βοηθεια!γενικευμενη αγχωδης διαταραχη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Senior Member
    βρε συ να κανεις ο.τι σου πει ο γιατρος σου..
    ακομα δεν τα πηρες?

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    βρε συ να κανεις ο.τι σου πει ο γιατρος σου..
    ακομα δεν τα πηρες?
    Οχι αφου φοβάμαιιιι.....μν μου φέρουν τπτ παρενέργεις......εισαι καλύτερα εσυ???Γιατί σταμάτησες την ψυχοθεραπεία πάλιιι ...αφου μου ειχες πει οτι ηταν καλη

BOOM επειδη ειμαι ομοιοπαθης με το θεμα του θυροειδη (αν και ειμαι Υπο) πρεπει να ξερεις πως παιρνει ως και μηνες να ρυθμιστει ενας απορρυθμισμενος θυροειδης!
    υπομονη και κουραγιο, το Ladose δεν σε πιανει?

Senior Member
    μου ειπε ο ψυχιατρος οτι το αντικαταθλιπτικο δεν πιανει οταν ο θυρεοειδης ειναι απορυθμισμενος....
    σε ενα μηνα μου παν ξανα εξετασεις.
    κ σιγσ την απορυθμιση//απλα το tsh πηγε στα ταρτατα..0,0097.
    νταξει, το Τ4 μου ειναι στα ανωτατα δυσιολογικα, δηλαδη το οριο ειναι 22 κ εχω 21,43.
    ρωτησα αν το tsh μπορει να προκαλεσει ολη αυτη την αγχωδη κατασταση..κ μου λενε ναι..
    τωρα τι να πω..
    το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχω αρχισει κ κουραζομαι..κ θελω να καθομαι στο κρεβατι μου..
    ουτε να κανω κατι θελω..ουτε τιποτα.
    κ που ερχομαι στην δουλεια..ειναι μεγαλος αθλος!

Senior Member
    Γεια σας ειμαι νεος εδω μη γινωκουαστικος εδωκ 1χρονο με μικρες παυσεις ηρεμιας εχω συμπτωματα ανχωδους διατραχης αρχισε με πλακωμα στο στηθος αυπνια ταχυπαλμιες ενοειται να μη μπορω να μιλησω σε καποιον χωρις να κοκινιζω η να ανχωνομαι ολα αρχισαν γιατι εμεινα απο φιλους παντρευτηκαν με τη κοπελα μυ τα πηγαινα χαλια κ επισης στη δουλεια 6μηνες περασα κολαση λογω καποιων περιστατικων με το αντιθετο φυλο εειψη παρεας δεν εβγαινα σχεδον ποτε με αποτελεσμα να πθ.ω καταθλιψη με τη φρικη του πανικου κ:-) του πλακωματος στηθους το οποιο για οσους το νοιωσαν ξερουν τι θα πει ια ωρες ισως κ μερες χωρις προφανη λογο απλα γιατι ετσι γουσταρε ουτε χαπια ουτε ψυχολογο φυσικα το αφησαταχα θα περασει..κ σια μη περνουσε βεβαια καμμια σχεση με την αρχη αλλα κ καμμια σχεση ο παλιος μου εαυτος θλιψη μιζερια σκεψεις αρνητικες απτο πρωι μεχρι το βραδι.
    Ετσι με λιγα λογια περναω εδω κ ενα χρονο αναρωτιεμαι λοι εμεις που εχουμε βιωσι αυτη τη φρικη και ακομα τη ζουμε ειμαστε ανικανοι να ζησουμε οπως οι αλλοι /προσωπα που λαμπουν ανθρωποι ηρεμοι ευδιαθετοι γιατι εμεις οχι τι περιμενουμε ναγινουμε γεροι;να αναρωτιομαστε τοτε γιατι αφησαμε τη ζωη μας να φτασει εδω;μακαρι να μασταν ολοι απτο ιδιο μερος να ανταλαξουμε αποψεις απο κοντα να δουμε 'τι εφταιξε κ φτασαμε στο αδιεξοδο ;στη τελευταια γραμμη πριν το τελος;

Senior Member
    ωραιο αυτο που ειπες..μακαρι να ειμασταν ολοι καπου κοντα κ να ανταλασσαμε αποψεις...νομιζω ομως οτι δεν θα βγαζαμε ακρη..ο καθενας φτανει στα ορια για τους δικους του λογους..
    δεν ξερω..καλο θα ηταν ομως να μην το αφηνεις αλλο ετσι κ να πας στον γιατρο.

