Results 1 to 15 of 34
-
12-02-2015, 23:55 #1
Δεν μπορώ να διεκδικήσω μια κοπέλα...
Καλησπέρα στη παρέα! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum. Θέλω να πω κι εγώ τον πόνο μου με την ευκαιρία. Σημειώνω πως δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, δεν θέλω να είμαι αχάριστος, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα... Απλώς με απασχολεί πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να πάρω γνώμες.
Δεν είμαι ιδιαίτερα όμορφος, μέτριος θα έλεγα, όμως είμαι ψηλός με ωραίο σώμα και γενικά προσέχω τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο ατού μου όμως είναι χαρακτήρας μου. Είμαι 24, έχω προσωπικότητα που πολλοί θαυμάζουν, ξέρω πως να φερθώ, πως να κερδίσω την συμπάθεια και το ενδιαφέρον μιας κοπέλας κλπ, όμως παρότι θεωρητικά ξέρω τι αξίζω, στην πράξη δεν έχω πίστη στον εαυτό μου στις σχέσεις και γενικά στα φλερτ. Για να το πω απλά, δεν έχω το ρόλο του διεκδικητή! Αν δηλαδή μου αρέσει μια κοπέλα και δω ότι έχει και άλλα φλερτ, νιώθω πως έχω χάσει το παιχνίδι. Ειδικά άμα την έχω καψουρευτεί σκάω από ζήλια και κάνω λάθη που με στοιχίζουν και χάνω ότι αγαπώ!
Κατά καιρούς έχω φάει άκυρα από - κατά γενική ομολογία - μέτρια εμφανισιακά κοπέλες (που βέβαια εμένα μου είχαν κάνει το κλικ). Και έχει τύχει να μου δείχνουν ενδιαφέρον (που ίσως απλά να ήταν συμπάθεια ή αναζήτηση επιβεβαίωσης) πολύ όμορφες κοπέλες! Όμως μάλλον δεν χειρίστηκα τις καταστάσεις καλά και τις έχασα... Ίσως και επειδή με απέρριπταν μέτριες εμφανισιακά κοπέλες, δεν το πίστευα καθόλου πως άρεζα σε τόσο όμορφες κοπέλες που είχαν μάλιστα και μεγάλο κύκλο επαφών και έτσι άθελα μου γινόμουν πολύ καχύποπτος και τα έβλεπα όλα ψεύτικα και πως είναι μια πλάνη εις βάρος μου. Βέβαια να σημειώσω εδώ πως συνήθως η διαίσθηση μου δε πέφτει έξω και για να έβλεπα κάτι ψεύτικο, είχα τους λόγους μου. Όμως ίσως να ήμουν και αρκετά υπερβολικός κάπου κάπου...
Και ξέρετε τι δεν μπορώ; Καθόλου μα καθόλου...!!! Να διεκδικώ!!! Δε μπορώ ρε παιδιά. Δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα. Θέλω να έχω μια κοπέλα δίπλα μου τρελαμένη μόνο για μένα και εγώ το ίδιο για αυτήν. Όμως δεν μπορώ να την διεκδικήσω. Γιατί ζηλεύω πολύ και μάλλον έχω κόμπλεξ κατωτερότητας ή νιώθω πως η μοίρα μου δεν πρόκειται να αλλάξει και πάλι θα στραβώσουν όλα. Πχ να την πέσω σε μια κοπέλα που έχει πχ 100 και 200 λάικ στο facebook, ούτε λόγος! Σιγά μην γίνει κάτι μαζί μου! ---> καταλάβατε;; Δεν έχω πίστη σε μένα. Παρότι ξέρω ότι μπορώ με τον χαρακτήρα μου να ελκύσω μια κοπέλα και να με συμπαθήσει και άμα της αρέσω, να γίνει κοπέλα μου, στην πράξη έχω κόμπλεξ με τον εαυτό μου και με τους γύρω μου. Νιώθω ο τελευταίος των τελευταίων. Και όπως θα έχετε καταλάβει, δεν έχω κάνει κάτι σοβαρό ποτέ. Ίσως γι' αυτό και δεν πιστεύω σε μένα. Αφού καμιά δεν με έχει ερωτευτεί ποτέ, παρότι με έχουν συμπαθήσει πάμπολλες...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
- 13-02-2015, 00:04 #2
δεν εχεις κανει ποτε στην ζωη σου καμια σχεση δλδ?
Θέλω να έχω μια κοπέλα δίπλα μου τρελαμένη μόνο για μένα και εγώ το ίδιο για αυτήν
μελος κακα τα ψεματα δεν γινεται να παριμενεις την πριγκιπισσα του παραμυθιου να ερθει ουρανοκατεβατη.. αυτα στην ζωη σπανια συμβαινουν...
