διεθνης συνομωσια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    καποιοι πιστευαν καποτε ότι η γη είναι επιπεδη.. τελικα είναι στρογγυλη! καποιοι πιστευαν ότι δεν γυριζει.. τελικα γυριζει! καποιοι εκαιγαν ανθρώπους για μαγια!! 2 δις κοσμος πιστευει ότι μια παρθενα γεννησε και ενας νεκρος ανστηθηκε... ΑΛΗΘΕΙΑ ολοι αυτοι από τι πασχουν??

ισως καποια μερα η σημερινη ασθενεια που λεγετε σχιζοφρενεια που κανεις δεν ξερει που οφειλετε αποδειχτεί ότι τελικα δεν είναι ασθενεια αλλα κατι άλλο!!!
    Εκεινοι που λέγαν για την γη,απλά δεν ξέραν γιατί δεν μπορούσαν να το μελετήσουν.Η επιστήμη μετά απο χιλιάδες χρόνια προχώρησε.Γίναν έρευνες,μελέτες.Η γή είναι στρόγγυλη και η παρανοικη ψυχωση ασθένεια τελικά.Και για το πρώτο υπάρχουν φωτογραφίες και για όλες τις ασθένειες που ξέρουμε υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια/δισεκατομμύρια που έχουν νοσήσει/θεραπευτεί πριν τις διδάξουν στους γιατρούς που σε κουράρουν.Μην μπερδεύεις την θρησκεία με την επιστήμη.Στην επιστήμη χωρίς απόδειξη δεν υφίσταται τίποτα.Κι παρά τις αποδείξεις κάθε μέρα νεοι επιστήμονες κάνουν έρευνα για να ανατρέψουν τα αποδεδειγμένα.Καλώς ή κακώς στην Ιατρική πολύ λίγα ανατράπηκαν,η ουσιαστική πρόοδος ήταν στις θεραπείες.Αυτες που πολύ κόσμος δεν θέλει να κάνει και αμφισβητούμε...

@serios στην περιπτωσή της παρανοικης ψυχωσης που εχει ο kavkaz,δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν στο πει.Δηλαδή δεν είναι επιθετικός,επικίνδυνος,να μην μπορεί να επικοινωνήσει.Απλά έχει κάποιες "ιδέες" που του κολλάνε στο μυαλό.Μπορεί να κάνει τα πάντα.Το πρόβλημα είναι οτι αμα δεν κάνει την θεραπεία του,θα βασανίζεται απο αυτά που νομίζει και θα είναι γενικά "διαταραγμένος".Εδώ εμείς νομίζουμε οτι το κορίτσι μας ξενοκοιτάει και τα σπάμε...φαντάσου να νομίζεις οτι σου διαβάζουν την σκέψη και υπάρχει διεθνης συνομωσια εις βαρος σου.Βασανιστικό...
    Πάρε τα φάρμακα φίλε μου να απολαύσεις την ζωή.
    Last edited by white; 20-02-2015 at 02:04.
    real eyes realise real lies

pare ta φαρμακα γιατι ολο θα χειροτερευει η κατασταση και μαλιστα μεχρι να τα παρεις να παρακαλας στο ενδιαμεσο να μην χειροτερεψουν αποτομα.φιλικοτατα

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    Εκεινοι που λέγαν για την γη,απλά δεν ξέραν γιατί δεν μπορούσαν να το μελετήσουν.Η επιστήμη μετά απο χιλιάδες χρόνια προχώρησε.Γίναν έρευνες,μελέτες.Η γή είναι στρόγγυλη και η παρανοικη ψυχωση ασθένεια τελικά.
    χμμ ενδιαφερον ριξε μια ματια στην Wikipedia τι λεει για τα αιτια της σχιζεφρενειας... ΔΕΝ εχουν ιδεα τι την προκαλει!!! μετα από χιλιαδες χρονια η επιστημη οσο αφορα την ''εξερευνηση'' του εγκεφαλου βρισκεται ακομα σε νηπιακη κατασταση.

οσο για την θρησκεια.. γιατι να την αφήσω από εξω?? οσοι πιστευουν σε αυτές (θρησκείες), οσο αφορα εμενα πασχουν από μαζικη ψυχωση

Senior Member
    Εγω αυτη τη στιγμη λεω οτι η Γη ειναι επιπεδη , ενω οι αλλοι λενε οτι ειναι στρογγυλη. Ειμαι ενας νεος Γαλιλαιος ή σφαλλω?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω αυτη τη στιγμη λεω οτι η Γη ειναι επιπεδη , ενω οι αλλοι λενε οτι ειναι στρογγυλη. Ειμαι ενας νεος Γαλιλαιος ή σφαλλω?
    φυσικα και κανεις λαθος γιατι η επιστημη το εχει αποδειξει περαν πασης αμφιβολίας. ΟΣΟ αφορα την σχιζοφρενεια η επιστημη ακομα δεν εχει ιδεα τι την προκαλει... οποτε για το τι πραγματικα είναι η ψυχωση/σχιζοφρενεια ΔΕΝ εχουμε απολυτως καμια ιδεα... είναι αρρωστια του εγκεφαλου? ή είναι κατι άλλο (πχ. μη ελεγχομενη ενεργοποιηση ανενεργων νευρωνων) εικασιες κανουν οι επιστήμονες εικασιες κανουμε και εμεις...

αληθεια δεν είναι περιεργο που σχεδόν ολοι με ψυχωση εχουν τα ιδια συμπτώματα? μα ολοι!!!

Senior Member

αληθεια δεν είναι περιεργο που σχεδόν ολοι με ψυχωση εχουν τα ιδια συμπτώματα? μα ολοι!!!
    Και οσοι εχουν διαβητη τα ιδια συμπτωματα εχουν.

Οτι δεν υπαρχουν εξακριβωμενες αιτιες , δεν ακυρωνει την ψυχωση.
    Ειναι σαν να μου λες πχ οτι δεν υπηρχε κεραυνος μεχρι που εξηγηθηκε. Το φαινομενο υπηρχε , οι αιτιες υπηρχαν επισης , απλα δεν ειχαν ανακαλυφθει.

Senior Member
    φυσικα και κανεις λαθος γιατι η επιστημη το εχει αποδειξει περαν πασης αμφιβολίας. ΟΣΟ αφορα την σχιζοφρενεια η επιστημη ακομα δεν εχει ιδεα τι την προκαλει... οποτε για το τι πραγματικα είναι η ψυχωση/σχιζοφρενεια ΔΕΝ εχουμε απολυτως καμια ιδεα... είναι αρρωστια του εγκεφαλου? ή είναι κατι άλλο (πχ. μη ελεγχομενη ενεργοποιηση ανενεργων νευρωνων) εικασιες κανουν οι επιστήμονες εικασιες κανουμε και εμεις...

Χμ οχι δεν εχουν τα ιδια συμπτωματα. Μαλιστα εαν θελανε να ειναι σωστοι θα επρεπε να χωρισουν την σχιζοφρενεια σε ουτε και εγω ξερω ποσες εκατονταδες υποκατηγοριες , αλλα τοτε θα γινονταν ολα πιο πολυπλοκα. Πηραν ενα πακετο και το ονομασαν σχιζοφρενεια.

Απο κει και περα το ερωτημα που εθεσα ειναι καθαρα φιλοσοφικο.

Ο Γαλιλαιος εμεινε στην ιστορια για παντα της ανθρωποτητας γιατι ειχε δικιο σε κατι που κανεις δεν μπορουσε να δει τον καιρο του. Αλλα ποσοι "βλεπουν" αλλα πραγματα που κανεις αλλος δεν βλεπει απο την απαρχη της ανθρωποτητας? Και μονο βασει στατιστικης οι

περισσοτεροι πρεπει να σφαλλουν και ναι υπαρχει και μερικοι που μπορει να εχουν δικιο.

Βεβαια το ζητουμενο εδω , ειναι εαν πιστευω οτι η Γη ειναι επιπεδη με γεια μου με χαρα μου , θα βγω θα πιω το καφεδακι μου , θα παω στη δουλιτσα μου , θα σαχλαμαρισω και θα ζησω ωραια και καλα. Εαν ομως πιστευω εσφαλμενα οτι ειμαι στο κεντρο μια συνομωσιας , σε ενα ματι ενος κυκλωνα τοτε υποφερω .... υποφερω πολυ και χωρις λογο.

Γνωμη μου παντα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    noumac μαλλον δεν ξέρεις τι έιναι το Wikipedia .Σε πέντε λεπτά μπορείς να το κάνεις να λέει οτι η σχιζοφρένεια είναι μάρκα jeans.Αμα οι εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις στηριζονται σε αυτό,τσάμπα μιλάμε σοβαρά.Ο Γαλιλαιος τον ξέρεις γιατί διατύπωσε μια θεωρία που μετά πολλά χρόνια,επαληθέυτηκε.
    Ακριβώς γιατί όλοι έχουν τα ίδια συμπτώματα θεωρείται ασθένεια.Δεν κάνουν όλοι την ίδια θεραπεία.Ακόμα και να μην ξέρεις τις αιτίες που προκαλεί μια αντίδραση στον οργανισμό,οφείλεις να βρεις τρόπους να τις καταστείλεις ωστε να να έχει μια φυσιολογική ζωη ο άνθρωπος.Όταν βρεθεί η αιτία,σύντομα βρίσκεται και τρόπος προληψης.Και ειλικρινά τα λεφτά θα είναι πολλά για τις φαρμακευτικές.Τα λεφτά ειναι στην προληψη οχι στις θεραπείες.Ενα εμβολιο προληψης κοστίζει 300 ευρο και πουλιουνται 100.000 απλα σε μια μέρα να το κανουν όλοι,ενα κουτί με 30 ηρεμιστικά κοστίζει 2 ευρο και θα το πάρουν 100 ασθενεις.
    Last edited by white; 20-02-2015 at 12:09.

