Φευγει για Αμερικη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    να σε ρωτησω και κατι τελευταιο? να παω απλα στον παθολογο μου για να μου γραψει τα χαπια? κ να τα δοκιμασω πριν το ταξιδι να δω αν με επηρεαζουν και πως?

Senior Member
    Πανε σε εναν ψυχιατρο και πες του οτι φοβάσαι τα αεροπλάνα και έχεις να ταξιδεψεις.Ναι δοκίμασε τα πιο πριν βεβαια.Και παθολόγος μπορεί,απλά δεν θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις άποψη για το ψυχολογικό κομμάτι.Η επίσκεψη το ίδιο κοστίζει.
    real eyes realise real lies

θενκ γιου!

Senior Member
    γιουρ γουέλκαμ

Senior Member
    Προσωπικά πιστεύω ότι αφού είστε 5 χρόνια μαζί και αν η σχέση σας είναι καλή (νιώθετε ακόμα ερωτευμένη και έλξη μεταξύ σας) οι έξι θα περάσουν νεράκι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by narki View Post
    να σε ρωτησω και κατι τελευταιο? να παω απλα στον παθολογο μου για να μου γραψει τα χαπια? κ να τα δοκιμασω πριν το ταξιδι να δω αν με επηρεαζουν και πως?
    Ναρκη δεν ειναι αν απαραιτητο να παρεις χαπια για το ταξιδι.
    Υπαρχουν διαφορα φυτικα σκευασματα που σε τετοιες περιπτωσεις κανουν θαυματα.
    Εγω θα σου προτεινα να εχεις ενα χαπακι μαζι σου και να το παρεις μονο εαν μετα την πρωτη ωρα πτησης εχεις ακομα υπερβολικο αγχος.

Και εγω τα φοβαμαι αρκετα τα αεροπλανα , αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω χρειαστει να παρω κατι.

Οσο αφορα την σχεση σου , δεν νομιζω πως εξι μηνες ειναι αρκετοι για να φθαρει η σχεση λογω αποστασης.
    Εγω με τον φιλο μου τους πρωτους 6 μηνες ειμασταν σε αλλες χωρες και ειχαμε συναντηθει συνολικα 4 φορες. Δυο φορες πηγα εγω , δυο ηρθε αυτος.
    Μιλουσαμε αρκετα μεσω σκαιπ και τηλεφωνου , ισως και περισσοτερο απο οσο μιλαμε τωρα που μενουμε στο ιδιο σπιτι.:p

Senior Member
    εφοσον ηδη σου προτεινε συμβιωση, μενετε μαζι και κανει σχεδια για το πως θα γυρισετε μαζι αφου κανετε και το ταξιδακι σας εκει, σημαινει οτι ολα ειναι καλα στην σχεση σας ΤΩΡΑ.
    περα απο το τωρα, δεν μπορεις να ξερεις τιποτε ετσι κι αλλιως ουτε για εκεινον, ουτε και για σενα, ομως...
    σε εξι μηνες μπορει να συμβει το οτιδηποτε και στους δυο σας, αν μιλας για νεες γνωριμιες. δεν υπαρχουν τετοιες εγγυησεις. δεν θα εχουν να κανουν με φθορα της σχεσης σας, ομως. στο χερι σας ειναι να μην ενδωσετε. ευκαιριες παντα υπαρχουν, δεν ειναι η αμερικη το προβλημα. η σχεση σας ειναι δυνατη και ζωντανη, οποτε εκει θα βασιστεις για την συνεχεια της και θα κανεις υπομονη μεχρι να περασουν οι 6 μηνες και να ξαναζησετε μαζι :)
    για το αεροπλανο δεν εχω να σου πω τπτ. ειναι το αγαπημενο μου μεσο μεταφορας. ταξιδευουμε πολυ συχνα, ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μιλουσαμε αρκετα μεσω σκαιπ και τηλεφωνου , ισως και περισσοτερο απο οσο μιλαμε τωρα που μενουμε στο ιδιο σπιτι.:p
    Μεγάλη αλήθεια.Έτσι πως έγινε η ζωή ζευγαρια που μένουν στην ίδια πόλη ή ακομα και στο ίδιο σπιτι μπορεί να συναντιούνται πιο σπάνια απο αυτά σε διαφορετική χώρα.
    Last edited by white; 17-02-2015 at 12:52.

Senior Member
    εγω στην θεση σου αν ειχα δλδ την οικονομικη ευχερεια θα πηγαινα με τα χιλια να τον δω!!
    και εν αναγκει θα περνα κανα αγχολυτικο ισα ισα για την πτηση προσωπικα!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

ειπε θα μου κανει αυτος το εισητηριο για να παω επειδη στην δικη μου την δουλεθα ειναι αγνωστο το ποτε θα πληρωθουμε. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα ενθαρρυντικα λογια! Πιστευω πως οι πρωτες μερες θα ειναι λιγο δυσκολες

Senior Member
    μεχρι να συνηθειες ειναι! καθε αρχη και δυσκλοκη που λενε!
    αλλα η αγαπη τετοια τα παραβλεπει:o
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

εχεις δικιο, σε ευχαριστω

Page 2 of 2 FirstFirst 12