πρεπει να προσπαθεις..
εν τελει αν βγαινεις καθε φορα εξω με το σκεπτικο "αα μακαρι να βρω κοπελα σημερα" δεν σου κανει καλο..
αστο να ρθει απο μονο του..
και οταν λες διεκδικηση τι εννοεις? μπορεις να δωσεις κανα παραδειγμα!?And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-02-2015, 00:27 #3
συγκεντρωνεσαι πολυ στο εξωτερικο η μου φαινεται ;
πιστευω πως να σε ερωτευτει καποιος δεν ειναι κατι που μπορεις να το ελενξεις η να το προκαλεσεις.. δεν υπαρχει to-do list με 10 βηματα και σε ερωτευτηκε ! δε γνωρισες απλα το ατομο που θ του κανει κλικ οταν ειναι μαζι σου και θα σε ερωτευτει.. ! και δε πιστευω πως εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση αλλα με το πως αισθανεται καποιος οταν ειναι μαζι σου !! μια φιλη μου για πχ κι εγω ειμασταν ερωτευμενες φουλ με καποιους που αντικειμενικα δεν τους λες και μοντελα αλλα για μας ηταν τα παντα... ο ερωτας ειναι κατι το βαθυ... και πως ξερεις οτι σου αρεσει μια κοπελα που εχει 100 λαικς στο φβ .. αυτο δε λεει τιποτα για αυτη... μονο για εξωτερικο της... μια τετοια κοπελα μπορει να μη σου αρεσει σε τελικη αναλυση καν... μπορει να εχει απαισιο χαρακτηρα η να μην εχετε καλη επικοινωνια ... εχεις κανει ποτε σχεση ; και γενικα τι ψαχνεις απο μια σχεση ; και εισαι σιγουρα 24 ; :p
13-02-2015, 00:41 #4
Κοιτα απ' τη στιγμη που εσυ ο ιδιος κρινεις την αξια μιας κοπελας απο τα like στο facebook, την εξωτερικη της εμφανιση κτλ και τη δικια σου αξια πρωταρχικα (γιατι οκ αναφερεις κι αλλα traits) απο την εξωτερικη σου εμφανιση αντιλαμβανεσαι οτι εσυ ο ιδιος υποστηριζεις αυτο το παιχνιδι μ' αυτους τους κανονες. Κατ' αρχην εφοσον χωνεσαι και τολμας ειναι λογικο να φας και χ καμια φορα, δεν πρεπει να σε αποθαρρυνει, ουτρε ειναι κατι προσωπικο, δεν ταιριαζουμε με ολους. Τωρα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις με τον ορο "διεκδικω" αλλα π ο'τι βλεπω το συσχετιζεις με τον ανταγωνισμο. Κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται να "διεκδικησεις", οι κοπελες ματια εχουν, αυτια εχουν, μυαλο εχουν, αν εισαι ο εαυτος σου, εισαι χαλαρος και δωσεις το σωστο μηνυμα με τα λογια και τα ματια σου δν πρεπει να σε απασχολει το ποσοι αλλοι θα της την πεσουν. Τωρα το θεμα της αυτοπεποιθησης μονο στην πραξη λυνεται. Θα σε συμβουλευα να αρχισεις να απολαμβανεις για αρχη το φλερτ χωρις να εχεις απαραιτητα κατι παραπανω στο μυαλο σου, αυτο θα σε "λυσει" και να δεις οτι στο σωστο timing με το σωστο ατομο τα πραγματα θα ρολαρουν απο μονα τους!
13-02-2015, 00:57 #5
δε σε συμφαιρει να ζηλευεις γιατι ετσι δηλωνεις κατωτερος της κοιτα να ικανοποιησεις τον εαυτο σου κ να τα εχεις καλα μαζι του που ειναι το πιο βασικοτερο απο ολα για να τα πας καλα στη συνεχεια με τους αλλους.
δε χρειαζεται να ιδρωνεις αν ειναι κατι να γινει θα γινει σημερα αυριο η καπια μερα
αν εισουν ιδιαιτερα ομορφος το μονο που θα πετυχαινες ετσιειναι να κοιμηθεις με χιλιες γκομενεςπου θα ερχοντουσαν νυχτα κ θα εφευγαν πρωι κ μη νομιζεις οτι ετσι η ζωη σου θα ταν πολυ καλυτερη κ σε ενα οικο ανοχης να πηγενες σχεδον το ιδιο αποτελεσμα θα ειχες φερει.
οσι για το φβ δεν ειναι για να το παιρνεις κ πολυ στα σοβαρα μια σελιδα ειναι που απλα μπορεις να περνας το καιρο σου σ αυτη.
οταν φτασεις στο σημειο να μη ζηλευεις τιποτα αυτο σημαινει οτι ετσι θα τα εχεις καλα μεσα σου κ αυτο ειναι κ το σημαντικοτερο στα υπολυπα ο τροχος γυριζει καπια στιγμη...
13-02-2015, 01:33 #6
οταν φτασεις στο σημειο να μη ζηλευεις τιποτα αυτο σημαινει οτι ετσι θα τα εχεις καλα μεσα σου κ αυτο ειναι κ το σημαντικοτερο στα υπολυπα ο τροχος γυριζει καπια στιγμη...[/QUOTE]
ναι ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη η αλλαγη που αισθανεται καποιος μεσα του οταν δε ζηλευει πια.. η αυτοπεποιθηση ξεχειλιζει και αισθανεται πολυ πιο ευτυχισμενος.. ειναι απλα υπεροχο !
13-02-2015, 01:46 #7
η ψυχολογια το αντικειμενο της ειναι το πως να τα βρεις με τον εαυτο σου.
13-02-2015, 02:41 #8
κανεις ψυχοθεραπεια ;
13-02-2015, 03:47 #9
13-02-2015, 04:22 #10
Καλωσήρθες στο "club" Σκεπτικέ
13-02-2015, 21:13 #11
Καλησπέρα και πάλι,
καταρχήν να σας ευχαριστήσω πολύ όλους έναν-έναν για το χρόνο να διαβάσετε αυτά που έγραψα και να μου απαντήσετε!!
Απαντώ με τη σειρά ώστε να μη μου ξεφύγει κάτι...
@66psy: όχι, σχέση κανονική δεν έχω κάνει ποτέ. Σεξουαλικά έχω κάποιες εμπειρίες, αλλά δε με γεμίζει αυτό, θέλω μια σχέση, μια κοπέλα να με ερωτευτεί για αυτό που είμαι, να μην μπορεί χωρίς εμένα. Το βρίσκω εντελώς απίθανο!!!
Προσπαθώ να διεκδικήσω, αλλά στο τέλος εγκαταλείπω, δεν το χω...
Τι εννοώ "διεκδίκηση"... Ότι αν πχ μου αρέσει μια κοπέλα, έχω νοοτροπία looser (του χαμένου δηλαδή), ότι τελικά δε θα καταφέρω να την κάνω κοπέλα μου. Ειδικά όταν είναι πολύ κοινωνική η άλλη και έχει πολλούς κύκλους επαφών, σκέφτομαι και λέω "εμένα θα κοιτάξει;;"... Και δε το λέω μόνο εμφανισιακά. Νιώθω κάπως άβολα, μόλις βλέπω ότι την φλερτάρουν κι άλλοι πχ, φοβάμαι ότι το χω χάσει το παιχνίδι ότι και να κάνω... Ίσως μου βγαίνει αυτό γιατί δεν έχω νιώσει ποτέ να με ερωτευτεί κάποια. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ όμως!!!
@lemonpie13: ναι 24 στα 25. γιατί; Όπως προείπα, σχέση κανονική όχι δεν έχω κάνει. Κάλλιστα θα μπορούσα να είχα μια "κοινή" σχέση όπως έχουν όλοι που το παίζουν ερωτευμένοι όμως δεν είναι και κοιτάνε μόνο το σεξ. Όμως εγώ τη σχέση τη λέω σχέση και το σεξ σεξ και δεν μ αρέσει να προσποιούμαι, να κοροιδεύω ή να με κοροιδεύουν, μόνο και μόνο για να δείχνω στους έξω πως έχω κοπέλα. Για το φέις που ανέφερα, εννοείται πως εννοούσα γενικά για κοπέλα που γνωρίζω... Πχ, γνωριζόμαστε και μου κάνεις το κλικ, βγαίνουμε, περνάμε στιγμές μαζί, μου αρέσεις και σαν χαρακτήρας κλπ και λέω αυτή η κοπέλα είναι για μένα. Ε αν δω ότι έχεις μεγάλο κύκλο επαφών και ειδικά πολλά φλερτ (πχ από λάικ στο φεις, αφιερώσεις κλπ), ε νιώθω πως το χασα το παιχνίδι! Σιγά μην κοιτάξεις εμένα, τόσοι και τόσοι σε γουστάρουν... Θα μου πεις και τι θες; Να μη βλέπεται η άλλη ώστε να μην αρέσει σε κανέναν και να μη ζηλεύεις;; Όχι, απλώς μάλλον πρέπει να είναι πολύ κλειστή κάποια και να μην έχει πολλούς κύκλους επαφών, μήπως και την καταφέρω. Αν και πάλι τίποτα, γιατί συχνά τέτοιες κοπέλες έχουν ανασφάλειες.
Σχετικά με την εμφάνιση που λες, ναι το ξέρω ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο, αλλά μετράει και το τι βγάζεις προς τα έξω. Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι βγάζω ένα πολύ ωραίο χαρακτήρα, συμπαθητικό, ευγενικό, φιλικό κλπ, αλλά όχι ερωτικό. Δε ξέρω γιατί...
@Αρ_ιάδνη: όχι δεν κρίνω την εμφάνιση από τα like. Άλλο ήθελα να πω. Το εξήγησα παραπάνω. Όπως και το τι εννοώ "διεκδικώ". Παντως βλέπω κατάλαβες τι εννοώ, είναι αυτό που λες ότι δεν πρέπει να με απασχολεί πόσοι άλλοι της την πέφτουν. Έλα όμως που εμένα με απασχολεί... Όσον αφορά τη συμβουλή σου, μου την λένε και φίλοι μου αυτή τη συμβουλή, και γενικά να τα βλέπω πιο χαλαρά και όπως προκύψει. Δε ξέρω όμως, νομίζω δε το έχω...
@αλεξανδρος_77: έχεις δίκιο... Δεν παραπονιέμαι για την εξωτερική εμφάνιση μου, απλώς λέω μήπως τελικά και αυτή είναι μια ακόμα αιτία που δεν έχω ταίρι. Να πω πάντως πως αυτοπεποίθηση έχω!! Αυτό είναι το περίεργο. Εγώ ας πούμε μπορώ να φερθώ σε μια που το παίζει κάποια, όπως ίσως δεν έχει ξαναδεί στη ζωή της. Όσο ωραία και να είναι η άλλη, δε νιώθω κατώτερος, απλώς αν έχει πολλούς "διεκδικητές", ίσως νιώθω κατώτερος απέναντι στους άλλους και λέω μέσα μου "εμένα θα διαλέξει;; οκ καλός, χρυσός, αλλά ο καλύτερος απ όλους;;;;; Δε παίζει...". Και πέρα από αυτό, δεν έχω νομίζω τα ψυχικά αποθέματα να αντέξω να διεκδικώ μέχρι τέλους... Και αυτό γιατί αν μου αρέσει πολύ (εννοώ πάντα και εμφάνιση αλλά και χαρακτήρα), ζηλεύω πολύ και είτε παραιτούμαι λόγω αίσθησης κατωτερότητας ή βιάζομαι και κάνω καμια κοτσάνα άθελα μου και χαλάω την όποια καλή εικόνα είχα δώσει στην άλλη.
@the only peace I can find: ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα παιδιά!
14-02-2015, 00:03 #12
Εμένα μου φαίνονται λίγο αντιφατικά όσα γράφεις. Από τη μια λες "εχω αυτοπεποιθηση" από την άλλη "εμένα θα κοιτάξει;"
Αυτό που λες ότι δεν βγάζεις το ερωτικό στοιχείο του χαρακτήρα σου είναι όντως θέμα. Πρέπει να είναι εμφανές αλλά όχι έκδηλο. Να μη σε θεωρεί η άλλη φίλο ούτε να σε έχει δεδομένο ως κατάκτηση. Ρίξε μια ματιά στο θέμα του manosthess
14-02-2015, 00:33 #13
Όχι δεν είναι αντιφατικά. Ίσως εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Έχω αυτοπεποίθηση αλλά όχι πίστη στον εαυτό μου. Και όταν λέω αυτοπεποίθηση, εννοώ με την έννοια ότι δεν κομπλάρω να μιλήσω σε μια κοπέλα, να της πω τι νιώθω κλπ. Είμαι άνετος, προσέχω τι λέω, έχω χιούμορ πολύ κλπ. Όμως βλέποντας ότι στα ίδια μένω πάντα και δεν αλλάζει κάτι, λογικό νομίζω να σκέφτομαι "εμένα θα κοιτάξει;;;"...
14-02-2015, 00:59 #14
Οπότε σου χαλάει στην πορεία; Αν δεν δεις ανταποκριση;
14-02-2015, 18:32 #15
εχεις χαμηλη αυτοεκτιμιση και δινεις μεγαλη βαρυτητα στο τι γνωμη θα σχηματισουν οι κοπελες για σενα σε νοιαζει πολυ η γνωμη τους αν λυσεις αυτο θα εισαι οκ τα παντα ξεκινανε απο εκει