Results 31 to 45 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
19-02-2015, 13:13 #31
- 19-02-2015, 13:23 #32
αυτό με τις γλώσσες είναι ποιο περίπλοκο , ίσος ο ανθρώπινος εγκέφαλος να έχει την δυνατότητα να συγκρατεί γλώσσες τον προγόνων του σε αδρανή κατάσταση και να ενεργοποιούνται με διαφορα ερεθίσματα ....
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=522637
http://www.newsbomb.gr/bombplus/anex...se-allh-glwssa
http://tilegrafima.gr/strange/item/1...lontas-agglika
19-02-2015, 13:33 #33
καλησπερα και παλι ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..παλιοτερα δεν ειχα αυτα τα συμτπωματα αλλα συμφωνα με τους γιατρους οταν τους μιλησα μου ειπαν οτι ειχα αλλα πχ στις σχεσεις μου ακραια ζηλοτυπια τυπου οτι η κοπελα μου συνομωτει με εναν αλλον και οποτε βγαινω εξω με παρακολουθουν αλλα γενικα ποτε δεν εδινα σημασια ολα μου φαινοντουσαν λογικα..τον τελευταιο 1,5χρονο με συμπτωματα οπως οτι διαβαζουν τις σκεψεις μου οτι με παρακολουθουν με καμερες και στο σπιτι μου οτι με ακολουθουν στο δρομο και με κυνηγανε η οτι μπορω να καταλαβαινω ποτε οι ανθθρωποι σκεφτονται για μενα εχω την αισθηση ενος διαπερατου μυαλου και πως αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα και αυτο που ειπε ο noumac αυτο εννοω οτι με τα συμπτωματα της ψυχωσης εμεις δεν εχουμε προβλημα απλως σαν να ξυπναμε και να καταλαβαινουμε τι κανουν και τι ελεγχο θελουν να μασ ασκησουν και ο καλυτερος τροπος για να μας ταπωσουν ειναι να μας πουν τρελους και να μας δωσουν φαρμακα...και θελω να ρωτησω και κατι αλλο αυτη τη φορα οταν εκοψα τα φαρμακα εχω κιαλλο συμπτωματα κατι σαν ηχω σκεψης υπαρχει κατι τετοιο?
19-02-2015, 13:39 #34
όταν λες ηχω σκεψης εννοεις σαν καποιος να σου μιλαει μες το μυαλο σου?? αν είναι αυτό προσεχε μετα ερχονται οι κανονικες φωνες.. και μην ξεχνας η αγνοια είναι καλυτερη επιλογή παρε τα χαπια σου..
19-02-2015, 13:47 #35
ακουω πισω απ την σκεψη μου την ιδια σκεψη 2 και 3 φορες κια μερικες φορες ακουω και γελοια με αποτελεσμα να χαχανιζω χωρις λογο και εγω
19-02-2015, 14:52 #36
19-02-2015, 15:40 #37
ημουν χρηστης ηρωινης και εδω και 1 χρονο καθαρος
19-02-2015, 18:10 #38
Πο ρε μεγαλε τι ατυχια γλυτωσες απο την ηρωινη και επεσες στην ψυχωση.Μεγαλη γκαντεμια.Λοιπον ναξες αμα παρεις φαρμακα να ξεχασεις μεχρι και τα μεθυσια,Αλλιως θα μπαινοβγαινεις στο ψυχιατρειο χωρις επιστροφη
19-02-2015, 18:32 #39
μην προδικαζουμε την πορεια της ασθενιας.δεν χρειαζονται υπερβολες πχ οπως ειπε ο φιλος οτι ουτε καν πρεπει να πινεις καθολου.αλλα ναρκωτικα τερμα κ αντικατασταση τους με φαρμακα 2ης γενιας που θα πει ο ντοκτορ. ΥΓπιστευω οτι ο αντιλαλος στην σκεψη ειναι επειδη επαιρνες ναρκωτικα.αν συνεχισεισ τον αγωνα κατα των ναρκωτικων που στο ευχομαι ολοψυχα! θα φυγει ο αντιλαλος.αλλα κατα την γνωμη μου που το τονιζω οτι δεν ειμαι γιατρος αλλα περπατημενος ειναι οτι ο αντιλαλος αυτος δεν ειναι ψυχωση αλλα οπως ειπα παρενεργια μη μονιμη των ναρκωτικων
19-02-2015, 19:29 #40
Έχω ψύχωση εδώ και πέντε χρόνια είχα σταματήσει τα φάρμακα και υποτροπίασα στους δυο μήνες.
Είχα όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις, ξέρεις πως ξεπέρασα την ψύχωση μου;
Είπα δεν θα τρελαθώ αν με παρακολουθουν ας το κάνουν πρόβλημα τους, εγώ θα συνεχίσω να ζω και να υπάρχω σαν να μην υπάρχουν και δεν με επηρεάζει τίποτα, αυτό πρέπει να κάνεις και να αναλογιστείς ότι δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις σε κανέναν, ζήσε ελεύθερος την ζωή σου και άρχισε να αισθάνεσαι απαρατήρητος.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
19-02-2015, 21:23 #41
19-02-2015, 21:31 #42
Συμφωνώ απόλυτα με τον αλαφροίσκιωτο. Εδω μόνο νέες εμμονές μπορείς να αποκτήσεις. Μην σταματάς τα φάρμακα γιατι κουράζεις και τον οργανισμό σου με αυτά τα on/off
real eyes realise real lies
19-02-2015, 22:26 #43
καποιοι πιστευαν καποτε ότι η γη είναι επιπεδη.. τελικα είναι στρογγυλη! καποιοι πιστευαν ότι δεν γυριζει.. τελικα γυριζει! καποιοι εκαιγαν ανθρώπους για μαγια!! 2 δις κοσμος πιστευει ότι μια παρθενα γεννησε και ενας νεκρος ανστηθηκε... ΑΛΗΘΕΙΑ ολοι αυτοι από τι πασχουν??
ισως καποια μερα η σημερινη ασθενεια που λεγετε σχιζοφρενεια που κανεις δεν ξερει που οφειλετε αποδειχτεί ότι τελικα δεν είναι ασθενεια αλλα κατι άλλο!!!
19-02-2015, 23:54 #44
Εχουμε αναγκοι ολοι να μαστε τυπικα υγειης.Μεγαλε την πατησες.Ολα αυτα τα συμτωματα που εχεις αμα παρεις ψυχοφαρμακα σε 1 μηνα θα φυγουν.
20-02-2015, 00:54 #45
Νομίζω ότι περισσότερο μπερδεύουμε τον kavkaz παρά τον βοηθάμε σε κάτι.Η ψύχωση είναι ασθένεια και τπτ άλλο.Είναι ασθένεια γιατί υποφέρεις και δεν μπορείς να είσαι λειτουργικός.Ίσως είναι μια ακραία μορφής άμυνας σε ακραίες συνθήκες μετά από τραύμα και στρες.Στην περίπτωση του φίλου μας πιθανόν να είναι από τη χρήση ναρκωτικών.
@kavkaz το ότι μπορείς και γράφεις ακόμα παρά τα συμπτώματα είναι θετικό.Θα σε ρωτήσω κάτι,πως πιστεύεις πως είναι η λειτουργικότητά σου;;Η ποιότητα ζωής σου αυτή τη στιγμή;;Βγαίνεις έξω;;Έχεις δουλειά;;Μπορείς να μαγειρέψεις;;Κάνεις μπάνιο;;
Η απάντηση σε όλα αυτά ίσως είναι αρνητική.Ξέρεις γιατί;;Δεν είναι ότι είσαι ανίκανος,αλλά γιατί το μυαλό σου πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια.Και όχι δεν είναι συνωμοσία όλα αυτά τα φάρμακα.Είναι η ασθένεια που σε κάνει να πιστεύεις αυτό το πράγμα.Και εγώ πίστευα ότι όλη μου η οικογένεια κ ο κόσμος είναι εναντίον μου.Δεν ήταν έτσι!!Δεν μπορούν να σου διαβάσουν τη σκέψη πίστεψέ με..αν θες να το εξακριβώσεις ρώτα κάποιον ''τι σκέφτηκα αυτή τη στιγμή'' το πιθανότερο είναι να σου απαντήσει που θες να ξέρω ρε φίλε;;
Είναι βασανιστικά συμπτώματα που χωρίς φάρμακα δεν αντιμετωπίζεται.Πίστεψέ με.!!Δεν είναι θέμα θέλησης!!Δεν μπορείς να διώξεις αυτές τις σκέψεις με τη θέληση όπως είπε μια κοπέλα πιο πάνω και να είσαι cool.Mονος σου παρατήρησες τα συμπτώματα της αβουλισίας κ της αλογίας.
Μη ταλαιπωρείσαι άλλο.Ενημέρωσε τον γιατρό σου και για το ότι έπαιρνες ναρκωτικά και ξανά επέστρεψε στην αγωγή σου γιατί όσο το αφήνεις θα είναι χειρότερα για την πρόγνωση.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti