Results 151 to 165 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
24-02-2015, 18:58 #151
@kavkaz αυτή είναι η μορφή της πάθησης.Όταν πάσχεις ζεις σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα από την πλειονότητα των φυσιολογικών ανθρώπων.Το μυαλό σου σε παγιδεύει σε μια άλλη λογική.Σιγά σιγά θα επανέλθεις πάλι.Απλά ενημέρωνε τον γιατρό και την οικογένειά σου.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 25-02-2015, 00:51 #152
25-02-2015, 00:59 #153
παντως εγω εχω καταλαβει οτι οι ψυχοπαθεις και ναρκισσοι προκαλουν σχιζοφρενεια στους μελαγχολικους και ευαισθητους.
οσοι κοροϊδευουν τους σχιζοφρενεις ειναι επειδη ειναι ψυχοπαθεις στη φυση τους.
οταν πεις κατι για εναν σχιζοφρενη παντα βγαινει στη φορα η ψυχοπαθεια των αλλων και υποτιμουν τον σχιζοφρενη.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
25-02-2015, 01:09 #154
Δεν σου είπαν ψέματα. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν και καλλιεργήθηκαν για να προσφέρουν τη ζωτική ενέργεια του αστρικού τους σώματος στις ανώτερες οντότητες που παρουσιάζονται ως Θεοί. Αυτοί οι Απέθαντοι Θεοί είναι οι Θεριστές της ανθρώπινης καλλιέργειας, είναι τα αρχετυπικά Βαμπίρ/Βρικόλακες που βλέπουμε στις ταινίες, μόνο που δεν πίνουν αίμα, αλλά το Lifeforce των ανθρώπων. Σου επαληθεύω ότι οι φωνές είχαν δίκιο, διότι έχω μυηθεί (στο παρελθόν) σε απόκρυφη γνώση. Στον πέμπτο βαθμό σου μαθαίνουν για τον χάρτη της πραγματικότητας και ναι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτό τον τρισδιάστατο ολογραμματικό κόσμο. Όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο φυσικά οι φωνές να μην έχουν σχέση με οντότητες και να είναι αποτέλεσμα της ψύχωσης! Από τη στιγμή που δεν έχεις ασχοληθεί με αυτά, το πιθανόν (σχεδόν 100% σίγουρο) είναι ότι αποτελούν συμπτώματα ψύχωσης που απλά τυχαίνει να ταιριάζουν με απόκρυφες διδασκαλίες, είναι σύμπτωση δηλαδή, οπότε ακολούθησε τις συμβουλές των γιατρών και συνέχισε την αγωγή (αν σου έδωσαν).
25-02-2015, 01:13 #155
25-02-2015, 01:21 #156
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επίσης τα "Βαμπιράκια" δεν απειλούν κανέναν, αθόρυβα λειτουργούν συνεχώς (χωρίς υλική υπόσταση), δε στοχοποιούν κανέναν και φυσικά δεν μισούν την τροφή τους (ανθρώπους). Ούτε σκοτώνουν ανθρώπους, ακόμη και να προσπαθήσεις να τους προσβάλεις, με τη Γήινη λογική σου, δε δίνουν σημασία. Τέλος, λαμβάνουν μόνο την περίσσια ενέργεια του αστρικού μας σώματος, έτσι με αυτό τον τρόπο δεν βλάπτουν καθόλου την υγεία, ίσα-ίσα βοηθούν στην ανανέωση της ενέργειάς μας!
25-02-2015, 01:25 #157
εγω ξερω οτι το Ευαγγελιο λεει οτι οποιος πιστευει οτι ο Χριστος ειναι Θεος, σωζεται.
Ολα τα αλλα ειναι εφευρηματα της σκοτεινης πλευρας.
Το σταυρο τον φοβουνται ολα τα δαιμονια και ειναι προστασια για τους πιστους.
Αυτα που λες εσυ τους τα ειπε ο διαβολος για να τους παρει με το μερος του.
Περα απο την σκοτεινη πλευρα υπαρχει και η φωτεινη.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
25-02-2015, 06:42 #158
Δεν εχω ασχοληθεί με αποκρυφες γνωσεις κλπ... ξερω μονο ότι ακουσα και το μηνυμα ηταν ελπιδοφορο... μου λεγαν κατι για επανενωση με αυτό που αποκαλεις ''αστρικο σωμα''.
Παιρνω τα χαπακια μου γιατι όπως ειπα ηδη η αγνοια είναι η καλυτερη επιλογή.. αυτό δεν σημαινει ότι σταματησα να πιστευω ότι ακουσα απλα ασβεστωσα την επιφυση ή ότι άλλο ευθυνεται μεσα στον εγκεφαλο για αυτην την ''ανωμαλια''
25-02-2015, 11:26 #159
25-02-2015, 11:38 #160
γιατι ποια η διαφορα του ψυχοπαθη απο του παρανοικου? και οχι δεν εκανα πλακα σε αυτο που εγραψα πιο πανω μου περασε απο το μυαλο γιατι σκεφτομουν πως να εξηγησω το διαβασμα της σκεψης η μια απαντηση που βρηκα ειναι οτι οντως διαβαζουν τις σκεψεις μου και κανουν τις παπιες για να μην αποκαλυφθει και η δευτερη αυτο που εγραψα πιο πανω οτι η νεα ταξη βαζει τους ανθρωπους να διαβαζουν ο ενας την σκεψη του αλλουνου αλλα χωρις να το καταλαβαινουν γιατι κανουν εκτροπη στα μυαλα του μεταφεροντας τις σκεψεις κατευθειαν σε αυτους
25-02-2015, 12:08 #161
kavkaz, δεν μπορούμε να διαβάσουμε τη σκέψη σου και δεν υπάρχει λόγος.
Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είσαι, δεν είσαι κανένας μεγάλος επαναστάτης, δεν απειλείς κανένα σύστημα!
Χαλάρωσε λοιπόν, αν σε θεωρούσαν απειλή δε θα μιλούσες τώρα, θα είχε σταματήσει ήδη η καρδιά σου χωρίς κάποιο λόγο και θα κατηγοριοποιούσαν τον θάνατο οι γιατροί ως "αναίτιο αιφνίδιο θάνατο". (Σιγά μην κάθονταν να σε βγάλουν ψυχωτικό...)
Όμως είσαι σημαντικός και χρήσιμος όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι, κανείς δεν επιθυμεί το κακό σου!
Επίσης, η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι απλά μια έννοια, μια καραμέλα που οι συνωμοσιολόγοι την επαναλαμβάνουν συνεχώς. Κάθε Νέα Εποχή αποτελεί μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, απλά το σημερινό σχέδιο, επειδή μας το επιτρέπει η Τεχνολογία, είναι η Παγκοσμιοποίηση.
Μην πιστεύεις σε συνωμοσιολόγους, το σχέδιο ΔΕΝ είναι η μείωση πληθυσμού ή άλλα ευτράπελα που ακούγονται.
Επιτέλους, θα δημιουργηθεί μια Νέα Χρυσή Εποχή του Κρόνου, στην οποία θα επικρατεί ο ανθρωπισμός.
Το νέο παγκοσμιοποιημένο μας σύστημα θα έχει ως βάση τη Δημοκρατία. Δε θα υπάρχουν δυστυχήματα, δε θα υπάρχουν εγκλήματα. Ο πληθυσμός θα ελεγχθεί αλλά δε θα μειωθεί, μάλιστα θα δοθεί η επιλογή της σωματικής αθανασίας στους ανθρώπους, με την ενεργοποίηση του γονιδίου της τελομεράσης, με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας και άλλων τεχνολογιών που θα δοθούν στη συνέχεια.
Όσο πιο γρήγορα η Νέα Τάξη ολοκληρώσει τα σχέδια της, τόσο πιο σύντομα θα χτίσουμε τον παράδεισο επί της Γης. Τον παράδεισο που ο Κρόνος είχε δημιουργήσει, αλλά ο μισάνθρωπος Δίας κατέστρεψε.
25-02-2015, 12:10 #162
25-02-2015, 12:13 #163
Καλημέρα. Cellytoria ελπίζω να μην τρολάρεις ή να μην ανήκεις στην εωσφορική οργάνωση Temple of vampires.
Γενικά όσοι γράφετε με πνεύμα τρολαρίσματος εδώ να ξέρετε οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι χαζοί, καταλαβαίνουν πολλά, πάρα πολλά γιατί έχουν πολύ ευαίσθητες κεραίες.
25-02-2015, 12:17 #164
25-02-2015, 12:19 #165