Senior Member
    noumac μαλλον δεν ξέρεις τι έιναι το Wikipedia .Σε πέντε λεπτά μπορείς να το κάνεις να λέει οτι η σχιζοφρένεια είναι μάρκα jeans.Αμα οι εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις στηριζονται,τσάμπα μιλάμε σοβαρά.

Δεν συμφωνεις με το αρθρο δλδ της wikipedia? Αλλαξε το.

Senior Member
    Και ρωτάνε το Γαλιλαίο εσύ που είσαι ο πους της γης που στηρίζεται η γη?το υπόλοιπο είναι σόκιν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    o πους ειναι το ποδι για παλιουσ

Senior Member
    κυριε αρχιδικαστα μια που τ αναφεραμε που στηριζεται η γη; για δεινοσαυρουσ

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Συνεχή off topic μηνύματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν συμφωνεις με το αρθρο δλδ της wikipedia? Αλλαξε το.
    Η Βικιπαίδεια είναι μία διεθνής, ελεύθερου περιεχομένου, εξελισσόμενη δια συνεργασίας εγκυκλοπαίδεια, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.wikipedia.org στο Διαδίκτυο. Γράφεται σε συνεργασία από εθελοντές με το λογισμικό wiki, κάτι που σημαίνει ότι λήμματα μπορεί να προστεθούν ή να αλλάξουν από τον καθένα.
    Θεωρητικά και πρακτικά ένα αξιόλογο άρθρο στην Βικιπαίδεια και ένα άρθρο άλλης εγκυκλοπαίδειας θα χρησιμοποιούν σχεδόν τις ίδιες δευτερεύουσες πηγές. Αν ένα άρθρο της Βικιπαίδειας στηρίζεται σε ένα άρθρο άλλης εγκυκλοπαίδειας τότε αυτή η πηγή είναι τριτογενής και άρα μεγαλώνοντας την απόσταση από την αυθεντική πηγή μιας πληροφορίας, αυξάνεται η πιθανότητα λάθους.

Πηγή: wikipedia

Εγώ θα μιλούσα με ένα γιατρό για το θέμα υγειας μου.Tωρα..οσο για τις πληροφορίες που μπορεις να πάρεις απο εκει για άλλα θέματα,ναι...ο τσάβι την τελευταία φορα εφυγε απο την μπάρτσα για τον παναθηναικό και η Αλβανία φτάνει μέχρι την Λιβύη...το ειπε και ο wikipedia.

Senior Member
    Η Βικιπαίδεια είναι μία διεθνής, ελεύθερου περιεχομένου, εξελισσόμενη δια συνεργασίας εγκυκλοπαίδεια, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.wikipedia.org στο Διαδίκτυο. Γράφεται σε συνεργασία από εθελοντές με το λογισμικό wiki, κάτι που σημαίνει ότι λήμματα μπορεί να προστεθούν ή να αλλάξουν από τον καθένα.
    Θεωρητικά και πρακτικά ένα αξιόλογο άρθρο στην Βικιπαίδεια και ένα άρθρο άλλης εγκυκλοπαίδειας θα χρησιμοποιούν σχεδόν τις ίδιες δευτερεύουσες πηγές. Αν ένα άρθρο της Βικιπαίδειας στηρίζεται σε ένα άρθρο άλλης εγκυκλοπαίδειας τότε αυτή η πηγή είναι τριτογενής και άρα μεγαλώνοντας την απόσταση από την αυθεντική πηγή μιας πληροφορίας, αυξάνεται η πιθανότητα λάθους.

Πηγή: wikipedia

Εγώ θα μιλούσα με ένα γιατρό για το θέμα υγειας μου.Tωρα..οσο για τις πληροφορίες που μπορεις να πάρεις απο εκει για άλλα θέματα,ναι...ο τσάβι την τελευταία φορα εφυγε απο την μπάρτσα για τον παναθηναικό και η Αλβανία φτάνει μέχρι την Λιβύη...το ειπε και ο wikipedia.
    Δεν μπορεις να αλλαξεις οποιο αρθρο θες. Μερικα ειναι προστατευμενα.
    Π.χ αυτο το αρθρο εχει προστασια http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia .
    Δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast