Results 1 to 15 of 26
Thread: ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.....
-
16-02-2015, 09:47 #1
ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.....
Καλημερα! Καινουργια και εγω. Κατα καιρους μπαινω και διαβαζω αρκετα θεματα και τελικα ηρθε και η σειρα μου. Το θεμα το δικο μου ισως ακουστει πολυ γνωστο. Πεθερα-διαβολος.... φιλος-μαμακιας! (Ας μου επιτραπει αυτη η εκφραση).
Κςι η ιστορια εχει ως εξης. Τον φιλο μου το γνωρισα το 2011. Μενει στο τοπο που γεννηθηκα και κατοικω λογω επαγγελματος. Οι γονεις του ειναι αρκετα μακρια. Ειμαστε ιδια ηλικια και ειναι μοναχοπαιδι. Με τον καιρο δεθηκαμε και αγαπηθηκαμε πολυ. Περασαμε αρκετα σκαμπανεβασματα με μικροτσακωμους και χωρισμους της στιγμης μεχρι να γνωρισουμε καλα ο ενας τον αλλον και να ταιριαξουμε.
Με τον φιλο μου λοιπον σοβαρα θεματα δεν εχουμε. Περναμε δυσκολα οικονομικα αν και δουλευουμε και οι δυο. Εκεινος μενει μονος και εγω με την οικογενεια μου. Αλλα τις περισσοτερες μερες τις περναμε μαζι και μενουμε μαζι. Εχουμε μαθει να συνυπαρχουμε μιας και ο ιδιος ειναι πολυ δυσκολος ανθρωπος. Ολα ξεκινησαν οταν γνωρισα τους γονεις του 7 μηνες μετα την γνωριμια μας... Τυπικα και μονο οταν ηρθαν να τον δουν. Απο την πρωτη στιγμη τους συμπαθησα και αυτοι εδειχναν το ιδιο. Ομως ο φιλος μου γνωριζωντας τα οικογενειακα προβληματα που ειχα, (χωρισμενοι γονεις και διαλυμενη οικογενεια) σε μια οικογενειακη συζητηση που ειχαν, αρχισαν να με κρινουν για την εμφανιση μου, την συμπεριφορα μου, τα λογια μου ακομα και για το τι παραγγειλα οταν βγηκαμε εκεινη την νυχτα εξω, αρδισε να με δικαιολογει λεγοντας τα προβληματα που αντιμετωπιζα στο σπιτι μου.
Το αποτελεσμα λοιπον ηταν να νομιζουν οτι ψαχνω να παντρευτω για να γλιτωσω και να τον τυληξω!!! Αρχισαν να του κανουν πολεμο και να τον απειλουν οτι αν δεν με χωρισει να τους ξεχασει κτλ. Εκεινος αρχισε να τα χανει γιατι τους υπερ αγαπα. Να ξεσπα πανω μου για ολα και να μιυ ριχνει ευθυνες. Να σημειωσω εδω πως η συμπεριφορα μου ηταν αψογη και πως ουτε μια στιγμη δεν εδωσα δικαιωμα για να με σχολιασουν. Ακομα ομως και τα λιγα κιλα που ειχα παραπανω λογω σοβαρου προβληματος υγειας τους ενοχλησαν και με αποκαλουσα χοντρη και π@τ@ν@.
Περασα αρκετα δυσκοκα και ανεχτηκα πολλες βρισιες. Ποτε κατα προσωπο. Πανα τα μαθαινα απο τον φιλο μου. Τους ενοχλουσε που περνουσαμε χρονο μαζι και μεναμε μαζι πολλες φορες. Νομιζανε οτι τον εκμεταλευομαι και του τρωω τα λεφτα. Ποτε δεν εγινε ομως αυτο.
Καποια στιγμη ο φιλος μου απο τον ψυχολογικο πολεμο που του εκαναν αφου δεν ου μιλουσα για εβδομαδες αναγκαστηκε να τους πει οτι χωρισαμε χωρις βεβαια να ισχυει αυτο. Και καθε φορα που μιλανε στο τηλεφωνο και ερχονται να τον δουν να κρυβομαι σαν να μην υπαρχω..... πολλες φορες κατι καταλαβαιναν και εκαναν μερες να ου μιλησουν. Και οταν πηγαινε διακοπες γυρνουσε αλλαγμενος. Πιο επιθετικος και παντα λεγοντας μου οτι η μαμα του εχει δικιο και πως τον αγαπαει και θελει να το προστατεψει.
η κατασταση λιγο ηρεμησε οταν αρχισε σιγα σιγα να βλεπει τι γινεται. Να νιωθει οτι καταπιεζεται απο τους γονεις του και να κουραζεαι ψυχολογικα με ολο αυτον τον πολεμο. Οι δικοι του μαθανε μια μερα απο τον ιδιο οτι δεν χωρισαμε ποτε και εγινε αγριος καυγας. Εκανα καιρο να μιλησουν. Τα ξανα βρηκαν αλλα λεγοντας του οτι ποτε δεν θα με δεχθουν ακομα και αν παντρευτουμε στο μελλον δεν προκειται να ερθουν ουτε στο γαμο.
Ετσι εχει η κατασταση εως σημερα δυστυχως. 4 χρονια μετα. Ειμαστε ακομα μαζι και αγαπιομαστε. Καταλαβαινω την θεση γιατι ειναι μοναχογιος και εμαθε παντα να περιμενει να εγκρινουν τις επιλογες του. Ξερω τα δυσκολα παιδικα του χρονια και προσπαθω να του δωσω να καταλαβει οτι η ζωη ειναι δικη του χωρις ποτε να αναφερομαι αρνητικα στους γονεις του. Αληθεια παιδια δεν εχω νιωσει ασχημα για εκεινους. Καταλαβαινω την θεση τους και τις αντιδρασεις του. Ενα παιδι εχουν μονο. Αλλα γιατι? Δεν εκανα ποτε κατι που να φερει σε κινδυνο τον γιο τους. Ουτε οπως λενε ψαχνομαι να παντρευτω να φυγω απο το σπιτι. Εχω παρει την ζωη στα χερια μου χρονια τωρα. Και επειδη η μαμα μου περασε ασχημα στον γαμο της προσεχω πολυ τις επιλογες μου. Και για να ειμαι ειλικρινης πολλες φορες του ζητησα να χωρισουμε για να μην ειμαι η αιτια που τσακωνονται. Αλλα παντα ερχοταν στο σπιτι μου με κλαμματα λεγοντας μου οτι ειμαι οτι πιο ωραιο εχει συμβει στην ζωη του. Και παλι με ριχνει γιατι τον αγαπω.
Τους τελευταιους μηνες σκεφτομαι πολυ τι θα κανω. Ειμαι 26 και φοβαμαι οτι θα περνανε τα χρονια ετσι. Χωρις καποιο σκοπο. Καποιες στιγμες μου μιλαει για γαμο αλλα την ιδια στιγμη σκεφτεται οτι θα χασει τους δικους του μια για παντα. Δεν ξερω πια τι να υποθεσω. Βλεπω την ζωη μου στσιμη για ακομα πολλα χρονια και δεν με νοιαζει ο γαμος... απλα δεν θελω να φτασω 30+ και να φοβαμαι αν θα μπορω να κανω ευκολα παιδια. Βλεπω σιγα σιγα τους φιλους μου να παντρευονται και εγω εχω ηδη διαγραψει αυτην την επιθυμια απο το μυαλο μου...το βλεπω πια πολυ μακρινο... φοβαμαι οτι στο τελος θα μεινω μονη μου. Και δεν ξερω αν πρεπει να τον αφησω να παω παρακατω η να μεινω και οπου βγει... τα εχουμε συζητησει ολα αυτα αλλα καταληγουμε στο να μου λεει ο ιδιος να χωρισουμε και μετα τα ξανα έιμαστε μαζι στις επομενες ωρες. Ενας φαυλος κυκλος δηλαδη.....
συγνωμη για το μεγεθος της ιστοριας μου.... μπορω να γραφω απειρα γεγονοτ και καταστασεις.... χρειαζομαι απλα την γνωμη σας... για να δω αν τα βλεπω λαθος.....
- 16-02-2015, 10:15 #2
Περασα αρκετα δυσκοκα και ανεχτηκα πολλες βρισιες. Ποτε κατα προσωπο. Πανα τα μαθαινα απο τον φιλο μου. Τους ενοχλουσε που περνουσαμε χρονο μαζι και μεναμε μαζι πολλες φορες
θα προσπαθουσα να ειμαι οσο πιο καλος μπορουσα για να εχω μετα ολα τις αποδηξεις στο τσεπακι μου οτι ειμαι εγω ο καλος κ αυτοι οι κακοι που τους εχουν φαει τα κομπλεξ. θα προχωρουσα σα να μην υπαρχουν δηλαδη
αυτο ομως που σου λεει οτι η μαμα του εχει δικιο δε μ αρεσει καθολου κ γω στη προκειμενη περιπτωση δε θα τον υποστηριζα ουτε κ αυτον.
16-02-2015, 11:35 #3
Καλα δε σε πηραν τα χρονια,μη λες χαζομαρες.Δε ξερω τι συμβαινει εκει που μενεις,στην Αθηνα η συντριπτικη πλειοψηφια των κοριτσιων στην ηλικια σου που ξερω,ουτε παντρεμενες ειναι,ουτε σκοπευουν συντομα.
Απο κει και περα,τα ''πεθερικα'' σου ειναι αθλια,και το χειροτερο ειναι οτι το αγορι σου μαλακιζεται και προσπαθει να ευχαριστησει τη μαμα και το μπαμπα,αντι να στηριξει την επιλογη του.Απο που και ως που να λενε ******* το ξενο κοριτσι?
16-02-2015, 12:41 #4
Καταλαβαίνω ότι είσαι θολωμένη από τα συναισθήματα σου.Σαν τρίτος θα σου έλεγα ότι δεν αξίζει να περάσεις όλο αυτό.Καταρχάς δεν είναι αγάπη αυτό.Αυτό είναι βάσανο και δυστυχώς ο φίλος σου δεν θα αλλάξει ποτε.Επειδή το έχω μελετήσει το θέμα,συνήθως αυτές οι περιπτώσεις παιδιών καταλήγουν ανύπαντροι να μένουν με την μάνα τους μέχρι το τέλος.Εκτος βεβαια αν έχεις σκοπό να τους παντρευτείς και να είσαι το σκουπίδι τους για όσο αντέξεις.Αλλα να αλλάξει η να αντέξεις για πάντα δεν υπάρχει περίπτωση.Είσαι 26,μην χάνεις χρόνο και μην εγκλωβίζεσαι σε αρρωστημένες καταστάσεις.Πάνε εκεί που σε θέλουν.Έχω περάσει από την φάση που ήσουν και καταλαβαίνω ακριβώς πως νοιώθεις.Αυτό που έχω να σου πω,είναι δώστου τα παπούτσια στο χέρι,συνέχισε την ζωή σου και σου υπόσχομαι ότι σε λίγα χρονια θα βλέπεις τι τραβάει η αντικαταστάτρια σου και θα γελάς.Δεν παντρεύεσαι έναν,παντρεύεσαι όλη την οικογένεια,έχεις πόλεμο και ποτε δεν πρόκειται να δικαιωθείς.Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι είναι καλο να γίνονται προσπάθειες και να μην χωρίζουμε εύκολα,σε αυτήν την περίπτωση λέω ΤΡΕΧΑ!
real eyes realise real lies
16-02-2015, 15:45 #5
Χρυσή μου κοπέλα αν αποφασισεις να συνεχίσεις την ζωή σου με αυτον τον άνδρα ή το χειρότερο να παντρευτεις κιόλας και να έχεις δίπλα σου όλη αυτήν την σούπερ οικογένεια θα έχεις αποφασίσει και τον θάνατο σου.