Senior Member

ε

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    μου ειπε ο ψυχιατρος οτι το αντικαταθλιπτικο δεν πιανει οταν ο θυρεοειδης ειναι απορυθμισμενος....
    σε ενα μηνα μου παν ξανα εξετασεις.
    κ σιγσ την απορυθμιση//απλα το tsh πηγε στα ταρτατα..0,0097.
    νταξει, το Τ4 μου ειναι στα ανωτατα δυσιολογικα, δηλαδη το οριο ειναι 22 κ εχω 21,43.
    ρωτησα αν το tsh μπορει να προκαλεσει ολη αυτη την αγχωδη κατασταση..κ μου λενε ναι..
    τωρα τι να πω..
    το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχω αρχισει κ κουραζομαι..κ θελω να καθομαι στο κρεβατι μου..
    ουτε να κανω κατι θελω..ουτε τιποτα.
    κ που ερχομαι στην δουλεια..ειναι μεγαλος αθλος!
    Το καλυτερο φαρμακο ειναι πρωτα ο ιδιος μας εαυτος αν δεν αλλαξεις εσυ μονη πιστευεις θαταλλαξει φαρμακο η γιατρος ;δε νομιζω θελει προσπαθεια θελει θαρρος να γκρεμισεις τα χρονια της φρικης το τρπο που βλεπεις το κοσμο να αγαπησεις τον εαυτο σου αντι να τον μισεις ολα ταλλαερχονται δευτερα κ να ξερεις οτι μετα απαυτο οταν γινεις καλα θα σαι ο αρχοντας του κοσμου

Senior Member
    Δε θα παω πουθενα αν δε πιστεψεις ο ιδιος οτι θαλλαξει κατι πιστςυςις οτι θα το κανει καποιος αλλος;ολη μου τη ζωη ημουν χαμηλων τονων ντροπαλος βαρεθηκα ετσι κατεληξα εδω ηρθς η ωρα να γυρισω αντιστροφα και ναδω τη ζωη αλλιως φτανει μαυτους που μας τα δμιουργησαν ηρθε ωρα να τους κανουμε να καταπιουν τη γλωσα τους

Senior Member
    Δε ξερω να βρισκω μυνηματα οταν μου απαντανε εμαι ασχετος με φορουμ και τετοια ζηταω συγνωμη αν δεν απαντησα σε καποιο

Senior Member
    δε βγαζεις τιποτα με τα φαρμακα πρωτα απο μας ξεκιναει η γιατρεια κιαφου τα βρουμε με τον εαυτο μας τοτε βλεπουμε αμεσως η ευκολη λυση φαρμακα με το κιλο να γινουμε μαστουρια δηλ οχι!

Senior Member

Exclamation -

-----------------------------------
    Last edited by μανμαν; 05-03-2015 at 19:46. Reason: το γραψα 2 φορες

Senior Member
    τι σημαινει 40 replies 60 replies κλπ τι ειναι; πως τα διαβαζω μπορειτε να με διαφωτιστε;

Senior Member
    BΟΟΜ τωρα ειδα το θεμα σας..κι εγω τα ιδια εχω και μαλιστα πολλες φορες εχω και ταση για εμετο και απωλεια ορεξης..αφηστε που τον τελευταιο καιρο μαδαω..εχω απιστευτη τριχοπτωση..τι να πειτε..εσεις πως ειστε τωρα?

Senior Member
    Έγινα καλα..πήρα ladose..κ τωρα σκατά πάλι γτ εκοψα το ladose k έγινε κ κάτι κ με φρικαρε..τώρα ξαναξεκινησα ladose ..

Senior Member
    ΒΟΟΜ μαλιστα..εγω δεν παιρνω φαρμακα,μαλλον επειδη ειμαι μικρη,δεν μου εγραψε ο γιατρος..τι νιωθετε συνηθως?εγω φοβο,ανησυχια για ολα,πονοκοιλο και οπως ειπα και πριν ταση για εμετο...ααα και γινομαι τρομερα ευαισθητη,και βαζω τα κλαματα

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast