν τα σάλια του διπλανού που κοιμάται και τι σας τάιζουν στην πτήση.
16-02-2015, 02:49 #26Giwtou92GuestΚοιτά το θέμα μου το χοντρό είναι να μην παθω κρίση πανικού (πχ να μην απαντήσει η μητέρα μου στο τηλέφωνο και εγω να αρχίσω να σκέφτομαι αρνητικά οτι κάτι έπαθε) και εγω δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Όσες φορές έφυγα απο το σπιτι ήξερα πάντα οτι μέσα σε λίγες ώρες μπορώ να είμαι πίσω . Αλλά σε αυτή την περίπτωση και οι ώρες είναι πολλές αλλά και το ταξίδι είναι δύσκολο. Για αυτό ανέφερα οτι είναι εκτός της ζώνης ασφαλείας μου. Είναι ακριβώς αυτό που λέει η/ο white.
Last edited by Giwtou92; 16-02-2015 at 02:52. Reason: Αλλαγή
16-02-2015, 02:59 #27
Καταλαβα Giwtou .. η μητερα σου θα ειναι τελειως μονη , θελω να πω συγγενεις κοντα δεν υπαρχουν? Καμια θεια ξερω'γω , ξαδερφη , να τους πεις να την εχουν στο νου τους οσο λειπεις , ωστε να μην πανικοβαλλεσαι κιολας , να εισαι λιγο πιο ηρεμη σε αυτο το κομματι.
Θα μπορουσα να σου πω να μην σκεφτεσαι την καταστροφη , αλλα ενας , μια με αγχωτικη διαταραχη μονο την καταστροφη σκεφτεται..
Λιγο να το εκλογικευσεις το πραγμα ή και να το ψιλογελοιοποιησεις στην σκεψη σου , δλδ ενταξει λες μολις απογειωθει το αεροπλανο σου να γινουν ολα τα κακα μαζι?
16-02-2015, 03:00 #28
Βρε γιωτου η μαμα σου μεγάλωσε παιδιά μονη της. Τι πιστεύεις ότι δεν ξέρει τι να κάνει σε κάθε περίπτωση; Ότι και να γίνει σε μισή μέρα μπορείς να είσαι πίσω. Κάθε μέρα έχει πτήσεις. Πιο σύντομα φτάνεις απο Αμερική Ελλάδα απο ότι Αλεξανδρούπολη Αθήνα. Ενδεικτικά θυμάμαι η κοπέλα μου πήγαινε για ύπνο στην Αμερική,εγώ έπαιρνα το αεροπλάνο ξυπνούσε το πρωί πήγαινε στη δουλειά και στο διάλειμμα της τρώγαμε μαζί... Κοιτα να το απολαύσεις, τίποτα δεν παθαίνει η μαμα σου.
16-02-2015, 08:11 #29
Η μαμα σου παει αμερικη? μηπως μετακομισετε ολοι μαζι οποτε δε θα αισθανεσαι ασχημα μετα.
16-02-2015, 09:37 #30Giwtou92Guestέχω τον θείο μου ακριβώς απο κάτω. έχετε δίκιο. μια χαρά τα βγάζει πέρα μόνη της. προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά πράγματα όπως ότι θα ξαναδώ την ανιψιά μου ( έχω πολύ καλή σχέση μαζί της) ή ότι θα ηρεμίσω λίγο από πράγματα που μου συνέβησαν πριν λίγο καιρό. απλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.
@kerasi η μαμά μου δουλεύει.+ του ότι μόνο εγώ κουμαντάρω την μικρή με άνεση .