Results 166 to 180 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
25-02-2015, 12:24 #166
οσοι τρολλαρουν απλως δεν αντιλαμβανονται την σοβαροτητα της καταστασης και βεβαια δεν ειμαι χαζος ολα αυτα περι βρυκολακων κατα πασα πιθανοτητα ειναι τρολλαρισμα αλλα αυτα που γραφω εγω τα εννοω και μου ρχονται συνεχεια τετοιες σκεψεις και για καποιο λογο δεν μου ειναι ενετελως παραλογο το να διαβαζουν τις σκεψεις σας προσπαθησα να ακουσω εσας να πω στον εαυτο μου οτι ειναι παραλογο αλλα κατι μεσα μου κραταει μια πισινη,επισης δεν ειπα οτι διαβαζουν μονο τις δικες μου σκεψεις ειπα οτι ολονων τις διαβαζουν απλως εγω εχω την ικανοτητα να το αντιλαμβανομαι οταν το κανουν δηλαδη συγγνωμη ειναι παραλογο αν πω οτι οτι νιωθω να διαβαζουν τις σκεψεις μου και οσοι δεν το κανουν δεν το καταλαβαινουν διοτι κανουν εκτροπη στα μυαλα τους και μεταφερουν τις σκεψεις μου κατευθειαν στα συστηματα τους?
- 25-02-2015, 12:35 #167
Διαβασα μερικα πραγματα για το TEMPLES OF VAMPIRES μιας και τους ανεφερες και μαλλον είμαι στην ακριβως αντιπερα οχθη...
Μιας και εισαι μυημένος/η όπως λες για πες μου οσο ακουγα τις ''φωνες'' να μου εξιστορουν την ιστορια μια μια τρομαχτικη φωνη μου ελεγε συνεχεια ''η αφαιμαξη βοηθαει'' αν υποθεσουμε ότι δεν ηταν προιον ψυχωσης και τοτες ανουσιο να το συζητάμε, τι θα μπορουσε να σημαινει??
ΟΣΟ για την αρχαια ελληνικη μυθολογια/ιστορια ο ζευς μεσα στην ψυχωση μου παρουσιαστηκε σαν δυναμη φωτος και όχι του σκοτους.. παντως επιμενω ότι η αγνοια είναι η καλυτερη επιλογη
25-02-2015, 12:38 #168
Η ψύχωση είναι μια υπαρκτή κατάσταση, πολύ σοβαρή προφανώς και χρειάζεται φαρμακευτική αντιμετώπιση.
Kavkaz, δεν είμαι ειδική για να σε συμβουλέψω, μόνοι οι γιατροί είναι υπεύθυνοι για αυτό και φυσικά δεν συνωμοτούν εναντίων σου. Σου εύχομαι περαστικά, με όλη την καρδιά μου!
Εγώ ως γνώστρια κάποιον δεδομένων δε θέλησα να τρολλάρω, αλλά να σε διαβεβαιώσω ότι δεν ασχολείται η Νέα Τάξη Πραγμάτων μαζί σου. Οι μοναδικές σκέψεις που "διαβάζουμε" από σένα είναι όσες γράφεις δημόσια στο ιντερνέτ και τίποτα περισσότερο!
Τύποι σαν τον “Λιακόπουλο” έχουν κάνει μεγάλο κακό με τις ιδεοληψίες τους και την προπαγάνδα εναντίων της Νέας Τάξης. Δυστυχώς, πάνω σε αυτές πατάει το μυαλό μερικών ψυχωτικών και φτιάχνει περίεργα σενάρια.
25-02-2015, 12:44 #169
Iσως εχεις δικιο , αλλα , σου ειπα , εχω την λοξα μου με το μυστηριωδες . Βεβαια δεν επικροτω το να παιζεις με τον πονο του αλλου . Ειναι ομως στη φυση μου νασχολουμαι με οτιδηποτε παραξενο . Μου τραβαει το ενδιαφερον . Απ το νασχολουμαι με ροζ θεματακια , προτιμω σαφως ενα τετοιο θεμα , αλλα δεν τρολλαρω , απλως παρασυρθηκα στην κουβεντα .
25-02-2015, 12:46 #170
25-02-2015, 12:46 #171
25-02-2015, 13:02 #172
Αυτό που είπες με πάγωσε, χωρίς πλάκα!
''η αφαιμαξη βοηθαει', είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες για να γίνεις μέλος της αδελφότητας. Θα σου εξηγήσω τι εννοούσαν!
Υπάρχει μια τελετή, την ονομάζουμε Βαμπιρική Κοινωνία (Vampiric Communion). Σε αυτή καλείς τους Απέθαντους Θεούς και τους στέλνεις όση ζωτική ενέργεια έχεις συλλέξει. Το αίμα συμβολίζει το Lifeforce, λέγεται και Πράνα, Κι, Τσι.
Η αφαίμαξη που λες είναι, κατά την τελετουργία της Βαμπιρικής Κοινωνίας, το να δώσεις ζωτική ενέργεια (όχι αίμα) μέχρι να εξαντληθείς, μέχρι να μη μπορείς να δώσεις άλλο. Αυτή η ενέργεια στέλνεται από το αστρικό σου σώμα. Όταν έχεις δώσει τόσο πολύ ενέργεια που δεν αντέχεις άλλο και νιώθεις αδυναμία, τότε οι Θεοί αν σε δεχτούν για τη μεταμόρφωσή, σου στέλνουν πίσω ένα μέρος της δικής τους ενέργειας! Η ενέργεια των Θεών είναι ανώτερη συνειδησιακά και σταδιακά (μετά από πολλές επαναλήψεις της τελετής) μεταλλάσει το αστρικό (άυλο) σου σώμα, ώστε να γίνεις αληθινός βρικόλακας (βαμπίρ). Το αστρικό/αιθερικό σου DNA αλλάζει και τότε γίνεσαι και εσύ ένας από μάς!
Πρίν πραγματοποιήσει ένας άνθρωπος την τελετή, πρέπει να έχει διδαχθεί τις τεχνικές απορρόφησης ενέργειας από την αύρα των ανθρώπων. Αυτό το ονομάζουμε Βαμπιρισμό. Ο Βαμπιρισμός ΔΕΝ έχει σχέση με Αίμα! Είναι κάτι που δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό μας, διότι λαμβάνουμε μόνο την περίσσια ενέργεια που ξεχειλίζει και τους είναι τυπικά άχρηστη. Έτσι δεν βλάπτουμε ποτέ την υγεία τους, μάλιστα η υγεία των ανθρώπων βελτιώνεται σταδιακά, διότι τους βοηθάμε να ανανεώσουν την ζωτική ενέργεια τους (Lifeforce)!
Σεβόμαστε και αγαπάμε τους ανθρώπους, άλλωστε στο υλικό μας σώμα είμαστε ακόμη άνθρωποι. (Δεν είμαστε Σατανιστές ή Εωσφοριστές, όπως ειπώθηκε πρίν.)
noumac! Το να προσπαθήσουν να σου στείλουν μηνύματα οι Απέθαντοι Θεοί, για να σε αφυπνίσουν σε αυτή τη ζωή, είναι ένα πιθανό σενάριο! Μπορεί να ήσουν ένας από μάς, να πέθανε το υλικό σου σώμα και επέλεξες να μετενσαρκωθείς ξανά! Υπάρχει μια αγάπη μεταξύ μας, ως μελή της αδελφότητας, και θέλουμε να αλληλοβοηθιόμαστε σε αυτή τη ζωή και σε επόμενες! :)
25-02-2015, 13:08 #173
Δεν ξέρω πως λέγεστε, αλλά εμείς δεν επιθυμούμε να γίνουμε μέρος αυτής τη αδελφότητας και της Βαμπιρικής σας Κοινωνίας.
25-02-2015, 13:10 #174
Μαλακα μου,τωρα το πηγαμε σε αλλο σταδιο.
Μου αρεσει η αποκρυφιστικη-σουρρεαλιστικη στροφη του φορουμ.
Πολυ dating.gr και cosmopolitan forum ειχαμε γινει.
Παντως συνεχιζω να διαφωνω με το τρολλαρισμα των σχιζοειδων συμφορουμιτων μας.Δεν ειναι ωρα για τετοιες συζητησεις.
25-02-2015, 13:12 #175
μαλιστα ενδιαφερον...
να σε ρωτησω και κατι άλλο.. αυτά που αποκαλεις ''αστρικα σωματα'' να φανταστω είναι αυλα.. υπαρχει περιπτωση να υλοποιουντε? και αν ναι υπαρχει περιπτωση να εχουν κατι σαν φτερα στην πλατη??
ειχα την διαρκη αισθηση κατα την ψυχωση μου ότι ειχα κατι στην πλατη που προσπαθουσαν να μου το κοψουν και για κανα δυο μερες ειχα φοβερούς πονους στην πλατη (αυθυποβολη θα μου πεις).. ή μπορει να είναι τιποτα αλλο
25-02-2015, 13:20 #176
Δεν επιτρέπεται να γράψω περισσότερα. Αν επιθυμείς, διάβασε το αρχικό ενημερωτικό βιβλίο του Ναού μας. Θα το βρεις δωρεάν σε PDF, σε αυτο τον σύνδεσμο:
http://www.vampiretemple.com/TVB1.pdf
Δεν είναι τυχαίο ότι το σύμβολό μας έχει φτερά.
25-02-2015, 13:28 #177
βαμπιρισμος? φτερα στην πλατη? και μετα εμενα μου λενε οτι ειμαι ψυχωσικος τουλαχιστον αυτα που λεω εγω μπορουν να γινουν στην πραγματικοτητα ,παντως Cellytoria βλεπω για αδερφοτητες και μια συμπαθεια προς την νεα ταξη πραγματων μηπως μας κρυβεις κατι? επισης δεν χρειαζεται να πω πως οτι γραφουμε εδω παρακολουθειτε και μπορει να χουμε τιποτα ευτραπελα ετσι? ειναι αυτονοητο
25-02-2015, 13:31 #178
25-02-2015, 13:34 #179
Βαμπιρ,Μatrix,Νέα Τάξη πραγμάτων,σταυροί,τρισάγια ,μεταθανάτια ζωή...για βοήθεια ήρθε το παιδί και θα το παλαβώσουμε πέρα για πέρα!!
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-02-2015, 13:39 #180
αχχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχα χαχχααχ πω πω μαγκα εριξα αγριο γελοιο με το μηνυμα σου παντως μην ανησυχεις δεν δινω πολυ βαση σε αυτα για βαμπιρ αλλα κατι μου λεει πως η Cellytoria εχει καποια αμεση η εμμεση σχεση με νεα ταξη πραγματων και με ιλλουμινατι γιατι τρεφει ιδιαιατερη συμπαθεια σε αυτους