16-02-2015, 17:24 #6
αυτος απο αυτα που γραφεις δεν θελει να σε παντρευτει ..αλλα και να ηθελε εγω απορω με το κουραγιο σου που ανεχεσαι τετιες προσβολες ..εγω ειχα καποιον που με λατρευε και οι γονεις μου δεν τον θελαν κ τον παιρναν τηλ κ του λεγαν να με αφησει κ το εκανε ..κ εγω το ιδιο θα κανα οσο τρελα ερωτευμενη κ αν ειμαι η προσβολη του ν μην με θελουν οι γονεις κ να το λενε η να τον δειχνουν θα με διελυε θα μου φευγα οτι κ αν ενιωθα κ ας μην εφταιγε αυτος ...
16-02-2015, 18:19 #7
Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. Αλεξανδρε 77 αυτο που περιγραφεις το κανω καθημερινα. Οταν τον ακουω να μαλωνει μαζι τους δεν μιλαω και προσπαθω να ειμαι ευγενικη. Δεν προσποιουμαι απλα δεν θελω να παρω μερος σε ολο αυτο. Με στεναχωρει αλλα το να αρχισω να τους βριζω και εγω σιγουρα θα κανω χειροτερη την κατασταση....
16-02-2015, 18:23 #8
Ναι εχεις δικιο δεν με πηραν και τα χρονια. Μενω σε μεγαλο νησι και δεν διαφερουν τα κοριτσια εδω απο εκεινα της Αθηνας. Απλα μεταξυ μας τα παμε πολυ καλα, χωρις σοβαρα προβληματα και δεν βλεπω να χωριζουν οι δρομοι μας. Δεν θελω να περασουν αλλα 4 χρονια και να φτασω 30 χωρις καμια προοπτικη. Ουτε να συγκατοικησουμε μαζι φανερα δεν το σκεφτεται ακομα.
16-02-2015, 18:38 #9
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι τους εχω κανει.... γιατι φερονται ετσι. Το κανουν πολυ δυστυχισμενο. Πολλες φορες τον βλεπω σκεπτικο και τον νιωθω οτι ποναει. Προσπαθει να κρατησει μια ισορροπια σε ολο αυτο το χαος. Και το κακο ειναι οτι μολις ηρεμησουν τα πραγματα κατι τους πιανει και αρχιζουν παλι. Μολις νιωσουν οτι περναει καλα και ειναι ευτιχισμενος αμεσως το καταστρεφουν. Δεν ειναι λιγες οι φορες που περναμε χρονο μαζι κανουμε ταξιδια και περναμε καλα και ενα τους τηλεφωνο φτανει να τον φερει σε ασχημη διαθεση. Τ ο βλεπω καθημερινα οτι το παλευει. Οτι προσπαθει και δεν το υποστηριζω...δεν μπορω να τον αφησω ομως.
Δεν θελω να περασει το δικο τους και να κανουν δυο ατομα δυστυχισμενα. Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι και αυτη ειχε προβλημα με την πεθερα και την νυφη της. Δεν την θελανε και την εβριζαν. Της εκανα κολαση την ζωη και εμεινε εγκυος για να παντρευτει. Αγαπιοντουσαν οι οχι με τον αντρα της δεν ξερω. Αλλα δεν τα πανε καλα. Δεν εχει φιλες ουτε καλες σχεσεις με τους συγγενεις. Τους βριζει ολους και η ζωη της ειναι μιζερη και οταν βλεπει τα σκουρα βαζει τα κλαματα για να την λυπηθουν. Ευτυχως ο φιλος μου εχει αρχισει να μην δινει σημασια πια στις υπερβολες της και προσπαθει να μιλα μαζι της τυπικα. Καποιες φορες με ενοχλει αυτο γιατι εχω και εγω μανα και ξερω πως ειναι να μην μιλας μαζι της.....
Ας μου πει μια μανα γιατι τοσο μισος με τις μελλουσες νυφες? Δεν θελουμε να φαμε τον γιοκα σας... να μοιραστουμε την ζωη μας μαζι του θελουμε που να παρει ο διαολος!!! ΤΙ σας πιανει και τα βλεπετε ολα εχθρικα?????? Θα ηθελα πολυ να την παρω τηλεφωνο να της μιλησω αλλα ξερω πως ετσι υπογραφω την καταδικη μου....
16-02-2015, 18:47 #10
εγω αν αυτο εφτανε στα ακρα θα του επισημαινα 24 ωρες το 24 ωρο το τι λεει η μανα του εκτος του οτι μετα θα εβρισκα πατημα να βρω παρα πολα αλλα να επισημανω κ στο τελος θα εχα φτιαξει μια τοσο μεγαλη λιστα απο ολα αυτα που θα ελεγα που μετα δε θα χε τελειομο αφου φανταζομαι ποσα αλλα ακομα θα εχει κανει που δε τα εχεις προσεξει. λιγο δυσκολο μου φαινεται να εχει μεινει μονο σ αυτο.
ενω εγω θα εκανα το πιανιστα κ δε θα ειμουν καν ευγενικος θα εκανα οτι μπορουσα για να καταλαβει οτι εχει να κανει με ενα παγοβουνο που τη βλεπει αφυψηλου...
16-02-2015, 19:05 #11
Χαχα!!! Τι μου θυμισες!!! Πολλες φορες ηξερε οτι ειμαστε μαζι την ωρα που τον παιρνει τηλεφωνο και τον νευριαζε μονο και μονο για να του σπασει τα νευρα και να χαλασει την διαθεση. Θυμαμαι μια φορα αρχισε παλι να με βριζει και ο φιλος μου προσπαθουσε να με υπερασπιστει και του του ειπε οτι τον εχω ατο βρακι μου και τον κανω οτι θελω. Ενω εκεινη περιμενε να αντιδρασει της το εκλεισε και εκαναν να μιλησουν 10 μερες. Εκεινο το διαστημα ηταν αρρωστη και σκεφτοταν να την παρει τηλεφωνο. Αλλα τον κρατησα θυμιζοντας του ολα οσα εχει πει και επιασε!!! Τελικα το βημα το εκανε εκεινη αλλα παντα με ειρωνικο υφος. Και αυτο που με ενοχλει ειναι πτι βριζει τους παντες. Για να μην πω πως μιλαει στον γιο της και στον αντρα της ο οποιος ειναι ενα κακομοιρο ανθρωπακι που κανει οτι του λεει αυτη.
16-02-2015, 19:11 #12
Να σου πω,μηπως εισαι απο πιο φτωχη οικογενεια απο αυτους,ή θελουν να παντρευτει καποια πλουσιοτερη απο τους ιδιους?
Οι ελληνες γονεις ειναι Πονηροπουλοι,αν εχει ο γαμπρος ή η νυφη λεφτα,του κανουν τεμεναδες,αν οχι τον φτυνουν.
Δεν νομιζω να ειχαν προβλημα δηλαδη,αν ειχες οικογενειακα προβληματα,αλλα παραλληλα ησουν κορη εφοπλιστη ας πουμε ;)
16-02-2015, 19:15 #13
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αυτος κ η μανα του πανε μαζι σα να λεμε χερι χερι με τον ..
εγω δε θα του τα θυμιζα απλα θα τον ειχα φλομωσει στο μπλα μπλα κ καθε φορα που θα ελεγε η μανα του μια λεξη εγω θα ελεγα χιλες μια μεχρι που στο τελος η μανα του θα ειχε μετακομισει στις μπαχαμες για να γλιτωσει απο το μπλα μπλα κ μετα θα της τηλεφωνουσα στις μπαχαμες
κ θα της ελεγα πες αλευρι
ο .... γαμπρος σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!!!
16-02-2015, 19:16 #14
Καλα εσυ αλεξ θα την εστελνες αδιαβαστη,θα της ελεγες για τον καθρευτη που αντανακλα το σκοταδι,το θειο σου, κλπ χαχα
16-02-2015, 19:26 #15
προσεχε μονο μη σου κολησω στη μυτη καμια φραση κανενος με καθρεφτες κ μετα δε θα ξερεις τι να απαντησεις