ερωτεύτηκα καποιον που κακοποιηθηκε σεξουαλικα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,850
    Quote Originally Posted by αγκαθι View Post
    ..... Του μιλησα για την οριακη διαταραχη θεωροντας δεδομενο ότι ηξερε για αυτήν. Αυτος όμως ουτε καν τη γνωριζε. Ξεκινησε να διαβαζει για αυτην και μου ειπε ότι ηταν μια ''αποκαλυψη'' γιατι του ταιριαζε πολύ και όχι η καταθλιψη μου νομιζε ότι πασχει. Το αναφερε και στην ψυχολογο του και συμφωνησε ότι εχει εντονα αυτά τα στοιχεια. Μετα από αυτό θεωρησα ότι τα πραγματα θα πανε καλυτερα με την εννοια ότι τωρα γνωριζε το ''δαιμονα'' του. Μου ζητησε παλι να βρεθουμε και τον ρωτησα να μου πει 'τι νιωθει και τι θελει από μενα''. Ειπε απλα να τον ακουω σαν καποια που τον νοιαζεται. Ειπε οτι ενιωσε φυσικη και διανοητικη ελξη για μενα αλλα δε ξερει ποιο είναι το πρόβλημα, τι θελει κτλ.. Εγω δεχθηκα να βρεθουμε και περιμενα αυτή τη μερα.. Ε αυτό ηταν. Μετα από καποιες μερες ελαβα ένα μηνυμα από αυτόν. Ηταν στο γαμο ενός φιλου και το ζευγαρι του εδωσε να διαβασει στην εκκλησια ένα απόσπασμα για τον ερωτα (επειδή κατά τη νυφη εχει την ωραιοτερη φωνη) και ότι ντρεπονταν πολύ που θα αναγκαζοταν να διαβασει αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Εγω το πηρα πολύ στραβα αυτό το μηνυμα ( ενιωσα σα να το ελεγε για μας..), ενιωσα πραγματικα να ασφυκτυω, και του απαντησα ότι ''τα λεγομενα του με πνιγουν''. Αυτος απαντησε μετα από δυο μερες ''συγγνωμη που τα λεγομενα μου σε αναστατωσαν'' και από τοτε δεν ξαναμιλήσαμε.. :-( Νιωθω τοσο μπερδεμενη, σκεφτομαι ότι εγω τον ερωτευτηκα τοσο βαθια και αυτος δεν ενιωσε τιποτα για μενα. Λεει ότι τον ελκυα αλλα δεν ηθελε να με ακουμπάει, ουτε και να με φιλαει. Όμως αυτο δεν είναι η μονη αληθινη ενδειξη ελξης? μονο ένα ψυχρο σεξ καναμε δυο φορες και αυτό μετα από δικη μου πρωτοβουλια.. Γινεται σε ολη αυτην την ιστορια εγω να ενιωσα τοσα πολλα και αυτος να ηταν απων? και απλα να μπορω να υπαρχω στη ζωη του επειδή είμαι η μοναδικη που καθεται να τον ακουσει με προσοχη? (όπως εχει πει μονο με μενα νιωθει ο εαυτος του). κάθε συμβουλη ευπροσδεκτη, τα χω χαμενα...
    συγνωμην....
    η ψυχολογος του δεν ηξερε τι ειναι η οριακη η οτι ο πελατης της πασχει απο οριακη και κατεληξε σε αυτο επειδη το ανακαλυψες εσυ??????
    σαμπως κατι δεν παει καλα....

    επισης, εγω δεν ξερω να υπαρχει ασεξουαλικοτητα στους οριακους, απο που σου προεκυψε αυτο? νομιζω μαλιστα οτι ισχυει το ακριβως αντιθετο. υπερσεξουαλικοτητα και ερωτικη ασταθεια.
    εκτος αν το σχετιζεις με ληψη φαρμακων που ριχνουν την λιμπιντο. παιρνει φαρμακα?

    για το υπολοιπο, ΦΥΣΙΚΑ και γινεται να ερωτευτεις βαθια καποιον κι αυτος να μην αισθανεται τπτ ιδιατερα ερωτικο για σενα και να ειναι απων αλλα απλα να σε κανει παρεα για λογους φιλικους- κοινωνικους- μοναξιας. οταν ειναι ερωτευμενος ο αλλος σε αναζηταει συνεχως, ερωτικα και με μεγαλο παθος, ουτε ψυχρα, ουτε φιλικα (ουτε την κοπαναει φυσικα)
    Last edited by Remedy; 04-06-2015 at 15:04.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,281
    Η σεξουαλική κακοποίηση αφήνει τραύματα για όλη σου τη ζωή. Αν όμως δεν δουλέψεις με τον εαυτό σου από νωρίς τότε τα πράγματα παγιώνουν ή ακόμα χειροτερεύουν καθώς περνάει ο χρόνος. Παρ'όλα αυτά ακόμα και αν δουλέψεις με τον εαυτό σου ακόμα και με την βοήθεια ειδικού κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάς και πάντα θα πονάς..πάντα θα έχεις εκείνο το τραύμα αλλά ελεγχόμενα πια.Το ξέρω καλά γτ έχω κακοποιηθεί σε μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια. Το θέμα είναι τι θελει ο καθένας απο τον εαυτό του. Να συνεχίζεις να πονάς και να κολλήσεις στην ήδια κατάσταση?Ή να το αλλάξεις και να γίνεις "φυσιολογικός"? Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.
    Έτσι λοιπόν, Αγκάθι ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αυτός έχει αποφασίσει πως θέλει να είναι η ζωή του και κανένας ούτε εσύ δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτόν. Εσύ όμως σκέψου γιατί έχεις κολλήσει με αυτόν. Μήπως από συμπόνοια? Ότι και να είναι θα είναι λάθος να τον ακολουθήσεις γτ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βασανιστείς. Κοίτα τον εαυτό σου πάνω από όλα. Να είσαι εσύ καλά και να μην αφήνεσαι σε αρνητικές καταστάσεις. Η ζωή είναι μικρή για να αφήσουμε τους εαυτούς μας να βασανίζονται ή να αφήνουμε άλλους να μας τυραννούν... Να κολλάς με θετικούς ανθρώπους!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

  3. #33
    Εγω ξερω γυναικα που ειχε βιαστει στην παιδικη της ηλικια 9-10 χρονων αλλα απο αγνωστο οχι συγγενικο προσωπο! δεν ξερω αν πηρε βοηθεια απο ψυχολογο/ψυχιατρο αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι σημερα εχει μια φυσιολογικη ζωη και συμπεριφορα,ειναι ομορφη και παντα περιποιημενη και εχει μακροχρονια σχεση.

  4. #34
    αγκάθι, δεν ξέρω αν ακόμα μπαινεις στο φορουμ.
    Συγκλονιστική ιστορία.
    Ο τύπος δεν έχει κάνει σχέση μέχρι σήμερα, έστω κι αν ειναι 46 χρονών. Επειδή κάποιοι τον κατέστρεψαν στην παδική του ζωή. Τα τραύματα στην παιδική ηλικία, οποιοασδήποτε μορφής, ιδίως όμως τα σεξουαλικά, συνοδεύουν το άτομο σε όλη του τη ζωη και καθορίζουν τις σχέσεις του με τους άλλους, δλδ οι σχέσεις με τους αλλους χαρακτηρίζονται από αποφυγή, καχυποψία, γινεται κλειστος χαρακτήρας λόγω των ψυχολογικών που τον αποτρεπουν να ξανοιχθεί παρά το ότι εκ φυσεως του δεν ειναι κλειστος χαρακτηρας, οι αντιδρασεις του πλεον προς όποιον έχει απέναντι του ειναι ως εαν να αντιδρα τότε απέναντι σε εκεινα τα άτομα που τον έβλαψαν (ασφαλεια, πχ καποιος που πριν με έβλαψε κι ερχεται επειτα να μου μιλησει ή συναντω καποιον με χαρακτηρα παρομοιο μ αυτον που με έβλαψε κι ετσι φοβαμαι να του ξανοιχθώ παρα το ότι ο δευτερος δεν εχει καμιά πρόθεση να με βλάψει και προφανως τοτε φευγει).

    Η ψυχοθεραπεια βοηθα στη βελτίωση, δεν αλλάζει όμως τον άνθρωπο, στην προκειμενη περίπτωση η ψυχοθεραπεια, έστω κι αν ηταν καλή δεν βοήθησε. Τον ανθρωπο αυτο τον κατεστησαν (στην παιδικη του ηλικία) αδυνατο χαρακτηρα, κι αυτος ειναι ο λόγος της μη βελτίωσης. Σου παρουσιάζε και σου εκφραζόταν μεσα από το καλό κομμάτι του εαυτου του, δλδ εκει που δεν έπαθε ζημιά. Ολοι όοσι εχουν ψυχολογικα και μαλιστα πιο σοβαρης μορφης, αμα δεν ειναι βιαιοι, έχουν ένα κομμάτι εαυτου ελκυστικο που μπορει να λειτουργει και ως προτυπο για τους αλλους, πχ μειλήχιος, πνευματώδης, προσγειωμένος, ειλικρινής, σπουδασμένος, καλοσυνάτος, δίκαιος, συνεπής κλπ συναφή. Αυτα όμως μποριε να ναι τροπον τινά τα θετικά χαρακτηριστικα που απέκτησε με τον καιρό, λόγω όμως των τραυμάτων. Επειδή όποιος πληγωνεται, πολλές φορείς αναπτύσσει τετοιες αξιόλογες πτυχές.

    Σε προσέγγισε μετα που άρχισε δειλά δειλά να κανει κάποια βηματα βελτίωσης πχ τη δυσκολία προσέγγισης γυναίκας. Μπορεί να λειτουργησες υποβοηθητικά γι αυτόν, ήτοι βρηκε καποιον να τα λεει επειδη αυτο το είχε αναγκη. Η αρχικη επιδιωξη του για σχεση ανατραπηκε απο τα τραυματα που ειχε μέσα του, και υποκατασταθηκε από το ότι βρηκε καποιον να τα λεει, επιτελους να τα εμπιστευεται και να ξαλαφρωνει. Ανθρωπος που μεχρι τωρα δεν τα ξεπερασε είναι δύσκολο να το κατορθωσει για τη συνεχεια, ιδιως στην ηλικία του. Το καλό του κομμάτι ήταν εξαιρετικό, γι αυτο τον ερωτευτηκες. Ως προς το υπολοιπο θα μπορουσες να λειτουργησεις υποβοηθητικά για να τον βελτιώσεις (χωρις να αναμενεται η τεράστια αλλαγή). Αν δεν βλεπεις όμως ιδιαιτερη βελτίωση με τον καιρο, κατι χειροπιαστο δλδ, ειναι σαν να τον φορτώνεσε. Απ την αλλη το να του πεις να βλεπεστε μονο φιλικά αυτο μπορει να τον πληγωσει. Αν δεν σου εδωσε θετικα δειγματα βελτίωσης τότε θα πρεπει να αποτραβηχτείς αλλιως θα τον φορτωθείς.

    Ο άνθρωπος αυτος κανονικά θα πρεπε να επεξεργαζεται πως θα εκτελούσε αυτους που τον εφεραν εδώ!
    γιάννης

  5. #35
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Στο ταξίδι προσδιορισμού μου..
    Posts
    1,930
    Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. Ο άνθρωπος έχει υποστεί κακοποίηση, και εσείς της λέτε να κάνει παρέα με θετικούς ανθρώπους και να κοιτάξει την πάρτη της; Ωραίες συμβουλές. Ναι, να ζήσει τη ζωή της αν αυτός δεν την θέλει πλέον, αλλά λίγη συμπόνοια και λίγη αγάπη δεν κάνουν κακό. Έχουμε γίνει όλοι ο ένας τρώει τον άλλον ή ο καθένας για την πάρτη του!!!!!! Να τη βράσω εγώ τέτοια κοινωνία, όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα σας τότε τι θα πείτε; Ή νομίζετε δεν θα την χτυπήσει ποτέ; Αγκάθι, ζήσε τη ζωή σου όπως θες, αλλά μην ξεχάσεις να δείξεις σε αυτόν τον άνθρωπο πως νιώθεις, και αν το εκμεταλλευτεί, τότε φεύγεις. Αν δεν μπορείς να τον βρεις πλέον προχώρα, αλλά όχι κοιτώντας την πάρτη σου και άλλα τέτοια ωραία, να συνεχίσεις να αγαπάς τους συνανθρώπους σου και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Αυτά από μένα. Εκτός και αν οι συνανθρώποι σου είναι παρτάκηδες ή καννίβαλοι, οπότε τότε προτείνω να κοιτάς μόνο μπροστά και να τους αγνοείς..

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. μπερδεμενη σεξουαλικα..
    By wrongy in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 20
    Last Post: 01-03-2016, 02:12
  2. Σεξουαλικα προβλήματα στην σχέση
    By SANDI in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 83
    Last Post: 07-02-2015, 01:12
  3. Πρώτη φορά - σεξουαλικά προβλήματα
    By andy87 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 3
    Last Post: 24-10-2013, 11:31
  4. ερωτευτηκα????
    By elirene in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 47
    Last Post: 10-08-2011, 17:48
  5. σεξουαλικα προβληματα
    By arxigos? in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 29
    Last Post: 09-07-2007, 15:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •